Jump to content

johnmakro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnmakro

  • Ημ. Γέννησης 11/11/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

johnmakro's Achievements

  1. Δοκίμασα ενα ωραίο κολπάκι δε ξερω αν έχει αναφερθεί ξανά. Φορτισα το κινητό 100% και μετα πληκρολογησα το *#9900# βγαζει ενα κρυφο μενου και λιγο πριν το τέλος γραφει resetbattery statistics. Το πατησα και μετα πατησα exit. Εχω την εντυπωση οτι παει καλύτερα η μπαταρία. Οποιος το δοκιμάσει ας με επιβεβαιώσει παρακαλώ.
  2. Στις 22 του μήνα εδωσα κανονικά μετρήσεις μέρας και νύχτας στο site.
  3. 465mb η ενημέρωση Δεκεμβρίου σήμερα σε EUX κατέβηκε ηδη.
  4. Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία με το καλό ο καινούργιος χρόνος!!!
  5. Χρεωστική είναι οπότε πληρωνω τωρα επιτόπου. Σ ευχαριστώ πολύ.
  6. Μία ερώτηση αν γνωρίζετε. Σε περίπτωση παγιας εντολής απο κάρτα δεν εχει χρήματα να τραβήξει την τελευταια μέρα που λήγει ο λογαριασμός και βαλω την επόμενη θα τα τραβήξουν η πρέπει τωρα να το πληρώσω εγω?
  7. Καλησπέρα σας. Μου έχει προταθεί το παρακάτω πρόγραμμα. Πιστεύετε οτι υπάρχει κάτι το περίεργο? Ειμαι τωρα στο My home enter και μου ηρθε εκκαθαριστικός 4μηνου. Εαν το προχωρήσω θα δω διαφορα? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. σας επισυνάπτω και δύο εικόνες: https://ibb.co/dk25t7g https://ibb.co/7CPLvb3
  8. Εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση 11 και το acr παίζει κανονικά.
  9. wifi call οχι δεν ηχογραφεί γιa viber δε νομιζω. Κανονικές κλησεις ομως ειναι μια χαρα!!
  10. ACR απο galaxy store παιδιά παιζει απροβλυματιστα για ηχογράφηση κλήσεων. Για καποιο λογο απο playstore δε παιζει καλά.
  11. Μου ηρθε ενημερωση DBT 756.11mb -Η σταθερότητα της εφαρμογης κάμερα βελτιωθηκε. - Η σύνδεση και η σταθερότητα του WiFi βελτιώθηκε. -Η σταθερότητα της εφαρμογης οθόνης αφης βελτιώθηκε. - Η ασφάλεια της συσκευης βελτιωθηκε security June.
  12. Ηρθε του Μαιου ενημερωση!! https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-note-10-and-note-10-plus-get-may-security-update/
  13. Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση μεσω smart switch security patch Ιανουαρίου σε γερμανικό DBT.
×
×
  • Create New...