Ntonis Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ρε παιδια μια ερωτηση. Πηγα σε καταστημα Γερμανος να ταυτοποιησω wu promo 1500 και μου ειπαν οτι ισχυει για ενα εξαμηνο η προσφορα και μετα γινεται 400 λεπτα και κατι τετοια. Παιζει αυτο; Για παντα ισχυει απλως το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να ανεβασουν το πακετο απο 8,5ευρω να το πανε μετα κανενα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Σαν κατοχος καρτοσυμβολαιου wind μπορώ να κανω φορητότητα τον ηδη υπάρχων αριθμο μου σε προνομιακό Cosmote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Οχι,το δίνουν με νέο νούμερο μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα από Γερμανό ένα νέο νούμερο whatsup μπορώ και εγώ να το κάνω έτσι όπως το δικό σας? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα από Γερμανό ένα νέο νούμερο whatsup μπορώ και εγώ να το κάνω έτσι όπως το δικό σας? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, Σύντομη απάντηση: Όχι. Δεν γίνεται να αναβαθμιστεί ένα απλό What's Up σε προνομιακό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλησπερα. Στην εφαρμογή whatsup, μπορουμε να διαχειριζόμαστε πλεον του ενος αριθμου οπως στο f2go;; Εαν ναι, πως γινεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλησπερα. Στην εφαρμογή whatsup, μπορουμε να διαχειριζόμαστε πλεον του ενος αριθμου οπως στο f2go;; Εαν ναι, πως γινεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ έχω κατεβάση και το κάνω απο την εφαρμογή της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ρωταω εαν γινεται απο την εφαρμογη του wu. Ευχαριστω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 ταυτοχρονα οχι. Μπορεις να δεις αλλον αριθμο αφου αποσυνδεθεις απο τον τρεχοντα,και τον ταυτοποιησεις μεσω του sms που ερχεται στον αριθμο αυτον.Πρεπει δηλαδη να εχεις με καποιο τροπο προσβαση στη sim του αριθμου που θες να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 μεσω wifi γινεται.κατεβαζεις την εφαρμογη parallel space φτιαχνεις 2 εφαρμογες wu.με τη μια εισαι συνδεδεμενος με τον ενα αριθμο και με την αλλη με αλλον.αυτο γινεται ομως να δεις τα υπολοιπα σου η να κανεις οτιδηποτε αλλο μονο μεσω wifi. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ρε παιδια μια ερωτηση. Πηγα σε καταστημα Γερμανος να ταυτοποιησω wu promo 1500 και μου ειπαν οτι ισχυει για ενα εξαμηνο η προσφορα και μετα γινεται 400 λεπτα και κατι τετοια. Παιζει αυτο; Μπαρουφάκηδες σου είπαν, ως συνήθως. Απλά, έχουν μπλέξει τα μπούτια τους για άλλη μία φορά. Έχω το νούμερό μου 6 μήνες και 3 μέρες και φυσικά, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Για ένα εξάμηνο ισχύει η προσφορά, όχι για νούμερα WU promo, αλλά για αριθμούς WU και Cosmoκάρτα, στους οποίους έχει έρθει η προσφορά μέσω SMS και ενεργοποιείται με αποστολή του λεκτικού A 6 στο 1256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κάνω ανανέωση με 2χ5€, κάνω το πάρε μοίρασε, μετά το reload it και μετά από μισή ώρα αγοράζω το πακέτο.Το έκανα έτσι ώστε να φαγωθούν πρώτα τα μβ του reload μιας και θα γίνει 15ήμερο όπως έχει γραφτεί(πάρε μοίρασε, θα πάρω και άλλα).Και βλέπω ότι πάλι έχει γίνει η μ@Λ@κι@ και θα τρώγονται πρώτα του πακέτου. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Κάνω ανανέωση με 2χ5€, κάνω το πάρε μοίρασε, μετά το reload it και μετά από μισή ώρα αγοράζω το πακέτο.Το έκανα έτσι ώστε να φαγωθούν πρώτα τα μβ του reload μιας και θα γίνει 15ήμερο όπως έχει γραφτεί(πάρε μοίρασε, θα πάρω και άλλα).Και βλέπω ότι πάλι έχει γίνει η μ@Λ@κι@ και θα τρώγονται πρώτα του πακέτου. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρωτα παρε μοιρασε με μια 5αρα και μοιρασετα μετα βαλε την αλλη 5αρα παρε το reloaid και κρατα το παρε μοιρασε αφου αγορασεις το πακετο του 1,5gb για να σου τα κρατησει και να τρωει το reloaid.οταν θα γινει 15μερο θα τρωει το reloaid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Κάνω ανανέωση με 2χ5€, κάνω το πάρε μοίρασε, μετά το reload it και μετά από μισή ώρα αγοράζω το πακέτο.Το έκανα έτσι ώστε να φαγωθούν πρώτα τα μβ του reload μιας και θα γίνει 15ήμερο όπως έχει γραφτεί(πάρε μοίρασε, θα πάρω και άλλα).Και βλέπω ότι πάλι έχει γίνει η μ@Λ@κι@ και θα τρώγονται πρώτα του πακέτου. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσοχή, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες! Τα πάρε μοίρασε και reload it (προς το παρόν), έχουν διάρκεια 31 ημέρες, ενώ τα MB (και μόνο αυτά, όχι τα λεπτά) από το promo9, 30 ημέρες. Αναμενόμενο λοιπόν να μην τρώει από τα bonus, αλλά από το πακέτο, αφού το τελευταίο λήγει νωρίτερα. Edited February 5, 2018 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Προσοχή, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες! Τα πάρε μοίρασε και reload it (προς το παρόν), έχουν διάρκεια 31 ημέρες, ενώ τα MB (και μόνο αυτά, όχι τα λεπτά) από το promo9, 30 ημέρες. Αναμενόμενο λοιπόν να μην τρώει από τα bonus, αλλά από το πακέτο, αφού το τελευταίο λήγει νωρίτερα.Έχεις δίκιο, κοίτα τι σκέφτηκαν. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Έχεις δίκιο, κοίτα τι σκέφτηκαν. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρα δύο νούμερα προενεργοποιημενα από την connectPhone πόσες ημέρες θα κάνουν να τα ταυτοποιήσουν στο όνομα μου τώρα είναι σε ξένο όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Θελουν λιγες μερες, αλλα ειναι οκ. Τα ταυτοποιουν σε σενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Πήρα δύο νούμερα προενεργοποιημενα από την connectPhone πόσες ημέρες θα κάνουν να τα ταυτοποιήσουν στο όνομα μου τώρα είναι σε ξένο όνομα Κάνουνε πάνω από 10 ημέρες? γιατί είμαι στις 5 και ακόμα τίποτα ενώ μου είχανε πει max 2 ημέρες Edited February 5, 2018 by Viper1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 1. σύστημα 5 και 5 (δηλαδή: 5ευρω -> πάρε/μοίρασε -> 5ευρω -> πάρε/μοίρασε -> reloadit -> προσφορά 2. κανένα, όλες οι ημερομηνίες ίδιες είναι 3. πάρε/μοίρασε + πάρε/μοίρασε + reloadit + προσφορά = 100+100+1200+1500 = 2900ΜΒ (+ όσα/αν σου στείλουν από πάρε/μοίρασε από άλλο νούμερο) Το 5+5 μπορούμε από Γερμανό , PayPal, πιστωτική κάρτα δηλαδή σε όλους ή υπάρχει περιορισμός στον Γερμανό ? Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Εμενα νομιζω μου εκαναν δυο βδομαδες. Παντως μην αγχωνεσαι. Τα φτιαχνουν. Το ειχα κι εγω το ιδιο αγχος αλλα οκ. Edited February 6, 2018 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Το 5+5 μπορούμε από Γερμανό , PayPal, πιστωτική κάρτα δηλαδή σε όλους ή υπάρχει περιορισμός στον Γερμανό ? οχι απο γερμανο **μονο** απο online γινεται με χρεωστικη ,πιστωτικη ,paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Το 5+5 μπορούμε από Γερμανό , PayPal, πιστωτική κάρτα δηλαδή σε όλους ή υπάρχει περιορισμός στον Γερμανό ? Πολύ χλωμό το βλέπω, να σου βάλουν 5€ σε Γερμανό ή Cosmote. Ελάχιστο όριο 10€ βάζουν τα καταστήματα. Μόνο online μπορείς να βάλεις 5€ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εμενα νομιζω μου εκαναν δυο βδομαδες. Παντως μην αγχωνεσαι. Τα φτιαχνουν. Το ειχα κι εγω το ιδιο αγχος αλλα οκ. σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! τωρα υπομονη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathikos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλησπέρα στην παρέα καινούργιος κάτοχος προνομοιακου αριθμού και αλλαγή ονόματος μέσω connect phone. Σε 3 μέρες έγινε η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλησπέρα στην παρέα καινούργιος κάτοχος προνομοιακου αριθμού και αλλαγή ονόματος μέσω connect phone. Σε 3 μέρες έγινε η αλλαγή. πηρες τηλεφωνο και στην εκαναν την αλλαγη?οσες φορες καλεσα δεν το σηκωσαν ποτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts