Jump to content

Ntonis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ntonis

  • Ημ. Γέννησης 15/02/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Ntonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα έχω μια πιστωτική Πειραιώς και λήγει σε περίπου λιγότερο από 2μηνες πρέπει να ενημερώσω η θα στείλουν άλλη ?
  2. Aπλως βγαζει και προσφορες 20% και η προθεσμιακη τους δινει παραπανω επιστροφη απο οτι τα yellow
  3. εχω της πειραιως πιστωτικη και λογαριασμο μισθοδωσιας συμφερει να παω στην eurobank να βγαλω πιστωτικη μαζι με προθεσμιακη που δινει και επιστροφη γιατι η πειρεαιως δινει λιγα yellow p.x σε βενζιναδικο συμβεβλιμενο αν βαλεις 50ευρω παει επι10=500 yellow που αντιστοιχη 1ευρω.Στην eurobank ακουσα 5%εχει επιστροφη ισχυει σε βενζιναδικα?
  4. αν βγαλω πιστωτικη visa eurobank με επιστροφη 20% σε τι τα δινει μπονους και πας να τα ψωνισεις σε συγκεκριμενα μαγαζια η σου επιστρεφει χρηματα ?εχει ετησια συνδρομη η ειναι δωρεαν αν κανεις ετησιες αγορες μεχρι καποιο οριο και πανω?
  5. Σήμερα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού 256mb είναι για το android Μήπως ξερει κάνεις?
  6. κοιταξε αν μπορεις να βρεις το 1500 προς ολους με 1,5gb στα 10 ευρω ολο και καποιος θα του εχει μεινει απο κανενα.
  7. το οριο στην πιστωτικη πως ανεβαινει απο 1500 να παει 2000.Γινεται μεσα απο την winbank??
  8. Ναι.αν εχει και μισδοθοσια ακομη καλυτερα
  9. Μήπως όλες οι πιστωτικές είναι με pin για μεγαλύτερη ασφαλεια
  10. Σε πιστωτικη κάρτα τις πειραιως την εχω φορτωμένη με διάφορες αγορές με δόσεις που τελειώνουν ενώ ληξει η ημερομηνία της πιστωτικής κάρτας τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση ξανά στέλνουν αυτόματα πιστωτικη χωρίς να τους πω εγώ.??Στέλνουν καινούργια με τον ίδιο αριθμό πιστωτικής με αλλαγμένη ημερομηνία??Υπάρχει πιστωτικη ανέπαφη η όλες είναι με pin.
  11. Πώς βγαίνει η αυτόματη ανανέωση για τα mb με χρέωση 6 ευρώ?
  12. δεν νομιζω και καλυτερο και απο το προνομιακο επειδη σε διπλασιαζει το ποσο που βαζεις για 3 μηνες .Μετα τι κανεις δεν ξαναβαζεις καρτα??το προνομιακο δινει 1500λεπτα και τα 1500mb μπορεις να φτασεις 3,5gb μαζι με μοιρασε reloaid ολα αυτα με 8,5ευρω το μηνα
  13. Καλά είναι και τα δυο περίπου ίδια Στις παροχες. Στο φοιτητικό πρέπει να έχεις κάποιον φοιτητη για να το κάνεις ενώ το άλλο το προνομοιακο βγαίνεις στο όνομα σου απλώς πρέπει να αλλάξεις αριθμο στο φοιτητικό κάρτας τον ίδιο.Πρωσοπικα έχω το προνομιακο και είναι αρκετά καλό είναι για πάντα το μόνο που μπορεί να κανει η cosmote είναι να αύξηση το πακέτο και όχι να το καταργήσει. Ενώ το φοιτητικο έχει χρόνο λήξης. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σύμφωνο μαζί σου
  14. φιλε με 30ευρω με καρτα αν βαζεις εχεις πολυ περισσοτερα και χρονο και mb ψαξτο
×
×
  • Create New...