lovesong79 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλησπέρα, θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει σχετικα με το gps του Nokia 8 ?? Πως ανοίγει-κλεινει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλησπέρα, θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει σχετικα με το gps του Nokia 8 ?? Πως ανοίγει-κλεινει ?? Τι θέλεις να κάνεις; Ενεργοποιείται αυτόματα όταν η εκάστοτε εφαρμογή το χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλησπέρα, θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει σχετικα με το gps του Nokia 8 ?? Πως ανοίγει-κλεινει ?? Δεν υπάρχει on/off στο GPS με την τυπική έννοια. Αυτό που μπορείς να ανοιγοκλείνεις είναι η υπηρεσία τοποθεσίας, η οποία μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί ΚΑΙ να το δέκτη GPS. Από τη στιγμή που έχεις ενεργοποιημένο το GPS στις ρυθμίσεις τοποθεσίας, αν και όποτε υπάρξει εφαρμογή που να το χρησιμοποιεί, θα δεις το σχετικό εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπέρα! Βγήκε η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 και σε μενα μολις .για android 9 μαλλον θα αργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Κατεβαίνει και σε μένα τώρα η ενημέρωση. :) September Security update for Nokia 8 rolling out now. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Συνεπέστατη η Nokia. Κι εγώ το κατέβασα το security patch το μεσημέρι. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Όταν κάνω την μηνιαία ενημέρωση, σβήνονται τα δακτυλικά αποτυπώματα. Συμβαίνει και σε εσάς;;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Όταν κάνω την μηνιαία ενημέρωση, σβήνονται τα δακτυλικά αποτυπώματα. Συμβαίνει και σε εσάς;;; Το έχω πολύ καιρό το τηλ στην κατοχή μου και δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Όταν κάνω την μηνιαία ενημέρωση, σβήνονται τα δακτυλικά αποτυπώματα. Συμβαίνει και σε εσάς;;; Όχι, ποτέ δεν μου έχει συμβεί. Ούτε όταν πήραμε την αναβάθμιση της κάμερας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Κάτι δε πάει καλά τότε... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ούτε κι εμένα έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά... Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulis Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Καλησππέρα και απο εμένα. Ερώτηση: Αξίζει τη δεδομένη στιγμή να δώσει καποιος 250€ για το συγκεκριμένο κινητό; Το θέλω για τη σύζυγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλησππέρα και απο εμένα. Ερώτηση: Αξίζει τη δεδομένη στιγμή να δώσει καποιος 250€ για το συγκεκριμένο κινητό; Το θέλω για τη σύζυγο Με Snapdragon 835, απροβλημάτιστο και καθαρό στοκ android εννοείται πως ΟΧΙ στα χρήματα αυτά. Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Με Snapdragon 835, απροβλημάτιστο και καθαρό στοκ android εννοείται πως ΟΧΙ στα χρήματα αυτά. Σε ποια χρήματα αξίζει δηλαδή;... Με Snapdragon 835, απροβλημάτιστο και καθαρό στοκ android εννοείται πως ΟΧΙ στα χρήματα αυτά. Εγώ θα σε έλεγα να το πάρεις! Edited September 27, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Με Snapdragon 835, απροβλημάτιστο και καθαρό στοκ android εννοείται πως ΟΧΙ στα χρήματα αυτά. Εγώ πάλι πιστεύω ότι με 250€ δεν παίρνει καλύτερη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στα 250€ που το βρήκατε; Γιατί εγώ κάτω από τα 280€ δεν το βρήκα πουθενά! Έχω βέβαια καιρό να ψάξω.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μα κανείς δε κατάλαβε την ειρωνεία μου; Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στα 250€ που το βρήκατε; Γιατί εγώ κάτω από τα 280€ δεν το βρήκα πουθενά! Έχω βέβαια καιρό να ψάξω.... Έχει κάνα δυο μαγαζιά στο Best Price κοντά στα 265€. Όπως και να χει, οτιδήποτε κάτω από 300€ γι' αυτό το κινητό είναι σούπερ ευκαιρία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μα κανείς δε κατάλαβε την ειρωνεία μου; Μάλλον όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μα κανείς δε κατάλαβε την ειρωνεία μου; Όταν φωνάζεις και το.... ΟΧΙ, πού να την καταλάβουμε!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 27, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Μα κανείς δε κατάλαβε την ειρωνεία μου; Όπως βλέπεις όχι και όπως συμπεραίνεις... Δικαιολογημένα. Όντως η συσκευή είναι ότι πιο value for money κυκλοφορεί δεδομένου ότι ακόμα και οι ελληνικές συσκευές έχουν εξαιρετική τιμή. Edited September 27, 2018 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μα κανείς δε κατάλαβε την ειρωνεία μου;Εγώ την κατάλαβα, αλλά εγώ είμαι κάτοχος, οπότε δε μετράει ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ την κατάλαβα, αλλά εγώ είμαι κάτοχος, οπότε δε μετράει:ΡΡΡ Sent from my TA-1012 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Είμαι Γερμανία αυτο το διάστημα και το βρήκα σε ένα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Σήμερα είδα το Nokia 8 στα Public στα 399€!!! Νόμιζα ότι δεν το βγάζουν άλλο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts