Jump to content

babis172

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babis172

  1. Δεν έρχεται σαν συστημένο. Θα την βρεις μαζί με την αλληλογραφία σου στο γραμματοκιβώτιο σου.
  2. Δεν κάνει τίποτα. Να είσαι καλά. Έχω την πιο απλή έκδοση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
  3. Η διαδικασία για την μετατροπή των Windows S Mode σε Windows 10 Home ή Pro περιγράφεται στον παρακάτω σύνδεσμο. https://support.microsoft.com/el-gr/help/4456067/windows-10-switch-out-of-s-mode
  4. babis172

    Nokia 8

    Καλησπέρα. Σήμερα ξεκινάει η διάθεση του Android 9.
  5. babis172

    Nokia 8

    Μάλλον όχι.
  6. babis172

    Nokia 8

    Καλησπέρα! Βγήκε η ενημέρωση του Σεπτεμβρίου.
  7. babis172

    Nokia 8

    Βγήκε η ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου για το τηλέφωνο μας.
  8. babis172

    Nokia 8

    Τις ρυθμίσεις τις βρήκες; Αν όχι, notification center (κουρτίνα) και πατάς το γρανάζι.
  9. babis172

    Nokia 8

    Ρυθμίσεις-Εφαρμογές και ειδοποιήσεις-Δείτε και τις...εφαρμογές-(τρεις τελίτσες πάνω δεξιά)-Εμφάνιση συστήματος-Πλαίσιο υπηρεσιών Google-Χώρος αποθήκευσης-Διαγραφή δεδομένων + Διαγραφή προσωρινής μνήμης.
  10. babis172

    Nokia 8

    Παιδιά καλημέρα. Κάντε μία εκκαθάριση στην εφαρμογή του συστήματος "Πλαίσιο Υπηρεσιών Google" και μία επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Δείτε μετά αν σας εμφάνισε την αναβάθμιση. Κάτι άλλο, όσοι έχετε την 8.1, έχετε παρατηρήσει ότι τα εικονίδια είναι πιο θολά όπως και το wallpaper;
  11. babis172

    Nokia 8

    Ναι βγαίνει και στις 2 εκδόσεις. Απλώς, επίσημα στη χώρα μας έρχεται το μονόκαρτο.
  12. babis172

    Nokia 8

    Για το 2ο μπορώ να σου πω πως δεν έχει φωτάκι ειδοποιήσεων. Όσο για τον αν υπάρχει τρόπος ίσως κάποιος άλλος κάτοχος να μπορεί να σε διαφωτίσει καλύτερα. Για το 3ο νομίζω ότι αναφέρεσαι στην έκθεση. Την έκθεση (EV) μπορείς να την ρυθμίσεις από την επιλογή για τις επιπλέον (μη αυτόματες) ρυθμίσεις στις φωτογραφίες. Αν θυμάμαι καλά είναι η τελείως αριστερή επιλογή, οπότε και μπορείς να κάνεις την αλλαγή που θες. Υπόψιν πως οι επιλογές σου περιορίζονται μόνο σε -2,-1,0,+1,+2.
  13. babis172

    Nokia 8

    Στην Ελλάδα, επίσημα, έρχεται μόνο το συγκεκριμένο χρώμα.
  14. babis172

    Nokia 8

    Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα έγραψες! Δεν είχα βέβαια το G6 για να κάνω σύγκριση. Μεγάλο υπέρ οι άμεσες αναβαθμίσεις τελικά.
  15. babis172

    Nokia 8

    Το GPS τα πάει μια χαρά. Δείχνει στο στίγμα σχεδόν ακαριαία. Burst mode επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει, αρκεί να ενεργοποιηθεί και από τις ρυθμίσεις. Το μοναδικό αρνητικό (που μάλλον έχει σχέση με το λειτουργικό) είναι ότι δεν υπάρχει ένδειξη ότι κάνεις χρήση του burst mode. Κάποιος αριθμός που να δείχνει πόσες φωτογραφίες τραβάς.
  16. babis172

    Nokia 8

    Καταρχάς ενδέχεται ο όρος που χρησιμοποίησα "stock" να είναι λανθασμένος. Οπότε παιδιά με περισσότερη εμπειρία σε Android ας με διορθώσουν. Όσον αφορά την ερώτηση σου, φυσικά και μπορεί να το πάρει το Nokia 8 καθώς πρόκειται για εφαρμογή. Γενικά στο Android είναι δυνατόν να κάνεις εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής και εκτός Play Store.
  17. babis172

    Nokia 8

    Θα ήθελα, αν μπορείς, να μας πεις την διαδικασία για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Κάποια φωτογραφία με την διαφορά σε σχέση με το S8+ θα ήταν καλοδεχούμενη.
  18. babis172

    Nokia 8

    Έχεις απόλυτο δίκαιο. Στο Nokia 8 αναφερόμουν.
  19. babis172

    Nokia 8

    Είναι, πιστεύω, υποκειμενικό το θέμα της φωτογραφίας. Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει τα μέγιστα σε αυτόν τον τομέα. Εκεί που αξίζει είναι στον ήχο από τη λειτουργία βίντεο. Τα σπάει...
  20. babis172

    Nokia 8

    Αν σας ενδιαφέρει το near pure android (που σημαίνει και πιο γρήγορες αναβαθμίσεις) αξίζει και η τιμή είναι πλέον δελεαστική. Σαν συσκευή είναι καλή, ποιοτική. Ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, ελεύθερα.
  21. babis172

    Nokia 8

    Media Markt και You επίσης 399€.
  22. babis172

    Nokia 8

    Μάλλον δεν τα πήγε και πολύ καλά το εν λόγω μοντέλο και τους έμεινε. Σαν κινητό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.
  23. babis172

    Nokia 8

    Και στο Πλαίσιο η ίδια τιμή.
  24. babis172

    Nokia 8

    Έτσι είναι. Μου έχει ξανατύχει. Για να πω και τα του τηλεφώνου, έχω αποκομίσει ανάμεικτες εντυπώσεις. Δεν μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο. Θα έλεγα κάπως αδιάφορο. Στα συν του οπωσδήποτε, κατ' εμέ, η ποιότητα της συσκευής (εξωτερικά) και το Pure Android (από τους πιο σημαντικούς λόγους επιλογής του). Μόνο η εφαρμογή της κάμερας είναι προσαρμοσμένη. Η οθόνη είναι απλώς ΟΚ. Για φωτογραφίες δεν μπορώ να πω καθώς δεν πολυασχολούμαι. Ό,τι διαβάζετε για το focus ισχύει, επίσης οι επιπλέον ρυθμίσεις για την ταχύτητα κλείστρου απουσιάζουν. Οτιδήποτε θέλετε να μάθετε μπορείτε να ρωτήσετε.
  25. babis172

    Nokia 8

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν είναι ενοχλητικό και φαίνεται μόνο στη μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης (στο boot της συσκευής περισσότερο). Απλώς όταν ξοδεύεις κάποιο υψηλό ποσό επιδιώκεις να μην έχει ελαττώματα. Είμαι και ψείρας τολμώ να πω. Έχω κινήσει την διαδικασία επιστροφής του ώστε να μην περνούν οι μέρες και βλέπω για το τι θα κάνω τελικά.
×
×
  • Create New...