Jump to content

ibanezman192

Members
  • Δημοσιεύσεις

    355
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by ibanezman192

  1. Μήπως δεν έχει ντριγκιντράγκα το τηλέφωνο; Όταν εγώ είχα LG Nexus 5, εσείς κύριε είχατε Nokia 8310. Το ξέρω, απλά ήθελα να δημιουργήσω δράμα και να ξαναθερμάνω το thread.
  2. Εφόσον έχετε όρεξη, 1) Πιάστε το κινητό στα χέρια σας. 2) Κουνήστε το πέρα δώθε. 3) Ακούστε το κρακ κρακ που κάνει η κάμερα. Enjoy ~
  3. Μήπως δεν έχει ντριγκιντράγκα το τηλέφωνο;
  4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.
  5. Μια χαρά παίζει μάστορα σε μένα με root κιόλας. Κάνε clear cache & storage. Αν έχεις root, τσέκαρε ότι έχεις το Universal SafetyNet Fix v2.4.0-MOD_1.2 by kdrag0n και ότι κρύβεις τα πάντα στο DenyList. Επειδή ξέρω και ένα παιδί που είναι στην ανάπτυξη της εφαρμογής, έχει pixel 6 και μας έχει προσέξει λίγο παραπάνω στα θέματα root, fingerprint κλπ.
  6. Έχω ένα πορτοφόλι της Pentagon εδώ και 5 χρόνια, μια χαρά χωράνε.
  7. Root: https://forum.xda-developers.com/t/guide-pixel-6-oriole-unlock-bootloader-update-root-pass-safetynet.4356233/ 5G: https://forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/ Backup persist.img: https://www.droidwin.com/take-a-backup-of-persist-partition-fix-fingerprint-not-working/ Device "fingerprint": https://github.com/Magisk-Modules-Repo/MagiskHidePropsConf/blob/master/README.md Όλα αυτά θέλουν διάβασμα πριν γίνει οποιαδήποτε ενέργεια έτσι ώστε να καταλαβαίνουμε τι κάνουμε. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα αλλά εύκολη. Τα αρνητικά στο root με unlocked bootloader, πέρα από θέματα ασφαλείας είναι ότι κάθε φορά θέλει προσοχή όταν υπάρχει καινούργιο OTA. Πάτσαρε .img, ξανακάνε root, κλπ. Επίσης με root, θα έχεις σίγουρα θέμα με κάποιες τράπεζες (πχ. Revolut) και εφαρμογές όπως Netflix. Προς το παρόν ότι θέματα προέκυψαν με αυτά, τα έφτιαξα. Αλλά στο μέλλον μπορεί πχ. να βγει κάποιο Update της Revolut που να ανακαλύπτει ότι έχεις unlocked bootloader + Root , το οποίο προς το παρόν να μην παρακάμπτεται. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το Magisk και τα modules που τυχόν χρησιμοποιείς δημιουργούν θέματα σταθερότητας, bootloops και κακή ζωή μπαταρίας. Το 5G δεν με ενδιαφέρει, καθώς στην χώρα μας δεν είναι έχουν αναπτυχθεί ακόμα τόσο καλά τα δίκτυα. Εϊναι πολύ καλύτερο να έχεις 4G+ σήμα παρά 5G. Ο μόνος λόγος που το έχω κάνει είναι το VoWIFI, επειδή δεν έχω καθόλου σήμα στην γειτονιά μου. Τώρα το βάζω και σε airplane mode και είμαι άρχοντας. Μπορεί να γυρίσω πίσω σε locked bootloader χωρίς ρουτ και 5G γιατί σκέφτομαι ότι κάθε φορά που θα βγάζει update η google θα πρέπει να ξανακάνω τις μισές διαδικασίες αυτές από την αρχή. Ή φοβάμαι κάποιο πιθανό μελλοντικό θέμα με τραπεζικές πληρωμές ή ή ή. Πολλά ή και ίσως. Πήρα pixel για να έχω ένα καλό κινητό να κάνω τη δουλειά μου απλά και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από μλκίες MIUI και κατάντια της OnePlus. Και στη τελική φίλους δεν έχω, μόνο η μάνα μου με παίρνει τηλέφωνο, αλλά είναι και κρίμα τα απεριόριστα GB που έχω από το εταιρικό vodafone. Βέβαια δεν έχω σήμα για να τα χρησιμοποιήσω. Χμμμ δύσκολη απόφαση.
  8. Ερχόμενος από OnePlus 8T μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Pixel 6, εκτός από το θέμα με το 5G/VoLTE/VoWiFi. Έκανα την διαδικασία με τα modules κλπ. και έχω 5g και vowifi σε Vodafone, όμως Volte για κάποιο λόγο δε μου λειτουργεί. Σε cosmote έχω μόνο 5G. Έκρυψα και το Magisk, άλλαξα και fingerprint και λειτουργούν revolut, netflix και έχω widevine L1. Έτρεξα και με cmd: su -c dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/persist of=/sdcard/Download/persist.img ώστε να κρατήσω το persist.image σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή. Την έχω πάθει με άλλο κινητό να καταστραφεί το image και να χάσω για πάντα το widevine L1. Επειδή αρκετοί ρωτάτε και φοβάστε να προχωρήσετε, μην αγχώνεστε για την διαδικασία με root και magisk, είναι σχετικά απλή, το πολύ να σας πάρει ένα δύωρο με διάβασμα.
  9. Από όσο ξέρω είναι legit κατάστημα αλλά θα σου στείλουν από κινέζικες αποθήκες. Εγώ θα απέφευγα.
  10. Αυτό που έβαλες είναι η αρχαία έκδοση. Η xiaomi eu είναι χειρότερη από την Official σε αυτή τη φάση και κανένας δε ξέρει γιατί κρασάρει/σέρνεται τόσο σε σύγκριση με Official eu ή global.
  11. Τι rom χρησιμοποιείτε ; Είμαι ανάμεσα σε LOS και Pixel. Χρόνια φανατικός του stock android, με έχει κουράσει πλέον το MIUI. Όσοι έχετε αλλάξει, πως πάει με ποιότητα ήχου; Παλιότερη έκδοση της Pixel που είχα δοκιμάσει, ήταν χάλι ο ήχος. Έχετε καταφέρει να παραμείνετε L1 για netflix;
  12. Στο screenshot που ανέβασες φαίνεται ξεκάθαρα ότι γράφει ότι είναι συγκεκριμένα για το Nokia 8. Ρυθμίσεις χρειάζεται να βάλεις τη πισινή κάμερα στα 2.1 και τη μπροστινή στα 0.2 mp αντίστοιχα αλλιώς θα βγαίνουν τα χρώματα ανάποδα και αντί για το εύρος [0-255], θα χρησιμοποιείται το [1-255]. Που να μπλέξεις με ιστόγραμμα και ολική ισοστάθμιση, βάλε και gaussian θόρυβο.
  13. Εννοείται, εσένα θα έχουμε στο νου μας σε αυτό το θέμα εδώ.
  14. ibanezman192

    Nokia 8

    Μήπως δεν έχει Drigi Draga το τηλέφωνο; Κάποια Νοκια δεν ήρθαν με προεγκατεστημένη τη λειτουργία και πρέπει να περαστεί χειροκίνητα.
  15. ibanezman192

    Nokia 8

    Το Site και το forum είναι δημόσια και ο καθένας εκφέρει την άποψη του. Εάν δε σου αρέσει, πρόβλημα σου.
  16. ibanezman192

    Nokia 8

    Για πάτα λίγο το μηδέν. Μήπως δεν έχει ντριγκιντράγκα το τηλέφωνο;
  17. ibanezman192

    Nokia 8

    Κινέζικες βρίσκεις με λιγότερα χρήματα(με 50ευρώ περίπου). Προφανώς όμως μας καλύπτει η εγγύηση.
  18. ibanezman192

    Nokia 8

    Έχει αλλάξει κάποιος την οθόνη του; Αν ναι πόσο καιρό έκαναν; Να φανταστώ ένα μήνα όπως τότε με το φιάσκο με τις motherboard των LG Nexus 5X; Ξέρετε πιο service είναι υπεύθυνο για τη Nokia στην Ελλάδα; Αναφέρομαι στο ρόζιασμα της οθόνης γύρω γύρω λόγω των φτηνιάρικων LG Panel που έχει το κινητό μας και αργά ή γρήγορα όλοι θα την πάθετε. Το πρόβλημα το έχω από το καλοκαίρι και ο ένας μήνας αυτός που λογικά απαιτείται δεν γίνεται χωρίς συσκευή. Off Topic - Fun fact: Έχω στείλει παλιά κινητό για αλλαγή μπαταρίας. Διαπιστώνουν ότι έχει πρόβλημα και μου το επιστρέφουν μετά από ένα μήνα με την ίδια μπαταρία. Στέλνω ξανά το κινητό για αλλαγή μικροφώνου και μπαταρίας. Διαπιστώνουν ότι έχει πρόβλημα το μικρόφωνο και μου επιστρέφουν το κινητό μετά από ένα μήνα με την ίδια μπαταρία και φτιαγμένο το μικρόφωνο αλλά χαλασμένη τη κάμερα. Στέλνω 3η φορά το κινητό για αλλαγή μπαταρίας και φτιάξιμο κάμερας και μου το επιστρέφουν μετά από ένα μήνα με φτιαγμένη κάμερα και την ίδια χαλασμένη μπαταρία.
  19. ibanezman192

    Nokia 8

    Θα κάνω μια πρωτότυπη ερώτηση. Έχει παίξει κάποιος Rome Total War στο κινητό μας; Με ενδιαφέρει να το αγοράσω, αλλά 10ευρώ είναι πολλά. Απλά να ρωτήσω εάν σε τέτοια ( μικρή; ) οθόνη μπορείς να το απολαύσεις και να παίξεις σωστά χωρίς κολλήματα. Θυμάμαι που το έπαιζα σε Pentium 4 στο Δημοτικό. Επίσης, το καρκινοfortnite αρνείται πεισματικά να δουλέψει σωστά, παίζει λίγα δευτερόλεπτα καλά και μετά απλά freezάρει. Pubg παίζει τέλεια ακόμα και σε high γραφικά. Τελευταίο, έχετε δοκιμάσει παιχνίδια τύπου Neverwinter Nights & Baldur's Gate, γενικά PC Ports που οι κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν 7+ ίντσες οθόνη;
  20. ibanezman192

    Nokia 8

    Είναι απλός νόμος ζήτησης και αγοράς. Τα δίναμε πανελλήνιες ΑΟΘ-ΑΟΔΕ όσοι θυμάστε. Τα κινητά έχουν διάρκεια ζωής 2 ετών. Τέλος. Οι εταιρίες δε τους συμφέρει να ασχολούνται με παλιές συσκευές, θέλουν να πουλήσουν νέες. Γιατί να επενδύσουν πόρους και εργατικό δυναμικό σε μια συσκευή που δεν πωλείται πλέον και δεν τους προσφέρει έσοδα; Η beta είναι B E T A. Δεν είναι για τον μέσο χρήστη και έχει του κόσμου τα bugs και εκεί βασίζεται, στο να λάβει feedback για το τι πάει λάθος και να το διορθώσει στην τελική έκδοση. Η κάθε εταιρία σε προειδοποιεί σε παρακαλεί, σε εκλιπαρεί να ΜΗΝ την βάλεις γιατί ΘΑ ΕΧΕΙ BUGS και θα λείπουν features. Πως λειτουργούνε οι εταιρίες; Κάθε εταιρία βλέπε Nokia, Microsoft κλπ. Έχουν ΑΠΕΙΡΑ μικρά τμήματα που ασχολούνται με διάφορες δουλειές. Μπορεί η εταιρία ΚΩΛΟΜΕΔΑΓΚΟΝΕΣ να αναλάβει να φτιάξει την εφαρμογή WhatsUp της Cosmote. Τι γίνεται εδώ; Ομάδα 3 ατόμων χώνει Visual Studio, C#, .asp net και ότι μπορείς να φανταστείς και ασχολείται για κάποιο χρονικό διάστημα (πχ. 6 μήνες) αποκλειστικά με αυτό για να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα για Android και για iOs. Από εκεί και πέρα παρέχουν υποστήριξη και νέες εκδόσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εταιρίας και αγοράς. Real παράδειγμα Η Νόκια Ελλάδας έχει αναλάβει τμήμα του 4G/5G δικτύου της Cosmote. Το ένα από τα άπειρα τμήματα(νομίζω 3 φοιτητές ήμασταν και οι άλλοι κανονικοί υπάλληλοι) R&D (Ρισερτς και ντιβελοπμεντ) ήταν υπεύθυνο για την δημιουργία αυτοματοποιημένων test και την εύρεση και ανάλυση σφαλμάτων του 4G δικτύου καθώς και την προετοιμασία των συστημάτων για το 5G. Για αυτό όποιος γράφει εξυπνάδες ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (4G Φουσέκης). Κούρασες, έτοιμος για block ζωγραφικής. Το Νοκια 8 βγήκε στην αγορά στα 600ευρώ πριν ένα χρόνο και κάτι ψιλά. Καλά σπεκς, τραγική κάμερα, κάκιστη τιμή. Μέσα σε 3-4 μήνες έπεσε στα 350. Εκεί το χτύπησα και υπεράξιζε. Η HMD χτυπάει στο όνομα NOKIA, στο καθαρό Android, στην οθόνη και στη κάμερα. Το κινητό μας θα λάβει απλά μηνιαία security updates και άντε 1-2 σημαντικά ακόμα μέχρι και τον ερχόμενο September που κλείνει 2 χρόνια ζωής. Μετά δεν υπάρχει λόγος να πάρει το Android 10. Έχει κάνει το κύκλο του. Έχει ξεπουλήσει. Η εταιρία δε βγάζει άλλα λεφτά. Τέλος. Φτάνει. Δεν έχει λόγο να ασχοληθεί. Ο 835 θα έχει παλιώσει. Τα 4GB Ram θα φαντάζουν λίγα. Τα μισά σάπια και φτηνιάρικα LG panels που βάλαμε θα έχουν ροζίσει (όπως και το δικό μου τώρα). Πόσοι θυμάστε το φιάσκο με τις motherboards των LG Nexus 5X(αααχχχ) και LG G4; Τώρα, φυσικά και ο 835 είναι δυνατός και τα 4GΒ αρκούν αλλά έτσι είναι αγορά πλέον. Γιατί να ασχοληθώ σα Developer ή εταιρία με το να κάνω την εφαρμογή ή το σύστημα μου πιο ελαφρύ, αποδοτικό, όμορφο και συνετό; Ας γαμηθεί στα bugs και στο φόρτο και ας χώσουμε πιο δυνατό hardware. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος. Σου λέει αγόρασε νέο, πιο δυνατό. Gimme money madafuka. Sad. Τι φάση; Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κινητό που στη τιμή του δεν υπάρχει ανταγωνιστής πέρα από κάνα Pocophone. Ο κάθε }HINDU{ Street:Shitter που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κλαίγεται σε όλα τα φόρουμς για τη μίζερη ζωή του ότι Nokai sucks, xoami beter camera, I buy xiosmi fck juho survikas fk u nokai 8, why camer bad pls I pey money, I sell nokiaiu I buy onnepplus Προσωπικά μου έχουν γίνει πλανήτες και καρπούζια αντίστοιχα να χαζεύω στα forums κάθε μέρα και το ίδιο σκηνικό τους τελευταίους μήνες. Ιδιαίτερα άμα μπείτε στης nokia το φόρουμ θα χρειαστείτε αντικαταθλιπτικά και βιταμίνες. Έχουμε ένα κινητό που στην τιμή του ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει παρόμοιο. Κλαίγεστε για την κακή του κάμερα και για το άρτιο πεντακάθαρο και γρήγορο android που το αγοράσατε στα 159. Μάλλον είστε κακομαθημένοι και ήρθε ώρα για τη μίζερη ζωή σας να απολαύσετε ένα iPhone. Ναι, hmd has Φaked up που ακόμα δεν έχουμε λάβει το Pie. Για πες μου, τι διαφορά θα απολαύσεις από το Oreo; Πέρα από το framework; Τίποτα ε; ε;;;;;;;;; Γιατί η νοκια να διαθέσει πόρους σε ένα κινητό που τελειώνει η ζωή του; Αυτή τη στιγμή είναι από τις χαμηλές προτεραιότητες. Κοιτάει να προετοιμάσει τα νέα της υπερκινητά που έχουν χειρότερο hardware από το δικό μας με 600 κάμερες και amoled οθόνη. Ναι τα σκάτωσε επίσης και στο επικοινωνιακό κομμάτι με τους χρήστες και στο κομμάτι της κάμερας. Τι χρειάζεται; Απόλυση των δύο αυτών τμημάτων κατ’ εμέ. Γιατί και η τιμή θα μπορούσε να ήταν πιο υψηλή και να είχε καλά scores στο DxOMark αν είχε ένα σωστό Camερα Software. Αντί να έχει πχ. 10 άτομα να εργάζονται στο ν8 να τελειώσουν επιτέλους με το κομμάτι της cameras, έχει 2-3 στα low priority updates. Επίσης θα μπορούσαν να σωθούν η φήμη και οι πωλήσεις με custom roms κλπ. Αλλά οοοοοοοοοχι, χάνουμε εγγύηση όταν ξεκλειδώνουμε bootloader. Βάζεις λάθος ανθρώπους σε λάθος τμήματα. Δηλαδή μπορεί να προσλάβεις έναν Steve Jobs και να τον βάλεις Head Senior Developer στο κομμάτι του Software development της Nokia επειδή έχει 500 πτυχία(δεν είχε ο άνθρωπος τίποτα) και φήμη. Δεν έχει ιδέα από προγραμματισμό(αλήθεια) όμως και θα δυσχεραίνει το συνολικό έργο. Ας πάρουμε αληθινό παράδειγμα εμένα. Εγώ είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός. -Δεν μας νοιάζει. Ειλικρινά. -Το ξέρω, αλλά εγώ είμαι αποδοτικός σε Android Development και Hardware. Που είμαι χρήσιμος σαν υπάλληλος;;; Στην Qualcomm να σχεδιάσω τον Snapdragon 192, στην HellasSat να χειρίζομαι δορυφόρους, στην Suzuki να σχεδιάζω το μπιτσικλέτι V-Strom του 2020, στην Google να σας κάνω το Android 10 Pizza. Δεν είμαι καλός στο να πάω σε οίκο μόδας να σχεδιάσω τα συστήματα ERP κλπ κλπ κλπ. Δεν έχω ιδέα από μόδα, ERP συστήματα και κλπ κλπ. Θα το κάνω; Ναι. Αλλά… γιατί δε προσλαμβάνεις κάποιον πιο έμπειρο και μέσα στα κόλπα; Θα χρειαστώ εκπαίδευση και χρόνο να μάθω αυτό που μου ζητάς να κάνω. Δε θα μου αρέσει, θα το κάνω μόνο για να πληρωθώ. Υπάρχουν εταιρίες που λένε εμείς θα προσλάβουμε 10 άντρες και 10 γυναίκες. Ισότητα φύλων. New World Order. Οπότε έχουμε 100 αιτήσεις από άντρες και 15 από γυναίκες. Θα προσλάβω τους 10 από αυτούς και θα τους σκίσω στην συνέντευξη και από τις κοπελίτσες θα πάρω τις 10 πιο όμορφες. Όσοι ήσασταν σε σχολές πληροφορικοηλεκτρολογικομηχανικών καταλαβαίνετε στο 101% το point μου. Δε μπορείς κυρία Blizzard (Activion) να παρατάς το Heroes Of The Storm και να πετάς τους developers σου στο σκουπίδι Diablo για κινητά! Really now??? Λάθη, λάθη πολλά από εταιρίες με μη κατάλληλους υπαλλήλους σε σημαντικά πόστα…άτομα που ζητάνε μόνο κέρδος και δεν έχουν πάθος. Εν κατακλείδι Use common sense Στα 600ε πάτωσε σε πωλήσεις. Στα 300ε έκανε και κάνει θραύση. Beta -> κακό Κακή Nokia κάμερα -> Βάλε Google Camera Nokia 8 good phone Τα κινητά έχουν διάρκεια -καλής- ζωής 2 ετών. Τέλος. Αλήθεια, ξέρατε ότι οι υπερεσίες τύπου fast qual turbo charge, aptxhd, qwerty,κλπ. για να ενεργοποιηθούν πρέπει η κάθε εταιρία κινητών να πληρώνει ποσοστό στις άλλες εταιρίες που τα δημιούργησαν; Για κάθε καθυστερημένο και ανούσιο ποστ, θα κάνω copy paste τη βλακεία που έγραψα τόση ώρα. Νομίζω αν το κάνω και translate στα αγγλικά οι Moderators θα με κάνουν ήρωα και μετά block στο xda και στο nokia community. Εδώ δε ξέρω αν σας συμφέρει να με μπλοκάρετε γιατί σας έχω φτιάξει πιο παλιά οδηγούς και roms για windows phone και android. Και έχω σκοπό όταν αλλάξω την οθόνη να δω λίγο μήπως κάνω κάτι με κάνα kernel για το Nokia 8.
  21. ibanezman192

    Nokia 8

    Στη προηγούμενη beta πήραμε κανονικά το τελικό update.
  22. ibanezman192

    Nokia 8

    Χώστε beta https://www.nokia.com/phones/en_int/betalabs#_=_
  23. ibanezman192

    Nokia 8

    Οι τελευταίες 4 σελίδες είναι τουλάχιστον καταθλιπτικές και ανούσιες. Evri το βράδυ να παραγγείλω πίτσα από El Greco ή Caza;
  24. ibanezman192

    Nokia 8

    Δεν μας νοιάζει.
×
×
  • Create New...