Jump to content

ibanezman192

Members
  • Δημοσιεύσεις

    355
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ibanezman192's Achievements

  1. Μήπως δεν έχει ντριγκιντράγκα το τηλέφωνο; Όταν εγώ είχα LG Nexus 5, εσείς κύριε είχατε Nokia 8310. Το ξέρω, απλά ήθελα να δημιουργήσω δράμα και να ξαναθερμάνω το thread.
  2. Εφόσον έχετε όρεξη, 1) Πιάστε το κινητό στα χέρια σας. 2) Κουνήστε το πέρα δώθε. 3) Ακούστε το κρακ κρακ που κάνει η κάμερα. Enjoy ~
  3. Μήπως δεν έχει ντριγκιντράγκα το τηλέφωνο;
  4. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ.
  5. Μια χαρά παίζει μάστορα σε μένα με root κιόλας. Κάνε clear cache & storage. Αν έχεις root, τσέκαρε ότι έχεις το Universal SafetyNet Fix v2.4.0-MOD_1.2 by kdrag0n και ότι κρύβεις τα πάντα στο DenyList. Επειδή ξέρω και ένα παιδί που είναι στην ανάπτυξη της εφαρμογής, έχει pixel 6 και μας έχει προσέξει λίγο παραπάνω στα θέματα root, fingerprint κλπ.
  6. Έχω ένα πορτοφόλι της Pentagon εδώ και 5 χρόνια, μια χαρά χωράνε.
  7. Root: https://forum.xda-developers.com/t/guide-pixel-6-oriole-unlock-bootloader-update-root-pass-safetynet.4356233/ 5G: https://forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/ Backup persist.img: https://www.droidwin.com/take-a-backup-of-persist-partition-fix-fingerprint-not-working/ Device "fingerprint": https://github.com/Magisk-Modules-Repo/MagiskHidePropsConf/blob/master/README.md Όλα αυτά θέλουν διάβασμα πριν γίνει οποιαδήποτε ενέργεια έτσι ώστε να καταλαβαίνουμε τι κάνουμε. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα αλλά εύκολη. Τα αρνητικά στο root με unlocked bootloader, πέρα από θέματα ασφαλείας είναι ότι κάθε φορά θέλει προσοχή όταν υπάρχει καινούργιο OTA. Πάτσαρε .img, ξανακάνε root, κλπ. Επίσης με root, θα έχεις σίγουρα θέμα με κάποιες τράπεζες (πχ. Revolut) και εφαρμογές όπως Netflix. Προς το παρόν ότι θέματα προέκυψαν με αυτά, τα έφτιαξα. Αλλά στο μέλλον μπορεί πχ. να βγει κάποιο Update της Revolut που να ανακαλύπτει ότι έχεις unlocked bootloader + Root , το οποίο προς το παρόν να μην παρακάμπτεται. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το Magisk και τα modules που τυχόν χρησιμοποιείς δημιουργούν θέματα σταθερότητας, bootloops και κακή ζωή μπαταρίας. Το 5G δεν με ενδιαφέρει, καθώς στην χώρα μας δεν είναι έχουν αναπτυχθεί ακόμα τόσο καλά τα δίκτυα. Εϊναι πολύ καλύτερο να έχεις 4G+ σήμα παρά 5G. Ο μόνος λόγος που το έχω κάνει είναι το VoWIFI, επειδή δεν έχω καθόλου σήμα στην γειτονιά μου. Τώρα το βάζω και σε airplane mode και είμαι άρχοντας. Μπορεί να γυρίσω πίσω σε locked bootloader χωρίς ρουτ και 5G γιατί σκέφτομαι ότι κάθε φορά που θα βγάζει update η google θα πρέπει να ξανακάνω τις μισές διαδικασίες αυτές από την αρχή. Ή φοβάμαι κάποιο πιθανό μελλοντικό θέμα με τραπεζικές πληρωμές ή ή ή. Πολλά ή και ίσως. Πήρα pixel για να έχω ένα καλό κινητό να κάνω τη δουλειά μου απλά και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από μλκίες MIUI και κατάντια της OnePlus. Και στη τελική φίλους δεν έχω, μόνο η μάνα μου με παίρνει τηλέφωνο, αλλά είναι και κρίμα τα απεριόριστα GB που έχω από το εταιρικό vodafone. Βέβαια δεν έχω σήμα για να τα χρησιμοποιήσω. Χμμμ δύσκολη απόφαση.
  8. Ερχόμενος από OnePlus 8T μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Pixel 6, εκτός από το θέμα με το 5G/VoLTE/VoWiFi. Έκανα την διαδικασία με τα modules κλπ. και έχω 5g και vowifi σε Vodafone, όμως Volte για κάποιο λόγο δε μου λειτουργεί. Σε cosmote έχω μόνο 5G. Έκρυψα και το Magisk, άλλαξα και fingerprint και λειτουργούν revolut, netflix και έχω widevine L1. Έτρεξα και με cmd: su -c dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/persist of=/sdcard/Download/persist.img ώστε να κρατήσω το persist.image σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή. Την έχω πάθει με άλλο κινητό να καταστραφεί το image και να χάσω για πάντα το widevine L1. Επειδή αρκετοί ρωτάτε και φοβάστε να προχωρήσετε, μην αγχώνεστε για την διαδικασία με root και magisk, είναι σχετικά απλή, το πολύ να σας πάρει ένα δύωρο με διάβασμα.
  9. Από όσο ξέρω είναι legit κατάστημα αλλά θα σου στείλουν από κινέζικες αποθήκες. Εγώ θα απέφευγα.
  10. Αυτό που έβαλες είναι η αρχαία έκδοση. Η xiaomi eu είναι χειρότερη από την Official σε αυτή τη φάση και κανένας δε ξέρει γιατί κρασάρει/σέρνεται τόσο σε σύγκριση με Official eu ή global.
  11. Τι rom χρησιμοποιείτε ; Είμαι ανάμεσα σε LOS και Pixel. Χρόνια φανατικός του stock android, με έχει κουράσει πλέον το MIUI. Όσοι έχετε αλλάξει, πως πάει με ποιότητα ήχου; Παλιότερη έκδοση της Pixel που είχα δοκιμάσει, ήταν χάλι ο ήχος. Έχετε καταφέρει να παραμείνετε L1 για netflix;
  12. Στο screenshot που ανέβασες φαίνεται ξεκάθαρα ότι γράφει ότι είναι συγκεκριμένα για το Nokia 8. Ρυθμίσεις χρειάζεται να βάλεις τη πισινή κάμερα στα 2.1 και τη μπροστινή στα 0.2 mp αντίστοιχα αλλιώς θα βγαίνουν τα χρώματα ανάποδα και αντί για το εύρος [0-255], θα χρησιμοποιείται το [1-255]. Που να μπλέξεις με ιστόγραμμα και ολική ισοστάθμιση, βάλε και gaussian θόρυβο.
  13. Εννοείται, εσένα θα έχουμε στο νου μας σε αυτό το θέμα εδώ.
  14. ibanezman192

    Nokia 8

    Μήπως δεν έχει Drigi Draga το τηλέφωνο; Κάποια Νοκια δεν ήρθαν με προεγκατεστημένη τη λειτουργία και πρέπει να περαστεί χειροκίνητα.
×
×
  • Create New...