Jump to content

joe4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    269
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About joe4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

joe4's Achievements

  1. Σας ευχαριστώ.Οποτε μάλλον θα δοκιμάσουμε να το ρουταρουμε μιας και έχω κόσμοτε και έχω θέμα με τις κλήσεις
  2. Θα φαίνεται κάπου (όπως τα Samsung με τον knox) ? χάνεται η εγγύηση? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  3. Εάν ρουταρω,μετά μπορώ να το επαναφέρω όπως ήταν ? Φαίνεται κάπου ότι είχε ρουταριστει ?έρχομαι από iphone 13 pro max και δεν το πολύ κατέχω αλλά θα με βοηθήσει φίλος
  4. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει gcam ?δεν γνωρίζω αν γίνεται ,απλά λόγω snapdragon είπα μήπως μπαίνει .
  5. joe4

    iPhone 12 Pro Max

    Αυτό δυστυχως συμβαίνει με τα iPhone .έχουν περάσει όλα τα προηγούμενα μοντέλα ,και τώρα με το 11 pro Max (δικό μου ) ,αλλά και το 12 mini της συζύγου και το κάνει μόλις πέσει το σκοτάδι και υπάρχουν φώτα από πίσω .δυστυχώς εμφανίζεται και στις φωτογραφίες και όχι μόνο στο βίντεο .
  6. joe4

    Huawei P30 Pro

    Στις εφαρμογές πάνω από την άδεια έχει επιλογή εκκίνηση εφαρμογών
  7. joe4

    Huawei P30 Pro

    Τλκ έβγαλα άκρη και το αναφέρω μήπως έχει κ άλλος θέμα , ρυθμίσεις-εφαρμογες- εκκίνηση εφαρμογών - την εκάστοτε εφαρμογή που θέλουμε στο off - πάνω δεξιά 3 τελιτσες -επιλεγουμε μη αυτόματη διαχείριση και επιλέγουμε κ τις 3 επιλογές .καλή χρονιά !
  8. joe4

    Huawei P30 Pro

    Δεν την κλειννω ποτέ την εφαρμογή ,αλλά πάλι τπτ.
  9. joe4

    Huawei P30 Pro

    Έχει καταφέρει κανείς να του έρχονται ειδοποιήσεις από mi home(συναγερμό,κάμερες ) σε πραγματικό χρόνο ?έχω βάλει την εφαρμογή σε μη αυτόματη διαχείριση ,έχω δώσει όλα τα δικαιώματα ,αλλά μάταια ..μόνο αν μπω στην εφαρμογή μου έρχονται !
  10. joe4

    Sony Xperia XZ3

    Ευχαριστώ πολύ .πάντως και η κάμερα του ,δεν είναι χάλια όπως πολλοι αναφέρουν .ίσα ίσα είναι αρκετά καλή
  11. joe4

    Sony Xperia XZ3

    Έχει 2 μέρες που πήρα το κιν από την προσφορά της κοσμοτε ,και έχω να πω ένα ,τι οθοναρα είναι αυτή !σε καθηλώνει! υπάρχει και το iphone x στο σπίτι παράλληλα και υπάρχει άμεση σύγκριση.
  12. joe4

    iPhone 6S

    Και σε μένα σε iPhone X με την 13.4 το ίδιο ακριβώς .
  13. joe4

    iPhone XS Max

    Από xr , πήγα στο 11 και τώρα εδώ και λίγες μέρες με το xs Max .Η κάμερα στο xs Max σε σχέση με το απλό το 11 είναι σχεδόν ίδιες όσο αναφορά την κυρία κάμερα .ναι δεν έχει το night mode to xs Max αλλά σε καθημερινή χρήση δεν υπάρχουν αισθητές διάφορες .αν σε ενδιαφέρει ο ευρυγωνιος ,κ το night mode ,τότε είναι μονόδρομος το 11 .η οθόνη όμως είναι αρκετά υποδεέστερη στο 11 ,όπως και τα πιο μεγάλα περιθώρια στην οθόνη .η μπαταρία νομίζω είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα και στα 3 με την δίκη μου χρήση .Ελπίζω να βοήθησα τον φίλο .
  14. joe4

    iPhone XR

    Οι φωτογραφίες που βγάζει το xr , είναι παρά πολύ καλές .φυσικες .πρωτη φορά που βγάζω με κινητό το παιδί την ώρα που κάνει κούνια , και δεν είναι θολές .εκει που έχω εκπλαγεί είναι στο βίντεο , ότι καλύτερο υπάρχει .στα πολύ θετικά του Κινητού είναι η μπαταρία του .ελπιζω να σε βοήθησα .
×
×
  • Create New...