Jump to content

lovesong79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lovesong79

  1. lovesong79

    Nokia 8

    Καλησπέρα, θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει σχετικα με το gps του Nokia 8 ?? Πως ανοίγει-κλεινει ??
  2. Καλησπερα.Μολις αγορασα το p9...ειμαι σε φαση εξερευνησης του κινητου και δεν μπορω να βρω πως βγαζω το λεξικο που βγαινει οταν γραφω μηνυματα.!!!εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν βγαζω ακρη.
  3. Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα μια γνώμη - βοήθεια σχετικά με το samsung j5...Το έχω απ τον Ιανουάριο και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Εδω και 2 μήνες περίπου (και με μια αναβάθμιση που έκανα ) έχω το εξής πρόβλημα : η μνήμη του κινητού η οποία ειναι 8GB, είναι σχεδόν φουλαρισμένη.Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λειτουργήσω σωστά το κινητό μου.Έχω κάρτα μνήμης και σχεδόν άδεια αλλά γιατί οι εφαρμογές ''πιάνουν'' τόσο χώρο ξαφνικά ????Ευχαριστώ !! Υ.Γ. δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κινητό πέραν απ τις εφαρμογές!!
  4. Καλημέρα mol και σ ευχαριστώ για την απάντησή σου.Δεν μπορώ να κάνω την μεταφορά....Θα αντιγράψω την ερώτησή μου στο σωστό τόπικ.Ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα παιδιά.Θα ήθελα μια γνώμη - βοήθεια σχετικά με το samsung j5...Το έχω απ τον Ιανουάριο και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Εδω και 2 μήνες περίπου (και με μια αναβάθμιση που έκανα ) έχω το εξής πρόβλημα : η μνήμη του κινητού η οποία ειναι 8GB, είναι σχεδόν φουλαρισμένη.Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λειτουργήσω σωστά το κινητό μου.Έχω κάρτα μνήμης και σχεδόν άδεια αλλά γιατί οι εφαρμογές ''πιάνουν'' τόσο χώρο ξαφνικά ????Ευχαριστώ !! Υ.Γ. δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κινητό πέραν απ τις εφαρμογές!!
×
×
  • Create New...