freemind11 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 παιδιά έχω το 4 και σκέφτομαι να πάρω αυτό για την γυναίκα μου από ποιο κατάστημα έχετε πάρει και το εμπιστεύεστε; D-Klik Jus-Tech to-kinito drele citi-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Κρατάει όλα τα δεδομένα αν εννοείς αυτό!οταν την περνας απο πανω δεν ειναι σα να κανεις φορματ ουσιαστικα ?σε ρωταει αν θες να το ρυθμισεις ως νεα συσκευη η να σου ξανακατεβασει ολες τις ρυθισεις που ειχες πριν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Δεν κάνει επαναφορά εργοστασιακών, είναι όπως πριν απλά καταργεί τα υπολείμματα της προηγούμενης έκδοσης. Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Δεν κάνει επαναφορά εργοστασιακών, είναι όπως πριν απλά καταργεί τα υπολείμματα της προηγούμενης έκδοσης. Envoyé de mon Redmi Note5 en utilisant Tapatalk Αυτό ακριβώς!!!!! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Και κάτι άλλο που μόλις ανακάλυψα!! Εκτός από την κάμερα, που δεν δουλεύει ούτε μέσα στις εφαρμογές, το τηλ. γενικότερα τραβάει κάποια κολλήματα και ΔΕΝ δουλεύει και το Viber. Υπάρχει περίπτωση να "κατέβασε" κάτι που να τα επηρεάζει όλα αυτά; Κανένας που να αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόμπλεμ; Βαλε στον dialer το *#*#64663#*#* εχει γενικα καποια τεστ της συσκευης, δες αν δουλευουν εκει οι καμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Πρόσεξα και εγώ ένα προβληματάκι. Όταν κάνω επεξεργασία μιας επαφής η αλλαγή αυτή φαίνεται μόνο μετά από επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Βαλε στον dialer το *#*#64663#*#* εχει γενικα καποια τεστ της συσκευης, δες αν δουλευουν εκει οι καμερες. Καταρχήν αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση! Έκανα τα τεστ της κάμερας που μου είπες και μου βγάζει....fail στη twin cam ενω η front δεν ανοίγει καθόλου. Από χθες το βράδυ και για κανένα δωδεκάωρο παντως, επανήλθε και από το απόγευμα σήμερα, παλι ΔΕΝ ανοίγουν. Κανένας με αντίστοιχο προβλημα, φίλοι; Αν και ελπίζω πως όχι. Πάει για σέρβις, τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Κανε ενα factory reset ,και ξαναπερνα αμεσως μετα ξανα τη ρομ μεσω updater..αν δε φτιαξει ...service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbecos Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα SD ? Υπάρχει κάποιος τρόπος, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορώ να το καταφέρω στο redmi note 5.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Κανε ενα factory reset ,και ξαναπερνα αμεσως μετα ξανα τη ρομ μεσω updater..αν δε φτιαξει ...service Εφαρμογές και αρχεία, τα κρατάει αδερφέ μετά το reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Έχω την εντύπωση ότι πείραξαν κάτι στα animations στην 10.0.6 κ φαίνεται κομματι πιο smooth. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Δε κραταει τιποτα...παρε back up..και στο service το πρωτο που θα κανουν ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Δε κραταει τιποτα...παρε back up..και στο service το πρωτο που θα κανουν ειναι.. Θενκς μαν, θα το παλέψω αύριο. Καμιά πρόταση για γρήγορο και εύκολο μπακ απ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Θενκς μαν, θα το παλέψω αύριο. Καμιά πρόταση για γρήγορο και εύκολο μπακ απ; USB stick, για τα δεδομένα σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Παιδες η μερα εφτασε.το απογευμα ξεκλειδωνω bootloader.ακουω προτασεις για custom rom..οσο το δυνατόν πιο σταθερη κ smooth..η μπαταρια έρχεται δεύτερη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 καλημερα...περασα ξανα την εκδοση οπως ειχαμε πει αλλα παλι μου κανει κατι τρελα.. αναβει η οθονη ΧΩΡΙΣ να εχω ειδοποιηση ...το κανει σε καποιον αλλον ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 αναβει η οθονη ΧΩΡΙΣ να εχω ειδοποιηση ...το κανει σε καποιον αλλον ; αυτό μου το κάνει και εμένα από την αρχή, κάποιος μου είχε πει να απενεργοποιήσω το παρακάτω αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Νομίζω ότι είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι...... Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Παιδες η μερα εφτασε.το απογευμα ξεκλειδωνω bootloader.ακουω προτασεις για custom rom..οσο το δυνατόν πιο σταθερη κ smooth..η μπαταρια έρχεται δεύτερη ...Θεωρω ότι πάνω κάτω όλες είναι σταθερές. Εγώ είμαι σε arrow γιατί είναι stable πολύ, έχει fm και με ενεργοποιημενο cam2api για gcam βιντεοκληση σε whatsapp δουλεύει χωρίς κολλήματα. Αλλά γενικά θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές αξιόλογες. Προσωπικά θέλω να δοκιμάσω mcasop κάποια στιγμή Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 USB stick, για τα δεδομένα σου. Προσπαθώ να μεταφέρω ότι έχω μέσα, σε pc για να το κάνω reset και δεν με αφήνει.:blink: Επίσης μια άλλη ερωτησούλα...να υποβαθμιστώ με τον ιδιο τρόπο που αναβαθμίστηκα, δεν γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω factory reset; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 αυτό μου το κάνει και εμένα από την αρχή, κάποιος μου είχε πει να απενεργοποιήσω το παρακάτω αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Νομίζω ότι είναι κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι...... Αυτες ειναι οι ********...και καμια φορα σκεφτομαι να το δωσω να ηρεμησω... σπαστικο πολυ ειδικα οταν περιμενεις κατι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Δεν με ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, μου αρκεί αυτή που έχω να δουλεύει σωστά Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Δεν με ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, μου αρκεί αυτή που έχω να δουλεύει σωστά σωστός!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Κάτι παράξενο: Όταν στο κινητό είχα κάρτα της Wind, στο μενού σιμ στις ρυθμίσεις είχε ενεργοποιημένο το VoLTE χωρίς φυσικά να υποστηρίζεται απ τη Wind. Σήμερα που έβαλα κάρτα Cosmote που έχει VoLTE η ρύθμιση απ το μενού εξαφανίστηκε....!!! Πως το επαναφέρω; Έχω την τελευταία stable έκδοση (όχι ρουτ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εχω περασει σε pixel experience...ενεργοποιησα και το api2 .. έχετε να προτείνετε κάποια εκδοση της google camera γιατι αυτη που βρηκα δε δουλευει πολυ καλα ... συγκεκριμένα δε δουλευει η μπροστα καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 14, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts