Jump to content

glynos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    244
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About glynos

  • Ημ. Γέννησης 19/12/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

glynos's Achievements

  1. Παίδες είναι ιδέα μου ή με την 1.0.6 έχει φτιάξει πολύ η μπαταρία;
  2. Καλησπέρα παιδιά! Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του Poco X6 Pro εδώ και 10 ημέρες περίπου! Και άξιος αντικαταστάτης του Mi 9T Pro. 4 χρόνια δεν είδα άλλο κινητό που να μπορούσε να θεωρηθεί αξιο να αντικαταστήσει το προηγούμενο, και το Poco μου πρόσφερε το άλμα απόδοσης που έψαχνα! Ερωτήσεις: 1. Ήξερα ότι οι θήκες Spigen ήταν οι καλύτερες αλλά για το Poco X6 Pro δεν βρίσκω! Έχετε άποψη; 2. Υπάρχει δυνατότητα να μην φορτίζει συνέχεια στα 67W; 3. Tips απόδοσης για την φωτογραφική;
  3. Για το πρώτο Tip κατανοητο! Για τα άλλα 2 θες να μας πεις τι κάνουν σε γενικές γραμμές και που βοηθούν; Υ.Γ... με έβαλες στην μπριζα για το Redmi Watch 4.. 🙂
  4. Καλη τύχη και φοβερός διαγωνισμός! Εργαλειάρα το tablet της Huawei! Ότι πρέπει για να τα συνδιάσουμε με το Matebook d14!
  5. Μερικές ώρες μόνο με την εκδοση 12.5 και το κινητό μου φαίνεται πιο smooth. Android 11 λέει...! Ωραίες οι αισθητικές πινελιές! Λίγο πιο όμορφα μου φαίνονται τα εφέ ενώ έχουν προστεθεί και μερικές ακόμα ζωντανές ταπετσαρίες. Γενικότερα μία ευχάριστη ανανέωση. Αναμένω να δω και στατιστικά μπαταρίας! Πάντως το change log αναφέρει ότι η MIUI βελτιστοποιήθηκε και έγινε γρηγορότερη και ελαφρύτερη!
  6. Παιδιά, λαμβάνετε κι εσείς μηνύματα απ' το Messenger με έως και 12 ώρες καθυστέρηση ή εγώ να πηδήξω απο κανένα μπαλκόνι??? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
  7. Καλησπέρα παιδιά! Παλιά με την εφαρμογή της XIAOMI για της κλήσεις οταν με καλούσε μια επαφή, μου εμφάνιζε και το extra πεδίο της εταιρείας που είχα προσθέσει στην επαφή. Ξέρει κανένας πως γίνεται να το κάνουμε αυτό στη εφαρμογή κλήσεων της google?
  8. Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς κανέναν οδηγό της προκοπής ώστε να κάνουμε full backup του κινητού μας στο Google Drive/Google One και να μην έχουμε άλλο το σπαστικό Mi cloud με τον λιγοστό του χώρο; Και να κάνουμε restore μετά από Hard reset και να τα έχουμε όλα πίσω με σωστό restore?
  9. Στα 99€ που το δίνουν αυτές τις μέρες από την επίσημη αντιπροσωπεία, νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή στα low budget κινητά!
  10. Και μέχρι να το βρούμε νομίζαμε ότι διαγράφτηκε....!!!
  11. Γρήγορος!!! Αν την δοκίμασες, δεν έχω κανέναν λόγο να ψαχτώ περισσότερο! Ευχαριστώ!
  12. Καλησπέρα παίδες! Καμια δοκιμασμένη αδιάβροχη-sand proof θήκη για το κινητό μας έχετε βρει;
  13. Ξέρω βρε... Και το "εξυπνάδες" που είπα παραπάνω, έβαλα και κάτι emoticons αλλά δεν.... Σχετικά με το facebook, λόγω δουλειας, είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ και τα τρία apps, και το messenger και την εφαρμογή του facebook αλλά και το pages manager!
  14. Το λέω γιατί αυτό συμβαίνει μετά την μετάβαση σε miui 12! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...