Jump to content

johnickz1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    525
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnickz1

  1. Καλησπερα παιδια, υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγω το 1 ευρω που μου χρεωνει πλεον η Πειραιως για αγορες μεσω aliexpress?
  2. Ξαναλέω ότι το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλα μοντέλα ανά τον κόσμο και ότι πρεπει να φτάιει το touch panel που είναι μιας συγκεκριμένης εταιρείας. Αν πάτε στο CIT menu θα δείτε ότι αυτοί με το πρόβλημα έχουν shenchao touch panel. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω αλλάξει από τότε που είχα ποσταρει πριν τρεις τέσσερις μήνες το προβλημα πέντε έξι τζάμια διαφορετικά και σε όλα υπό κάποιες συνθήκες το κάνει.
  3. Φιλε εχω το ιδιο θεμα, πιστευα οτι με αλλο τζαμι θα γινει η δουλεια, εχω αλλαξει δυο τρια απο τοτε αλλα τιποτα. Κατι πρεπει να παιζει γενικοτερα με ενα συγκεκριμενο touch panel της Xiaomi.
  4. Στην Pie άμα θέλετε να έχετε τα χρώματα που έχετε συνηθίσει πηγαίνετε στην Προβολή, Αντίθεση κ Χρώματα κ βάλτε στο στο Αυξημένη Αντίθεση. Επίσης κάτι προβλήματα που είχα αναφέρει για το touch screen τελικά δεν ήταν από το protector αλλά διορθώθηκε με την 10.3.1 Oreo και συνεχίζει να δουλεύει καλά κ στην Pie.
  5. Πότε παίρνουμε Pie κ MIUI11 ρε παιδιά?!
  6. Άλλαξα tempered και φαίνεται να έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα με την αφη. Μπορεί αν έδινε κάποια πίεση προς τα κάτω υποθέτω και να δημιουργούσε θεμα. Το αναφέρω για κάποιον που αντιμετωπίζει η αντιμετώπισει θέμα στο μελλον. Καλό Πάσχα παιδιά με υγεία.
  7. Φώτη κ εγώ ψιλιαζομαι κάνα tempered glass μη μου την κάνει αλλά δεν ξέρω δεν το κάνει αλλού αλλά μόνο κάτω από το space ας πούμε κ κάτω, συμπεριλαμβάνοντας κ το swipe up.
  8. Εχει κανείς πρόβλημα με την αφή, κυρίως στο κάτω μέρος της οθόνης με το swipe η με διάφορα miss clicks? Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό, παίζει να είναι θέμα software? Υπόψη ότι είμαι με 10.2.2 και ξαναπερασα την ROM μετά από το OTA.
  9. Σε ευχαριστώ μάστορα μου. Αν το αναστήσω πάλι η jpower θα παίξει!!
  10. Καλησπερα πατριωτες κ παλιοι φιλοι! Υπαρχει καμια δοκιμασμενη μπαταρια να προμηθευτω απο ali ebay για μια συσκευη που θελω να σωσω? Ευχαριστω.
  11. Άμεση αντικατάσταση οθόνης αλλιώς απείλησε τους για δημοσιοποίηση σε όλα τα φόρουμ κ καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή.
  12. Στα 160ε που το πήρα δεν υπηρχε ανταγωνισμός. Τώρα απο εκεί και πέρα σε αυτή την τιμή το καθένα κινητό επώνυμο η μη έχει τα δικά του προτερήματα ελαττώματα. Ξαναλέω για την τιμη του την περίοδο που κυκλοφόρησε δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Στα 250 που το έδινε η infoquest θα συμφωνήσω ότι σε αντίστοιχα κινητά μπορούσες να βρεις κατι καλύτερο κ πάλι όχι από Ελλαδα..
  13. Η 10.2.1.0 ακόμη δεν έχει δωθεί στο κοινο επίσημα. Εφόσον έχετε Ρωσία Ινδία κ είστε σε 1.0.6.0 περιμένετε κ την πάρετε γύρω στη μια εβδομάδα.
  14. Από μπαταρία εδων κ τρεις μέρες έχω να πω ότι υπάρχει αισθητή βελτίωση από 1.0.6.0. Την είχα περάσει μια δυο φορές αλλά δεν είχε στρώσει με τίποτα. Με τη νέα έκδοση σήμερα όλη μέρα ασχολούμαι με κινητό κ είναι στα 54% ενώ υπό άλλες συνθήκες θα είχε πέσει κάτω από 50 χαλαρά. Τι λέτε για μπαταρία αυτοί που την περάσατε?
  15. Ακόμη κ σε ίδια κινητά σε αυτό το εύρος τιμής κ σε τέτοια ποσότητα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούνται διαφορετικές σειρές πάνελ από διάφορους κατασκευαστες η από άλλη σειρά κατασκευής. Εξού κ η διαφορά που διακρίνεις. Αυτό συμβαίνει κ με άλλα παρτς όπως οι αισθητηρες κ άλλα. Για το chrome ψάξε να δεις κάνα πρόγραμμα που πέρασες η στην ασφαλείας της miui μην ενεργοποιήθηκε τίποτα καταλάθος.
  16. Πέρασα κ εγώ, νομίζω το face unlock ένα κλικ πιο πάνω πιο γρήγορο. Animations όταν βγαίνεις από εφαρμογη πιο smooth, ο ποσοστιαιος δείκτης στην μπαταρία πιο μαζεμένος κ ωραίος. Προς το παρόν δεν έχω άποψη για μπαταρία! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να συμπληρώσω ότι με περιοχή Ρωσία όταν πέρασε το update η γραμματοσειρά ήταν σπασμένη τα Ελληνικά στα τηλέφωνα, διορθώνεται με μια αλλαγή στο Region σε Ελλάδα κ μετά ξανά πίσω. Στον καιρό η γραμματοσειρά στην 5ημερη πρόγνωση ακόμη τα ιδια σπασμένη.
  17. Παω να βαλω το update κ μου γραφει οτι ειναι σε Beta εκδοση. Δεν ειναι η Stable στο link? (10.2.1.0)
  18. Ευχαριστώ, να φανταστώ δεν υπάρχει κάτι για να το αποφύγω σωστά?!
  19. Καλησπερα παιδια, χρονια πολλα. Προσπαθω να ρουταρω σε MIUI 10. Εκανα bind τον αριθμο με το κινητο στο MiCloud, ενεργοποιησα την Ευρεση συσκευης, ετρεξα το MI UNCLOCK κ πατησα να ξεκλειδωσει η συσκευη. Μου λεει κατι για 360 ωρες. Αυτος ειναι ο χρονος που πρεπει να περιμενω μεχρι να ξαναπατησω UNLOCK απο το προγραμμα? Υπαρχει καποιος τροπος να ξερω ποτε αυτη η επιλογη θα ειναι διαθεσιμη να μην καθομαι κ μετραω? Μπορουν καπως να εμφανιστουν οι ωρες που πρεπει να περιμενω? Ευχαριστω.
  20. Έχω την εντύπωση ότι πείραξαν κάτι στα animations στην 10.0.6 κ φαίνεται κομματι πιο smooth. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
  21. Κάθε προηγούμενη έκδοση κ καλύτερη μπαταρία..
  22. Συμφωνώ κ εγώ αν θέλετε παιδια πείτε τα private γιατί γεμίζει το φόρουμ για κάτι που πολλοί "χεστηκαν" για την ύπαρξη του!!
  23. Μια μέρα φουλ χρήσης, η μπαταρία είναι στο 42 % με 2 ώρες gaming επίσης συν όλα τα άλλα, browsing full κτλ κτλ. Μου φαίνεται βελτιωμένη στην 10.0.2.0.
  24. Εσύ τι έχεις το Global δεν έχεις?
  25. Άνοιξε το description κ θα δεις λινκ κ για την full έκδοση κ κάτω ακριβώς την Ota.
×
×
  • Create New...