Jump to content

yanniliki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    465
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yanniliki

  1. Σαν νεος στο ios εχω μια απορια. Εχω παει σε σπιτι φιλου και για να συνδεθω στο WiFi του, δημιουργησε QR code στο android του το οποιο το scanαρα με το iphone μου και μπηκα κανονικα. Οταν ηρθε ενας ακομα φιλος μας, προσπαθησα να κανω εγω το QR code για να μπορεσει να συνδεθει και αυτος. Με οποιο τροπο και να δοκιμασα για να δημιουργησω το QR code, παντα μου ζητουσε να βαλω το password του WiFi. Εγω φυσικα δεν ηξερα το pass γιατι ειχα συνδεθει με QR code scan. Υπαρχει αλλος τροπος να το δημιουργησω το QR code χωρις να χρειαστει να ξερω τον κωδικο του δικτυου που ειμαι συνδεδεμενος? Στο android ξερω οτι γινεται γιατι το εχω κανει απειρες φορες.
  2. Αυτο το ειχα απορια και εγω οταν το πρωτοεπιασα. Εχει την αισθηση του κουφιου κατι που με παραξενεψε σε σχεση με αλλα xiaomi-samsung κινητα που ειχα. Αν δεν κανω λαθος εχει σχεση με το τροπο κατασκευης της οθονης, θα βρεις σχετικα αρθρα αν το googlaρεις.
  3. Έχει κανενας προβλημα με τα badges του app του Gmail? Ενω ερχονται κανονικα ειδοποιησεις, τα badges εμφανιζονται εαν ανοιξεις την εφαρμογη. Το παραξενο ειναι οτι οταν εχω συνδεδεμενο το smartwatch τοτε τα badges εμφανιζονται κανονικα. Λιγο που το εψαξα αρκετοι εχουν προβλημα με αυτο μετα την 15.4
  4. yanniliki

    iPhone XS

    Ουτε εμενα με βολευε, οποτε μικρο το κακο.
  5. yanniliki

    iPhone XS

    Ναι εχει κανονικα. Το true tone δεν υπαρχει. Υπηρχε ομως στην προηγουμενη ''μαιμου'' οθονη.
  6. yanniliki

    iPhone XS

    Eνα ακομα update, ελπιζω και το τελευταιο. Μου αλλαξαν παλι οθονη. Απ οτι ρωτησα δεν αλλαξαν κατι αλλο. Δεν κολλαει αλλο πια, η μπαταρια οταν ειναι κλειστο δεν χανει καθολου, και γενικα η μπαταρια με την χρηση που το κανω βγαζει 2 μερες. Ολα καλα για την ωρα τελικα!
  7. yanniliki

    iPhone XS

    Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Μπορω να κανω καποιο τεστ για να δω αν οφειλεται κατι στην μητρικη η σε καποιο αλλο hardware? Το θεμα με ολα αυτα ειναι να αποδειχτουν στο σερβις τους γιατι να δωσω λεφτα απο την τσεπη μου για κατι που δεν δουλεψε ποτε σωστα δεν παιζει.
  8. yanniliki

    iPhone XS

    Περασε λιγος καιρος αλλα θα σας κανω ενα μικρο update. Μετα απο λιγο καιρο με αυτη την κατασταση το κινητο αρχισε να βγαζει μια μωβ αποχρωση απο την πανω αριστερη γωνια. Μεσα σε 3-4 μερες εξαπλωθηκε και μαυρισε ολη η οθονη. Το κινητο εχει ακομα εγγυηση απο το καταστημα που το ειχα παρει οποτε εγινε και αντικατασταση οθονης. Το θεμα ειναι οτι η αντικατασταση εγινε με μια χαμηλης ποιοτητας οθονη με χαλια χρωματα και ενταση. Τελικα το εβαλα στην ακρη και δεν το χρησιμοποιησα. Πριν καναδυο μερες αποφασισα να το ξαναχρησιμοποιησω. Σχεδον καθε μερα σε ασχετα χρονικα διαστηματα η οθονη τρεμοπαιζει, σαν να εχει απο κατω αλλη μια εικονα πχ και να προσπαθει να τις προβαλει και τις 2 ταυτοχρονα, κανει τα χρωματα αρνητικα, και μια φορα μου εκανε την οθονη αναποδα, σαν να την βλεπεις μεσα απο καθρευτη. Αν πατουσες πχ μια εφαρμογη στην οθονη ανοιγε την εφαρμογη που κανονικα επρεπε να βρισκετε εκει και οχι μετα την ''αναποδη'' προβολη. Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε. Φανταζομαι οτι παλι η οθονη φταιει οποτε θα το στειλω ξανα για σερβις. Επισης μια ερωτηση. Οταν Κλεινετε τελειως το κινητο power off, συνεχιζει και ξοδευει μπαταρια? Αν εχω 50% μπαταρια για παραδειγμα και το κανω power off για μια μερα, θα αδειασει η μπαταρια τελειως. Ειναι φυσιολογικη τετοια συμπεριφορα? Αν εχει προβλημα και σε αυτο να τους το αναφερω.
  9. yanniliki

    iPhone XS

    Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία γιατί δεν έχω PC κοντά, ούτε πολύ καλή σύνδεση.
  10. yanniliki

    iPhone XS

    Μια απλή θήκη είναι, το δοκίμασα χωρίς την θήκη αλλά το κάνει και πάλι. Δυστυχώς δεν έχω ιδέα πως γίνεται η διαδικασία. Είναι εύκολο να μου στείλεις κάποιο λινκ με την διαδικασία η να μου πεις έστω αναφορικά τι να κάνω και με ποια σειρά?
  11. yanniliki

    iPhone XS

    Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Edit: Το κάνει και χωρίς θήκη Μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να χαθούν εφαρμογές-αρχεια; Μπορώ να το κάνω μέσα από το μενού;
  12. yanniliki

    iPhone XS

    Αν είχε θέμα το πλήκτρο δεν θα κλείδωνε κάθε φορά; Πολλές φορές ανοίγει και κλείνει χωρίς κλείδωμα.
  13. yanniliki

    iPhone XS

    Καλησπέρα παίδες. Ήθελα να δοκιμάσω για πρώτη φορά το iOS και έτσι πριν λίγο καιρό πήρα να δοκιμάσω ένα μεταχειρισμένο XS. Ενώ στην αρχή πήγαινε καλα, τώρα τελευταία μου κάνει κάτι πολύ περίεργο. Την ώρα που το χρησιμοποιώ η οθόνη σβήνει για ένα-δυο δευτερόλεπτα και μετα ξανα ανοίγει μόνη της. Άλλες φορές σβήνει η οθόνη και κλειδώνει, και πρέπει να το ξεκλειδώσω για να το χρησιμοποιήσω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει για αυτό; Δεν έχω καθόλου εμπειρία με iphone οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη!
  14. Λοιπον, πηγα σημερα στους ΙΤαδες και μου ειπαν οτι εγινε αυτοματο ban της συσκευης μου απο το δικτυο επειδη υπηρχε καποια ''υποπτη'' κινηση. Παραπανω λεπτομεριες δεν μου ειπαν, εγω κατι περιεργο δεν εκανα απ οσο θυμαμαι.
  15. Εννοειται δεν μπορω να βαλω χερι στις εγκαταστασεις τους. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω στο IT τμημα τους και να το αναφερω. Στο κινητο μονο Slack χρησιμοποιω για επικοινωνια με τα αλλα μελη. Ολη την δουλεια με το λαπτοπ την κανω και αν ετρωγε κατι ban για traffic θα ηταν αυτο ( πραγμα που δεν νομιζω γιατι οπως ειπα μπαινω σε δικτυο για τεχνικους οποτε δεν εχουμε περιορισμους) Πιστευετε δηλαδη οτι δεν ειναι θεμα του κινητου? Αυτο με ανησυχησε εμενα πιο πολυ. Δυστυχως αυτο πρεπει να γινει την Δευτερα. Το κακο ειναι οτι δουλευω εκει αυριο και δεν εχει καν σημα για να χρησιμοποιησω 4G. Αν γινει κατι επειγον, βραστα. Αυτο θα ηθελα να ξεκαθαρισω πρωτα. Να δω οτι δεν εφαγε το κινητο σκαλωμα στα καλα καθουμενα και δεν μπαινει.
  16. Για ban δεν νομιζω, δεν υπαρχει καποιος λογος. Μονο εφαρμογες της δουλειας χρησιμοποιω, ετσι και αλλιως εχει firewall και κοβει ενα σωρο πραγμα. Το σκαλωμα με την mac adress μπορω να το ελεγξω καπως? Ουτε αυτο ειναι πιθανο μαλλον γιατι μπαινουμε σε συγκεκριμενη συνδεση για τεχνικους. Αυτο θα μπορουσε πχ να το κανει στο guest. Δυστυχως δεν εχω προσβαση στα δικτυα - ρουτερ τους. (επιχειρηση με πανω απο 300 ατομα που εχουν προσβαση στο δικτυο με κινητα, λαπτοπ κτλ)
  17. Σημερα μου ετυχε ενα περιεργο προβλημα. Ενω ημουν συνδεδεμενος στο wifi της δουλειας, ξαφνικα με πεταει και δεν ξανασυνδεεται. Μου εβγαζε συνεχεια οτι ειναι λαθος ο κωδικος απο εκει και περα. Ο κωδικος ομως δεν ειχε αλλαξει και το δοκιμασαμε και με το κινητο συναδελφου και δουλευε κανονικα.(Το laptop μου εμπαινε κανονικα) Δοκιμασα επισης και απο το guest της δουλειας και παλι εβγαζε το ιδιο πραγμα. Δοκιμασα restart το κινητο, forget - ξεforget το network αλλα τιποτα. Μονο εγω ειχα αυτο το προβλημα. Σε ολα τα αλλα wifi μπαινει κανονικα. (Σπιτι - γειτονα - wifi spot) Εχει κανεις καμια ιδεα?
  18. Ναι τα εχω βγαλει απο την εξοικονομηση miui. Ολα ειναι στα no restrictions
  19. Μια μικρη βοηθεια για αν καποιος ξερει καποιον τροπο. Γινεται καπως να εχουμε τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο να μενουν ενεργες? Συνεχεια μου τις κανει refresh οταν τις ελαχιστοποιω. Το κλασσικο κλειδωμα που κάνεις με την κλειδαριτσα δεν κανει τιποτα, δεν τις κραταει ανοιχτες. :mad:
  20. Τωρα που περασε και λιγος καιρος μετα την αναβαθμιση εχει βρει κανενας αν γινεται αυτο? Και μερικες παρατηρησεις μεχρι τωρα: Η μπαταρια εχω δει οτι με την χρηση που το κανω ειναι πανω κατω στα ιδια. Το δαχτυλικο αποτυπωμα δουλευει αισθητα πιο καλα και γρηγορα. Μερικες ειδοποιησεις αργουν να ερθουν η δεν εχονται μεχρι να ανοιξω την αντιστοιχη εφαρμογη.
  21. Το εχω κλειστο, παλι μονο 3 δειχνει και μετα βουλιτσα. Απ οτι ειδα για καθε νεα ειδοποιηση βαζει βουλιτσες. Παιζει να γινεται αυτο για τα κινητα με notch ξερω γω?
  22. Ψαχνω κατι εδω και ωρα και δεν μπορω να το βρω. Πανω στη notification bar οταν εχω notifications μου εμφανιζει μονο τα 3 πρωτα και μετα εχει μια βουλιτσα. Για να δεις τα υπολοιπα πρεπει να τα ανοιξεις. Υπαρχει τροπος να φαινονται ολα οπως στην 11 και να μην τα κρυβει
  23. Ναι αλλα γιατι παντα χειροκινητα? Παντα στο αυτοματο το ειχα με WiFi.
  24. Σας ευχαριστω παιδια θα το δοκιμασω.
  25. Το app vault δημιουργει το προβλημα. Αν το απενεργοποιησεις απλα απο τα settings παλι κολλαει το κινητο. Τροπο να το διαγραψω-παγωσω δεν εχω βρει. Αυτο που εκανα εγω ειναι να απενεργοποιησω απο το play store το auto update ολων των εφαρμογων και διαλεγω ποιες θα αναβαθμιζω χειροκινητα.
×
×
  • Create New...