Jump to content

cbecos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cbecos

  1. cbecos

    Redmi Note 5

    Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα SD ? Υπάρχει κάποιος τρόπος, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορώ να το καταφέρω στο redmi note 5.Ευχαριστώ
  2. cbecos

    Redmi Note 5

    Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα SD ? Υπάρχει κάποιος τρόπος, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορώ να το καταφέρω στο redmi note 5.Ευχαριστώ
  3. cbecos

    Redmi Note 5

    Πως μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα SD ? Υπάρχει κάποιος τρόπος, γιατί μέχρι τώρα δεν μπορώ να το καταφέρω στο redmi note 5.Ευχαριστώ
  4. cbecos

    Redmi Note 5

    Ευχαριστώ πολύ ,το κατάλαβα και είναι εντάξει
  5. cbecos

    Redmi Note 5

    Όταν συνδέω το redmi note 5 σε υπολογιστή με USB δεν μπορώ να δώ το τηλέφωνο ούτε την κάρτα SD. Moυ βγάζει ο φάκελος είναι κενός.Πώς το διορθώνω? Ευχαριστώ.
  6. Όταν συνδέω το redmi note 5 με υπολογιστή με USB δεν μπορώ να δώ την κάρτα SD ή το τηλέφωνο. Μου λέει ο φάκελος είναι κενός. Πώς μπορώ να τα δώ?
  7. cbecos

    Doogee F5

    Μετά απο πτώση σε λακούβα με νερά λόγω νεροποντής το κινητό δεν δουλεύει πλέον.Αν το θέλει κάποιος για ανταλακτικά το δίνω Δωρεάν.Τηλ. 6944656647 Καρδίτσα
  8. cbecos

    Doogee F5

    Εμένα μου τον αλλάζει όταν κάνω επανεκίνηση ή μερικές φορές όταν χρειαστεί να βάλω το pin.
  9. cbecos

    Doogee F5

    Καλησπέρα,σήμερα παρατήρησα κάτι άλλο.Όταν το έχω στην τσέπη μου π.χ. ανάποδα κουδουνίζει μία φορά και αυτόματα απαντάει στην κλήση. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό?
  10. cbecos

    Doogee F5

    Ευχαριστώ για την απάντηση για την διαχείριση led και σε μένα μόνο μπλέ χρώμα εμφανίζει.
  11. cbecos

    Doogee F5

    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους,μια απορία. Έβαλα το app Διαχείριση LED (Light Manager) αλλά δεν βλέπω να δουλεύει.Έχετε κάποια ιδέα πως δουλεύει?
  12. cbecos

    Doogee F5

    Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους.Έχω το κντ εδώ και 2 μέρες ,το wifi δουλεύει άψογα,έχω Wind και μέχρι τώρα δεν έχω δεί κάτι παράξενο .Όλα για μένα είναι τέλεια για την τιμή του. Αν δω κάτι παράξενο θα ενημερώσω.
  13. cbecos

    Doogee F5

    Παιδιά εσείς πότε το παραγγείλατε και σας ήρθε κιόλας? Εγώ το παρήγγελα απο banggood στις 2/10/2015 και ακόμα τίποτα.Aν έχετε κάποια ενημέρωση πείτε μου.
  14. cbecos

    Doogee F5

    Εμένα μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα χθές: Hi cbecos52@yahoo.gr, We have great news, your preorder ofSKU280444 has arrived and is in stock! We can't guarantee stock will last for long so recommend you get in now before they are gone!
  15. Σας ευχαριστώ. Ναι λέω για τις χρεωστικές.
  16. Μπορούμε να αγοράσουμε από Κίνα με PAYPAL ? Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται
  17. Φίλοι μου, μερικές φορές το κινητό xωρίς να έχει πειραχτεί κάτι δεν έχει καθόλου σήμα και πρέπει να το κλείσω για να έχει πάλι.Αυτό μου συνέβει 3-4 φορές. Έχει συμβεί και σε άλλους? Έχω AOSP V4 laek 17, έκδοση kernel 3.4.67 ,MOLY.WR8 κλπ αν τα γράφω σωστά;
  18. Home » Ειδήσεις » Λογισμικό » Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αναβάθμισης των Coolpad F1 και F2 σε Android 5.0 Lollipop Coolpad-F1 (1) Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αναβάθμισης των Coolpad F1 και F2 σε Android 5.0 Lollipop Posted by: aggepap 24 Ιανουαρίου 2015 κανένα σχόλιο 32 Views Τα Coolpad F1 και Coolpad F2 είναι δυο απο τις πιο ενδιαφέρουσες και δοκιμασμένες συσκευές απο την κινέζικη αγορά, με τιμές πρόκληση για το Hardware τους. Οπως φαίνεται απο μια λίστα με ημερομηνίες που δημοσίευσε η Coolpad τα ολες οι εκδόσεις των δυο κινητών θα αναβαθμιστούν τελικά σε Android 5.0, αν και μερικές απο αυτές θα προσπεράσουν την αναβάθμιση σε Android 4.4 Απο τα μέσα Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει η αναβάθμιση των F1 και F2 σε Android 4.4 Kitkat, ενώ με την νέα έκδοση του CoolUi 6.0 που θα βασίζεται στο Android 5.0 θα αναβαθμιστούν οι πρώτες συσκευές Coolpad F1 στις αρχές Μαρτίου, με τα Coolpad F2 να αναβαθμίζονται ανα έκδοση απο τα τέλη Απριλίου μέχρι και τέλη Ιουλίου. Πολύ καλή κίνηση απο την Coolpad που δείχνει οτι δεν έχει σκοπό για αρπαχτές, αφού οπως φαίνεται τουλάχιστον για το πρώτο μισό του 2015 θα συνεχίσει να υποστηρίζει κανονικά τις περσινές ναυαρχίδες της. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές. Πηγή: GizChina http://www.angroid.gr/news/software/anakinothikan-i-imerominies-anavathmisis-ton-coolpad-f1-ke-f2-se-android-5-0-lollipop/ http://www.gizchina.com/2015/01/24/coolpad-releasing-coolui-based-android-5-0-coolpad-f1-f2/
  19. Αγαπητοί φίλοι έχω το coοlpad f1 με AOSP_v4_laek.17 4.4.2 kernel 3.4.67. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή 'η ρύθμιση ώστε να ακούω κάποιον ήχο όταν ενώ μιλάω στο κινητό με καλεί κάποιος άλλος. Σας ευχαριστώ.
  20. Αγαπητοί φίλοι έχω το coοlpad f1 με AOSP_v4_laek.17 4.4.2 kernel 3.4.67. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή 'η ρύθμιση ώστε να ακούω κάποιον ήχο όταν ενώ μιλάω με καλεί κάποιος άλλος. Σας ευχαριστώ.
  21. Eυχαριστώ για την επισήμανση της ομάδας διαχείρισης.
  22. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GPS TO GPS Navigation BE-ON ROAD --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
×
×
  • Create New...