Jump to content

JTS1KOSTAS1

Members
 • Δημοσιεύσεις

  169
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About JTS1KOSTAS1

 • Ημ. Γέννησης October 15

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Άγνωστο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

JTS1KOSTAS1's Achievements

 1. Εγώ χρησιμοποιώ το waze σαν εναλλακτικό αλλά τώρα τελευταία για άγνωστους λόγους (μέσα στο αυτοκίνητο σε din2 με 2ram) έχει γίνει μουγκό!!! Όσο κ αν το πασπατεψα ακόμη κ παλιότερη έκδοση κατέβασα, δυστυχώς μουγκό μου είναι. Έτσι το έβγαλα….
 2. καποιο λινγκ φιλε απο τον Αλή με τα 4 ram σε 2din θα βοηθουσε ΠΑΡΑ πολύ....
 3. Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα με το waze στο σύστημα του αυτοκίνητου 2din. Συγκεκριμένα είναι μόνο με 2 ραμ κ ενώ πριν ένα κ χρόνο δούλευε κ όλα τέλεια ήταν τώρα δεν έχει ήχο. Το έκανα ένα σωρό απεγκατάσταση κ εγκατάσταση αλλά τίποτα. Ρυθμίζω τον ήχο στα ελληνικά στην αρχή βγαίνει αυτή η τυποποιημένη φωνή που λέει «είστε έτοιμοι; Πάμε! Κ μετά τίποτα!!!! Μου βγάζει πάνω στην οθόνη αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία ένα φυσικά είναι συνδεμένο με το ιντερνετ με δεδομένα….. τι μπορώ να κάνω;;; κάποια ιδέα;;;; Γράφει όπως βλέπετε προετοιμασία φωνής προήγησης 0% κ εκεί μένει!!!! Όσο ώρα κ αν το αφήσω!!! Στο 0%. Αν δεν υπάρχει εύκολη λύση…. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε αν υπάρχει κάποιο λιγκ για να κατεβάσω κάποια παλιότερη έκδοση του προγράμματος;;;;;; Ευχαριστώ https://i.postimg.cc/kGpLVJng/IMG-20210829-070833.jpg [url=https://postimg.cc/Mf19N8MC][img]https://i.postimg.cc/Mf19N8MC/IMG-20210829-070833.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.cc/Mf19N8MC][img]https://i.postimg.cc/kGpLVJng/IMG-20210829-070833.jpg[/img][/url] https://i.postimg.cc/fWcKJTR2/IMG-20210829-070848.jpg [url=https://postimg.cc/K4YLWbLB][img]https://i.postimg.cc/fWcKJTR2/IMG-20210829-070848.jpg[/img][/url] <a href='https://postimg.cc/K4YLWbLB' target='_blank'><img src='https://i.postimg.cc/K4YLWbLB/IMG-20210829-070848.jpg' border='0' alt='IMG-20210829-070848'/></a> https://i.postimg.cc/kGpLVJng/IMG-20210829-070833.jpg
 4. ευχαριστώ ΠΟΛΥ. κατεβασα μια αρκετά παλιοτερη κ ολα οκ. ευχαριστω...:):D
 5. Έκανα την βλακεία κ πάτησα ανανέωση του here κατέβασε την νέα έκδοση κ δυστυχώς δεν ανοίγει κ γενικά κρεμαει το σύστημα. Το είχα στο αμάξι σε navi με 2 ραμ το σύστημα του αμαξιού το είχα βάλει πριν 4+ χρόνια μέχρι χθες πριν την αναβάθμιση δούλευε το here κ τώρα όχι. Φυσικά το έκανα απεγκατάσταση το ξανά έβαλα. Έβαλα το beta, τίποτα! Ξανά έβαλα την κανονική…..τιποτα! υπάρχει κάποιο λινγ σας παρακαλώ να κατεβάσω την προηγούμενη έκδοση;;;;; θα με υποχρεώνατε αφάνταστα. :D Αν θελετε στείλτε μου το κ σε pm.
 6. Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου έχω σαν λειτουργικό τα 7 αρια κ τα xp τα χρειάζομαι αυτά για κάποιο παλιό σκάνερ κ κάποιο εμπορικό πρόγραμμα. Δουλεύω κατά 90% τα 7ρια. Ξαφνικά ενώ είχα 3-4 μέρες να τον ανοίξω στα 7ρια μετά από 3-4 λεπτά κλείνει κ ξανά ανοίγει με την γνωστή μπλε εικόνα με τα ακαταλαβίστικα γράμματα ….ανοίγει κανονικά κ πάλι το ιδιο…..κ ξανά το ιδιο…το ίδιο… προσπάθησα να του βάλω να μπει σε άλλη ημερομηνία κ μου λέει ότι δεν έχει δημιουργηθεί ενώ το ξέρω ότι πάρα πολύ παλιά το είχα βάλει σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Το έβαλα στα xp, εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα κ ούτε έκλεισε…. Στην αρχή όταν μπαίνει στα 7ρια μου βγάζει αυτήν την εικόνα… τι κάνω;;;; το πάω στον τεχνικό;;; ελάχιστα ξέρω από υπολογιστές κ ουσιαστικά μόνο για σεφαρισμα τον έχω κ κάποια ταινία να δω (πάντα στα 7ρια) . Έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ win επιφάνεια εργασίας (φαίνεται κ από την φωτογραφία) κ μάλιστα μπορώ να κάνω οτιδήποτε εργασία για 3-4 λεπτά. Μετά κλείνει κ ξανά το ίδιο…. Δεν έχω βάλει κανένα καινούργιο περιφερειακό στον υπολογιστή….. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη….
 7. Έχω κ CU Κ το φοιτητικό της wind KANENA sms δεν ήρθε!!!! Τι παίζει;;; δεν ξέρω. Δεν θα σκάσω κ για αυτό!!!! Έχω όλες τις ρυθμίσεις «ανοιχτές», τώρα αν θέλει να έρθουν ας έρθουν αν δεν θέλουν ας μη έρθουν!!! Δεν θα αγχωθώ κ για αυτό!!!!!!:cry::ninja:
 8. Δυστυχώς ΟΛΕΣ σε μένα έκτακτες ανάγκες είναι ενεργοποιημένες….. έχω 2 sim με φοιτητικό πρόγραμμα κ ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα δεν μου έχει έρθει!!!!! Μήπως είναι μόνο σε αυτούς με συνδρομή κ όχι με τα φοιτητικά προγράμματα;;;:(:!:
 9. Ούτε εγώ την εχω λαβει κ εχω κ δυο sim στο κινητό!!!!! Τι να κάνω;;; φυσικά οτι ενημερώσεις έρχονται τις κάνω!!!
 10. Καλές γιορτές με υγεία παντα κ καλή επιτυχία....
 11. Εγώ χρησιμοποιώ το here, waze κ τέλος το google . Θυμάμαι είχα βάλει «οικονομική» διαδρομή, «σύντομη» διαδρομή, κ γενικά όλα τα είχα «πειράξει» , αυτό με έβαζε να ακολουθησω μια τελείως τεράστια διαδρομή, μια διαδρομή κάνοντας σχεδόν το γύρω της Ελλάδος!!! Τώρα όσο για το φίλο μας που σχολιάζει που έκανα κάποιο λάθος στο γράμμα κ το έγραψα sypic, αντί sygic η ας το έγραφα κ όπως αλλιως….ας μη βλέπουμε το δέντρο κ χάνουμε το δάσος……:confused: Φυσικά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για αυτό το πρόγραμμα ……:worry::blink:
 12. Απορώ πως ακόμη ασχολείστε με βλακείες προγράμματα (να μην το χαρακτηρίσω αισχρά) όπως το sypic;;;; μπορεί να το έχουν βελτιώσει τον χάρτη κ γενικά τις διαδρομές από την τελευταία φορά που το δοκίμασα πριν ενάμιση χρόνο (αυτό δεν το ξέρω). Για κάντε ένα πείραμα για να ακλουθήσατε εναλλακτική διαδρομή κ να μην πληρώσετε διόδια Αθήνα Χαλκίδα κ θα δείτε από πού θα σας πάει….. μέσω Καζας που σημαίνει + μια ώρα την στιγμή που υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΕΤΟΙ δρόμοι πάρα πολύ σύντομοι! + 10 με 15 λεπτά από τον κανονικό αυτοκινητόδρομο κ όχι να κάνεις τον γύρω της Ελλάδος!!!!!!!:mad::cry: Μπορεί να έχει ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΑ γραφικά σαν πρόγραμμα, αλλά από εναλλακτικές διαδρομές υστερεί ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!:wacko:
 13. Ενδιαφέρομαι για κάρτα sim ΜΟΝΟ για sms που είναι για τρακερ μέσα στο αμάξι. Προς όλους κ ασφαλώς ότι πιο οικονομικό. Τι μου προτείνεται;;; την Frog Mobile;; υπάρχει κάτι πιο οικονομικό Λίγα sms τον μήνα θέλω . :shifty: Οτιδήποτε βοήθεια θα μου ήταν απόλυτη χρήσιμη. Σας ευχαριστώ:)
×
×
 • Create New...