anastasiszn Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτό το θέμα που άνοιξα, απλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εφαρμογή free vpn το Cyberghost και γενικότερα με τις εφαρμογές ελεύθερου VPN στο κινητό, είναι ασφαλείς; Τις χρησιμοποιήτε; (αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος ας μεταφερθεί το θέμα στο κατάλληλο) Καλύτερα γράψε εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 ωραιο αρθρακι αυτο, οποιος θελει ας το διαβασει: http://tonsky.me/blog/disenchantment/ κι αυτο: https://rakhim.org/2018/09/re-software-disenchantment/Τεράστιο άρθρο αλλά to the point. Πέρασε ευχάριστα η ώρα διαβάζοντας το και πολύ σωστή σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Xρησιμοποιουσα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ Καλημέρα, αυτή την εφαρμογή την δουλεύει κανείς; δουλεύει με μπλουτουθ; Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και 1-2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έχει σταματήσει να δουλεύει εδώ και 1-2 χρόνια. Οκ, ευχαριστώ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyu5555 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Γεια σας, συνδεσα μεσω usb το κινητο με το pc για να παρω τις φωτογραφιες και μου δειχνει τον φακελο dcim αδειο, ενω φυσικα εχω φωτο. τωρα μου παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα πριν δεν υπηρχε. ΥΓ. δεν εχω sd καρτα και η αποθηκευση γινεται στον εσωτερικο χωρο ευχαριστω εκ των προτερων Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο δωρεαν Android προγραμμα πλοηγησης για αυτοκινητο (για τον νομο Αττικής βασικα το χρειαζομαι) που να του κανουμε στην αρχη αναζητηση μια διευθυνση προορισμου (πχ οδος και αριθμος) και μετα οπως οδηγουμε να υποδεικνυει φωνητικα (πχ στριψτε δεξια στα 300 μετρα, στριψτε αριστερα στα 200 μετρα, κλπ?) (ας ειναι και στα αγγλικά, βασικα δεν θελω να κοιταω συνεχεια την οθονη οπως οδηγω). Χρειαζεται συνεχως κατα την οδηγηση να εχω και το 4G ανοιχτο? Σας ευχαριστω πολύ! :) Edited October 7, 2018 by Acer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ξεκίνα με το here wego, είναι δωρεάν και offline αν δεν θες ενημέρωση κίνησης και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Το Waze δινει δρομολογήσεις βάσει της υπάρχουσας κίνησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 απο μενα waze κ here πολύ αξιόλογα δωρεάν κ καλά προγραμματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konten Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 εγώ εκει έχω μόνο ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=243879&dateline=1539093487&type=profile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Όταν συνδέσεις τη συσκευή σου στο PC θα πρέπει να δώσεις τα σχετικά δικαιώματα στη συσκευή που θα σε ρωτήσει κατά τη σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Καλησπέρα έχω απορία γενική για το λειτουργικό χρόνια τώρα που μου το κάνει σε όλες τις συσκευές. Έχω πάντα data on όπως και το GPS ανοιχτό στο high accuracy με απενεργοποιημένα τα WiFi/Bluetooth assist GPS, όπως επίσης και το Location History off. Αν το αφήσω το τηλέφωνο πάνω στο τραπέζι θα μου χάσει όλο το βράδυ από το 100% να πάει στο 95%. Αν βγω για δουλειές κανα τρίωρο, γιατί γυρνάω με πχ 92% χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου; Μόνο τα google play services έχουν πρόσβαση στο GPS και τίποτα άλλο, εφόσον δε χρησιμοποιήσω στο τρίωρο κάποια εφαρμογή. Ψάχνει το Gps background ανα πάσα στιγμή πού βρίσκομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Καλησπέρα έχω απορία γενική για το λειτουργικό χρόνια τώρα που μου το κάνει σε όλες τις συσκευές. Έχω πάντα data on όπως και το GPS ανοιχτό στο high accuracy με απενεργοποιημένα τα WiFi/Bluetooth assist GPS, όπως επίσης και το Location History off. Αν το αφήσω το τηλέφωνο πάνω στο τραπέζι θα μου χάσει όλο το βράδυ από το 100% να πάει στο 95%. Αν βγω για δουλειές κανα τρίωρο, γιατί γυρνάω με πχ 92% χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου; Μόνο τα google play services έχουν πρόσβαση στο GPS και τίποτα άλλο, εφόσον δε χρησιμοποιήσω στο τρίωρο κάποια εφαρμογή. Ψάχνει το Gps background ανα πάσα στιγμή πού βρίσκομαι;Άβυσσος η ψυχή του Android για το τι μπορεί να τρέχει από πίσω, είναι το μοναδικό μείον για μένα σε σχέση με το ios Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αν το αφήσω το τηλέφωνο πάνω στο τραπέζι θα μου χάσει όλο το βράδυ από το 100% να πάει στο 95%. Αν βγω για δουλειές κανα τρίωρο, γιατί γυρνάω με πχ 92% χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου; Όταν κινείσαι οι δέκτες ψάχνουν να βρουν σήμα και είναι λογικό να καταναλώνουν παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Όταν κινείσαι οι δέκτες ψάχνουν να βρουν σήμα και είναι λογικό να καταναλώνουν παραπάνω Δεκτό αλλά το πχ το iPhone γιατί δε χάνει αντίστοιχα; Και δε λέω να πέσει το iPhone από το 100% γιατί δε πέφτει εύκολα έπειτα από πλήρη φόρτιση, αλλά έπειτα από κανονική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Kαι το δικό μου δεν χάνει καθόλου αν κινούμαι για 3 ώρες και είναι android! Έχω όμως τέρας μπαταρία και τέλεια διαχείριση από το λειτουργικό.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Kαι το δικό μου δεν χάνει καθόλου αν κινούμαι για 3 ώρες και είναι android! Έχω όμως τέρας μπαταρία και τέλεια διαχείριση από το λειτουργικό.;)έχεις το vibe p1 ;τι λέει από αναβαθμίσεις; παίρνει από την Lenovo? σε σχέση με xiaomi redmi note 4 που είμαι τώρα αξίζει να πάω σε Lenovo? εάν είμαστε off topic στείλε πμ απάντηση! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Δεν παίρνει αναβαθμίσεις, μείνε με τα xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δεκτό αλλά το πχ το iPhone γιατί δε χάνει αντίστοιχα; Και δε λέω να πέσει το iPhone από το 100% γιατί δε πέφτει εύκολα έπειτα από πλήρη φόρτιση, αλλά έπειτα από κανονική χρήσηΜην συγκρίνουμε τώρα μήλα με πορτοκάλια. Άλλο λειτουργικό, άλλο hardware. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έχω την εντύπωση, ότι γενικά τα κινητά όταν ταξιδεύεις καταναλώνουν πολύ μπαταρία και έχει να κάνει με τις κεραίες κινητής όποιο σύστημα και αν έχει κάποιος. Προσωπικά όταν ταξιδεύω είτε με πλοίο είτε με αυτοκίνητο για κάπου με πολλά χιλιόμετρα, για να μην το κλείσω το βάζω σε λειτουργία πτήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Όταν κινείσαι οι πληροφορίες τοποθεσίας ρουφάνε τη μπαταρια με το μπουρί. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Όταν κινείσαι οι πληροφορίες τοποθεσίας ρουφάνε τη μπαταρια με το μπουρί.Προφανώς εννοείς με πλοήγηση ανοιχτή. Αλλιώς δεν συμβαίνει αυτό που λες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Προφανώς εννοείς με πλοήγηση ανοιχτή. Αλλιώς δεν συμβαίνει αυτό που λες. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι όπως λες αλλά στη δική μου συσκευή τουλάχιστον έχω δει πως όταν κινούμαι οι υπηρεσίες Google κάνουν πάρτυ κανονικά. Κάτι έστρωσε με την αναβάθμιση σε oreo αλλά και πάλι βλέπω κάποια διαφορά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι όπως λες αλλά στη δική μου συσκευή τουλάχιστον έχω δει πως όταν κινούμαι οι υπηρεσίες Google κάνουν πάρτυ κανονικά. Κάτι έστρωσε με την αναβάθμιση σε oreo αλλά και πάλι βλέπω κάποια διαφορά.Ίσως στην συσκευή σου. Κανένα θέμα στο OP3T, οπότε καλύτερα μην γενικευουμε. Σπάνια να δω το Services να τρώει μπαταρία είτε παλιά στο Nougat, είτε εδώ και καιρό στο Oreo Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts