Jump to content

dantspet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    461
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dantspet

  1. Καλησπέρα,εγώ πήρα την miui 13-android 12 από τής 22 Δεκεμβρίου.SJQEUXM 13.0.1.0.Ακομα λένε ότι θα πάρουμε και την miui 14,θα δείξει.
  2. Γειά σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στην εφαρμογή συλλογή.Για κάποιο λόγο , δεν ξέρω πώς,οι φωτογραφίες όπως βλέπω στα αρχεία μου,έχουν γίνει κρυφες και οπότε δεν μπορώ να τις δω.Δηλαδη στην αρχή κάθε όνοματος φωτογραφίας έχει μπει μια τέλεια .Στην προσπάθεια να μετονομασω μια φώτο, εμφανίστηκε κανονικά.Υπαρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω χωρίς να μπω στην διαδικασία να τις μετονομασω μια μία, γιατί μιλάμε για 14gb. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Γειά σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στην εφαρμογή συλλογή.Για κάποιο λόγο , δεν ξέρω πώς,οι φωτογραφίες όπως βλέπω στα αρχεία μου,έχουν γίνει κρυφες και οπότε δεν μπορώ να τις δω.Δηλαδη στην αρχή κάθε όνοματος φωτογραφίας έχει μπει μια τέλεια .Στην προσπάθεια να μετονομασω μια φώτο, εμφανίστηκε κανονικά.Υπαρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω χωρίς να μπω στην διαδικασία να τις μετονομασω μια μία, γιατί μιλάμε για 14gb.Ευχαριστώ προκαταβολικά.Η συσκευή μου είναι xiaomi redmi 9t,αν παίζει κάποιον ρόλο.
  4. Καλημέρα σε όλους, τελικά πήρα το κινητό αυτό(4gb -64gb )και όλα καλά.Τωρα μου δίνει ενημέρωση και σκέφτομαι να την κάνω ή όχι, γιατί διαβάζω δεξιά και αριστερά διάφορα σχόλια για πολλά bugs.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει την γνώμη του που πέρασε αυτή την ενημέρωση; Ευχαριστώ
  5. Δυστυχώς δεν ξέρω,γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την συσκευή και δεν τό έχω ψάξει.Οποτε θα ρωτήσεις σε κάποιο μαγαζί για αυτό ,που πουλάει τέτοια προϊόντα.
  6. Ναι έτσι.Να τα μεταφέρεται κάπου εκτός τηλεφώνου,μετά βάζετε την κάρτα στο τηλέφωνο, κάνεις διαμόρφωση και τα περνάς ξανά πίσω στην κάρτα ,που θα είναι μέσα στο τηλέφωνο.Πιστευω θα είναι εντάξει,καλή επιτυχία.
  7. Το έχω πάθει και εγώ.Οταν αλλάζεις κινητό η κάρτα στο καινούργιο κινητό θέλει διαμόρφωση.Μου το έκανε βέβαια σε καρτα που την είχα σε Samsung και την έβαλα σε Xiaomi, όπως είπες στο pc φαινόταν ότι υπήρχε μέσα σ'αυτη.Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για όλα τα τηλέφωνα.
  8. Καλημέρα σε όλη την ομάδα, σκέφτομαι να πάρω αυτή την συσκευή,θα περάσω από το redmi note3 pro, σ'αυτό.Μπορει κάποιος να μου πει αν τελικά αξίζει να το πάρω, λόγω καλής τιμής και μπαταρίας,γιατί βλέπω ότι έχει θέμα με συνδεσιμότητα στο WiFi και σε Bluetooth.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  9. Έχει κανείς πρόβλημα με το fb; 8 στις 10 φορές που θα προσπαθήσω να την τρέξω, κρασαρει. Ακόμα και την ώρα που δουλεύει, κλείνει. Έχω το Redmi Note 3 Pro. Έβαλα τώρα το lite αλλά δεν με ικανοποιεί, αυτό δουλεύει καλά.
  10. Δηλαδή είναι κάτι διαφορετικό από το ότι έχει στις ρυθμίσεις, ρύθμιση για αυτόματο, μέρα, νύχτα; γιατί αυτό έχει για την ώρα
  11. Ευχαριστώ πολύ, αλλά κάτι σε δωρεάν;
  12. Γειά σε όλους, έχετε υπόψη σας καμιά εφαρμογή για live webcams; ευχαριστώ
  13. Είσαι ευχαριστημένος με αυτή την ρομ και κερνελ που πέρασες; Η μπαταρία πως πάει; Σκέφτομαι να την περάσω και εγώ.
  14. Από μαγαζί με κινητά, πάντως καινούργια είναι μπροστά μου την άνοιξε, δύο μερες την έχω,ελπίζω να μην είναι μουφα.
  15. Γειά σε όλους σας, είμαι καινούργιος στο miui με το note 3 pro με τον 6απυρινο Snapdragon.Ελπιζω να γράφω στο σωστό νημα.Αλλαξα μπαταρία γιατί έπεφτε πολύ γρήγορα,αλλά δεν είδα τρομερή διαφορά με την καινούργια.Καπου διαβασα ότι παίζει ρόλο ο kernel, ισχύει;Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο σε κερνελ και σε ρομ,αν και αυτή που φοράω πηγαίνει αρκετά καλά σε σχέση με το Samsung j5 2016 που είχα πριν.ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. Μετά από κάποια χρόνια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή(φβ) για αρκετή ώρα ζεσταίνεται, στο σημείο πάνω από τις σιμ, δίπλα στην μπαταρία και η μπαταρία πέφτει πολύ . Γνωρίζει κανείς, ή αντιμετώπισε, αν είναι θέμα τηλεφώνου(επεξεργαστή) ή μπαταρίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  17. Έβαλα και εγώ το blokada, θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις κάνουμε για να δουλέψει καλά με τις διαφημίσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  18. QUOTE=lambros69;7930929]Μήπως δεν έδωσες δικαιώματα στης ερωτήσεις που έκανε;;; Αφαίρεσε το και βάλτο ξανα Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή, έχω δώσει ότι ζήτησε. Τελικά δούλεψε μετά από επανεκκίνηση συσκευής. Δουλεύει μια χαρά, όμως στο φβ δεν φορτώνει της εικόνες, μόνο γράμματα. Όταν το απενεργοποιώ όλα καλά, τι να πω.
  19. Θα ήθελα μια βοήθεια. Εγκατέστησα το AdClear όμως δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω, μου λέει vpn disabled.Τι ρύθμιση χρειάζεται για ενεργοποίηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  20. Γειά σε όλους, ξέρει κανείς αν θα πάρουμε την 8;
  21. Είμαι και εγώ,μέχρι τώρα όλα καλά
  22. Και εγώ το έχω 3 χρόνια και δουλεύει μια χαρά.Η μπαταρία έχει πέσει λίγο(κάθε μέρα φόρτιση)με όλα ανοιχτά.
  23. Οκ ευχαριστώ πολύ θα το ψαξω. Τελικά την έβαλα, έχει πολλές παραμέτρους ,αλλά δεν βγάζω άκρη.δηλ.στο πως να την στήσω.
  24. Γειά σε όλους, έχω το J5 2016 duo sim και ψάχνω τρόπο για το πως μπορώ να βάζω κάποια από τις δύο σιμ σε fly mode όποτε θέλω. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  25. Γειά σε όλους, αν γνωρίζει κάποιος, θέλω (σε δικαρτο) να καλώ ένα συγκεκριμένο νούμερο πάντα με την σιμ1 η 2 ασχέτως που έχω ρυθμίσει με ποια κάρτα θα κανω όλες τις κλησεις. Υπάρχει τέτοια ρύθμιση η εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...