Jump to content

D_G

Members
 • Δημοσιεύσεις

  357
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by D_G

 1. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω τα αρχεία της εφαρμογής, με ενδιαφέρει να μην πιάνει τόσο πολύ χώρο που πιάνουν οι χάρτες και γεμίζουν το κινητό, γι αυτό ρώτησα αν σώζονται οι χάρτες στην SD. Η παλιά εφαρμογή ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε, κάποια στιγμή τη χάλασαν και είναι κρίμα.
 2. Από τότε που τη χάλασαν την εφαρμογή την απεγκατέστησα. Την έχουν φτιάξει κάπως να την εγκαταστήσω ξανά; Εκτός από αυτό, οι χάρτες μπορούν να σωθούν στην sd?
 3. Ρυθμίσεις - οθόνη - Μέγεθος κειμένου
 4. Μήπως μια σκληρή επανεκκίνηση το διορθώσει; Πάτησε το πλήκτρο που ανοίγει συνέχεια για περίπου 10 δευτερόλεπτα, και θα κάνει επανεκκίνηση από την αρχή, μία φορά που μου έκανε κάτι παρόμοιο με αυτό τον τρόπο διορθώθηκε.
 5. To Bing έχει το chat και συνομιλείς με την Τ.Ν. αν το κατεβάσεις
 6. Παλιότερα που χρησιμοποιούσα τέτοιες εφαρμογές, παρατήρησα ότι το μόνο που έκαναν ήταν να μου αδειάζουν πιο γρήγορα την μπαταρία, το μόνο που μου άρεσε σε ορισμένες ήταν τα γραφικά στα στατιστικά και τίποτε άλλο, οπότε προσωπικά μένω στην εφαρμογή της Xiaomi και δε χρησιμοποιώ καμία άλλη.
 7. Έτσι κι αλλιώς τα δεκαδικά δεν ξέρω αν είναι και σωστά. Στο δικό μου όταν το βάζω στη φόρτιση τα δεκαδικά ξεκινούν από .77 και σταματούν στο .97 πάντα όταν σβήνει η οθόνη.
 8. Δυστυχώς, μετά την τελευταία αναβάθμιση και σε μένα δημιουργεί προβλήματα. Πότε χάνεται το σκούρο θέμα και το βάζω χειροκίνητα, μου αλλάζει ρυθμίσεις, μερικές φορές η μπαταρία κατεβαίνει απότομα χωρίς λόγο, καλύτερα να κάνει από εδώ και πέρα μόνο ενημερώσεις ασφαλείας να μην έχουμε άλλα προβλήματα.
 9. Για ποιο κινητό μιλάμε;
 10. Έχω την εντύπωση ότι τα lens αναγνωρίζουν σχεδόν τα πάντα, εκτός από πρόσωπα.
 11. Κατάλαβα, ευχαριστώ!
 12. Χθες ήταν ίσως η μόνη μέρα που δεν το χρησιμοποίησα, πέρα από ένα τηλεφώνημα γύρω στα 5 λεπτά, και το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 80% (99% το πρωί). Ανοίγοντας την εφαρμογή της μπαταρίας είδα ότι καταναλώθηκε στην Αδράνεια κινητού, και πατώντας την αδράνεια (σήμερα) έδειξε ότι ήταν χρήση μπαταρίας από το ράδιο 10,28% Ψάχνοντας στις εφαρμογές δε φαινόταν το ράδιο αλλά πληκτρολογώντας το δείχνει αλλά δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί, ούτε να μπει σε αδράνεια. Καμία ιδέα;
 13. Πάνω από χρόνο, ευχαριστημένος!
 14. Μου το έκανε και σε εμένα τελευταία, αλλά τώρα που το κοίταξα είναι ΟΚ. Το έκανε επίσης και στο Redme 8, οπότε ίσως να ήταν πρόβλημα ενημέρωσης εφαρμογής.
 15. Καλό απόγευμα. Στο redme 8 όταν πήγαινα στη διαχείριση εφαρμογών, είχε στο μενού "Εκκαθάριση δεδομένων", δε γνωρίζω αν είναι από το Android 12 αυτό ή από τη συσκευή στο Redme Note 10 pro, αλλά είναι αχνό και δεν πατιέται. Υπάρχει άλλος τρόπος;
 16. Ίσως είναι τα μειονεκτήματα των OLED οθονών, κάτι που οι LCD δεν είχαν ποτέ πρόβλημα σε αυτό
 17. Τον έχω δοκιμάσει, ναι είναι καλός, αλλά επέστρεψα πάλι στον chrome γιατί εξακολουθούσε και αυτός να μου βγάζει pops για τα cookies, ενώ ο chrome μπορεί να τα ανοίξει σε μια δική του απλοποιημένη σελίδα χωρίς διαφημίσεις και pops
 18. Κι εγώ το κλείνω κάθε βράδυ, αλλά έχω την εντύπωση ότι (αυτό συμβαίνει στους υπολογιστές και ίσως και στα κινητά) ότι όταν το κλείνεις το βάζεις κατά κάποιο τρόπο σε αναμονή, και το πραγματικό κλείσιμο και άνοιγμα είναι στην επανεκκίνηση. Αλλά ας γράψει και κάποιος που ξέρει καλύτερα γιατί μπορεί να κάνω λάθος.
 19. 2- 3 φορές το έχω πάθει κι εγώ να μου κολλήσει, αναγκάστηκα να το έχω πατημένο για 10 δευτερόλεπτα (νομίζω hard reset λέγεται αυτό) για να επανέλθει. Παρόλα αυτά, είμαι ευχαριστημένος εδώ και ένα περίπου χρόνο που το έχω.
 20. Δεν ξέρω για δωμάτιο, αλλά έχω βγάλει καταπληκτικές νυχτερινές στο Πασαλιμάνι και στο Μικρολίμανο, και έμεινα ευχαριστημένος.
 21. Την πέρασα σήμερα το πρωί, μέχρι στιγμής όλα καλά
 22. Ούτε σε εμένα έχει παρουσιαστεί πρόβλημα
 23. Οι δρομολογήσεις άλλαξαν άραγε προς το καλύτερο;
 24. Μου ήρθε η αναβάθμιση από προχθές, όλα καλά μέχρι τώρα!
×
×
 • Create New...