Jump to content

Acer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    267
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Acer

  1. Παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο δωρεαν Android προγραμμα πλοηγησης για αυτοκινητο (για τον νομο Αττικής βασικα το χρειαζομαι) που να του κανουμε στην αρχη αναζητηση μια διευθυνση προορισμου (πχ οδος και αριθμος) και μετα οπως οδηγουμε να υποδεικνυει φωνητικα (πχ στριψτε δεξια στα 300 μετρα, στριψτε αριστερα στα 200 μετρα, κλπ?) (ας ειναι και στα αγγλικά, βασικα δεν θελω να κοιταω συνεχεια την οθονη οπως οδηγω). Χρειαζεται συνεχως κατα την οδηγηση να εχω και το 4G ανοιχτο? Σας ευχαριστω πολύ! :)
  2. Παίδες σας χαιρετώ και καλά μπάνια σε όλους ευχομαι! :) Εχω ενα τηλεφωνο Samsung Galaxy Note II (αλλα το ερωτημα μου αφορα υποθετω ολα τα Samsung η και ολα τα Android τηλεφωνα κατ επεκταση) και εχω καταχωρημενα καπου 950 contacts (τηλεφωνικες καταχωρησεις προσωπων, φιλων, γνωστων, επαγγελματιων απ το χωρο της δουλειας μου, κλπ) Σε αρκετα απο αυτα τα contacts εχω καταχωρημενα 2-3 τηλεφωνα στο ιδιο field (δηλαδη 2-3 τηλεφωνα στο "home number" field, 1-2 τηλεφωνα στο "business number" field, 2-3 κινητα τηλεφωνα στο "mobile number" field, κλπ, διοτι αρκετοι γνωστοι μου εχουν πχ απο 2 κινητα τηλεφωνα ο καθενας, η μπορει να εχουν 2-3 επαγγελματικα τηλεφωνα, κλπ). Οταν λοιπον υπαρχει ενα μονο τηλεφωνο περασμενο στο καθε field τα πραγματα ειναι πολυ απλα, απλα το παταω με το δαχτυλο και το καλει αμεσα. Οταν ομως υπαρχουν παραπανω απο ενα νουμερα σε ενα field πως γινεται να επιλεγω αυτο που θελω να καλεσω, πχ αν ειναι το δευτερο η το τριτο τηλεφωνικο νουμερο κατα σειρα ? Υπαρχει καποιος τροπος γενικοτερα (πχ καποιο special character separator) που να τα χωριζει αυτα τα νουμερα στην λειτουργια τους ωστε να μπορουμε να τα καλουμε ανεξαρτητα μεταξυ τους? (βασικα ενημερωνω και επεξεργαζομαι αυτη την μεγαλη βαση δεδομενων στο Outlook 2013 και μετα την κανω export και μεσω του KIES τα περναω ολα στο Samsung Galaxy - απλα το αναφερω, αν και δεν νομιζω να εχει καποια σημασια αυτο) Και απλα χρησιμοποιω το "default Contacts App" της Samsung (Android Jelly Bean) για να παιρνω τηλεφωνα. Αξιζει λετε να εγκαταστησω καποιο αλλο καλυτερο Contacts App πιο εξελιγμενο ? εχετε να προτεινετε καποιο ? (διοτι το υπαρχον App επικοινωνει μεσω KIES και Outlook 2013 μεσω CSV comma-separated flat files που δεν ειναι κι οτι το καλυτερο) Αν το γνωριζει καποιος το πως γινεται τον ευχαριστω προκαταβολικα! :)
  3. παιδια θα θελα σας παρακαλω να ρωτησω το εξης: εχω το Note1 με μια 32GB καρτα μνημης και επειδη την εχω σχεδον γεμισει (!) θελω να του βαλω τωρα μια 64GB... Θα την δει κανονικα λετε ? παιζει ρολο ποιας εταιρειας θα ειναι η καρτα ? εχετε να μου προτεινετε καποια συμβατη ? (του εχω περασμενη μεσα την τελευταια επισημη ROM της Samsung, με update μεσω KIES κανονικα). Σας ευχαριστω πολυ! :)
  4. ενταξει, λογικο, κι εγω παω στο χωριο 2-3 φορες το χρονο, απο μερικες μερες καθε φορα, αλλα δεν εχω παθει και τιποτα μεχρι σημερα που δεν ειχα internet και βολευομουνα με αυτα που ειχα περασμενα στο ipad offline ... :confused: (βασικα 5-10 pdf να του εχει περασει καποιος, 1-2 ταινιες, και 3-4 games φτανουν και περισσευουν για να εχει να αχολειται ... ασε που στο χωριο βασικα παμε για αλλα πραματα, για βολτες στην εξοχη, στον καθαρο αερα, να κανουμε καμια δουλεια, κλπ, κλπ, οχι να βγαζουμε τα ματια μας ολη μερα στις οθονες ...) :) Δηλαδη να εχω 3G συσκευη και να πληρωνω παγιο στον παροχο 12 μηνες το χρονο για μερικες μερες που θα μαι στο χωριο ??!! :blink:
  5. Acer

    iPad 2 (2011)

    δες μεσα στα τελευταια 10 μηνυματα τι ειχα απαντησει στα 3 μου μηνυματα στον χρηστη Fame και διαβασε τον Οδηγο που του προτεινα. Αν αφιερωσεις 20-30 λεπτα να τον διαβασεις θα μαθεις ΠΟΛΛΑ !! :)
  6. με την ευκαιρια, προσωπικα πιστευω οτι οι περισσοτεροι που αγοραζουν τα 3G μοντελα (πχ ipad1, ipad2, ipad3) τελικα πολυ σπανια θα χρειαστουν το 3G, εκτος βεβαια αν το θελουν αναγκαστικα για την δουλεια τους, αν ειναι επαγγελματιες. Κι εδω που τα λεμε το να πληρωνει κανεις καθε μηνα παγιο στους παροχους για να εχει 3G και να μην το χρειαζεται πραγματικα, δε λεει... Διορθωστε με αν κανω λαθος :blink:
  7. απο το παρακατω link βλεπω οτι το δινουν στα 199 δολαρια (δηλαδη 153 ευρω, με 1.30 την ισοτιμια). Για τα χαρακτηριστικα του που βλεπω στην σελιδα αυτη ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η τιμη του !!! (και εχει ICS κιολας) :blink: http://www.merimobiles.com/Onda_VI40_ICS_4_0_1GB_RAM_8GB_9_7_inch_IPS_p/meri4074.htm
  8. απ οσο ξερω το λεγομενο "καταστατικο μιας πολυκατοικιας" οπως ειναι ευρεως γνωστο, δεν γινεται να αλλαξει ... δεν προβλεπεται απο το νομο αυτο εννοω :confused:
  9. μακαρι !! ... και εννοειται οτι μεχρι να βγει αυτο, δεν το παω με τιποτα στην καινουρια 5.1.1 ;) (αν και καπου διαβασα σε ενα ξενο site οτι το JB της 5.1 θα ισχυει και για 5.1.1, αλλα δεν θελω να το ρισκαρω !! :blink:
  10. οκ παιδες, καταλαβα, σας ευχαριστω ... Δυστυχως οταν το ειχα παρει το ipad2 (wifi) φορουσε ηδη την official 5.1 και ετσι ακομη και να θελα δεν θα μπορουσα με κανενα tool να σωσω τα shsh της 5.0.1 ... Αρα να υποθεσω οτι η μονη μου επιλογη πλεον ειναι να περιμενω να βγει το κανονικο jailbreak (tethered/untethered) για ipad2 με 5.1, σωστα ?? ;)
  11. πως θα ξερουμε αν τα εχουμε τα 5.0.1 shsh για το ipad2, αν αυτο ειναι τωρα στην 5.1 και δεν εχει φυσικα Cydia πανω του για να μας το δειξει ? Να το τσεκαρουμε με το tiny umbrella ? Κι αν δεν τα χει σωσμενα δεν γινεται να το παμε πισω στην 5.0.1 ??!! :blink:
  12. χμμ, μαλιστα ... μαλλον τα jailbreaks που χει κανει στα δικα του iphone4/ipad3 θα εχουν σε αυτο το σταδιο μια "διαδικασια" αρκετα δυσκολη για τον μεσο χρηστη ωστε να το ανεβασει και να το κανει public ... θα θελει προφανως να το "πακεταρει" και να το σουλουπωσει σε ενα user-friendly interface, ωστε να ειναι ευκολο για ολους ...
  13. σωστος !! :) ... κι αφου το χει κανει ηδη για iphone4 και για ipad3 (A4 και A5) σημαινει οτι θα ισχυει για ολα τα apple devices ;)
  14. δυστυχως το ipad δεν υποστηριζει Java ... :blink: (δες και στο παρακατω link, για real-time trading το ηθελε κι αυτος, but no luck, sorry guys) ;) https://discussions.apple.com/message/16774059#16774059
  15. πχ η αναζητηση στο google με τα keywords "new ipad 3g issues" δινει καπου 4 εκατομμυρια results (!!)... :blink: (by the way μια χαρα τους τα γραψες στο forum φιλε Nick, σωστος, και γ*μ* τα αγγλικα !!) ;) :D (κι αυτο ειδικα το forum το διαβαζουν τεχνικοι κι απ την Apple) https://www.google.com/search?num=30&hl=en&newwindow=1&safe=off&site=webhp&q=%22new+ipad%22+3g+issues&oq=%22new+ipad%22+3g+issues&aq=f&aqi=g1g-q5&aql=&gs_l=serp.3..0j0i22l5.12473.14784.0.17886.2.2.0.0.0.0.144.277.0j2.2.0...0.0.AWAdKTLyn7k
  16. δεν φταινε οι παροχοι ρε παιδια, το προβλημα με το 3G εχει αναφερθει σε πολλα ξενα Apple forums, σε διαφορες χωρες, οπως πχ σε αυτο: https://discussions.apple.com/message/18351242#18351242
  17. με το "εφαρμογη" εννοω οποιοδηποτε app η game απο το appstore (δεν μπορει να μην εχεις βαλει καμια ! ... :) και σιγουρα θα ξερεις πως γινεται να βαλεις) :happy: Σχετικα με το update 5.1.1, εψαξα μολις σε κατι ξενα Apple forums και δεν το χει αναφερει κανεις μεχρι σημερα αυτο με το πληκτρολογιο (αρα δεν πρεπει να ειναι αυτο). Δες οποτε στο ξανακανει ποιες εφαρμογες (apps or games) ειναι "ανοιχτα" στο background ...
  18. αφου αυτο δεν γινεται συνεχεια αλλα ομως "συχνα", εμενα αυτο μου ακουγεται πιο πολυ σαν καποια εφαρμογη που εγκατασταθηκε στο μεσοδιαστημα και παραμενει ram-resident (τρεχει στο background) ισως να ευθυνεται για την καθυστερηση στην αποκριση του πληκτρολογιου ... :blink: Δοκιμασε να τις κλεισεις ολες, καντου ενα reboot και αρχισε να πληκτρολογεις και δες αν εχει διαφορα ... Αν ειναι πιο γρηγορο, προσπαθησε να δεις ποια εφαρμογη ευθυνεται ανοιγοντας τες μια-μια και δοκιμαζοντας το πληκτρολογιο μεταξυ των ανοιγματων τους ...
  19. ναι, τα γραφει ολα αυτα αναλυτικα στο Help Center του Facebook (αν προτιμας στα ελλληνικα, αλλαξε τη γλωσσα πανω δεξια): http://www.facebook.com/help/findingfriends :)
  20. ναι, αλλα ο καθαρισμος της πολυκατοικιας ειναι κοινος για ολους, ολοι ωφελουνται το ιδιο, πχ ο καθαρισμος της εισοδου της πολυκατοικιας ωφελει ολους το ιδιο ... γιατι να μην πληρωνουν ολοι το ιδιο ?? (ο μονος λογος που θα ηταν δικαιο αυτο, θα ηταν αν ξερανε ποσοι μενουν σε καθε διαμερισμα, πχ αν σε ενα διαμερισμα μενει ενας και σε ενα αλλο μια 6μελης οικογενεια με 4 παιδια, υποτιθεται οτι οι 6 "λερωνουν" την πολυκατοικια 6 φορες περισσοτερο απο τον εναν ... :blink:
  21. ο τυπος κοντευει να χει 300 χιλιαδες followers !!! ... πολυς κοσμος περιμενει το νεο jailbreak απ οτι φαινεται !! (και ειναι και παρα πολλοι που δεν ξερουν τι παιζει και ποιος ειναι ο pod2g και αν εχει twitter, κλπ ... :)
  22. κανονικα θα επρεπε να ειναι σε ισα μερη για μενα ... Ομως συνηθως το βαζουν σε χιλιοστα, γιατι δε μπορει πχ η γκαρσονιερα των 30 τετραγωνικων ενος ισογειου να πληρωνει τα ιδια χρηματα με το ρετιρε των 150 τετραγωνικων ... (λογικο κι αυτο)
  23. γινεται ακομα, αλλα πρεπει να το εχει επιτρεψει κι ο user στα privacy settings του να γινεται, δηλαδη να μπορουν να τον "ψαχνουν" και να τον βρισκουν αλλοι μεσω του email του ... ;)
  24. ζητημα ημερων ειναι το jailbreak για 5.1 πιστευω, το παρακολουθω στενα το θεμα στα ξενα sites, λιγο υπομονη ... Και εννοειται μην κανετε ακομα το update στην 5.1.1 γιατι ποιος ξερει αν και ποτε θα βγει jailbreak και για αυτη ... :blink:
×
×
  • Create New...