tsafou Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλησπέρα θελω να εγκαταστησω εφαρμογη απο την Γερμανια και δεν με αφηνει. Υπαρχει τροπος να την εγκαταστησω. Δυστυχως στα Iphone ηταν πιο απλα τα πραγματα! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 γινεται να διαγραψεις το γκουγκλ πλει στορ η να το κλειδωσεις με κωδικο?δεν θελω απλα να το απενεργοποιησω.Εκανα ρουτ αλλα οταν το διεγραψα με το ρουτ απ ντελετ το αντροιντ το αντικατεστησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει δυνατότητα αποστολής και λήψης MMS Cosmote με το Galaxy S3 , γιατί έχω λόγους που θέλω να το χρησιμοποιώ αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει . Η Cosmote που ζήτησα βοήθειά τους έφτασαν αν μου πουν ότι φταίει η συσκευή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Τρεχαγυρευοπουλος το θεμα 'mms και android'. Οι παροχοι τα ριχνουν στις συσκευες. Οι κατασκευαστες συσκευων, τα ριχνουν στο android. Και ολοι μαζι τα ριχνουμε σε συσκευες, android, παροχους. Τελικα, mms απο το android, δεν εχω καταφερει απο πουθενα και με τιποτα να στειλω. Σε αυτο το θεμα, νοσταλγω τα παλια μου νοκια, που μπορει να θεωρουνται 'αρχαιολογια' ως συσκευες και λειτουργικο, ομως οτι εκαναν το εκαναν καλα, και ναι, εστελναν mms απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δηλαδή να εγκαταλείψω την προσπάθεια ? Πως γίνεται όμως και φίλος με ένα σαραβαλάκι HTC με android 2.*.* δεν έχει κανένα πρόβλημα . Μήπως στην τελική πραγματικά φταίει η έκδοση android ή/και η συσκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Γιατι να πρεπει εγω ως τελικος χρηστης να λυσω αυτο τον γορδιο δεσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 γινεται να διαγραψεις το γκουγκλ πλει στορ η να το κλειδωσεις με κωδικο?δεν θελω απλα να το απενεργοποιησω.Εκανα ρουτ αλλα οταν το διεγραψα με το ρουτ απ ντελετ το αντροιντ το αντικατεστησε Κάντο freeze... αλλά γιατί; χρήσιμο είναι! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλημέρα σας, Εχω βάλει την καρτα sim στην υποδοχή sim1 και προσπαθώ να μπω στο ιντερνετ (π.χ facebook, play store, google κλπ), μεσω wifi, αλλά δεν μου επιτρέπει την εισοδο, αναφεροντας κατι για ρυθμισεις συνδεσης δεδομενων ή οτι προσωρινα δεν επιτρέπεται...Υπαρχει λύση στο προβλημα ενος ανιδεου?????? . Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για Android που να εμφανίζει τον αριθμό των πλήρες κύκλων φόρτισης της μπαταρίας; (Cycle Count) Κάτι που κάνει π.χ. το "BatteryDetective" από Cydia (που είναι για iOS). Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Και άλλοι που ψάχνουν, επίσης... https://forum.lowyat.net/topic/2534264/all http://forums.androidcentral.com/general-news-discussion/265462-possible-see-battery-cycle-count-just-like-laptop-batteries.html Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Γιατι να πρεπει εγω ως τελικος χρηστης να λυσω αυτο τον γορδιο δεσμο; Σωστά . Αλλά .... Εχουν γραφτεί τόσα και τόσα , εγώ έχω πρόβλημα με τα MMS , εγώ δεν έχω , και κανείς δεν έχει αναφέρει κατηγορηματικά ότι . Αν ΔΕΝ έχεις 3G .........................ΔEN έχεις MMS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πολύ χρήσιμο το no lock. Εψαχνα καιρό ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστούμε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παντως, οταν δεν εχεις εσωτερικη μνημη, παει τελειωσες, δεν εχεις εσωτερικη μνημη... Παλιο και ξεπερασμενο θεωρειται το zte skate που εχω, αλλα σε γενικες γραμμες, θα ελεγα δεν εχω αλλο προβλημα, εκτος απο την ελλειψη εσωτερικης μνημης, που με περιοριζει στο ποσες εφαρμογες μπορω να βαλω. Ειμαι και ανθρωπος που θελει πολλες εφαρμογες... Τι κι αν εχω παρει 32αρα sd, τι κι αν καθαριζω cache, τι κι αν εχω κανει μεταφορες 'μερους' των εφαρμογων με link2sd, τελικα, παλι 'φισκαρισμενη' ειναι η μνημη, και νιωθω ασφυκτικα περιορισμενος, να μην μπορω, οχι απλα να βαλω καποιες νεες εφαρμογες που θελω, αλλα να μην μπορω καν να αναβαθμισω τις υπαρχουσες, λογω ελλειψης μνημης!!!! Χτυπα μηνυμα στο play οτι για insufficient memory/storage! Πικρα λεμε...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για Android που να εμφανίζει τον αριθμό των πλήρες κύκλων φόρτισης της μπαταρίας; (Cycle Count) Κάτι που κάνει π.χ. το "BatteryDetective" από Cydia (που είναι για iOS). Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Και άλλοι που ψάχνουν, επίσης... https://forum.lowyat.net/topic/2534264/all http://forums.androidcentral.com/general-news-discussion/265462-possible-see-battery-cycle-count-just-like-laptop-batteries.html νομίζω το battery doctor Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιδια γινεται να μην μετραει ο μετρητης τα δεδομενα μεσω 3g μιας συγκεκριμενης εφαρμογης?Εχω comsote και εχω δωρεαν streaming στο spotify και ειναι βλακεια να καθομαι να αφαιρω καθε φορα τα δεδομενα του spotify απο τα συνολικα. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιδια γινεται να μην μετραει ο μετρητης τα δεδομενα μεσω 3g μιας συγκεκριμενης εφαρμογης?Εχω comsote και εχω δωρεαν streaming στο spotify και ειναι βλακεια να καθομαι να αφαιρω καθε φορα τα δεδομενα του spotify απο τα συνολικα. Στο στοκ μετρητή του Android έχει λίστα από κάτω με τις εφαρμογές. Δε σε βολεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Βασικά το έχω να αποκλείει το ιντερνετ οτανφτανω στο όριο των mb μου και θα με βόλευε καλύτερα να μην το μετράει καθόλου το spotify. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 3g watchdog pro....εχει τετοια δυνατοτητα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Είναι free?ενεργοβορο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αναζητώ μια επίσημη εφαρμογή από τη Google που να συγχρονίζει είτε διαδυκτιακά είτε ενσύρματα φωτογραφίες και μουσική που έχω επιλέξει στο κινητό είτε στον Η/Υ. Κάτι σαν το αντίστοιχο itunes που εμπλέκεται και το icloud. Ευχαριστώ. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και εγω μετά απο περίπου ένα χρόνο συμβίωσης με το android πριν μερικές μέρες χρειάστηκα να στείλω ένα mms αλλά τίποτα. Οι ρυθμίσεις του κινητού ειναι σωστές, εχω μιλήσει κανά δυο τρεις φορές με τον πάροχο μου (wind) η γραμμή μου ειναι οκ. Το τηλέφωνο δεν ειναι root, εχω την 4.1.2, δεν μου έχει βγάλει ακόμα την αναβάθμιση για 4,3 αν και με αυτά που ακούω δεν νομίζω να την κάνω αλλά τα mms πουθενά :mad: Galaxy s3 ειναι η συσκευή μου. Κανένας άλλος καμία γνώμη; Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Να ρωτησω... στην iOS υπάρχουν εφαρμογές, που μπαίνουν free για κάποιο διάστημα ή ρίχνουν τις τιμές. Αυτό ισχύει και εδώ; Αν ναι.. ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει watch καποια Apps/Games κτλπ, για να βλέπω πότε θα ρίξουν τις τιμές ή θα τα πάνε free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Να ρωτησω... στην iOS υπάρχουν εφαρμογές, που μπαίνουν free για κάποιο διάστημα ή ρίχνουν τις τιμές. Αυτό ισχύει και εδώ; Αν ναι.. ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει watch καποια Apps/Games κτλπ, για να βλέπω πότε θα ρίξουν τις τιμές ή θα τα πάνε free. Εδώ φίλε είναι όλα φρι. Κάνε μια βόλτα στο Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Να ρωτησω... στην iOS υπάρχουν εφαρμογές, που μπαίνουν free για κάποιο διάστημα ή ρίχνουν τις τιμές. Αυτό ισχύει και εδώ; Αν ναι.. ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει watch καποια Apps/Games κτλπ, για να βλέπω πότε θα ρίξουν τις τιμές ή θα τα πάνε free. Appsales την βρίσκεις στο Play store, όλες οι εφαρμογές που έχουν προσφορά, όπως επίσης να κατεβάσεις το apk του Amazon από το site της εταιρίας διότι κάθε μέρα έχει μια επί πληρωμή εφαρμογή δωρεάν. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχω ενα θεματακι στο nexus 7, μπαίνοντας στο hotmail μου (όχι στην εφαρμογή του gmail) έχω ενα συνημμένο .apk σε ενα εισερχομενο mail και προσπαθώντας να το κατεβασω παίρνω μήνυμα ότι δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να ανοίξει/κατεβασει το αρχείο ενω με συμβουλεύει να πάω στο google play για να κατεβασω μια τέτοια εφαρμογή. Σε άλλο εισερχόμενο mail που έχω με συνημμένο ενα pdf μπορω να το ανοιξω και να το κατεβασω κανονικά. Τι ειδους εφαρμογή να ψαξω στο play ώστε να μπορέσω να λάβω το .apk βρε παιδιά; Είναι κι αυτά τα nexus τόσο "άδεια" πια..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχω ενα θεματακι στο nexus 7, μπαίνοντας στο hotmail μου (όχι στην εφαρμογή του gmail) έχω ενα συνημμένο .apk σε ενα εισερχομενο mail και προσπαθώντας να το κατεβασω παίρνω μήνυμα ότι δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να ανοίξει/κατεβασει το αρχείο ενω με συμβουλεύει να πάω στο google play για να κατεβασω μια τέτοια εφαρμογή. Σε άλλο εισερχόμενο mail που έχω με συνημμένο ενα pdf μπορω να το ανοιξω και να το κατεβασω κανονικά. Τι ειδους εφαρμογή να ψαξω στο play ώστε να μπορέσω να λάβω το .apk βρε παιδιά; Είναι κι αυτά τα nexus τόσο "άδεια" πια..:p Μήπως είναι zip, γιατί apk είναι οι εφαρμογές και φυσικά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από το Android για να ανοίξουν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts