Jump to content

leonady

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leonady

  • Ημ. Γέννησης 02/07/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPHONE XS MAX

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

leonady's Achievements

  1. Κάνε μια επανεκκινηση και λογικά θα επανέλθει. Το δικό μουGT2 PRO ετσι έφτιαξε.
  2. Και εγώ που νόμιζα πως είμαι ο μοναδικός... Έσβησα την εφαρμογή την πέρασα εκ νέου αλλά πάλι τα ίδια. Οπότε και εγώ μέσω explorer έκανα δουλειά μου. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δοκιμάσει με την επιλογή ανενεργό DNS και δουλεύει;
  3. Προσπάθησα για την ενεργοποίηση του μπόνους και μου βγάζει μήνυμα να περιμένω γιατί πρέπει να είμαι συνδρομητής πάνω από 2 μήνες.
  4. Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε φορητότητα της γυναίκας μου από άλλον πάροχο στη Q. Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο που λες ότι δεν γίνονται φορητοτητες αυτή την περίοδο;
  5. Επιβεβαιώνω και εγω με την έκδοση 4.1.1 εγω διαχειρίζομαι 3 λογαριασμούς και βάζω χρήματα στον κάθε έναν ξεχωριστά. Έχεις τσεκάρει την έκδοση που έχεις?
  6. Τα κατεβάζεις και τα δύο τα δουλεύεις και βλέπεις ποιο σε βολεύει καλύτερα. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα. Τώρα εμείς και να σου πούμε ότι το ενα είναι καλύτερο από το άλλο αν δεν βολεύει εσένα δεν έχει νόημα να το δουλεύεις. Φιλικά πάντα!!!
  7. Είχα ακριβώς την ίδια συσκευή με εσένα και πήγα σε one plus 6, 8/256. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να του καταλογισω είναι η μπαταρία του αλλά έχει τόσο γρήγορη φόρτιση που ούτε καν με απασχολεί πλεον. Πρώτη φορά στην συγκεκριμένη εταιρία και μπορώ να πω πως έχω ενθουσιαστεί από την συσκευή.
  8. leonady

    OnePlus 6

    Εγώ πάντως καινούργιος χρήστης OP6 εδώ και μια εβδομάδα το πήρα από έναν φίλο μεταχειρισμένο και έκανε μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Άνοιξε το τηλέφωνο και δεν είχε τίποτα παλιό μέσα από τον προηγούμενο χρήστη. Παρεπιπτόντως το τηλέφωνο τα σπαει. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί πρώτη φορά πιάνω στα χέρια μου την συγκεκριμένη εταιρεία κινητών.
  9. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει την αναβάθμιση που έχει βγάλει το ρολόι και να δουλεύει σωστά; Με αυτά που διαβάζω βλέπω να μένω στην προηγούμενη για καιρό ακόμα
  10. Βλέπω ότι χρησιμοποιείτε μια κάρτα sim αλλά και πάλι θεωρώ πως δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος για μια τόσο μεγάλη διαφορά μπαταρίας. Τι εφαρμογές τρέχεις;. Εγώ είμαι στις 2 ηνερες, 2 ώρες και το ποσοστό βρίσκεται στο 32%.
  11. Εγω τη σύγκριση την κάνω με τα παρακάτω δεδομένα. 1. Είχα από πριν 2 κάρτες SIM 2. Δεν έχω κατεβάσει κάποια καινούργια εφαρμογή ώστε να μου κάνει drainning. 3. Η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε μόνη της βράδυ (από λάθος επιλογή στο τηλέφωνο). Πάντως δεν μπορεί να είναι η ιδέα μου κάτι πρέπει να παίζει... Ας το επιβεβαιώσουν και άλλοι αν έχουν παρατηρήσει κάτι ανάλογο.
  12. Είναι ιδέα μου ή με την καινούργια αναβάθμιση 8.2.0.135 η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα;
  13. 1. Ρυθμίσεις. 2. Εφαρμογές και ειδοποιήσεις. 3. Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης. 4. Εμφάνιση ταχύτητας δισκτύου.
  14. Λοιπόν μετά από 2-3 μέρες με το κινητό έχω να αναφέρω τα παρακάτω. 1. Η μπαταρία του για μεσαία χρήση πραγματικά δεν τελειώνει όπως αναφέρθηκε και από άλλον συμφουρίτη. Σήμερα πρωί έβγαλα από φορτιστή 7:00 π.μ και μέχρι τώρα είμαι στα 87%. (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες οθόνη κτλ απλά δίνω περίπου μια ιδέα) 2. Το μέγεθός του στην αρχή σε ξεγελάει πως είναι μεγάλο ειδικότερα όταν κοιτάξεις την οθόνη αναμένη. Συνιθίζεται στο πρώτο μισάωρο. 3. Επειδή το δουλεύω αρκετά στη δουλειά μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με κόλλημα ή πάγωμα εφαρμογής (το έχω φορτώσει με αρκετές εφαρμογές ήδη) πάει τρένο. 4. Τα χρώματα της οθόνης είναι απίστευτα. Δεν το χορταίνεις να κοιτάς φωτογραφίες. 5. Δεν έχει type - c αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει (ούτε καταλαβαίνω το λόγο που χαλάει μερικούς προσωπικά) μιας και όλοι οι φορτιστές που έχω (σπίτι - δουλειά - αυτοκίνητο - μηχανή) είναι σαν αυτόν που παίρνει το τηλέφωνο. 6. Έχει NFC για κάποιον φίλο παραπάνω που ρώτησε. Το μοντέλο της συσκευής μου είναι L21 αγορασμένο απο Ελλήνικό κατάστημα με 2 χρόνια εγγύηση. 7. Έχει ράδιο και επίσης τα θέματα είναι πάρα πολλά για έναν άλλον φίλο που ρώτησε παραπάνω. Παραθέρω κάποιες φωτογραφίες που έβγαλα με την κάμερα όλες οι επιλογές στο auto.
  15. Σε ευχαριστώ πολύ. Κοίτα ειδικός δεν είμαι στις φωτογραφίες (συνήθως τα έχω όλα στο αυτόματο) αλλά τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθώ με την κάμερα και θα ανεβάσω φωτογραφίες για να ρίξετε μια ματιά τι κάνει ο φακός του. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είναι αυτό που ανακάλυψα με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google ''ναι''. Αν θέλεις όμως γράψε τι ακριβώς κάνει αυτό ώστε να σου απαντήσω σίγουρα στην ερώτησή σου!
×
×
  • Create New...