Jump to content

sfortis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    572
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sfortis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το ίδιο και εδώ, μόνο στο my phone όμως. Κάποιος admin να δει το Tapatalk plugin guys.
  2. Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στην μπαταρία λίγες μέρες τώρα με την 12αρα. Μήπως ήρθε ώρα να κάνεις ένα factory reset?
  3. Εφαρμογές που δεν εχουν αναγκη να τρέχουν στο background (οπως πχ οι δυο που αναφερθηκαν πριν) δεν επηρεάζουν την λειτουργία της συσκευής ούτε καταναλώνουν μνήμη. Μπήκαν γιατί πολύ απλά εσωκλείονται πλέον στα νέα firmware.
  4. Και εγώ κανένα θέμα με τον ήχο τόσο σε φωνή όσο και σε media που είναι αρκετά δυνατός. Επίσης είναι stereo. Το ακουστικό παίζει σαν left ηχείο (μεσαιο-υψηλες συχνότητες) και το κάτω σαν right. Για ακούστε εδώ ;)
  5. Επιτέλους το Bluetooth audio απέκτησε absolute volume! Καιρός ήταν ....
  6. Δύσκολο έως αδύνατον
  7. Εκανες τρομερή αγορα! πραγματικο deal! Θα σου αρέσει παρα πολυ.
  8. Τα ίδια και εδώ. Τελείωνα την ημέρα μου με 2-2.30 ώρες sot και μπαταρία 40-60%. Τώρα σχεδόν πάντα με βγάζει οριακά να μην κλείσει. Κρίμα πάντως. Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
  9. Καμια ωριτσα που επαιζα μουσική στο αυτοκινητο με bluetooth και 2-3 ωρες σπιτι δεν παρατηρησα καμια διακοπη.
  10. Πριν το update ημουν με 40-50% μπαταρία οταν το έβαζα το βράδυ για φόρτιση. Εντελώς ευχαριστημένος απο την συσκευή και απο την μπαταρία. Πάντα κάνω deboat ομως, με τον γνωστό τρόπο (adb pm uninstall). Θα δω αν με το update εχει διαφορα. Βλέπω ακόμα να το κρατάω 1-2 χρονιάκια ανετα.
  11. Mimix2s / vignette 2019-08-24_04-31-07 by sfortis1, on Flickr Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
  12. Όχι βέβαια. Απλά δεν τις ακουμπάει ο miui battery saver. Το process management του native android δουλεύει κανονικά( μαζί με doze mode κτλ). Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως δούλευει το battery saver? Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
  13. Σιγα το πρόβλημα...2-3 εφαρμογες που θελω notifications και τραβάνε ζόρια με το miui, τους βαζω το power saving σε "no restricted" και κλειδάκι στον task manager ,αυτό ηταν τελος. 2 λεπτά σου παίρνει να το κανεις. Η μπαταρία δεν εχει καμια διαφορα μετα απο αυτο. Τελος της ημέρας και δύσκολα πεφτω κατω απο 40%.
  14. κινητάρα! το μονο που θέλει ειναι ενα debloat στην αρχη...κατα τα αλλα, φουλ απροβλημάτιστο.
×
×
  • Create New...