Jump to content

estiakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    574
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by estiakos

  1. Καλησπέρα σας, Με ενεργή συνδρομή RD προσπαθώ να βρω ροές με υπότιτλους για την σειρά του Netflix Lupin, χωρίς επιτυχία. Τα πρώτα 5 επεισόδια τα είχα δει αβλεπί χωρίς πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Εχω εγκαταστήσει τα FEN, Venom, Oath, Crew, Boys, Shadow, Seren, Blink, Qntinuum, Asgard και 2-3 ακόμη.. Τζίφος! Δουλεύω το 19,1 και έχω εγκαταστήσει το Α4ksubtitles και το Subloader.
  2. Παιδιά, μου φαίνεται ή όντως έχει κακό δέκτη για το σήμα του δικτύου;; Έχω cosmote και σε κάποια σημεία νεκρώνει.. Μένω Πετρούπολη, αλλά αν κάνω να ανέβω σχετικά ψηλά το κινητό παραδίνεται.. Το redmi 3 Pro που είχα είχε πολύ καλό σήμα..
  3. Καλημέρα σας, ψάχνω να βάλω κάποια gcam, αλλά παρατηρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλές εκδόσεις, ενώ έχω μπερδευτεί και με τα configs (αν τα γράφω σωστά). Έχει εγκαταστήσει κάποιος κάποια αξιόπιστη έκδοση gcam που μπορεί να προτείνει;;
  4. Καλησπέρα σας, Νέος κάτοχος του Note 8 προερχομενος από redmi 3. Είναι γενικό μάλλον το ερώτημα.. Θέλω να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές από το παλιό στο νέο κινητό,χωρίς όμως να κάθομαι χερατα να τους περνάω μια προς μια, είναι πάρα πολλές!! Υπάρχει κάποιος τρόπος ή εφαρμογή που το κάνει αυτό;; υπέθετα ότι μέσω του Google λογαριασμού μου θα γινόταν αυτόματα, αλλά τζίφος.. Ίσως δεν έχω κάνει κάποια προεργασια εγώ..
  5. καλησπέρα σας, Έχω λάβει ειδοποιητήριο για να παραλάβω μικροαντικείμενο από Κίνα (βιομηχανική περιοχη Σενζεν). Με αφορμή την παράνοια των τελευταίων ημερών γύρω από τον ιό του Κορωναϊού που εντοπίστηκε στην πόλη Γιουχάν, θα έχω πρόβλημα αν παραλάβω? Λίγο αφελής η ερώτηση, αλλά είναι περισσότερο ψυχολογικό. Βάζω και στο google maps να δω αποστάσεις των 2 περιοχών και δεν μου είναι ξεκάθαρο, καθώς βρίσκω πολλές Σενζεν. Γνωρίζει κανείς την απόσταση των 2 πόλεων?
  6. Πολύ σωστά, ξέχασα να αναφέρω ότι αντίστοιχα στο fork του Kodi κατέβασα το repo. Επομένως να μην ελπίζω ότι θα φτιάξει? Οι γνωστές εταιρίες σκόπιμα ρίχνουν την ταχύτητα?
  7. Βάλε το ΙΤ, έχει κατηγοριοποίηση ανά δεκαετία, νομίζω από 40΄ και μετά. Έχω 18,4 σε Mi Box S με 20άρα ταχύτητα βάσει Speedtest. Άλλαξα build σε Manalab, το οποίο έχει το Pavoo TV addon με τα γνωστά "απαγορευμένα" (sports & cinema). όμως αντιμετωπίζω σοβαρό buffering και δεν ξέρω τι φταίει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο Manalab (write file κλπ, buffer mode) ή κάτι άλλο που το σώζει?
  8. Από ότι γνωρίζω τα πρόσθετα Atlas και Cartoons.gr εμφανίζουν λίστες με μεταγλωττισμένα.
  9. Καλημέρα σας, Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για Coreelec και τρόπος εγκατάστασης? Δεν έχω καταλάβει ως αρχάριος αν πρόκειται για λογισμικό ή κάποιου είδους πρόγραμμα. Τι ειν τούτο? Mi Box S έχω. Το google search δεν με κατατόπισε αρκετά.
  10. όλα οκ με το Mi Box S, όμως βρε παιδιά αυτό το σπαστικό μήνυμα ότι εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος πως αντιμετωπίζεται? Υπάρχει κάποια ΄βελτίωση μέσω συγκεκριμένης ρύθμισης? Έκανα εκκαθάριση cache, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έκανα επίσης εκκαθάριση data, έπρεπε να σετάρω από την αρχή κάθε εφαρμογή.. Όλες και όλες έχω εγκαταστήσει 10 εφαρμογές. Δηλ. μοναδική λύση είναι εξωτερική μνήμη (SSD, usb flash κλπ?)
  11. Θεωρώ ότι -[όπως όλα τα πράγματα στη ζωή- υπάρχουν "κινεζιές" και επώνυμα κινέζικα. To Mi Box, αν και όχι ολοκληρωμένο στη βάση του, είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και είδα στο Google μια έκδοση 2,2,0..Θα επιχειρήσω να βάλω από mediafire και αν χρειαστεί κάνω update.
  13. γεια σας, Θέλω να ρωτήσω αν η εφαρμογή Sportzone μπορεί να εγκατασταθεί στο Tv Box. To έχω στο κινητό, αλλά δεν θυμάμαι πραγματικά πως το κατέβασα. Edit: Γνωρίζει κανείς ποια είναι η τελευταία έκδοσή του?
  14. Πέραν του official Kodi, όπου έχω εγκαταστήσει έτοιμο build, έχω κατεβάσει και ένα fork με σκοπό να το στήσω μ΄πονος μου και να βάλω κάποια ελάχιστα addons για τις βασικές χρήσεις. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κατέβασα τα Sport365 και Sportwova TV (περιέχει και το Sport365) στην έκδοση 18,4, όμως στα My Addons δεν μπορώ να εντοπίσω και να ενεργοποιήσω τα Inputstream Adaptive και RTMP input. Κάποια ιδέα πως να το φιξάρω το θέμα? Το sport365 δεν παίζει καν, ενώ και κάποιες ενότητες του Sportwova επίσης (όπως Strims World κλπ).
  15. Μάλλον ο jung εννοεί το Exodus Redux, το οποίο πάει νεράκι (το έχω).. Το πάλαι ποτέ ένδοξο Exodus νομίζω σταμάτησε/εγκαταλείφτηκε, αν και κάπου πήρε το μάτι μου το Exodus 8,1, το οποίο πιθανολογώ ότι είναι η συνέχειά του. Σε Kodi παίζουν πολύ καλά τα Tempest, Filmnet, Exodus Redux, Numbers, Venom, Crew
  16. Εγκατέστησα και ένα fork και σκέφτομαι αν δεν εγκαταστήσω κάποια μεμονωνομένα addons, να εγκαταστήσω έναν wizard, πλην των ελληνικών (Grecotm). Έχετε να προτείνετε κάποιον χρηστικό και ελαφρύ? Αν προτείνετε και συγκεκριμένο build ακόμη καλύτερα..Χθες έβαλα λίγο το CREW Wizard, αλλά δεν μου πολυάρεσε.
  17. μπορείς να μου πεις ποιο app ψαχνω στο Google Play να την βάλω και εγώ στο Mi BOX S? H ένταση είναι κάπως χαμηλή στην τηλεόραση. Πατάω viper4android και μου βγάζει "Equalizer FX"..
  18. Σε ευχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω να τον κατεβάσω (τον είχα εγκαταστήσει ο χαζός και τον απεγκατέστησα, λόγω μη χρήσης), αλλά φοβάμαι ότι θα φάω πόστα κατά την εγκατάσταση.. Φαύλος κύκλος λοιπόν.
  19. Κοιτώντας στις ρυθμίσεις, βλέπω ότι μου αφήνει "διαθέσιμη μνήμη" περίπου 500mb, ενώ οι εφαρμογές καταλαμβάνουν λέει περίπου 5gb (!)..Μήπως κατά το streaming κατεβαίνει υλικό προς αποθήκευση κάπου και πρέπει να τρέξω ρύθμιση για να απομακρύνεται η cache μνήμη?? Δεν ξέρω τι να υποθέσω..
  20. Θα δω το απόγευμα τους χώρους που καταλαμβάνει κάθε εφαρμογή.. Υπάρχει περίπτωσh να πρέπει να σετάρω κάποια ρύθμιση στο Kodi, ώστε να το ελαφρύνω? Π.χ. έχω βάλει να γίνεται εκκαθάριση cache κατά το άνοιγμα.. Δεν θυμάμαι να έκανα download περιεχομένου από κάποια streaming εφαρμογή, θα το τσεκάρω και αυτό.
  21. Ερώτηση προς κατόχους Mi Box (S): Αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την αναβάθμιση εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει, είτε μέσω Google Play είτε μέσω sideloading?? Μου βγάζει συνεχώς "Δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χώρος" και "η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί" αντίστοιχα. Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση του Kodi σε 18,4 Κάνω εκκαθάριση cache από ρυθμίσεις, αλλά τίποτα.. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τρόπους αντιμετώπισης? Σημειώνω ότι έχω κατεβάσει όλες και όλες 6-7 εφαρμογές..
  22. Καλημέρα σας, Επιχείρησα χθες να κάνω ανμαβάθμιση σε 18,4 τόσο από Google Play όσο και από kodi.tv, ωστόσο στην μεν πρώτη περίπτωση μου έβγαλε μήνυμα μη επαρκούς αποθηκευτικού χώρου ενώ στη δεύτερη περίπτωση κατά το install μου έβγαλε μήνυμα ¨Η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί". Έχω το mi box s και έχω κατεβάσει όλες και όλες 6-7 εφαρμογές (Kodi, Cinema, Cyberflix, Stremio, Plex, Firefox), ενώ έχω κάνει και εκκαθάριση μνήμης (cashe) από ρυθμίσεις. Τι μπορεί να μου τρώει χώρο και δεν μου επιτρεπει να εγκαταστήσω updates??
  23. Settings>Installed apps>Default apps (το τελευταίο για να το βρω με ζόρισε λίγο). Οκ, σε ευχαριστώ πολύ!!
×
×
  • Create New...