Jump to content

tsafou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    467
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsafou

  1. λέτε να αλλαξαν τους τιμοκαταλογους τωρα που μπήκε ο Απρἰλης;μπας κ παρουμε καμια καλύτερη προσφορα ;;
  2. Εμένα τπτ ακάθεκτοι 46ευρω τα 2 νουμερα Family με 10+10 συνολο 20 giga. Το μονο ελκυστικό είναι to 3 νουμερο που χω σε whatsup αμα το βαλω μεσα το αφηνουν 50 ευρω με 20giga και εκπτωση.
  3. Ναι εγω θέλω να έρθω από Vodafone γιαυτο! αλλα μου εκαναν αντιπροσφορα 64,5 ευρω όλα 1 σταθερο 2 κινητα!! το βλεπω δλδ 12 ευρω διαφορα δεν ειναι κ λιγο
  4. Εμενα μου πρότειναν 46 ευρω το Family M με τα 10+10 στο ΟΝΕ αλλα επειδη το συμβόλαιο ληγει 29 πρέπει να πληρωσω πρόστιμο 11 ευρω κάθε γραμμη σύνολο 22, οπότε τους είπα να περιμένω να το κάνω στις 29. Ω μου λένε και είναι προσφορα και δεν ξέρω αν θα την έχουν τότε.. Εσείς τι πιστεύετε με όλο αυτό το χαμό και την ακρίβεια να μην ισχύει ; Εγώ λέω θα πέσει κιαλλο!!! Τι πιστεέυτε;
  5. 1000 ευρω λογαριασμος με 3 % 30 ευρω μείωση 32,5 ευρω παγιο μείωση με 5% 1,6 ευρω για γελια
  6. Τίτλοι τέλους για cosmote mastercard . Πρέπει να έχει έκπτωση μόνο για τα εξοδα της τηλεφωνίας.οποτε δεν έχει νόημα να την χρησιμοποιεί πλέον κάποιος για να πάρει έξτρα έκπτωση.μαρεσει που το πήγε 5% κ καλά
  7. Καλησπέρα πως μπορω να απενεργοποιήσω το Cosmote WiFi Fon;Γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα...
  8. Οι κωδικοί της vodafone tv ειναι ίδια με της MyVodafone;
  9. Φιλε μου το 48,30 μου το δωσαν ΑΦΟΥ πηγα στη Vodafone.Με αφησαν ολο το πρωινο χωρις να με πάρουν τηλ. και ετσι με τράβηξε η vodafone. ήθελε ολα φτου κ απτην αρχη να κανω σαν νέος συνδρομητής!Ακόμα κ την πιστωτικη έπρπεπε να ξαναπεράσω!Εκανα αιτηση φορητοτητας απο Vodafone και μετα ήθελε η vodafone 115 euro ρητρα για να φυγω! δεν πειρζει 50 ευρω δεν εδιναν σε καμια περιπτωση οποτε θα εφευγα.Αν ηθελε μπορουσε να με παρει Δευτερα τηλ. να με κρατησει.Μετα μου πε πως λογω τεχνικου λαθους δεν εγινε! Ειχα παρει 10 τηλεφωνα εφτασα να αλλαξω και το πρόγραμμα απο family 65 σε Μ γιατι τα συστηματα τους δεν εβγαζαν προσφορά!Μετα έβγαλαν προσφορά και μου παν 62,60 ευρω!Κ μετα το Σαββατο μου ζητησαν να ακυρωσω την φορητοτητα για να μου κάνουν μετα προσφορα!Δλδ καλη τη πίστη να δεχθώ οτι μου προτείνουν! ΟΧΙ δεν γίνεται ετσι η δουλεια! Δεν πειραζει σε 2 χρονια τωρα θα ληξει το συμβόλαιο και θα πάω με 2 κινητα κ 1 σταθερο και οποιος δώσει τα λιγότερα! Ηδη η voda μου τα δινε κ τα 3 με 75,5 ευρω!θα δουμε!
  10. Λοιπον σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταβαση στη vodafone.Με πήραν το Σάββατο για να μου πουν να ακυρωσω τη φορητοτατα αλλα χωρις να μου κάνουν προσφορά!Σήμερα δευτέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση το απογευμα 5 η ώρα μετάβαση.Παίρνω τηλ. λεω τι έγινε ρε παιδια; Δεν μούπατε το Σάββατο θα μου κάνετε προσφορά;Οκ μου λεει μου το δίνει 48,30 κ με 10 γιγα το μήνα μέσα λεω κάνω τα χαρτια παίρνω voda zhtane ρητρα 115 ευρω για να γυρλισω Cote, καλα λέω δεν πειράζει μένω Voda. Δλδ απο το 62,20 με 5 γιγα έπεσα στο 48,30 με 10 γίγα. Εντάξει δούλεμα!
  11. Είσαι τυχερός εγω για να πιάσω 38 με 40 τρύπησα τοίχο κ έφερα το καλώδιο μες στο δωμάτιο που έχω το modem για να παρακάμψω τα παλιά καλώδια!Επίσης η voda μεχρι τώρα στη περιοχή μου έδινε 4 με 5 με adsl τώρα εμφάνισε το 50αρι. Κ μάλλον με το δίκτυο του ΟΤΕ θα το δίνει.
  12. Αν πιἄνεις έστω ένα 40αρι σπίτι στο vdsl ειναι φανταστική τιμη!
  13. Λοιπὀν με πήραν σήμερα κ μου έκανε καλύτερη προσφορά για το σταθερο την οποία κ δέχτηκα 31,90 στο L από 37 στο XL. Οπότε είχα ένα κερδος ΟΜΩΣ για το κινητο εγινε το εξης: το ένα νούμερο από το οικογενειακά πακέτο πήγε για φορητότητα cosmote ενώ το άλλο δεν πήγε οπότε μου είπαν απο Cote να κάνω ανάκληση στο νουμερο αυτό και όταν έρθει το άλλο νούμερο για φορητότητα τότε θα μου κάνουν αντιπροσφορα!Αυτό δεν μου άρεσε γιατί δεν ξέρω άν θα μου κάνουν μια προσφορά για να μείνω στην εταιρία , οποτε είμαι σε δίλημμα τώρα. Εαν κανω ακύρωση για το ένα νούμερο πρέπει να ξαναυπογραφω πάλι αν θελω να πάω voda.
  14. Οχι αν , ετσι ακριβως είναι κ μαλιστα οταν παίρνεις το 13888 κ τους πείς την τιμή αυτή σε ρωτάνε που την είδες και μετα σου λένε ααα αυτό είναι προσφορά για νέους συνδρομητές!!!Και μάλιστα ξέχασα να πω πως έκανα αίτηση για το πακέτο κ μολις είδε ο υπάλληλος το νουμερό μου με ρώτησε αν θέλω να κάνω νέες συνδέσεις και όταν του πα οτι το θέλω για το νουμερο μου που είναι στην Cote τότε μου λέει δεν μπορω να προχωρήσω να πάρω στο 13888! Κουράστηκα, σας κούρασα , νομίζω πολύ ασχολήθηκα....
  15. Ναι κ μου το τόνισε να μην παρω τα 10gb γιατι δεν συμφέρει καθολου να χασω την εκπτωση του ΟΝΕ για 5 γιγα! Είναι η γνωστή στρατηγική δίνω στους νεους πελάτες λιγοτερη τιμή κ εμεις οι πιστοι πληρωνουμε παραπάνω.Κ έκανα όλη την φασαρία να αλλάξω πρόγραμμα για να βγεί η προσφορά ανανέωσης, αν δεν μου τολεγε μια κοπέλα απο το 13888 δεν θα ηξερα καν ποια είναι η προσφορά στο Family M .Τωρα ναι έχω όλη την εικόνα μπροστά μου κ λεω 62,60 vs 50 ευρω πρέπει δλδ να κανω κάθε μηνα 1260 ευρω καταναλώσεις με την πιστωτικη για να φτάσω στην ίδια τιμη!Εχω συνδέσει την μία απο τις 2 πιστωτικές στο σταθερο θα χρησιμοποιω αυτην και θα έχω εκπτωση στο σταθερο του ΟΤΕ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω 62,60 δεν τα δίνω σαυτους με τιποτα!Αλλα κ wind δεν παω με τιποτα ! Αρα για μενα η χρυση τομη είναι η vodafone. Oυτε εντελως χαλια σημα αλλα κ ουτε θα κάτσω να μου πιασουν τον κ@λ@!
  16. Λοιπόν κατόπιν επικοινωνίας με το 13888 η τιμή βγήκε στα 62.60 € με 5gb κ μαλιστα με one που έχει κ έκπτωση!!άρα είναι τελικό πάω voda με 50€ κ για τα 2 νούμερα κ με 6gb. Αυτά.
  17. Λοιπον αλλαξα πακέτο και πήγα Family M. Τώρα πήγα στις προσφορές και γράφει ανανἐωση συμβολαίου για 24 μήνες τιμή 52,97 από 66,97 και λέω ωραία να ανανεώσω για 2 χρόνια όμως γιατί στην σελίδα δίνει τιμή 57,90 από 91,92; Μήπως είναι 52,97 μόνο για το δικό μου νούμερο και θέλουν και άλλα 15 ευρώ για τη γυναικα μου; Γιατί αλλάζει έτσι το πράγμα!
  18. Μουρθε ο λογαριασμος στο κινητο 69 ευρω γιατι έλληξε το συμβόλαιο που 69 ναναι οι ώρες τους!! Περιμένω πως και πως να παω Vodafone.!!
  19. Με κάλυψες πλήρως! εχω σταθερο Cote ομως με προσφατη ανανέωση κ θα την κρατήσω την κάρτα της Eurobank για να πέρνω έκει την έκπτωση, για Alpha bank θα δω μιας κ δεν βολέυει αλλα θα το εξετασω.Η αληθεια είναι πως στην περιοχή μου δεν πιανει 50 αρα η vodafon αλλα μολις ληξει το συμβόλαιο θα το δώ καλύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν μου έκαναν ποτε προσφορά!Μου πρότειναν μετάβαση στο Μ κ μετα απο κανα μήνα θα γινόταν η προσφορά αλλα χωρίς να ξέρει ποια θα ταν αυτή!Ναι έληξε το συμβόλαιο αλλα δεν μου κανει καποια άλλη προσφορα το σύστημα εκτος από το Family 65 στα 57 ευρώ!!!!Με 2 Γιγα να πληρώνω τοσα λεφτα έλεος.Για να αναγκάζομαι να πέρνω το giga max και να πηγαίνω συν 15 ευρω το μήνα!
  20. Ναι κ γω πιστἐυω πως το gsm 900 οπως και να το κάνουμε είναι κατώτερο απο το dcs 1800 αλλα ειμαι 20 χρονια συνδρομητης κ δεν νιωθουν οι ανθρωποι εκανα μεταβαση εχθες απο το family 65 στο family Μ και ακομα να αλλαξει το προγραμμα.Δεν ξερω μπορει να μην δουλευει τιποτα πια στην εταιρια λογω covid19 και ελλειψη προσωπικου αλλα γενικα εχουν γίνει πολύ αγκυλωτικοι σε όλες τις υπηρεσίες τους!
  21. Εμένα έχει στη δουλειά καλύτερο σήμα η voda αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος!είναι εκνευριστικοι άνθρωποι !!! Έχε γεια γλυκιά Cote....
  22. Ακούστε τι μου παν οι ανεκδιήγητοι : Να μείνω με 2 GB στο ίδιο πρόγραμα δλδ το Family 65 με 57 euro ή να αλλάξω να πάω στο Family Μ να πληρώσω 92ευρώ πάγιο και να περιμένω να μου κάνουν προσφορά για εκπτωση παγίου!!!Κ πόση θαναι η προσφορά;;Δεν ξέρουμε μου λέει ότι βγει! Έφυγα για Voda με 50 ευρωπουλάκια κι 6Gb το μήνα!!!!!
  23. Για το Family M δεν με ενδιαφερει κατι αλλο και προσωπικα αν δεν μου δώσουν την τιμη 57,90 με τα 10 θα τους στειλω κανονικα! Με 50 εχω 6 στη vodafon και μπορει να εχω την πιστωτικη της Cote αλλα ενταξει δεν ξέρω αν μπορώ να κανω τοση κατανάλωση με την καρτα για να εχω την εκπτωση.
  24. Εχω εκνευριστεί γιατί ενω λένε το ΟΝΕ σου δίνει 5 Gb επιπλέον σύνολο 10 Γιγα αυτοι απαντάνε : Θα χάσετε 20% εκπτωση ! Τι σχέση έχει αυτό ;Γιατί το διαφημίζουν τότε;;; Ελεος είμαι με το ένα πόδι στη Voda....
  25. Καλά πήρα στο 13888 και εκτός ότι είχαν πέσει ολα τα συστήματα τους (τα σκαμπό τους και τα @@@ τους) που λέει κ ο "Πως τους πετσόκοψες" μου τραβαει ένα ποσό για το Οικογενειακό γύρω στα 65 ευρώ και καλά με έκπτωση 20% απο το ONE και 5 GB!!! Αντε γεια πάω Vodafon.
×
×
  • Create New...