Jump to content

sp3cial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    656
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

4 Followers

About sp3cial

  • Ημ. Γέννησης 05/11/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sp3cial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sp3cial

    Apple watch

    Καλά, όταν λέω γυμναστική εννοώ τρέξιμο - περπάτημα για αρχή λόγω βάρους μόνο. Θέλω κάπως να βρω ένα κίνητρο. Έκανα παλιά αλλά σταμάτησα και θέλω από τον επόμενο μήνα να χωθω ξανά σιγά σιγά. Απλώς το λέω γιατί είδα ότι τα Garmin είναι κάπως ακριβά. Πιστεύεις ότι τα Apple Watch υπάρχουν σε Public να δω δοκιμή συνδεσιμότητας; Έχω πρόβλημα ακοής και χρησιμοποιώ συγκεκριμένο μηχάνημα για να ακούω κινητό, μουσική κτλ. Θα πάω να τσεκάρω.
  2. sp3cial

    Apple watch

    Γεια χαρά! Να ρωτήσω δυο τρία πραγματα. Σκεφτομαι για το series 3 καθώς είναι πιο κοντά στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω. 1. Θέλω να μάθω αν μπορώ να παίρνω το ρολόι μόνο στο τρέξιμο για να ακούσω μουσική (αν του περάσω μουσική δηλαδή στη μνήμη μέσα). 2. Αν συνδέεται μέσω Bluetooth με άλλες συσκευές εκτός από τα AirPods. 3. Αν πάω για LTE θα πρέπει να του βάλω άλλη κάρτα SIM? Δηλαδή άλλο νούμερο και ιντερνετ; Που δε νομίζω βέβαια να πάω γιατί δεν αποχωρίζομαι το iPhone. Αλλά κυρίως για ραδιόφωνο / μουσική. 4. Μηνύματα από εκεί μπορείς να γράψεις σε Viber & Facebook messenger ?
  3. Ετοιμα τα βήματα μου! Ευχαριστούμε πολύ!!! Καλό καλοκαίρι!
  4. Γεια σας. Σκεφτομουν να παρω ενα οικονομικό Mp3/ Radio για να το έχω μαζί μου στο γήπεδο.. Θα ήθελα να έχει καλή ποιότητα ήχου κυρίως (όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι!) Έχετε κάτι να προτείνετε; Υπόψιν έχω πρόβλημα ακοής και δεν θα ήθελα κάτι με χαμηλή ένταση. :happy:
  5. Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι ετσι λένε... Μα ειναι βλακεια. Μια φορα το μήνα πρεπει να πληρώσω 5€ για 500ΜΒ; Τα αλλα που κάθονται στη κάρτα τα 21,35€.. Άχρηστα ειναι...;;;
  6. Καλησπέρα, αυριο εχω ταξίδι και εχω μείνει πχ με 100ΜΒ. Προσπαθω να βαλω 5€/500ΜΒ αλλα δεν με αφήνει. Μου βγάζει το εξής μηνυμα "H ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΔEN EINAI EΦIKTH. MΠOPEITE NA ENEPΓOΠOIHΣETE TO ΠAKETO ΞANA TON EΠOMENO TIMOΛOΓIAKO MHNA." Η κοπέλα στην εξυπηρέτηση μου ειπε μπορω να το ενεργοποιήσω μονο μετα τις 24/11 αλλα τα χρειάζομαι αυτο το ΣΚ. Μου ειπε να βαλω 3€/120ΜΒ αν θελω. Ή να παρω κάρτα -προφανώς των 10€ γιατι το ιντερνετ εχει 5,04€...!!! - και απο αυτα τα λεφτα να το βαλω. Ωστόσο μεσα στο καρτοπρογραμμα εχω απο πάγια 21,35€ .. Μα δεν ειναι βλακεια να κάθονται αυτα τα λεφτα και να μη μπορω να τα χρησιμοποιήσω ;;;; Υπάρχει καποιος τρόπος να τα ξοδέψω σε ΜΒ χωρις να παρω κάρτα; Σκέφτηκα να μη παρω καν κάρτα αλλα ξέρει κανεις αν θα χρεώνει απο εκείνο το ποσο; Ειναι λιγο κοροϊδία... Σκεφτομαι να το κανω CU αλλα δεν ξερω αν αξίζει. (Βέβαια αυτο ειναι ενα αλλο θέμα)
  7. Στην κάρτα sd εχω περίπου 23GB διαθέσιμα, αλλα όταν παω να κατεβάσω κατι απο το store μου λεει "μη επαρκής αποθηκευτικός χώρος" . Στο κινητό εχω σβήσει πολλα και εχω 66mb ελεύθερο χώρο. Τι να κάνω;
  8. Γειά σας, θέλω να ψωνίσω κάτι απο Ελλάδα για να υπάρχει η εγγύηση. Σκέφτομαι κάτι γύρω στα 5000 που πιστεύω είναι αρκετά καλά για κινητό μπαταρίας 1510 mah.. Κοιτούσα στις τελευταίες συζητήσεις σας για το Xiaomi. Γιατί είναι καλό; Επειδή φοράει όντως μπαταρία Samsung και LG? Έκανα το λάθος να πάρω απο eBay χωρίς να ψάξω και πήρα μια πατάτα.. για αυτό θέλω απο Ελλάδα να έχω εγγύηση.. :mad: Τα Xiaomi έχουν διεθνή εγγύηση; Έχω πολύ ακουστά και τα Romoss.. Αν έχετε κάτι να προτείνετε στα ίδια mah και σε προσιτή τιμή, πείτε μου. Αρκεί να είναι καλό.. EDIT: Γιατί σε κάποια site που τα πουλάνε, λένε ότι είναι συμβατά με αυτά τα μοντέλα μπλα μπλα. Στην ουσία φορτιστής δεν είναι; Τι παίζει εδώ βρε παιδιά;
  9. Καλήσπερα.Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω το κινητό αυτό να υποστηρίζει otg ώστε να διαβάζει usb flash drivers;
  10. sp3cial

    iPhone 5

    Είδα ότι βγήκαν κάποια 3rd party keyboards! Βγήκε κανένα με Τ9 αν γνωρίζει κανείς;
  11. Ξέρει κανείς το sellphone.gr? Έχει ψωνίσει κανείς;
  12. Γεια σας ξέρετε κανένα κατάστημα που να κάνει φτηνή κοπή κάρτας; Η Vodafone το έχει 5 ευρώ και μου φαίνεται λίγο ακριβό. Κανένα άλλο να προτείνετε γύρω 2-3 ευρώ; Μένω Αθήνα :)
×
×
  • Create New...