Jump to content

karx

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.935
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

4 Followers

About karx

 • Ημ. Γέννησης 23/02/1981

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Άγνωστο

karx's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

12

Φήμη

 1. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τους ήχους συστήματος, δεν υπάρχει πια η επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας.
 2. Το s20 FE 5G έχει snapdragon αν δεν κάνω λάθος, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερο σήμα από το S21 που έχει exynos. Γνωστό θέμα η διαφορά των δύο επεξεργαστών στο σήμα πέρα των άλλων.
 3. Ναι, τελίτσες έχει, αλλά όταν πατήσεις πάνω εμφανίζει τα γράμματα
 4. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το νέο site, αλλά καταλαβαίνω κι αυτούς που θέλουν Tapatalk μιας και το χρησιμοποιούσα χρόνια. Βολεύει αν παρακολουθείς πολλά φόρουμ. Με την αναβάθμιση πάντως μόνο από εδώ μπαίνω τώρα πια. Και το καλό είναι ότι όλα τα bugs φτιάχνονται πολύ γρήγορα.
 5. Αποθήκευσε την ως προεπιλεγμένη και λύθηκε το θέμα
 6. Στις επιλογές ροής είναι
 7. Πρέπει να το αποθηκεύσεις ως νέα ροή και μετά να την κάνεις προεπιλεγμένη και όταν πατάς το εικονίδιο πάνω πάνω στο φόρουμ δίπλα από το + θα σε πηγαίνει κατευθείαν εκεί. Έτσι το δουλεύω εγώ.
 8. Πας επιλογές ροής καί βάζεις στην εμφάνιση "μόνο περιεχόμενα"
 9. Φτιάχνεται αυτό τελικά, στις επιλογές ροής βάζοντας στην εμφάνιση "μόνο περιεχόμενα"
 10. Ναι μπορεί, απλά αντί για σούπερ γρήγορη φόρτιση θα έχει απλά γρήγορη. Αυτήν την περίοδο πάντως έχουν έκπτωση οι φορτιστές της samsung σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και στο eShop της samsung, το οποίο δεν έχει και έξοδα αποστολής, άρα είναι ευκαιρία να τον αγοράσει
 11. Από τις λίγες μέρες που το έχω παρατήρησα ότι με 5G πέφτει αρκετά η μπαταρία. Επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ 60 και adaptive refresh rate αισθητή υπέρ των 60. Την οθόνη την έχω σε φουλ ανάλυση. Ακόμη είμαι σε περίοδο δοκιμών να βρω τη χρυσή τομή, αλλά να πω την αλήθεια και την αμαρτία μου δεν βρήκα αναγκαίο στην εμπειρία χρήσης να το έχω στα 120hz, είναι πιο smooth η εμπειρία αλλά με το 60 μου φαίνεται πιο άμεσο και γρήγορο. Σαν να βάζεις τα animations στο μισό ουσιαστικά. Θα το βάλω ξανά τις επόμενες μέρες να δω ποιο μου αρέσει πιο πολύ. Στην ανάλυση οθόνης έχω κατασταλάξει στη φουλ ανάλυση πάντως, βλέπω διαφορά μεταξύ fhd και wqhd. Επίσης έχω natural ρύθμιση γιατί το άλλο μου φαίνεται πολύ καρτουνιστικο.
 12. Ακούγεται γενικά, ιδίως σε ήσυχο περιβάλλον και όταν το γυρίζω ανάποδα πχ. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση όταν το άνοιξα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας με τόσο μεγάλο camera module.
 13. Στην εφαρμογή επιστροφή της eurobank στους όρους λέει ότι ισχύει και για online παραγγελίες με παράδοση στο σπίτι, άρα δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα
 14. Παρέλαβα σήμερα τη θήκη από Amazon. Ευχαριστώ για την πρόταση. Παρά πολύ καλή θήκη εμφανισιακά, ποιοτική, λεπτή και ελαφριά. Δεν ξέρω αν αξίζει να παραγγείλω την pitaka, γιατί δεν είχα ποτέ pitaka για να ξέρω αν αξίζει τα έξτρα λεφτά σε ποιότητα. Δυστυχώς πήρα την official σιλικόνης της samsung και το κινητό γίνεται απλά ένα τούβλο, βαρύ και χοντρό. Η αντίστοιχη για το note 10 plus ήταν λεπτή και ελαφριά, στο s21 ultra είναι το άλλο άκρο.
×
×
 • Create New...