Jump to content

karx

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.935
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by karx

 1. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τους ήχους συστήματος, δεν υπάρχει πια η επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας.
 2. Το s20 FE 5G έχει snapdragon αν δεν κάνω λάθος, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερο σήμα από το S21 που έχει exynos. Γνωστό θέμα η διαφορά των δύο επεξεργαστών στο σήμα πέρα των άλλων.
 3. Ναι, τελίτσες έχει, αλλά όταν πατήσεις πάνω εμφανίζει τα γράμματα
 4. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το νέο site, αλλά καταλαβαίνω κι αυτούς που θέλουν Tapatalk μιας και το χρησιμοποιούσα χρόνια. Βολεύει αν παρακολουθείς πολλά φόρουμ. Με την αναβάθμιση πάντως μόνο από εδώ μπαίνω τώρα πια. Και το καλό είναι ότι όλα τα bugs φτιάχνονται πολύ γρήγορα.
 5. Αποθήκευσε την ως προεπιλεγμένη και λύθηκε το θέμα
 6. Στις επιλογές ροής είναι
 7. Πρέπει να το αποθηκεύσεις ως νέα ροή και μετά να την κάνεις προεπιλεγμένη και όταν πατάς το εικονίδιο πάνω πάνω στο φόρουμ δίπλα από το + θα σε πηγαίνει κατευθείαν εκεί. Έτσι το δουλεύω εγώ.
 8. Πας επιλογές ροής καί βάζεις στην εμφάνιση "μόνο περιεχόμενα"
 9. Φτιάχνεται αυτό τελικά, στις επιλογές ροής βάζοντας στην εμφάνιση "μόνο περιεχόμενα"
 10. Ναι μπορεί, απλά αντί για σούπερ γρήγορη φόρτιση θα έχει απλά γρήγορη. Αυτήν την περίοδο πάντως έχουν έκπτωση οι φορτιστές της samsung σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και στο eShop της samsung, το οποίο δεν έχει και έξοδα αποστολής, άρα είναι ευκαιρία να τον αγοράσει
 11. Από τις λίγες μέρες που το έχω παρατήρησα ότι με 5G πέφτει αρκετά η μπαταρία. Επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ 60 και adaptive refresh rate αισθητή υπέρ των 60. Την οθόνη την έχω σε φουλ ανάλυση. Ακόμη είμαι σε περίοδο δοκιμών να βρω τη χρυσή τομή, αλλά να πω την αλήθεια και την αμαρτία μου δεν βρήκα αναγκαίο στην εμπειρία χρήσης να το έχω στα 120hz, είναι πιο smooth η εμπειρία αλλά με το 60 μου φαίνεται πιο άμεσο και γρήγορο. Σαν να βάζεις τα animations στο μισό ουσιαστικά. Θα το βάλω ξανά τις επόμενες μέρες να δω ποιο μου αρέσει πιο πολύ. Στην ανάλυση οθόνης έχω κατασταλάξει στη φουλ ανάλυση πάντως, βλέπω διαφορά μεταξύ fhd και wqhd. Επίσης έχω natural ρύθμιση γιατί το άλλο μου φαίνεται πολύ καρτουνιστικο.
 12. Ακούγεται γενικά, ιδίως σε ήσυχο περιβάλλον και όταν το γυρίζω ανάποδα πχ. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση όταν το άνοιξα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας με τόσο μεγάλο camera module.
 13. Στην εφαρμογή επιστροφή της eurobank στους όρους λέει ότι ισχύει και για online παραγγελίες με παράδοση στο σπίτι, άρα δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα
 14. Παρέλαβα σήμερα τη θήκη από Amazon. Ευχαριστώ για την πρόταση. Παρά πολύ καλή θήκη εμφανισιακά, ποιοτική, λεπτή και ελαφριά. Δεν ξέρω αν αξίζει να παραγγείλω την pitaka, γιατί δεν είχα ποτέ pitaka για να ξέρω αν αξίζει τα έξτρα λεφτά σε ποιότητα. Δυστυχώς πήρα την official σιλικόνης της samsung και το κινητό γίνεται απλά ένα τούβλο, βαρύ και χοντρό. Η αντίστοιχη για το note 10 plus ήταν λεπτή και ελαφριά, στο s21 ultra είναι το άλλο άκρο.
 15. Κάτοχος κι εγώ από χθες, δεν περίμενα τόση διαφορά σε ταχύτητα από το note 10 plus. Το κινητό είναι εξαιρετικό σε όλα, μέγεθος, μπαταρία, κάμερα και οθόνη. Αναβάθμιση σε όλους τους τομείς. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
 16. Κι εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει, είναι χειρότερο το σήμα. Αυτό ισχύει πάντα σε όσα samsung είχα ίσως λόγω του exynos. Το oneplus μου έπιανε καλύτερα και το huawei p30 pro της γυναίκας μου κι αυτό κατεβάζει με 150 mbps σε 4G στο σπίτι σε σχέση με το note 10 plus που κατεβάζει με 100 mbps. Επίσης χάνει πιο εύκολα το σήμα και αργεί και πιο πολύ να το βρει σε σχέση με αυτά τα κινητά. Τα huawei παντως είναι γνωστό ότι έχουν απίστευτο σήμα και θυμάμαι την πρώτη φορά που είχα αγοράσει Huawei (nexus 6p) πόσο εντύπωση μου είχε κάνει που μιλούσα παντού, μέχρι και σε υπόγεια, ενώ τα χειρότερα ήταν πάντα τα samsung των συναδέλφων.
 17. Οι φήμες λένε λάπτοπ. Δεν έχει λογική να βγάλουν κινητό τόσο σύντομα μετά το s21 ultra
 18. Σε σχέση με το 1+6 πως είναι η μπαταρία μιας και είχα το 6Τ; Έτσι θα έχω ένα καλό μετρό σύγκρισης. Αφού λες ότι δεν έχει το πρόβλημα του 1+6 πολύ θετικό γιατί κι εμένα με είχε ξενερώσει που έκλεινε τις εφαρμογές τόσο εύκολα. Το 12 gb ram έχεις;
 19. Περίμενα ότι θα είναι αρκετά χειρότερες να πω την αλήθεια με αυτά που διάβαζα. Εμένα με προβληματίζει μπαταρία, ram management που είναι κάπως επιθετικό και κλείνει πιο εύκολα τις εφαρμογές σε σχέση με samsung και το θέμα της υπερθέρμανσης. Κάνω λίγο υπομονή να δω πως θα πάνε αυτά για να αποφασίσω μεταξύ του s21 ultra και του 9 pro.
 20. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις που έδωσε η oneplus; Προσωπικά στις σκοτεινές βλέπω καλύτερα αποτελέσματα με το 9 pro, όπως και στην μπανάνα. Σε αυτή από το μπαλκόνι θα ήθελα λιγότερο sharpening γιατί όντως του iphone είναι πιο καλή. Το θέμα όμως είναι ότι το s21 ultra θα ήταν καλύτερο και από τα δύο πιστεύω.
 21. Τελευταία φορά πριν κάτι μήνες που πήρα το public 7 ημερολογιακές μέρες ήταν το DOA, ούτε μέρα παραπάνω. Μετά το στέλνουν στο service. Δεν ξέρω πότε άλλαξε από τις 14 στις 7. Νομίζω κι ο Κωτσόβολος τώρα πια 7 μέρες έχει
 22. Μετά την αναβάθμιση δεν γίνεται
 23. Κι εγώ βλέπω ένα πολύ καλό update και βελτίωση στην μπαταρία. Απλά την πέρασα από πάνω, δεν έκανα reset μετά.
 24. Και σε μένα απροβλημάτιστη η αναβάθμιση παρόλο που δεν έχω κάνει επαναφορά
×
×
 • Create New...