Jump to content

tsoump

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

7 Followers

About tsoump

  • Ημ. Γέννησης 09/08/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tsoump's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

16

Φήμη

  1. Έχει ειπωθεί και πάλι. Είναι θέμα carrier ο οποίος δεν υποστηρίζεται από την google. Από τη στιγμή που στα roamings οι ξένοι carriers χρησιμοποιούν ελληνική υποστήριξη για να παίξει 5G/VoLTE, σημαίνει ότι στις ελληνικές κάρτες ο ελληνικός carrier δεν έχει έγκριση και συνεπώς δε δίνει τις παροχές/ προσβάσεις του συνειδητά.
  2. Ναι! Και μάλιστα σε μένα είναι λίγο ασύμμετρο και στραβό το τετραγωνάκι...!
  3. Σε μη rootαρισμένη συσκευή να έχεις data ενόσω μιλάς; Ανέβασε ένα screenshot. Με 2 sim και root παίζουν όλα (VoLTE, VoWIFI & 5G) είτε cosmote είτε vodafone είτε wind.
  4. Εξήγησε ο φίλος μας παραπάνω ότι έχει να κάνει με τη φυσική SIM που την έχεις ενεργοποιήσει μέσω του SMS από άλλη συσκευή. Η eSIM δεν είχε ενεργοποιηθεί πιθανά και θα πρέπει να την κάνει φυσική SIM για να προχωρήσει τη διαδικασία. Οι συσκευές μας (όλα τα pixel) ΔΕΝ υποστηρίζονται από την Cosmote και αυτές οι 3 υπηρεσίες δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα από τα pixels, παρά μόνο σε άλλες υποστηριζόμενες συσκευές (iphone, s22 κ.α.) Ε, πρώτα πάλεψέ το με την εξυπηρέτηση και μετά δες μήπως γίνεται να εκδόσεις 1 QR στην cosmote,να το βάλεις σε ενα iphone ως esim, να κάνεις την ενεργοποίηση και καπάκια με το ίδιο QR να το ξαναβάλεις στο pixel (φάση μπροστά τους σε ένα κατάστημα cosmote). Αν όντως παίζει κάτι τέτοιο θα έχεις χρεωθεί ένα 10άρικο.
  5. Εγώ που είχα καινούριο αριθμό και εταιρικό, ήταν τελείως παρθένο (του στυλ πως ενεργοποιώ τα WAP /MMS 😛 ) οπότε ήταν επιτακτική ανάγκη να γίνει αυτό το αίτημα. Οι περισσότεροι φαντάζομαι θα είχαν τη sim σε άλλα τηλέφωνα πριν, δεν ξέρω. Όπως και να χει, αν σε κάποιον υπάρχει θέμα να έχει υπ όψιν του ότι ενδέχεται να πρέπει να στείλει τα κατάλληλα δύο sms από άλλη συσκευή.
  6. Είμαι με 2 sim στο 6 rooted και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν αρμονικά. Συνεργάζονται οι sim και τα δίκτυα χωρίς κολλήματα. Χαμένες κλήσεις δεν ξέρω αν θα έχουμε, ελπίζουμε σε κάτι σταθερό πλέον που δε θα ευθύνονται οι πάροχοι. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως θα πρέπει να έχει στείλει κανείς wificall και 5G μηνύματα στο 1333 της Cosmote από άλλη συσκευή (που να υποστηρίζει επίσημα VoWifi & 5G) ούτως ώστε κάνει register τον IMS.
  7. Αυτό αναφέρω ότι από σήμερα έχουμε με root και Volte και vowifi. Το ίδιο ισχύει και για τα pixel 6p, 7, 7p. Η διαδικασία unlock bootloader & root: https:// youtu.be/ee_bEN2nEao Η διαδικασία magisk module Volte.zip : https:// forum.xda-developers.com/t/activate-5g-on-non-5g-country.4457071/ Μήνυμα wificall στο 1333 από cosmote. Και that's all, με 2 κάρτες και όλα πάνε ρολόι.
  8. Να μοιραστώ κι εδώ το σημερινό επίτευγμα :Cosmote με 5g, Volte και vowifi. Η διαδικασία είναι με root, magisk module και wificall στο 1333 από άλλη συσκευή. Τέρμα οι χαμένες κλήσεις.
  9. Λειτουργεί αν αυτό ρωτάς. Θα βρεις πολλά screenshot και στο telegram αν θες να δεις κάτι συγκεκριμένο.
  10. Report και πάλι report, θα πιέζουμε για πάντα! Στα settings ξαναλέω υπάρχει feedback για τη συσκευή. Παρακαλώ, τοποθετηθείτε αναλόγως, μόνο για το συλλογικό καλό γίνεται. 3G κεραίες γιοκ. Θα περνάνε όλα 2G όπως γίνεται ήδη αυτή τη στιγμή στην Cosmote. Το root πιθανά θα χρειαστεί να έρθει πιο κοντά στις καρδιές μας, ειδαλλιώς ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του.
  11. Να το θέσουμε λίγο πιο ορθά: Έχει να κάνει με τους μπλοκαρισμένους παρόχους (carriers) και όχι τόσο με τη χώρα. Αντίστοιχα, άπαξ και βγεις με Vodafone GR στην Αγγλία, δε θα βρεις 5G σήμα παρότι η Vodafone είναι διεθνής παίκτης.
  12. Ίσως σε ρωτήσουν τι συσκευή έχεις οι εταιρείες. Δεν έχει σημασία, μπορείς να προχωρήσεις τη διαδικασία της έκδοσης esim λέγοντας τους ότι έχεις το Samsung s22 φερ ειπείν ή αλλιώς τους λες δε σας αφορά. Εν τέλει θα δουλέψει.
  13. Οι μηνιαίες ενημερώσεις με τα security patches έρχονται Καθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Δηλαδή η επόμενη είναι 05/12
  14. Υπάρχει σχετικό topic. Δοκίμασε κάποιο από τα setup που αναφέρονται εκεί.
  15. Εγκατέστησα manually τη νέα έκδοση Νοεμβρίου του sim manager (.apk) : version D.2.1.473171966-google Η προηγούμενη ήταν από τον Δεκέμβριο του 2021, σε κάποια pixel έχει έρθει το νέο update πάντως. Δεν μπορώ να αξιολογήσω αν άλλαξε κάτι, από χθες με πάει στρωτά.
×
×
  • Create New...