Jump to content

bouss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.096
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bouss

  1. bouss

    iPhone 12

    Φόρτιζέ το όπως σε βολεύει και μην ασχολείσαι με την μπούρδα του καθενός. Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο στο κομμάτι να μην το αφήνεις να αδειάζει. Για όλα τ’ άλλα απλά μην ασχολείσαι. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο κέρδος στη ζωή της μπαταρίας είναι μικρό και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
  2. bouss

    iPhone 12

    Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. bouss

    iPhone 12

    Για το απλό 12. Σε WiFi βγάζει 8+ ώρες οθόνη με διάφορες λειτουργίες (browsing, Facebook, YouTube και λίγο παιχνίδι). Έξω σε 4-5G βγάλε μια-μιάμιση ώρα. Με χρήση φωτογραφικής βγάλε περισσότερο.
  4. bouss

    iPhone 12

    Δεν έχει φακό για οπτικό ζουμ το απλό 12. Το pro έχει 2Χ και το pro max 2.5X.
  5. bouss

    iPhone 12

    Οπτικό ζουμ το απλό 12 δεν έχει. Μόνο το pro έχει. Όσο για τη χρηματική διαφορά είναι πιο μικρή από όσο λες, γιατί το pro ξεκινάει με 128 GB ενώ το απλό με 64. Αν βάλεις ίδια μνήμη η διαφορά είναι σχετικά μικρή.
  6. bouss

    iPhone 12

    Η ουσία του 5G είναι κυρίως στο ping παρά στην ταχύτητα.
  7. bouss

    iPhone 12

    Με τον κλασικό τρόπο, θα το γράφει πάνω δεξιά.
  8. bouss

    iPhone 12

    Έτσι έλεγα κι εγώ αλλά έλα που το τάμπλετ μου πιάνει οριακά σε κάποια σημεία στο σπίτι, τη στιγμή που όλες οι άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά. 50 ευρώ έδωσα για να πάρω extender για μία συσκευή. Μπορεί να μην το ψάχνεις αλλά έχει την αξία του και το σήμα.
  9. Ο μόνος τρόπος είναι να απενεργοποιηθεί το wallet. Δεν ξέρω αν και πως γίνεται αυτό. Αν γίνεται τότε οι εφαρμογές κακώς δεν εξηγούν πως να το κάνεις. Αν δεν γίνεται τότε οι εφαρμογές είναι για γέλια αφού πρακτικά η πληρωμή μέσω NFC δεν γίνεται.
  10. bouss

    iPhone 12

    Σοκ η αναβάθμιση από το πρώτο SE. Αν θέλει κάποιος κάτι μπορώ να βοηθήσω.
  11. Ο αδελφός μου έχει ένα iphone 7 στο οποίο όταν καλεί με την εφαρμογή των κλήσεων ακούγεται πολύ χαμηλά. Παρόλα αυτά με όλες τις άλλες εφαρμογές ακούγεται. κανονικά (viber, messenger κτλ.), ενώ δεν έχει πρόβλημα κι όταν ηχογραφεί βίντεο (με οποιαδήποτε κάμερα). Ξέρει κάνεις τι να κοιτάξουμε (έχουμε κάνει επαναφορά και δεν διορθώθηκε).
  12. Ας κοιτάξουν να βάλουν και apple και android pay σύντομα.
  13. Δεν ξέρω πάντως αν είναι από την καινούργια μπαταρία ή από την επαναφορά, πάντως η μπαταρία ξαναγύρισε στα επίπεδα που είχα με την 9. 2 ώρες οθόνη, 69% υπόλοιπο.
  14. Εγώ το έδωσα 14:15 και ήταν έτοιμο στις 15:30
  15. Την τιμή αυτή μου έδωσαν από την αρχή όταν μιλούσα μαζί τους μέσω ίντερνετ. Η διαδικασία κράτησε μία ώρα. Πρέπει όμως να κλείσεις ραντεβού μέσω ίντερνετ από πριν. Απλή διαδικασία αλλά δε βρίσκεις πολλές θέσεις για ραντεβού. Ναι αυτό ακριβώς. Στάλθηκε από το SHT-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  16. Δεν ξέρω γιατί ακόμα και η αλλαγή μπαταρίας είναι τόσο ακριβή στην Ελλάδα. Σήμερα πήγα να την αλλάξω εδώ (Μ.Β.) με 25 λίρες (είναι δεν είναι 30 ευρώ). Μου είπαν ότι τελικά δεν κατάφεραν κάτι με μια κόλλα που κρατούσε την μπαταρία (δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου είπε) και τελικά μου έδωσαν «καινούργια» συσκευή (refurbished μάλλον). Υ.Γ. 86% με 739 κύκλους σε 2.5 χρόνια είχε η προηγούμενη. Ο τύπος μου είπε ότι ήταν σε περιέργως καλή κατάσταση η μπαταρία. Αυτό που κάνω είναι να το φορτίζω κάθε βράδυ ασχέτως υπόλοιπου και όποτε χρειάστηκε ενδιάμεσα φόρτιση από υπολογιστή (αργή δηλαδή).
  17. 150 λίρες έδωσα και το σκεφτόμουν μια βδομάδα. Τώρα αν κάτι πάθαιναν θα τα έπαιρνα και με 200.
  18. Αν πατήσεις τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά (στην εφαρμογή) μπορείς να αλλάξεις την ανάλυση. Η εφαρμογή του YouTube πάντως διαλέγει αυτόματα ανάλυση ανάλογα με την ποιότητα της σύνδεσης σου ώστε να μην κάνεις διακοπές.
  19. Εγώ πάντως την πήρα κανονικά. Την είχα σαν beta τοσον καιρό και χθες μου έδωσε κανονική μη beta έκδοση.
  20. Εγώ προσωπικά έχω το 8.4 εδώ και σχεδόν τρεις μήνες και μόνο καλά λόγια έχω. Ήχος, εικόνα, απόδοση και μπαταρία είναι σε παρά πολύ καλά επίπεδα. Πιστεύω ότι στην τιμή του δεν έχει ανταγωνισμό. Αν άλλαζα κάτι θα ήταν το home button που λόγω θέσης πατιέται εύκολα.
  21. Αυτό που κάνει σαφώς καλύτερα το android σε αυτό το θέμα είναι να οργανώνει τις κλήσεις κατά άτομο. Αντί να σου λέει σε πήρε ο Χ και μετά από τρεις κλήσεις να έχει πάλι το ίδιο χωρίς ομαδοποίηση, εκτός ότι γεμίζει το ιστορικό είναι και κακώς οργανωμένο.
  22. Σε 8άρι μια χαρά.
  23. Η πρόβλεψη του μανίσιου είναι εκπληκτική. Είναι το μοναδικό που αγνοεί άκυρα πατήματα όπως το β αντί για κενό, τη διαγραφή που αν συνεχίσεις τη θεωρεί κάποιο από τα κουμπιά εκεί γύρω και άλλα τέτοια. Επίσης το μανίσιο είναι το μοναδικό με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φωνητική πληκτρολόγηση που είναι μεγάλη ιστορία όταν τα χέρια σου είναι απασχολημένα.
  24. Τίποτα το ιδιαίτερο.
  25. Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Αυτό που βλέπεις είναι αυτή τη στιγμή. Ό,τι κάνει το αυτόματο.
×
×
  • Create New...