manosn2 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ως επιλογή για να τραβάω ''στιγμιότυπο οθόνης'' κοινός screenshot να το κάνω τραβώντας τρία δάχτυλα κάθετα στην οθόνη. Ψάχνω να βρω στο μενού πως το είχα ενεργοποίηση άλλα δε μπορώ να το βρω. Θυμάται κανείς; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 manosn2 said: Παιδιά καλησπέρα. Έχω ως επιλογή για να τραβάω ''στιγμιότυπο οθόνης'' κοινός screenshot να το κάνω τραβώντας τρία δάχτυλα κάθετα στην οθόνη. Ψάχνω να βρω στο μενού πως το είχα ενεργοποίηση άλλα δε μπορώ να το βρω. Θυμάται κανείς;Πήγαινε Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Στιγμιοτυπο οθόνης :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 kwnana said: Πήγαινε Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Στιγμιοτυπο οθόνης :)Προφανώς με το MIUI9 χάθηκε και αυτό Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 manosn2 said: Προφανώς με το MIUI9 χάθηκε και αυτό Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις >Key and gesture shortcut >Take screenshot>Three gesture down Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 skydiver said: Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις >Key and gesture shortcut >Take screenshot>Three gesture downΣε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Ήταν ήδη επιλεγμένο αφού το είχα από παλιά με τα τρία δάχτυλα. Να σε ρωτήσω, μήπως ξέρεις πως όταν πάμε να γράψουμε νέο μήνυμα, κάτω από τον παραλήπτη να μην εμφανίζει τις τέσσερις πιο συχνές επαφές; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Δεν το γνωρίζω δυστυχώς, πλέον γράφω σπάνια μηνύματα. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 skydiver said: Δεν το γνωρίζω δυστυχώς, πλέον γράφω σπάνια μηνύματα. Καλά και εγώ πολύ σπάνια για αυτό δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 NikosChandolias said: Εντελώς τυχαία ανακάλυψα μόλις ότι δεν με αφήνει ο μαμά launcher να προσθέσω widgets, πετάει σφάλμα και Κάνει force close. android.content.res.Resources$NotFoundException: Resource ID #0x0 at android.content.res.ResourcesImpl.getValue(ResourcesImpl.java:201) at android.content.res.MiuiResourcesImpl.getValue(MiuiResourcesImpl.java:94) at android.content.res.Resources.getDrawable(Resources.java:784) at android.content.res.Resources.getDrawable(Resources.java:756) at com.miui.home.launcher.gadget.GadgetInfo.getIcon(GadgetInfo.java:190) at com.miui.home.launcher.widget.WidgetsListAdapter.buildAllViews(WidgetsListAdapter.java:339) at com.miui.home.launcher.widget.WidgetThumbnailView.resetAdapter(WidgetThumbnailView.java:168) at com.miui.home.launcher.Launcher.showWidgetThumbnailView(Launcher.java:3700) at com.miui.home.launcher.EditingEntryThumbnailView.onClick(EditingEntryThumbnailView.java:127) at android.view.View.performClick(View.java:5619) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:22295) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:754) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:163) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6326) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:880) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:770) Πετάει όλο αυτό στο summary. Καμιά ιδέα; Πλην format προφανώς. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Antretng said: Ποια rom έχεις Νίκο; Απενεργοποίησες καθόλου εφαρμογές συστήματος; NikosChandolias said: Τελευταία dev. Όχι, δεν έχω πειράξει καθόλου εφαρμογές συστήματος. Ούτε ξεκλείδωτος bootloader, root κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό πετάει.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Antretng said: Μπορεί να είναι και bug της dev. Στο πετάει συχνά; Ακόμα και μετά απο επανεκκίνηση; NikosChandolias said: Όχι, το πετάει μόνο όταν προσπαθώ να βάλω widget. Ούτε όταν βάζω wallpaper ούτε σε άλλη περίπτωση. Θα περιμένω την επόμενη dev. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΤελικά είναι bug της τελευταίας dev, είδα στο changelog της επόμενης ότι βγάλαν fix. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλημέρα, βρήκα ένα bug μάλλον, στην Stable 9.0.3.0 NCFMIEI. Αδυναμία σύνδεσης σε ήδη αποθηκευμένα WiFi, κολλάει στο Obtaining IP address και μετά από κάποια λεπτά βγάζει IP configuration error. Καμία βοήθεια ρε παιδιά; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 παιδια καλημερα. Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω ν αλλαξω τις δυο εφαρμογες που εμανιζονται στην οθονη κλειδωματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 mantilas said: Για ενα μεσο χρηστη ειναι εμφανη η διαφορα στην αποδοση 4 ραμ με 3 ραμ?Το ρωταω γιατι λιγα σκρουτζομαγαζα εχουν ετοιμοπαραδοτο το 4/64.Αξιζει η αναμονη και το 20αρικο στην τιμη?ναι,το 4/64 ειναι πιο γρηγορο σε γενικες γραμμες γιατι εχει πιο γρηγορo storage.Δηλαδη διαβαζει και γραφει στον "δισκο" πιο γρηγορα απο το 3/32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Θα περιμένω τοτε για το 4/64.Ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 topmar said: Καλημέρα, βρήκα ένα bug μάλλον, στην Stable 9.0.3.0 NCFMIEI. Αδυναμία σύνδεσης σε ήδη αποθηκευμένα WiFi, κολλάει στο Obtaining IP address και μετά από κάποια λεπτά βγάζει IP configuration error. Καμία βοήθεια ρε παιδιά; Αν σβήσεις τη σύνδεση και την ξαναρυθμίσεις, δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 minast said: Αν σβήσεις τη σύνδεση και την ξαναρυθμίσεις, δουλεύει?Όχι, όσες φορές και να το έκανα... Ούτε με restart του κινητού στρώνει.... Το παρουσιάζει δε σε 2-3 router που το δοκίμασα, σε διαφορετικά μέρη που συχνάζω... Σίγουρα δεν φταίει το router, οι γύρω μου πως μπαίνουν;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Dartmed said: Έχω ένα Bluetooth Plantronics M70 , πριν την αναβάθμιση όταν το έιχα συνδεδεμένο δίπλα από το εικονίδιο του Bluetooth υπήρχε και ένα μικρό εικονίδιο που έμειαζε με το ακουστικό και έδειχνε την μπαταρία του ακουστικού . Ήμουν με stable Rom , μετά την αναβάθμιση στην 9 stable το εικονίδιο αυτό δεν υπάρχει πλέον ...? Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το ενεργοποιήσω πάλι ή αν δεν γίνεται πλέον ...?Αυτό ισχύει και σε μένα. Καμιά ιδέα πως το επαναφέρουμε; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά,εχω το note 4 snapdragon και δεν μπορεί να συνδεθεί με το bluetooth του αυτοκινήτου ενω σε αλλες συσκευές συνδέεται,τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 martinacos said: Καλησπέρα παιδιά,εχω το note 4 snapdragon και δεν μπορεί να συνδεθεί με το bluetooth του αυτοκινήτου ενω σε αλλες συσκευές συνδέεται,τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ.Και εμένα την πρώτη φορά είχε θέμα με το διαγνωστικό του αυτοκινήτου. Νομίζω με επανεκκίνηση συνδέθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει η επιλογη να υπαρχει δονηση σε καθε αγγιγμα της οθονης? Το εχω ενεργοποιησει για Google keyboard που εχω εγκαταστησει, αλλα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση δονησης για ολα τα υπολοιπα αγγιγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 g_angelo01 said: Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει η επιλογη να υπαρχει δονηση σε καθε αγγιγμα της οθονης? Το εχω ενεργοποιησει για Google keyboard που εχω εγκαταστησει, αλλα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση δονησης για ολα τα υπολοιπα αγγιγματα Ρυθμίσεις -> Ήχος & Δόνηση. Για περισσότερα αποτελέσματα γράψε στην αναζήτηση των ρυθμίσεων τη δόνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorro_1972 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Ψάξε, ψάξε βρίσκεις συνεχώς... MIUI 9.0.3.0, Stable ota. Η παράμετρος "Data usage mode" στις ρυθμίσεις του wifi τι ακριβώς κάνει? Η default ρύθμιση είναι off. Οι άλλες επιλογές είναι regular και extreme. Σε ξένα forum οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε να παραμείνει στη default επιλογή και άλλοι ισχυρίζονται πως έχει να κάνει με το background sync και προτείνουν τη ρύθμιση extreme για πιο επιθετική διαχείριση και καλύτερες ταχύτητες. Το χει ψάξει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Απο την αυριανη εκδοση της MiuiPro η rom θα εχει και Ελληνικα στις υποστηριζομενες γλωσσες για οποιον ενδιαφερεται ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Zorro_1972 said: Ψάξε, ψάξε βρίσκεις συνεχώς... MIUI 9.0.3.0, Stable ota. Η παράμετρος "Data usage mode" στις ρυθμίσεις του wifi τι ακριβώς κάνει? Η default ρύθμιση είναι off. Οι άλλες επιλογές είναι regular και extreme. Σε ξένα forum οι απόψεις διίστανται. Άλλοι λένε να παραμείνει στη default επιλογή και άλλοι ισχυρίζονται πως έχει να κάνει με το background sync και προτείνουν τη ρύθμιση extreme για πιο επιθετική διαχείριση και καλύτερες ταχύτητες. Το χει ψάξει κανείς?το χα ψαξει και καταλαβα τα ιδια που καταλαβες και συ,οποτε το αφησα στο regular που ηταν η default επιλογη (στην miuipro τουλαχιστον) Αν μαθεις περισσοτερα γραψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorro_1972 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Τώρα μάλιστα. να έκανα λάθος και να μην θυμάμαι σωστά ποια είχε ως default η 9 stable? το regular μου φαίνεται πιο λογική επιλογή από το off. όρεξη για αλλαγές και ψαξίματα εκ νέου δεν έχω. ιδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 παιδια καλημερα, εκανε την ερωτηση και μερικες μερες πριν αλλα δεν πηρα απαντηση. Μηπως μπορει καποιος φιλος να βοηθησει τωρα ? Δεν μπορω ν αλλαξω τις δυο εφαρμογες που εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος κατω κι αριστερα και δεξια στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Sleep said: παιδια καλημερα, εκανε την ερωτηση και μερικες μερες πριν αλλα δεν πηρα απαντηση. Μηπως μπορει καποιος φιλος να βοηθησει τωρα ? Δεν μπορω ν αλλαξω τις δυο εφαρμογες που εμφανιζονται στην οθονη κλειδωματος κατω κι αριστερα και δεξια στην οθονηστις ρυθμίσεις κλειδώματος. έχω την 8.2.10.0 ρομ βέβαια. δεν ξέρω εάν στην 9 είναι εκεί ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 ilka71 said: στις ρυθμίσεις κλειδώματος. έχω την 8.2.10.0 ρομ βέβαια. δεν ξέρω εάν στην 9 είναι εκεί ακόμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα στην 9 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts