Jump to content

stefangsm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    359
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stefangsm

  1. Παιδιά, εδώ και καιρό, όταν πατάω το home button καθυστερεί πολλά δευτερόλεπτα να εμφανίσει την home screen. Φαίνεται δηλαδή το φόντο αλλά τα εικονίδια καθυστερούν εμφανιστούν. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
  2. Πάει να ξεκινήσει ένα παιχνίδι που παίζω και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Αυτό έγινε μετά την αλλαγή MIUI 10.
  3. Στη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, είστε ευχαριστημένοι απ' την ένταση του ηχείου; Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
  4. Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά; Μήπως δεν υπάρχει στην 9; Ελληνικά έχω.
  5. Αυτό ισχύει και σε μένα. Καμιά ιδέα πως το επαναφέρουμε;
  6. Παιδιά, με την MIUI 9 ξεφύγαμε εντελώς απ' το βασικό θέμα μας. Τι τζαμάκι θα βάλουμε; :p
  7. Το δικό μου που πήρα από σκρουτζομάγαζο, γράφει στο κουτί global version και 2016102 αλλά έχει αγγλικό (?) φορτιστή. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει; :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος στις επαφές εκτός απ' το όνομα να φαίνονται και τα τηλέφωνα κάθε επαφής; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά αντί για *#*#4636#*#* μπορούμε να πάμε Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Εσωτερική μνήμη (το πατάμε πολλές φορές γρήγορα).
  8. Το έχω δοκιμάσει με 3-4 bluetooth handsfree και δεν είχα κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε rom.
  9. Αντιμετώπισα και εγώ το παραπάνω θέμα πριν λίγες ημέρες. Εκτός φορτιστή, δούλευε. Αν άνοιγα κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή επανεκκινούσε. Με δυνατό φορτιστή όλα πήγαιναν καλά. Παρήγγειλα από ebay αλλά μετά από μερικές μέρες είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν. Μάλλον είναι το θέμα με μπαταρίες στα αεροπλάνα. Αγόρασα μια από ηλεκτρονικό κατάστημα της Λαμίας και όλα καλά.
  10. Έχει κάνει κανείς κρυπτογράφηση συσκευής απ' τις ρυθμίσεις ασφαλείας; Υπάρχει περίπτωση να βγει κανένα πρόβλημα;
  11. Το έβαλα να κάνει unroot αλλά εδώ και ένα τέταρτο έχει το μήνυμα : SuperSU Απεγκατάσταση, παρακαλώ περιμένετε... Κρατάει τόσο πολύ ή κόλλησε; Να το ακυρώσω ή θα μπλέξουμε; Τελικά το ακύρωσα και το ξαναέτρεξα, όλα καλά.
  12. Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω unroot το κινητό για χάρη του OTETV GO. Απ' ότι είδα η δουλειά πρέπει να γίνει απ' το SuperSU. Με δεδομένο ότι πλέον καταστάλαξα στην rom και έχω ενάμιση χρόνο να σκαλίσω το κινητό, τι σημαντικό θα χάσω αν κάνω unroot; Ποιες σημαντικές εφαρμογές δε θα τρέχουν; Την διαδικασία την είδα απ' το παρακάτω σχόλιο του kandilak: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6234529#post6234529 Την περιγράφει επίσης και η παρακάτω σελίδα: http://howunroot.com/unroot-supersu/lenovo/a806/4.4.2/
  13. Όλοι ευχαριστούμε και έχουμε ευχαριστήσει τον kandilak για την ανεπανάληπτη προσφορά του στο νήμα. Να ευχαριστήσουμε όμως και κάποια άλλα παιδιά εδώ μέσα με πρώτο και καλύτερο τον Roid_rage που βοηθάνε συνεχώς και ακούραστα.
  14. Ως συντάκτης του εν λόγω ποστ, σου λέω ότι είναι ολόκληρο πρωταπριλιάτικο αστείο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κάνω αυτό και μου εμφανίζει πρώτα επίθετο και μετά όνομα, η ταξινόμηση όμως είναι ακόμη ανά όνομα (πχ όλοι οι Γιώργηδες μαζί αντί να είναι όλοι οι Παπαδόπουλοι μαζί) οπότε είναι δώρο άδωρο.
  15. Γι' αυτό δεν έδωσα ακριβή στοιχεία, μη πάει κανείς και κάνει καμιά... Αλήθεια, από πιο σημείο και μετά καταλάβατε ότι είναι πρωταπριλιάτικο; Κάποια ήταν πειστικά αλλά σε κάποια το τερμάτισα.
  16. Λοιπόν, έχω καλά νέα. Ένας φίλος που εργάζεται εμπορικός αντιπρόσωπος στην Κίνα, έχει το a808 και παρακολουθεί κινέζικα σάιτ σχετικά με το a806-808. Από τα καλά αλλά όχι τέλεια κινέζικα που ξέρει αλίευσε τα εξής: 1. Η Lenovo έχει γλυκαθεί από τις πολύ καλές πωλήσεις που κάνει το κινητό μας αλλά βλέποντας ότι και άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν αρκετές ανάλογες προτάσεις, σκέφτεται να το πριμοδοτήσει. 2. Η Lenovo κράτησε χαμηλά την τιμή γιατί χρησιμοποίησε σε πρωτοφανή βαθμό έτοιμα – από άλλα κινητά της εταιρίας – εξαρτήματα γλιτώνοντας μεγάλα ποσά απ' το κόστος ανάπτυξης. 3. Για να αποφύγει τον εσωτερικό ανταγωνισμό προς άλλα κινητά της εταιρίας αφαίρεσαν δυνατότητες απ' το κινητό η οποίες υπάρχουν σε επίπεδο hardware (από τα έτοιμα εξαρτήματα των άλλων κινητών) αλλά είναι εξαφανισμένες από το χρήστη. 4. Νιώθοντας τον ξένο ανταγωνισμό λοιπόν, στους επόμενους μήνες θα δούμε τα εξής: - OTG. Ξέραμε ότι το κινητό δεν έχει αλλά απλά είναι απενεργοποιημένο και θα ενεργοποιηθεί. - Πυξίδα υπάρχει και θα ενεργοποιηθεί. Επίσης θα ενεργοποιηθεί άλλος ένας αισθητήρας τον οποίο ο φίλος μου δεν κατάλαβε ακριβώς τι είναι αλλά θα το μάθει και θα σας πω. - Κάτω πλήκτρα. Θα ενεργοποιηθεί ο φωτισμός τους. - Θα κυκλοφορήσει μπαταρία στα 5000 mAh στις διαστάσεις της παλιάς. - Lollipop. Το 5.0 και το 5.1 δε θα τα δούμε αλλά θα πάμε κατευθείαν στην 5.2 όταν αυτή διατεθεί. - NFC. Θα ενεργοποιηθεί μαζί με την 5.2. - Κανονικές multilanguage εκδόσεις (συνεπώς πλήρως εξελληνισμένες) στο a806 με Google Play. - Ρύθμιση performance κατά την οποία ο επεξεργαστής θα υπερχρονίζεται για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι τα 2,6 Ghz. Σκοπός είναι το κινητό να περάσει το 40000 στο Antutu. - Θα είναι απ' τα πρώτα dual OS κινητά αν καταφέρει η Lenovo να τα βρει με τη Microsoft για να βάλει τα W10. -Notification LED. Υπάρχει (λόγω χρησιμοποίησης πλακέτας από άλλο κινητό) αλλά είναι χωμένο κάτω απ' το κέλυφος, περίπου 1 – 1,5 cm (σύντομα θα ξέρω ακριβώς) δεξιά απ' το αριστερό άκρο. Ο κάτοχος μπορεί να το βγάλει στην επιφάνεια ανοίγοντας μια τρυπούλα με τρυπανάκι διαμέτρου 1mm, ανασηκώνοντάς το με μικρό μυτοτσίμπιδο απ' τη μέσα πλευρά και αφού ξεβιδώσουμε μερικές βίδες. Αυτό βέβαια δεν διέρρευσε απ' την εταιρία αλλά το ανακάλυψαν χρήστες. Φυσικά από ένα σημείο και μετά αυτά θα δίνονται με όλα τα φρέσκα κινητά αλλά θα τα εκμεταλλευτούμε και εμείς. Μάλιστα το κινητό θα ονομάζεται a806SE (να υποθέσω απ' το Second Edition;) και θα πωλείται περίπου 30 $ παραπάνω. Άιντε, και του χρόνου. :p
  17. Το να θέλει κάποιος να μείνει στην 1447 Multi λόγω ελληνικών το καταλαβαίνω. Το να θέλει κάποιος να πάει στην 1501 όταν έχει βγει η νεότερη 1508 δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα.
  18. Είσαι σίγουρος ότι είναι καλύτερη απ' τη 1508st;
  19. Το γιατί δεν προτείνουν όλοι την καινούρια (1508st) δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι έχουν την 1447multi η οποία είναι η πιο εξελληνισμένη. Για update θα κάνεις τον οδηγό του kantilak στην 1η σελίδα.
  20. Η μπαταρία είναι μια χαρά, το πρόβλημα είναι στην 9432 με την οποία δεν έβγαζα τη μέρα ενώ με την 1443 και μετά βγάζω με μέτρια χρήση τουλάχιστον τέσσερις. Είσαι απ' τους λίγους που βρίσκουν ότι η 9432 είναι καλύτερη απ' την 1447. Το ότι βγάζεις λίγο λιγότερο στο antutu δεν είναι σημαντικό παρά μόνο ψυχολογικό. Προσωπικά, πιστεύω ότι η 9432 είναι αίσχος και κανείς δεν θα έπρεπε να μείνει σ' αυτήν. Καλό θα ήταν αντί για την 1447 να βάλεις την πιο πρόσφατη 1508st. Αυτήν έχω και έχω δει μικροβελτιώσεις σε σχέση με την 1443 που είχα πριν η οποία ήταν πολύ καλύτερη απ' την αρχική 9432.
  21. Ναι, αυτή βάλε. Είναι η νεότερη αλλά η 1447 multi είναι περισσότερο εξελληνισμένη. Αν δεν έχεις θέμα με τα αγγλικά βάλε τη νεότερη. Μην κρατάς την 9432. Μετά την αναβάθμιση θα έχεις άλλο τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο αναλυτικός οδηγός βρίσκεται στο 1ο ποστ. Γιατί να βάλεις την 1501 και όχι την 1508 που είναι η νεότερη; Όσον αφορά την μπαταρία, η διάρκειά της διορθώθηκε από την 1443 και μετά (αν θυμάμαι καλά). ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι. Δε θα έχεις.
  22. Κοίταξε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα.
  23. Να βάλεις οπωσδήποτε άλλη. Αν θέλεις την πιο εξελληνισμένη έκδοση βάλε την 1447 multilanguage, αλλιώς βάλε την νεότερη 1508st. Για το πως και που, δες το 1ο ποστ.
  24. Ναι, την έβαλα χθες. Μου δίνει την εντύπωση ότι έχει ελαφρώς πιο γρήγορη απόκριση. Προς το παρόν, δεν έχω προλάβει να αντιληφθώ κάτι άλλο. Είχα πριν την 1443st.
×
×
  • Create New...