Jump to content

Zorro_1972

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Zorro_1972

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Zorro_1972's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελικά πέρα από την αυξομείωση που μπορείς πλέον να κάνεις στα πολλαπλά παράθυρα και την αλλαγή του menu στη συλλογή και την διαχείριση αρχείων, η νέα μας αναβάθμιση δεν ηταν και κάτι συνταρακτικό. Βέβαια η εξαγωγή κειμενου στο σημειωματάριο αν είχε και ελληνικά θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση, αλλά δυστυχώς...
  2. Thanks για την ενημέρωση. Μόλις αναβάθμισα και εγώ από την υποστήριξη..
  3. Γίνεται και έτσι. Εγώ απλά έβγαλα τελείως την αναγνώριση προσώπου. Δεν με εξυπηρετεί και ιδιαίτερα άλλωστε.
  4. Σε ευχαριστώ. Το βρήκα και εγώ. Όντως η αναγνώριση προσώπου την κάνει τη ζημιά
  5. Ευχαριστώ πολύ. Θα μελετήσω...
  6. Νέος στο club της huawei, έφυγα από Xiaomi ( redmi note 4 snap). Εκ του αποτελέσματος έκανα εξαιρετική επιλογή με το nova 5t. Ενώ λοιπόν έχω επιλέξει να φαίνεται το περιεχόμενο των ειδοποίησεων στην οθόνη κλειδώματος, σε όλες τις ειδοποιήσεις φαίνεται μόνο το είδος (viber, SMS, messenger) και ο τίτλος "μια νέα ειδοποίηση". Ούτε ο αποστολέας ουτε το περιεχόμενο. Έτσι δουλεύει το emui η εγώ δεν κάνω κάτι σωστά; Στο emiui του Xiaomi φαίνονταν όλα αν το είχες επιλέξει.
  7. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Το γνωρίζω το θέμα, διάβασα και εγώ σχετικές ανακοινώσεις της cosmote και αναφορές στο διαδίκτυο, αλλά είχα την αίσθηση ότι το πρόβλημα εστιάζεται στην αδυναμία πρόσβασης στο internet με δεδομένα της εταιρείας (data). Όπως και να χει, περιμένουμε και βλέπουμε...
  8. Καλησπέρα σε όλους. Μετά την νέα αναβάθμιση (μπορεί να είναι και τυχαίο, τι να πω) και μετά την σχεδόν τριετή απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητού, παρουσιάστηκε το εξής πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ενώ φαίνεται ότι το κινητό έχει φουλ σήμα (3 η 4 γραμμές) όταν προσπαθώ να κάνω κλήση μου βγάζει "μη διαθέσιμο δίκτυο κινητής''. (Cosmote, whats up) και φυσικά σε όσους με καλούν λέει ότι το κινητό είναι απενεργοποιημένο. Το πρόβλημα λύνεται με επανεκκίνηση κινητού. Τρέλα..... Συνάδελφος με sAMSUNG S6 μου είπε ότι είναι χαρακτηριστικό και του δικού του τηλεφώνου. Συνδέεται δηλαδή σε άλλα δίκτυα με ισχυρότερο σήμα (wind, vodafone) και δεν μπορεί και αυτός με cosmote να πραγματοποιήσει κλήσεις. Δεκτή κάθε σκέψη και πληροφορία.
  9. Να σαι καλά. Βοηθάει αρκετά αλλά λέω να περιμένω μήπως και ο δημιουργός του Lineage N το αναβαθμίσει για τη V10.
  10. "Milich v10" δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα. Είναι σωστό το spelling?
  11. Lineage N, σωστά, αλλά πλέον δεν είναι συμβατό με Miui 10. Και εγω ψάχνω απεγνωσμένα για αντίστοιχο αλλά τίποτα.
  12. Με τη μπροστινή κάμερα την κάνει την δουλειά του! Δυστυχώς το εξαιρετικό Theme, Lineage N που έχει μεγαλύτερα εικονίδια στην StatusBar δεν είναι συμβατό με την MIUI 10. ξέρει κανείς άλλο αντίστοιχο θέμα για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους που θέλουμε μεγαλύτερα εικονίδια?
  13. Μαζί σας και εγώ. Το πρώτο πράγμα που με "στράβωσε". Πλέον το συνήθισα και το αποδέχτηκα. Έμαθε το μάτι και πέφτει στα icons των εφαρμογών που υπάρχουν στην οθόνη του κινητού για νέα μηνύματα, και όχi στο notification bar που πρέπει να σου ¨βγούν τα μάτια" για να καταλάβεις από το εικονίδιο τι ειδοποίηση σου ήρθε. Και είναι θέμα κινητού, όχι κινητών γενικότερα. Υπάρχουν κινητά με μια χαρά μέγεθος γραμμάτων στο notification bar.. Τελοσπάντων, μικρό το κακό. Ευκαιρία να παίξουμε λίγο και να δοκιμάσουμε νέα θέματα.
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά στην 9.0.5.0 global που είμαι με clean master στις ρυθμίσεις εκκαθάρισης έχει μόνο clear cashe εφαρμογών. (σάρωση μνήμης εφαρμογής)...
  15. Είπα και εγώ να κάνω ένα clear system cache γιατί είχα ένα ψιλοbug και έφαγα τα μούτρα μου. Με "Μι recovery 3.0" έχω μόνο τρεις επιλογές. Reboot, Wipe data, Connect to Mi Assistant. Σημείωση, δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader και είμαι με Miui 9.5.0 stable. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Μου διαφεύγει κάτι?
×
×
  • Create New...