Jump to content

skydiver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    497
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme GT Neo 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.357 profile views

skydiver's Achievements

  1. Μάλλον έτσι θα γίνει εκτός αν ισχύσει το ίδιο που ανακοίνωσαν για το GT2 .. ( 3 αναβαθμίσεις και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας). Δεν έχω δει κάποια αλλαγή στο θέμα μπαταρίας. Όσο το σκαλίζεις πέφτει.. κλασσικά. Ευτυχώς με την γρήγορη φόρτιση δεν αγχώνομαι καν.
  2. realme phones usually come with two upgrades and three years of patches Εχθές μου ήρθε update RMX3370_13.1.0.801(EX01), επίσημη έκδοση με ενημέρωση ασφαλείας 5 Ιασνουαρίου 2024.
  3. Πάθαμε ζημιά στην οθόνη και πάμε για αλλαγή. Βρήκα online το fixers και το irepair (δεν έχει τιμή , θα ρωτήσω) και το ired. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία / πρόταση για καλό & εγγυημένο αποτέλεσμα; Τείνω προς το fixers που δίνει δύο χρόνια εγγύηση και καλύτερη τιμή αν δώσεις email απ΄ότι λέει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Όχι, μέχρι στιγμής μια απ΄τα ίδια. Το μόνο lag που έχω παρατηρήσει είναι όταν σε άσχετες φάσεις σκρολάρω δεξιά στην αρχική οθόνη για να εμφανιστούν οι ειδήσεις google.
  5. Ερώτηση.. με την τελευταία ενημέρωση όταν είσαι σε κλήση μπορείς να σερφάρεις ταυτόχρονα στο ίντερνετ; Στην παρούσα δουλεύει σωστά, μην την πατήσω..
  6. Την πέρασα κι εγώ.. Ευτυχώς μετά από 2-3 μέρες η μπαταρία επανήλθε.... Αυτόματη φωτεινότητα ΓΤΠΚΒ.... δυστυχώς!
  7. Την εγκατέστησα οκ.. δεν λαγκάρει κάπου, το κινητό παραμένει smooth αλλά τρώει απίστευτα την μπαταρία με gps & data ανοιχτά. Καλύτερα σφαίρα και να τρώει γρήγορα μπαταρία παρά το αντίθετο!
  8. Δυστυχώς η διαχείρηση της μπαταρίας είναι πολύ χειρότερη πλέον. Το κινητό ευτυχώς είναι smooth... Τείνω να συμφωνήσω με όσους παραμένουν στην αρχική rom θυσιάζοντας τις εμηνερώσεις ασφαλείας. Κρίμα.... ήταν γαμ@το το κινητό όταν βγήκε!
  9. Αναγκαστικά -λόγω δουλειάς - δουλεύω πιο πολύ gps από την τελευταία αναβάθμιση και δυστυχώς η μπαταρία ζορίζεται.... Νομίζω είναι χειρότερη από πριν αλλά έχει επανέλθει η άμεση απόκριση του κινητού και ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
  10. Σε γενικές γραμμές καλή η F4 αλλά νομίζω ότι κάνει χειρότερη διαχείρηση της μπαταρίας με τραγική αυτόματη φωτεινότητα... Είδωμεν!
  11. Μόλις την εγκατέστησα... Το θέμα μου με το προηγούμενο update ήταν κατά βάση η απόκριση του τηλεφώνου μετά από ώρα κλειδωμένο. Έμπαινε προφανώς σε deep sleep και ήταν αργό όταν ξύπναγε... να δούμε, θα επανέλθω σε λίγες μέρες.
  12. Κι εγώ.. αλλά στον Πειραιά που η voda γ@μιέται, οπότε δεν ξέρω αν μετράει!
  13. Την έβαλα κι εγώ και με κοψοχόλιασε... Με το που τελείωσε η εγκατάσταση έκανε reboot. Με το που δίνω συνθηματικό και ποστάρει αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη χωρίς να μπορώ να πατήσω τίποτα. Το έκανε για κάμποσα δευτερόλεπτα και μετά έστρωσε μόνο του 😌. Έκτοτε όλα καλά!
  14. 'Iσως να έχει απαντηθεί αλλά δεν ακούγεται ήχος στα εισερχόμενα sms. Τι μπορεί να φταίει;
  15. Αν και πολύ νωρίς , όντως η φωτεινότητα τα ίδια χάλια. Ισχύει αυτό με τις εφαρμογές αν και μάλλον το κάνανε για πιο smooth εμπειρία. Για μπαταρία δεν έχω άποψη. Μου άρεσε που έκαναν μεγάλα τα εικονίδια wifi & data
×
×
  • Create New...