sakis88888 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν είναι θέμα κεραίας παιδιά κάτι άλλο παίζει. Κρατάω δύο κινητά με το ένα γράφω εδώ και το άλλο δεν δίνει data με τίποτα. Μέχρι και επανεκκίνηση του έκανα πριν λίγο. Ακριβώς το έχω γράψει και νωρίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ακριβώς το έχω γράψει και νωρίτερα Είναι κάπως κουλό όμως! :eek: Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το πρόβλημα παραμένει ακομα αλλα δεν μπορώ να το ελέγξω αλλο γιατι πρέπει να ξυπνήσω πρωί αύριο για δουλεια.Ελπίζω(όπως όλοι όσοι έχουμε θέμα) να φτιαχτεί σύντομα.Καλο βράδυ σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Τι μπορει να εχει συμβει? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Είναι κάπως κουλό όμως! :eek: Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Εντελώς, το κάποιοι που έγραψαν στην ανακοίνωση αναφέρεται όχι σε περιοχές αλλά σε συσκευές νομίζω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα τελειώνει σε ζυγό αριθμό το κινητό σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εμενα ναι και ειμαι στη δυτικη αττικη...απο το απογευμα εχω το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα τελειώνει σε ζυγό αριθμό το κινητό σας? Ναι! Πες μου ότι έχει σχέση και αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα τελειώνει σε ζυγό αριθμό το κινητό σας? Ναι σε τρεις περιπτώσεις αριθμών που επικοινώνησα, διαβολική σύμπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα τελειώνει σε ζυγό αριθμό το κινητό σας? Τώρα που το λες το δικό μου που τελειώνει σε 8 έχει πρόβλημα. Ενός φίλου σε 9 λειτουργεί κανονικά (δίπλα δίπλα). Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Κατά σύμπτωση όλα τα κινητά στην οικογένεια (4) τελειώνουν σε μονό νούμερο. Κανένα πρόβλημα σε κανένα! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Όλα οκ τώρα Βασικά βιαστηκα να μιλήσω... Αποσυνδεσεις για την ωρα Edited August 3, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Και μένα είναι εντάξει τώρα.Και ο αριθμός μου τελειώνει σε 8.Σε γνωστή μου που τελειώνει σε 7 δεν είχε κανένα θέμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Δεν νομίζω να συσχετίζεται. Και εγώ μονό ψηφίο έχω στο τέλος (9), αλλά λειτουργούσε κανονικά, ενώ σε φίλο μου επίσης με μονό ψηφίο (1) δεν λειτουργούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Νομίζω το πρόβλημα έχει να κάνει με τα πιο καινούργια νούμερα - καρτοκινητα. Όσοι το παθατε από πότε έχετε τον αριθμό cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Νομίζω το πρόβλημα έχει να κάνει με τα πιο καινούργια νούμερα - καρτοκινητα. Όσοι το παθατε από πότε έχετε τον αριθμό cosmote? Τον αριθμό ως αριθμό τον έχω μια 10ετια, απλώς πριν κάνα 2μηνο ήρθα στη Frog και πριν μια εβδομάδα πήρα νέα sim nano για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Νομίζω το πρόβλημα έχει να κάνει με τα πιο καινούργια νούμερα - καρτοκινητα. Όσοι το παθατε από πότε έχετε τον αριθμό cosmote? Συμβόλαιο από το 2001... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Δεν έχει ουδεμία σχέση με τον αριθμό κλήσης... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Είχαν πρόβλημα ολα τα ζυγά νούμερα της εταιρίας. Δεν έχει να κανει με την χρονολογια του αριθμου ή αν ειναι καρτοκινητο ή συμβολαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Είχαν πρόβλημα ολα τα ζυγά νούμερα της εταιρίας. Δεν έχει να κανει με την χρονολογια του αριθμου ή αν ειναι καρτοκινητο ή συμβολαιο Εγώ με αριθμό που τελειώνει σε ζυγό ψηφίο δεν αντιμετώπισα το παραμικρό. Οπότε είτε δεν έχει να κάνει με τον αριθμό, είτε αν παίζει ρόλο ο αριθμός έχει να κάνει συνδυαστικά με την περιοχή. Edited August 4, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Παιδιά δεν έχει καμία σχέση ο αριθμός κλήσης, ούτε αν είσαι παλιός/νέος συνδρομητής, καρτοκινητό ή συμβόλαιο... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αυτό είναι το λογικό. Αλλά απάντησα στο φίλο που λέει πως είχαν πρόβλημα όλα τα ζυγά νούμερα της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Είχαν πρόβλημα ολα τα ζυγά νούμερα της εταιρίας. Δεν έχει να κανει με την χρονολογια του αριθμου ή αν ειναι καρτοκινητο ή συμβολαιο Όπως ειπώθηκε ήδη, είναι θέμα της κεντρικής υποδομής δικτύου. Δεν υπάρχει τέτοιο μοτίβο, καλό είναι να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160804/70d5e882b0d32201993443cdd02e5631.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εγώ πάλι, θα επιβεβαιώσω τη θεωρία των ζυγών αριθμών :ninja: Κάποιος κάπου έκανε τρελή λαλακία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts