Jump to content

kaftiras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kaftiras

  1. kaftiras

    4G LTE

    Κιάτο δεδομένα εκτός! Κλήσεις με πολλή δυσκολία!
  2. Βραχναίικα Πάτρας εδώ και κάνα 20λεπτο δεν έχουμε Ίντερνετ μέσω κινητής.
  3. Σήμερα 10:00-12:00 επιβεβαιώνω και εγω υπήρχε πρόβλημα με εξερχόμενες και μηνύματα περιοχή κηφισιάς. Μάλιστα τους έστειλα και μήνυμα και ακόμα να απαντήσουν… Τωρα ολα οκ.
  4. kaftiras

    4G LTE

    Παραλία Πατρών μέχρι τις 02:30 που ήμουν ξύπνιος και το παρακολουθούσα δεν υπήρχε 4g.
  5. Καλημέρα! Αν δεν κάνω λάθος η προσφορά του gigafull ήταν έως 4 ενεργοποιήσεις ανα 30 ημέρες. Τώρα κοιτάω κοιτάω στο site και λέει μια ενεργοποίηση έως 31/8.
  6. Καλημέρα! Έχει πάρει κάποιος την καλοκαιρινή προσφορά της cosmote να μας πει αν μεταφέρει και τα παλιά mb 2 μήνες μετά ή πρέπει να αγοράσουμε ξεχωριστά πακέτο με 6€;
  7. Φούρνοι ικαριας μια από τα ίδια...εδώ και μια ώρα καθόλου δεδομένα σε δυο κινητά και σήμα κανονικό. Μάλλον θα παίζει γενικευμένο πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τα μηνύματα στο Twitter account της cosmote όντως παίζει να υπάρχει κάποιο γενικευμένο πρόβλημα.
  8. Καλύτερο smartphone: Apple iPhone 6s Καλύτερο tablet: Apple iPad Air 2 Value for money device:..... Μεγαλύτερη απογοήτευση 2015:.....
  9. Μόλις μου ηρθε μυνημα απο cote : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ EXTRA MB ΕΩΣ 31/8, Η COSMOTE ΣΑΣ ΚΑΝΕΙΔΩΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2GB! Αρα αν καταλαβαίνω καλά...καθε περυσι και καλύτερα...μιας και φετος δεν βλέπω να έχουμε παραγματικο δωρο... Θυμίζω πέρυσι 1,5gb δωρεαν και πρόπερσι 3gb δωρεάν...
  10. 7gb συνολικά το μήνα. 2gb από το plus 65 και 5gb από internet on the go anyway (sharing)
  11. Και εμενα ο πωλητής μου εκανε το βαρύ πεπόνι...αλλά εστειλα φαξ και επιπλέον κλήση στο 13894 και τελείωσε το θεμα! Πάντως σε φίλο που συνεχίζανε να του δημιούργουν θεμα επικοινώνησε μέσω twitter με vodafone και του ακυρώσαν άμεσα!
  12. Μην πιστεύεις τον υπάλληλο και εγώ έκανα ακριβώς το ίδιο που έκανες και εσύ και μια χαρα υπέγραψα στο 65άρι...
  13. Πολύ σωστή αντιμετώπιση φίλε μου! Και εγω ειμαι 13 χρόνια στην cosmote και θα τους αντιμετωπίσω ακριβώς με τον ιδιο τροπο!
  14. Προσωπικά αυτό που κρατάω είναι οτι μπορω να σπάσω νωρίτερα,αζημίως το συμβόλαιο...αφου δεν εχω παρει επιδοτηση συσκευής ;)
  15. Η cosmote ανακοίνωσε μεταβολές στις χρεώσεις κάποιων προγραμμάτων συμβολαίου στις 24/3. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-aperiorista-cosmote.pdf Ενδιαφέρει αρκετό κόσμο που μπορεί να επωφεληθεί της περίστασης ;)
×
×
  • Create New...