athanasios1112 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 To Adguard πάνω δεξιά έχει 2 στρογγυλά βελάκια. Αυτά πατάω για ενημέρωση, όχι από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 https://adguard.com/en/download.html?os=android ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα κολλούσαν οι ενημερώσεις,, και τις έκανα μια μια,, αν επιλεγεί πχ 5 ενημερώσεις, δεν τις έκανε, νόμιζα ότι χάλασε το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 παιδια για το adclear τι αποψη εχετε ? το βλεπω τωρα καλο φαινεται και αυτο για δωρεαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 παιδια για το adclear τι αποψη εχετε ? το βλεπω τωρα καλο φαινεται και αυτο για δωρεαν :)Είναι πολύ καλό σε αυτό που κάνει. Το μείον για εμένα είναι ότι είναι κλειστού κώδικα και τελευταία φορά πριν αρκετό καιρό που είχα διαβάσει το privacy policy, αλλά και από αναφορές άλλων στο φόρουμ, δεν ήταν και πολύ ξεκάθαροι τι προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουν και τι κάνουν με αυτά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα κάτι με το gpdr. Αλλά αν σε ενδιαφέρει κυρίως γι αυτό που κάνει, όπως είπα είναι αρκετή καλή εφαρμογή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Thanks για την απάντησή.. Ένα άλλο που με έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι δεν φαίνεται καθόλου στα δεδομένα κατανάλωσης της μπαταρίας.. Ενώ σε όλα τα άλλα είχα συνεχώς μήνυμα υψηλής κατανάλωσης εδώ πουθενά. Χωρίς να ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι τελικά. Θα φανεί :) Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, είμαι ευχαριστημένος με το DNS66. Δωρεάν και δεν χρειάζεται root, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτού κώδικα. Θα χρειαστεί να βάλετε το F-Droid από εδώ: https://f-droid.org στο οποίο ενδέχεται να βρείτε κι άλλα ενδιαφέροντα apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, είμαι ευχαριστημένος με το DNS66. Δωρεάν και δεν χρειάζεται root, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτού κώδικα. Θα χρειαστεί να βάλετε το F-Droid από εδώ: https://f-droid.org στο οποίο ενδέχεται να βρείτε κι άλλα ενδιαφέροντα apps. το dns66 ρε μαμοτι μου δεν κάθισε καλα στην δικια μου συσκευη ...δεν ξερω γιατι ..πολλες φορες μου εκοβε εντελως το ιντερνετ και διαφορα αλλα τετοια ..:) αυτο που δουλευει παντως σε ΑΡΙΣΤΟ βαθμο ειναι το blokada ..η εφαρμογη πλεον αγγιζει επιπεδο αγορασμενης εφαρμογης ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 (edited) Σε μπαταρία ποιο από όλα θεωρείτε γενικά το πιο φιλικό παίδες; Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, είμαι ευχαριστημένος με το DNS66. Δωρεάν και δεν χρειάζεται root, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτού κώδικα. Θα χρειαστεί να βάλετε το F-Droid από εδώ: https://f-droid.org στο οποίο ενδέχεται να βρείτε κι άλλα ενδιαφέροντα apps. το DNS66 τι ρυθμισεις εχεις και κόβεις διαφημίσεις ? εγω τελικα δοκιμαζω το netguard τωρα ..δευτερη φορα που το βαζω και δουλεύει σωστά αυτη την φορα ! :) Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 15, 2019 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Brave για εμένα ένας από τους καλύτερους browser με ενσωματωμένο ad-blocker και εννοείτε δωρεάν που υπάρχει και στο google play που αυτό από μόνο του λέει πολλά. Δεν χάνετε κάτι αν το δοκιμάσετε εκτός από τις διαφημίσεις. Το έχω αναφέρει και παλιότερα το αναφέρω και τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πρόγραμμα παιδιά και πραγματικά μπλοκάρει τις διαφημίσεις χωρίς πολλά έξτρα πράγματα που λένε εδώ τα παιδιά ότι πρέπει να εγκαταστήσεις 2 και μερικές φορές και 3 διαφορετικά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δεν συζητάμε για μπλοκάρισμα μόνο στο browser, τέτοιοι υπάρχουν μέχρι και μέσα στο play. Εδω όμως λέμε για μπλοκάρισμα σε όλο το κινητό. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Δεν συζητάμε για μπλοκάρισμα μόνο στο browser, τέτοιοι υπάρχουν μέχρι και μέσα στο play. Εδω όμως λέμε για μπλοκάρισμα σε όλο το κινητό. Αυτό ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Σε μπαταρία ποιο από όλα θεωρείτε γενικά το πιο φιλικό παίδες; το DNS66 τι ρυθμισεις εχεις και κόβεις διαφημίσεις ? εγω τελικα δοκιμαζω το netguard τωρα ..δευτερη φορα που το βαζω και δουλεύει σωστά αυτη την φορα ! :) Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τις προεπιλογές, δηλαδή στην καρτέλα hosts τσεκαρισμένο μόνο το πρώτο: StevenBlack's host files που περιέχει όλα τα επόμενα. Καμιά φορά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει update οπότε τσεκάρω του adaway και δουλεύει κανονικά. Η εφαρμογή βέβαια είναι "κλειδωμένη" για να λειτουργεί πάντα. Ελάχιστες in app διαφημίσεις περνάνε, tapatalck και youtube (στο οποίο τις έχω κόψει με το vanced). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Είμαι root και έχω το adaway. Επειδή θέλω να γυρίσω σε stock δοκιμάζω το netquard. Μπορώ να απενεργοποιησω το εικονίδιο στη status bar? Στο adquard θυμάμαι γίνονταν. Edit : Το έκλεισα από το manage notification. Δεν ξερω αν παρεμποδιζει τη λειτουργία του. Edited October 9, 2019 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Τα περισσότερα vpn αν κόψεις την ειδοποίηση της status bar κλείνουν μετά από ένα χρονικό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Το εικονίδιο του adguard φεύγει μέσα από τις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του, ούτε κλείνει μόνο του φυσικά. Στη μπάρα πάνω, παραμένει μόνο το κλειδί (vpn). Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Προς το παρόν πάντως δουλεύει κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Το εικονίδιο του adguard φεύγει μέσα από τις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του, ούτε κλείνει μόνο του φυσικά. Στη μπάρα πάνω, παραμένει μόνο το κλειδί (vpn). Ναι το κλειδί πρέπει να υπάρχει. Αν φύγει κλείνει έπειτα. Δεν γνωρίζω αν το διόρθωσαν σε Android 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 το dns66 ρε μαμοτι μου δεν κάθισε καλα στην δικια μου συσκευη ...δεν ξερω γιατι ..πολλες φορες μου εκοβε εντελως το ιντερνετ και διαφορα αλλα τετοια ..:) αυτο που δουλευει παντως σε ΑΡΙΣΤΟ βαθμο ειναι το blokada ..η εφαρμογη πλεον αγγιζει επιπεδο αγορασμενης εφαρμογης ... Με τί ρυθμίσεις, για εμάς τις πρωτάρες? 1η Android συσκευή, παιδιά...θέλω να κλάψω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Με τί ρυθμίσεις, για εμάς τις πρωτάρες? 1η Android συσκευή, παιδιά...θέλω να κλάψω! ας πρόσεχες :) δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο, απλά το αφήνεις να ΄΄τρέχει΄΄ συνέχεια ΄΄ και στο πεδίο host list πάτησε yes στο stevenBlack Unified Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 ας πρόσεχες :) δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο, απλά το αφήνεις να ΄΄τρέχει΄΄ συνέχεια ΄΄ και στο πεδίο host list πάτησε yes στο stevenBlack Unified :lol::lol::p Πού είναι αυτά στο blokada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 :lol::lol::p Πού είναι αυτά στο blokada? Δεν μας λες και ποια έκδοση χρησιμοποιεις Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Δεν μας λες και ποια έκδοση χρησιμοποιεις Blokada DNS 3.7 Λάθος εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Blokada DNS 3.7 Λάθος εφαρμογή? Νομίζω πως ειναι η σωστή. Αλλα για σιγουριά καλύτερα να απαντήσουν τα παιδια που το χρησιμοποιούν. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Νομίζω πως ειναι η σωστή. Αλλα για σιγουριά καλύτερα να απαντήσουν τα παιδια που το χρησιμοποιούν. σε καμία περίπτωση, από εδώ https://blokada.org/ την έκδοση 4.3 που είναι η τελευταία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 σε καμία περίπτωση, από εδώ https://blokada.org/ την έκδοση 4.3 που είναι η τελευταία Mε το τσιγκέλι στα βγάζουμε! :lol: Σε ευχαριστώ πολύ, τα ρύθμισα μόλις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts