Jump to content

fufutos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  809
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by fufutos

 1. Αγοράστηκε για την γυναίκα μου, και το παρέλαβα χθες. Έκανα το αρχικό στήσιμο, ανάκτηση στοιχείων κ.λπ. από προηγούμενη συσκευή, αφού φόρτισε 1%-100% σε περίπου 45 λεπτά. Προς το παρόν όλα δουλεύουν σωστά, κλήσεις, sms, σερφάρισμα με καλές ταχύτητες. Ωραία οθόνη, καθόλου lag, δεν ζεσταίνεται παρότι η κυρία το έχει "λιώσει". Σε καμιά βδομάδα που θα ξεκλειδώσω bootloader τα ξαναλέμε...
 2. Βρίσκω δύο εκδοχές, το "παλιό" και το NE, υπάρχει λόγος να προτιμήσω κάποιο από τα δύο?
 3. Κάπως έτσι το σκέπτομαι κι εγώ, θα δω και την διαθεσιμότητα βέβαια...
 4. Βλέπω στο best price το "παλιό" mi 11 lite 5G και το "καινούριο" NE (new edition), σε παραπλήσιες τιμές. Έχετε άποψη για το ποιό να προτιμήσω?
 5. fufutos

  Poco F3

  Όσοι είσαστε με xtrv μπορείτε να επανέλθετε στην προηγούμενη με fastboot. Το έχω κάνει στο πρόσφατο παρελθόν. Η 13.06 stable πάντως έκατσε σωστά, από προχθές που την έβαλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο, ενώ παράλληλα ο νέος launcher είναι λίγο πιο γρήγορος.
 6. fufutos

  Poco F3

  Δες εδώ https://forum.xda-developers.com/t/how-to-reduce-battery-consumption-on-the-poco-f3.4263559/page-2 ...και αυτό για εύκολο debloating: https://forum.xda-developers.com/t/tool-adb-appcontrol-1-7-5-ultimate-app-manager-debloat-tool-tweaks.4147837/ Προσοχή τι κάνεις με το τελευταίο, κράτα πάντα backup ώστε να μπορείς να επαναφέρεις ότι αφαίρεσες κατά λάθος.
 7. fufutos

  Poco F3

  Για να μην τρελαίνεστε με τις επίσημες εγγυήσεις, αναφέρω εν συντομία την εμπειρία μου με γνωστή εταιρία: Οθόνη pc με ενσωματωμένο δέκτη DTV, στην εβδομάδα αρχίζει ένα πολύ ελαφρύ βουητό το οποίο ακουγόταν μόνο με τον ήχο στο μηδέν - δηλαδή με την βασική χρήση ως οθόνη. Τηλέφωνο στο κατάστημα, παραπομπή στην αντιπροσωπία. Τηλέφωνο, ζητάω αντικατάσταση φυσικά - "μάλιστα κύριε αλλά πρέπει να την ελέγξουμε". Έρχονται μετά από 2-3 μέρες, την παίρνουν. Τηλέφωνα στο εξουσιοδοτημένο* service - "θα ενημερωθείτε αρμοδίως". Μετά μια εβδομάδα έρχεται πίσω, με σημείωμα "η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές". Πάλι τηλέφωνα, με τα χίλια ζόρια ξανάρχονται μια από τα ίδια. Αποτέλεσμα μου έμεινε μια καινούρια συσκευή ακατάλληλη για την βασική χρήση, κατέληξε σε κάποιο δωμάτιο ως TV... Κινητό της ίδιας εταιρείας, στο εξάμηνο περίπου πέθανε. Το πάω μόνος μου στο εξουσιοδοτημένο* service γιατί βιαζόμουν, μετά από 2-3 μέρες με πληροφορούν ότι είχε κάψει πλακέτα, και να πάω την μεθεπόμενη να το πάρω. Πάω για παραλαβή, αλλά βλέπω ότι έχει ραγίσει/σπάσει το πλαίσιο. Τους το λέω "όχι, έτσι το παραλάβαμε, η ζημιά προϋπήρχε". Παίρνω επι τόπου την αντιπροσωπία, τρώω μισή ώρα - πάλι με χίλια ζόρια, τους λένε να αλλάξουν το πλαίσιο, αλλά επειδή δεν είχαν το ανταλλακτικό, φεύγω και ξαναπάω μετά από μια βδομάδα για παραλαβή... *Για όποιους δεν το ξέρουν, στο συγκεκριμένο service σε στέλνουν πολλές αντιπροσωπίες.
 8. fufutos

  Poco F3

  Άμα είναι 3 ημερών πήγαινε το πίσω.
 9. fufutos

  Poco F3

  Στην κανονική χρήση είναι εντάξει? Επίσης από που αγόρασες, τι ρομ έχει?
 10. fufutos

  Poco F3

  Έβαλα σήμερα το πρωϊ την τελευταία xtrv dev HMK40_POCOF3_21.11.3 από το Ελληνικό club - είπα να δοκιμάσω την τύχη μου αφού είναι η τρίτη εβδομαδιαία version, και σύμφωνα με άλλους χρήστες είναι μια χαρά σταθερή για καθημερινή χρήση. Κάποια αρχική αστάθεια στο wifi μάλλον οφειλόταν στο ότι δεν είχε ξεκινήσει 100% το σύστημα, δεν το ξαναπαρατήρησα. Πέραν αυτού όλα καλά, μην περιμένετε συγκλονιστικές διαφορές. Μετακινήθηκαν κάποια εικονίδια στο drop-down menu, και έγινε υπερβολικά φωτεινό το θέμα που είχα στο swift key - τα ρύθμισα και στρώσανε. Μπορεί να είναι αυθυποβολή, αλλά η συσκευή δείχνει πιο snappy - που ήταν ήδη δηλαδή! Εφαρμογές τραπεζών, ασφαλή mail κ.λπ. δουλεύουν κανονικά - λογικό αφού δεν είμαι root. Περισσότερα αφού περάσουν μερικές μέρες...
 11. fufutos

  Poco F3

  Το δικό μου δεν ζεσταίνεται, οθόνη στα 60, 4g και επίσης είναι με Ελληνική xtrv 12.6 21.8.25 και λίγο debloated ακόμα, σύμφωνα με όσα γράφουν εδώ . ΔΕΝ είμαι root, αλλά έχω εγκατεστημένα f-droid και DNS66.
 12. fufutos

  Poco F3

  Τράπεζες κ.λπ. όλα εντάξει, wifi call + volte δεν τα δουλεύω οπότε δεν ξέρω...
 13. fufutos

  Poco F3

  Μπορείς να επανέλθεις σε Official και να ξανακλειδώσεις. Αναβαθμίσεις προς το παρόν με fastboot roms, μέχρι να βγει twrp της προκοπής.
 14. GKobu, Manalab , TechNewsoligy υπερπλήρη. Προσωπικά δουλεύω το πρώτο σε tvbox και androidTV, παρότι κάπως βαρύ... edit: άλλαξε και τους DNS servers απευθείας στο modem/router απλό είναι...
 15. fufutos

  Poco F3

  Κι εγώ περί την μιάμιση ώρα, κανένα πρόβλημα... Μήπως να ξεκλειδώσεις bootloader και να βάλεις μια Ελληνική, να τελειώνεις?
 16. fufutos

  Poco F3

  Έχει βγει developer.eu και "ελληνική", με την προϋπόθεση να έχεις ξεκλειδώσει bootloader...
 17. fufutos

  Poco F3

  Έβαλε κανείς την Android 12?
 18. fufutos

  Poco F3

  Να ετοιμαζόμαστε για Android 12 σιγά σιγά, ήδη οι developer roms a11 σταματήσανε πριν μια βδομάδα εν αναμονή της νέας...
 19. fufutos

  Poco F3

  Η εμπειρία χρήσης είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά το καλό που έχει το συγκεκριμένο είναι ότι αν δεν σου αρέσει ως έχει, ή η miui γενικώς, κυκλοφορούν πολλές αξιόλογες custom rom. Εμένα βέβαια μου αρέσει κι έτσι έχω την Ελληνική - που είναι η Κινέζικη debloated και με άλλες βελτιώσεις. Το NFC δουλεύει κανονικά, το μέγεθος με βόλεψε παρότι ερχόμουν από mi note 3, κυρίως λόγω βάρους, πλάτους και πάχους που έχουν παραμείνει σε λογικά πλαίσια. Οι βασικές λειτουργίες γίνονται 90% με το ένα χέρι με το δικό μου μέτριου/μεγάλου μεγέθους (χέρι).
 20. fufutos

  Poco F3

  xtrv απο το Ελληνικό group, είναι μείγμα china και xiaomi.eu, οπότε κάνει κάποια ρπάγματα που οι global και ΕΕΑ δεν κάνουν, όπως call recording ας πούμε. Ταχύτατη και debloated.
 21. fufutos

  Poco F3

  Αν ψάξεις poco f3, θα στο βγάλει αμέσως, poco f3 /redmi K40 official λέγεται. Θα βρεις και το αφιερωμένο στην φωτογραφία.
 22. fufutos

  Poco F3

  Αν (φτου και μακριά) χρειαστείς service στην εγγύηση, σαφώς θα χρειαστεί να φλασάρεις μια official stable fastboot rom με το miflash tool, της ίδιας περιοχής που έχεις, global ή EEA φαντάζομαι. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και ξανακλειδώνει την συσκευή, ενώ η βασική ανάκτηση δεδομένων, επαφές, πρόσφaτες κλήσεις, sms, apps κ.λπ. γίνεται αυτόματα μέσω google κατά την εκκίνηση/setup της συσκευής. Το ίδιο ισχύει βέβαια και όταν περάσεις custom rom, αρκεί να περιέχει κάποια βασικά gapps. Οι Ελληνικές και οι xiaomi.eu που είναι miui based ας πούμε, τα κάνουν όλα μόνες τους αρκεί να τους το πείς στο ξεκίνημα - όπως η μαμίσια δηλαδή. GCam δουλεύω αυτήν που ανέβασες, είναι η ίδια με διαφορετικά ονόματα. Στο telegram group του poco f3 και μπορείς να βρείς διάφορα .xml αρχεία με έτοιμες ρυθμίσεις και πως τα φορτώνουμε. edit: υπόψιν ότι για το ξεκλείδωμα περιμένουμε μια εβδομάδα...
 23. fufutos

  Poco F3

  Δες εδώ για το πρώτο στάδιο, το root ΔΕΝ είναι απαραίτητο για να περάσεις rom της αρεσκείας σου.
 24. fufutos

  Poco F3

  [/color] Δεν έχω chrome τον ξήλωσα... edit: οι gcams στο προηγούμενο link είναι όλες ίδιες, απλά το κινητό τις βλέπει ως διαφορετικές, για να τις έχεις όλες εγκατεστημένες και να μπορείς να παίζεις με διάφορα .xml και ρυθμίσεις ταυτόχρονα για συγκρίσεις κ.λπ.
 25. fufutos

  Poco F3

  Ιδού, με iso 1600 και 1/25sec.
×
×
 • Create New...