Jump to content

Dekaohtoura

Members
 • Δημοσιεύσεις

  851
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Dekaohtoura

 1. Ναι, νομίζω ότι όντως είναι η πιο σωστή λύση. Έχει φορτώσει πολύ το παλιό πια, καλό θα είναι να μην κουβαλήσει σκουπίδια.
 2. Ας ρωτήσω εδώ. Περιμένω τις επόμενες μέρες το GT2 5g, για να φύγω από το RN7 πια. Να προχωρήσω σε στήσιμο από την αρχή και μεταφορά με το χέρι για ότι με ενδιαφέρει ή να χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη google μεταφορά και/ή κάποια εφαρμογή (αν τυχόν υπάρχει) για τις εφαρμογές μου κλπ?
 3. Το καινούριο android auto είναι χωρίς καλωδια Καλούδια βρε, όχι καλώδια 😄 Το θέμα μου είναι ότι η πλοήγηση μέσω google είναι για γέλια και κλάματα μαζί, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή που έχω στη συσκευή, αλλά δυστυχώς αν δεν βρω τρόπο για cast, δουλειά δεν θα γίνει. Επιπλέον, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θεωρούν την ασύρματη σύνδεση "premium" χαρακτηριστικό, στο full-extra πακέτο εξοπλισμού συνήθως (πάλι καλά που βάζουν το ΒΤ...που κάνει όλη τη δουλειά κιόλας, ουσιαστικά). edit: Κλασσική περίπτωση RTFM! Έβγαλα άκρη με τη λειτουργία του Android Auto (δεν το είχα πιάσει ποτέ μέχρι τώρα), οπότε λύθηκε και το θέμα μου (πάντα ενσύρματα).
 4. Καλησπέρα. Έχει βρει τρόπο κανείς να χρησιμοποιήσει MirrorLink στο RN7? Άλλαξα αυτοκίνητο και παίζω με τα καλούδια. Θέλω να αποφύγω όσο γίνεται το (άθλιο, προς το παρόν) AndroidAuto. Όσο δοκιμάζω, βγαίνει μήνυμα (στο αυτοκίνητο) ότι δεν ήταν εφικτή η σύνδεση. Ευχαριστώ.
 5. To είχα κάνει κι αυτό, αλλά όχι ολοκληρωμένα. Ήθελε επανεκκίνηση στο ενδιάμεσο για να ξεκολλήσει, κι εγώ το πήγαινα τεμπέλικα (on the fly). Οκ, μια χαρά τώρα. Ευχαριστώ.
 6. Τώρα στα τελευταία του (να βγει το καλοκαίρι με αλάτια, ζέστες, άμμο κλπ και θα αλλαχτεί), μου κάνει κόλπα. Εδώ και μήνες έχει λυσσάξει να βάλω το καρουζέλ για ταπετσαρία κλπ...κατάφερα να το αποφύγω, μέχρι προχτές που αφηρημένος το ενεργοποίησα κατά λάθος. Ε, το μαμίδι έχει μείνει εκεί, μπαστακώθηκε. Το απενεργοποιώ από τις ρυθμίσεις, τίποτα...συνεχίζει κανονικά. Μπαίνω στις εφαρμογέ και κάνω αναγκαστική διακοπή κλπ, απλά σταμάτησε η ανανέωση. Προσπαθώ να να βάλω τώρα την παλιά μου ταπετσαρία για οθόνη κλειδώματος (μέσω MS Launcher), εκεί..τίποτα...έχει κολλήσει σε μια (ωραία, ευτυχώς) εικόνα και δεν την εμφανίζει. Στην αρχική οθόνη, όλα καλά. Έχουμε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ.
 7. Κάτι random πρέπει να παίζει τον τελευταίο καιρό γενικότερα, με τις καθημερινές μικροαναβαθμίσεις. Εγώ δεν είχα το "γρανάζι" στην "κουρτίνα", για να μπω στις ρυθμίσεις συστήματος. Έστρωσε με μια επανεκκίνηση, βέβαια.
 8. Καλησπέρα. Μετά την αναβάθμιση, έχω ένα θεματάκι με το ευρετήριο επαφών. Αργεί αρκετά για να βρει αυτό που πληκτρολογώ. Συγκεκριμένα, πατάω το 1οο γράμμα αυτού που ψάχνω, εμφανίζει άμεσα όλες τις επαφές που το έχουν, αλλά αν πατήσω το 2ο-3ο κοκ, κάνει αρκετή ώρα για να κάνει το "ξεσκαρτάρισμα", μένει στο 1ο. Δοκίμασα καθαρισμό δεδομένων στις "Επαφές" κλπ, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
 9. Από όσο έχω καταλάβει , σε εμένα η μπαταρία έχει γκρεμιστεί από τότε που μπήκαν οι τελευταίες 2 rom (το νεότερο MΙUI, δηλαδή, με ότι έφερε αυτό). Η μαμά εφαρμογή για τη διαχείριση της μπαταρίας δεν μου δείχνει κάτι ιδιαίτερο για κάποια εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει αλλάξει. Σίγουρα, πάντως, έχουν εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση ένας σκασμός εφαρμογές της μαμάς, που αν και απενεργοποιημένες (υποτίθεται) δεν ξέρω τι τρώνε.
 10. Σε κανέναν δεν αφαιρεί (και δεν πρέπει να αφαιρεί). Είναι δωρεάν.
 11. Ok...υποθέτω κάποιους θα τους βολέψει αυτό, εμένα καθόλου. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
 12. Με κάποιο μαγικό τρόπο η μουσική που είχα αποθηκευμένη στην SD μεταφέρθηκε στην εσωτερική μνήμη. Ιδέα δεν έχω πότε έγινε αυτό... Υ? ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το κάνω αυτό, μου βγάζει μια σκέτη γκρι οθόνη, χωρίς το παραμικρό περιεχόμενο.
 13. Από πού? Κάθε φορά αλλαγές, για το τίποτα.
 14. Ναι, είναι θέμα συσκευής/ρύθμισης. Ο αδερφός μου σε κάποιο Huawei με ΟΤΕ, το έχει. Φίλοι με wind/voda/ote και διάφορες συσκευές, επίσης.
 15. Όχι, δεν μου εμφανίζεται, Cosmote (και πολύ χαίρομαι).
 16. Τελικά φαίνεται να έστρωσε με το 2ο reset στην τηλεόραση. Ακόμα είναι κάπως δυσλειτουργικό, αλλά τουλάχιστον πλέον λειτουργεί.
 17. Δεν είναι θέμα τηλεφώνου, το μόνο σίγουρο. Έχω δοκιμάσει με 4 διαφορετικές συσκευές. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η τηλεόραση εξακολουθεί να είναι "αόρατη". Χρειαζόμουν μια τυπική επιβεβαίωση, ευχαριστώ.
 18. Καλή Χρονιά, με Υγεία και ευτυχία. Μια μικρή χάρη, όχι άμεσα σε σχέση με τη συσκευή καθεαυτή. Αν κάποιος έχει τηλεόραση Samsung των τελευταίων 2-3 χρόνων, ας κάνει μια δοκιμή να συνδεθεί είτε με WiFi Direct είτε με "Μετάδοση" να μου πει αν γίνεται. Από ότι καταλαβαίνω η Sammy αποφάσισε να κόψει την απευθείας πρόσβαση σε μη Samsung κινητά/συσκευές και θέλε με το ζόρι να κατεβάσεις το app της από το Store, να φτιάξεις και Samsung λογαριασμό κλπ...έτσι, γιατί μπορεί. Δοκίμασα με το RN7 μου, με το Mate της γυναίκας μου, με laptop, με desktop, ακόμα και με το 950 μου (εννοείται πως η τηλεόραση έγινε reset για κάθε ενδεχόμενο). Είτε δεν βλέπουν καν την τηλεόραση, είτε τη βλέπουν, πάνε να συνδεθούν, δίνω έγκριση, αλλά τελικά η σύνδεση αποτυγχάνει. Χρειάζομαι μια επιβεβαίωση, πριν αρχίσω τα κ.ντήλια, μέρες που είναι.
 19. Ε, ναι...χτυπούσε κάπως άσχημα το "blitzkrieg".
 20. Την έκανα κι εγώ, και όλα δείχνουν ομαλά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
 21. Ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ.
 22. Επειδή φεύγω αύριο για διακοπές και θα με τρώει το μαράζι :p , πες αν είναι εύκολο ποιά ακριβώς έκδοση ψάχνω στο Telegram. Είμαι με 11.0.8.0 PFGEUXM
 23. Ναι, και σε εμένα. Ίσως κάποιο "repack" για κάποια χαζομάρα.
 24. To παθαίνω κι εγώ, μου κόβει την κλήση στη μέση όταν είμαι σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο το οποίο κάνει ψιλοδιακοπές (wifi δουλειάς). Το δοκίμασα με on/off το WiFi αλλά και με data. Με off ή data, δεν είχα κανένα θέμα. Με On, σε άλλοτε άλλο διάστημα, η κλήση κοβόταν. Τουλάχιστον σπαστικό.
 25. Εγώ. Είχα την 11.0.6 περασμένη από Telegram, μου ήρθε ενημέρωση για την .07 ΟΤΑ.
×
×
 • Create New...