ostvarivanje Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Στο ευρωπαϊκό site το αναφέρει ships in 3 weeks. ενώ του φίλου παραπάνω λένε ότι φευγει σε 2 βδομάδες από την ημερομηνία παραγγελίας. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, όταν πήγα εγώ να παραγγείλω (ξημερώματα 22ας Δεκεμβρίου) έλεγε within 12 days. Ξεκίνησα την παραγγελία (χωρίς να την ολοκληρώσω) και μετά έβλεπα κάτι βιντεάκια από το άλλο θέμα εδώ στο myphone για το 3Τ (ειδικά αυτό με το vs σε βίντεο με το Pixel XL). Ανοίγω άλλη καρτέλα στον browser και βλέπω within 13 days. Αμέσως μετά συνέχισα την παραγγελία και μου έβγαλε αυτό το 3/1 αποστολή και 11/1 παραλαβή. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Να ρωτήσω εδώ στό νήμα....με priority έχετε παραλάβει όλοι με DHL? Το status έγινε shipped out και δεν πήρα tracking number.. Update. Σήμερα το πήρα μετά από 24 ακριβώς ημέρες με priority(γενική ταχυδρομική.) Edited December 29, 2016 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Να ρωτήσω εδώ στό νήμα....με priority έχετε παραλάβει όλοι με DHL? Το status έγινε shipped out και δεν πήρα tracking number.. Εμένα έχει φύγει εδω και 1 εβδομάδα και ακόμα δεν έχω λάβει tracking number... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Να ρωτήσω εδώ στό νήμα....με priority έχετε παραλάβει όλοι με DHL? Το status έγινε shipped out και δεν πήρα tracking number.. Εμένα έχει φύγει εδω και 1 εβδομάδα και ακόμα δεν έχω λάβει tracking number... Κάντε chat @ Support για να σας δώσουν το tracking (σε μερικούς δούλευε και με order number στην σελίδα της DHL) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Από τη στιγμή που θα σου βγάλει processing στην παραγγελία, πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται μέχρι να το στείλουν. Σήμερα μου έβγαλε το processing. Υπάρχει πιθανότητα να το στείλουν σήμερα ή από το processing περνάν 1-2 μέρες μέχρι να το αποστείλουν; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Και εμενα χτες μου το εβγαλε Εχω βαλει 15/12 την παραγγελια και δεν εχει αλλαξει το estimated dispatch 4/1 και estimated delivery 12/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εμένα το έστειλαν πριν λίγο. Ο αριθμός που γράφει for order είναι ο trucking number; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εμένα το έστειλαν πριν λίγο. Ο αριθμός που γράφει for order είναι ο trucking number; Ποτε το ειχες παραγγειλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ποτε το ειχες παραγγειλει? Ξημερώματα 22ας Δεκεμβρίου, κάπου στις 3 το πρωί. Εσύ πότε; Επίσης, γράφει για εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στη σελίδα της DHL στις 9 Ιανουαρίου, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολλές μέρες (βέβαια μεσολαβεί και η Πρωτοχρονιά). Όσοι παραλάβατε, υπάρχουν αποκλείσεις από την ημερομηνία που έχει ως εκτιμώμενη η DHL; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ξημερώματα 22ας Δεκεμβρίου, κάπου στις 3 το πρωί. Εσύ πότε; Επίσης, γράφει για εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στη σελίδα της DHL στις 9 Ιανουαρίου, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολλές μέρες (βέβαια μεσολαβεί και η Πρωτοχρονιά). Όσοι παραλάβατε, υπάρχουν αποκλείσεις από την ημερομηνία που έχει ως εκτιμώμενη η DHL; Εγω στις 25 , χθες εγινε processing αλλα μου λεει οτι θα το στειλουν στις 10 και παραλαβη στις 17. Λες να τα στειλουν ολα μαζι αυτα που ειναι κοντα οι παραγγελιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εγω στις 25 , χθες εγινε processing αλλα μου λεει οτι θα το στειλουν στις 10 και παραλαβη στις 17. Λες να τα στειλουν ολα μαζι αυτα που ειναι κοντα οι παραγγελιες? Δηλαδή από εχτές σου το έχει στο processing; Και εμένα μέχρι να γράψει από processing σε shipped out είχε τις ίδιες ημερομηνίες με τη μέρα της παραγγελίας μου. Τώρα με το shipped out δεν υπάρχει η ημερομηνία αποστολής αλλά η ημερομηνία παραλαβής παραμένει η ίδια. Οι ώρες που γράφει η dhl είναι Ελλάδας, της χώρας που βρίσκεται ή Central European Time; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Δηλαδή από εχτές σου το έχει στο processing; Και εμένα μέχρι να γράψει από processing σε shipped out είχε τις ίδιες ημερομηνίες με τη μέρα της παραγγελίας μου. Τώρα με το shipped out δεν υπάρχει η ημερομηνία αποστολής αλλά η ημερομηνία παραλαβής παραμένει η ίδια. Οι ώρες που γράφει η dhl είναι Ελλάδας, της χώρας που βρίσκεται ή Central European Time; Οι ωρες ειναι τοπικες της καθε χωρας που γινεται το σκαναρισμα του πακετου. Εσένα έγινε shipped την ημερομηνία που έγραφε από την αρχή ή πιο νωρίς; Edited December 30, 2016 by snakething Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ξημερώματα 22ας Δεκεμβρίου, κάπου στις 3 το πρωί. Εσύ πότε; Επίσης, γράφει για εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στη σελίδα της DHL στις 9 Ιανουαρίου, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολλές μέρες (βέβαια μεσολαβεί και η Πρωτοχρονιά). Όσοι παραλάβατε, υπάρχουν αποκλείσεις από την ημερομηνία που έχει ως εκτιμώμενη η DHL; Aν έχεις απλή αποστολή τόσο κάνει γιατί έρχεται οδικώς από Πολωνία... Τώρα ανάλογα με την περιοχή που είσαι θα παραλάβεις 8/1 ή 9/1... Για το πως να πάρεις το tracking number υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο πρώτο ποστ του θέματος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μόλις έλαβα το mail ότι έστειλαν το δέμα. Η αρχική ημερομηνία για dispatch ήταν στις 4/1/17... 6 μέρες νωρίτερα έγινε δλδ. Η ημερομηνία παράδοσης δεν άλλαξε (είναι ακόμα 11/1/17). Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Έχω πάρει tracking number και το κινητό πριν 2 ώρες έφυγε από το Brno της Τσεχίας. Εκτιμώμενη αποστολή έλεγε για τις 3 Ιανουαρίου και το έστειλαν εχτές. Ξέρω ότι έρχεται οδικώς αλλά είχα διαβάσει για 6-7 μέρες, όχι για 11. Όπως και να έχει, το κινητό ξεκίνησε και περιμένω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) :cry: Εμένα είναι απο εχθές σε "Processing" και ακόμα δεν έχει φύγει. Παράγγειλα 22/12 Estimated Dispatch 3/1 Estimated Delivery 11/1 Πιστέυω μέσα στην ημέρα να μου έρθει το email!!! Edited December 30, 2016 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Παραγγελια 4/12.εκτιμωμενη παραδοση 10.01. Εφτασε στο σπιτι μου 27.12 στις12.30, 14μερες νωριτερα!!μαλλον....εβελε το χερι του....ο Αγιος Βασιλης!!!!!!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoulis81 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Χτες μου ήρθε e-mail απο OnePlus και σήμερα sms απο DHL με το tracking number! Παραλαβή 5/1 και είχα παραγγείλει 8/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 :cry: Εμένα είναι απο εχθές σε "Processing" και ακόμα δεν έχει φύγει. Παράγγειλα 22/12 Estimated Dispatch 3/1 Estimated Delivery 11/1 Πιστέυω μέσα στην ημέρα να μου έρθει το email!!! Την ίδια μέρα το είχα παραγγείλει και εγώ. Θυμάσαι περίπου τι ώρα το παρήγγειλες; Εγώ στις 3 το πρωί. Εχτές περίπου στις 14:35 το παρέδωσαν στην dhl και κάπου στις 7 το απόγευμα έφυγε για Πόζναν. Λίγο πριν φύγει μου έστειλε και το mail η oneplus. Πάντως από την dhl δεν έχω λάβει μήνυμα. Παραγγελια 4/12.εκτιμωμενη παραδοση 10.01. Εφτασε στο σπιτι μου 27.12 στις12.30, 14μερες νωριτερα!!μαλλον....εβελε το χερι του....ο Αγιος Βασιλης!!!!!!!! Θυμάσαι περίπου πότε αναχώρησε από την Πολωνία το κινητό σου; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σήμερα έγινε το πρωί shipped και το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα από dhl με tracking number και ότι παραλαμβανω την πεμπτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σήμερα έγινε το πρωί shipped και το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα από dhl με tracking number και ότι παραλαμβανω την πεμπτη Sms στο κινητό ήρθε από την DHL; Γιατί εμένα δεν έχει έρθει ακόμα Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Ναι στο κινητό μου ήρθε Παρασκευή, Δεκέμβριος 30, 2016 at 17:29 Περιοχή προέλευσης: SZCZECIN - Slubice - POLAND Αναχώρησε από τον σταθμό SZCZECIN - POLAND Edited December 30, 2016 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Την ίδια μέρα το είχα παραγγείλει και εγώ. Θυμάσαι περίπου τι ώρα το παρήγγειλες; Εγώ στις 3 το πρωί. Εχτές περίπου στις 14:35 το παρέδωσαν στην dhl και κάπου στις 7 το απόγευμα έφυγε για Πόζναν. Λίγο πριν φύγει μου έστειλε και το mail η oneplus. Πάντως από την dhl δεν έχω λάβει μήνυμα. Θυμάσαι περίπου πότε αναχώρησε από την Πολωνία το κινητό σου; Nai.21/12 και μεσολαβησαν κ οι αργιες των χριστουγ.!αθηνα ηταν 27 ξημερωματα κ οπως ειπα το ειχα την ιδια μερα αργοτερα. Το ειχα παραγγειλει 4/12 στις 5 το απογευμα,απο το...πρωην μου... S5 galaxy... Edited December 30, 2016 by aristarxos1978 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 εμένα μου έστειλε το μεσημέρι η oneplus msg και 17:30 η DHL Είμαι Αθηνα μήπως παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Δεν έχω ιδέα αν παίζει ρόλο. Από εχτές το απόγευμα που μου ήρθε e-mail από την oneplus, δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα από την DHL. Να παίζει ρόλο που στην πόλη μου δεν υπάρχει DHL αλλά μάλλον θα διανεμηθεί από speedex; Από τη Βουδαπέστη υπάρχει επόμενο checkin; Εμένα έχει φτάσει Βουδαπέστη. Για Θεσσαλονίκη, πηγαίνει πρώτα Αθήνα και επιστρέφει Θεσσαλονίκη ή αφήνει στη Θεσσαλονίκη ό,τι δέματα πρέπει και μετά κατεβαίνει στην Αθήνα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts