Jump to content

snakething

Members
  • Δημοσιεύσεις

    193
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by snakething

  1. snakething

    OnePlus 3T

    Δυστυχως χθες εσπασε η οθονη του 3t μετα απο πτωση. ειχα παρει με την αγορα του κινητου και την ασφαλεια που εδινε μεσω της simple insurance για ενα χρονο , υπαρχει κανεις που το εχει χρησιμοποιησει να μου πει εντυπωσεις?
  2. snakething

    OnePlus 3T

    Εγώ μετά το update είχα θέμα με το WiFi συνέχεια έκλεινε και έκανα δυστυχώς factory. Έστρωσε τώρα και από μπαταρία καλά πάει. Πάντως μετά κάθε update έχει κολλήματα και καλό είναι το reset. Αλλά δεν κάνουμε δουλειά έτσι κάθε update να θες reset.
  3. snakething

    OnePlus 3T

    καλήμερα παιδιά το σκασμένο δεν λέει να συνδεθεί με Bluetooth στο αυτοκίνητο. μόλις το βρίσκει και πατάω να συνδεθεί βγάζει pairing rejected by car. καμία ιδέα κανείς. και επίσης το κινητό το πήρα Ιανουαρίο υπάρχει περίπτωση να ζητήσω refund?
  4. snakething

    OnePlus 3T

    Τελικα δοκιμασα κι αλλα ακουστικα και απο οτι φαινεταιη παραμορφωση του ηχου βγαινει απο τα bullets.
  5. snakething

    OnePlus 3T

    παιδια εχω ενα θεματακι, εχω παρει τα bullets v2 και οταν εχω συνδεμενα και με παρει καποιος τηλεφωνο μου λενε οτι ακουγεται ενας παραμορφωμενος ηχος και δεν μπορουν να με ακουσουν καλα. Εγω απο τα ακουστικα δεν ακουω αυτο τον ηχο. Οταν μιλαω απο την συσκευη η ενα bluetooth που εχω δεω εχει καποιο θεμα. Επισης οταν ακουω μουσικη με τα ακουστικα δεν εχει το προβλημα. Εχω κανει γνωστα reboot,clear cache αλαλ τιποτα, εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο πραγμα? Ευχαριστω.
  6. snakething

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα παιδιά, root με την nougat πως κάνουμε; έχει κάποιο θέμα; διάβασα κάτι με encryption προβλήματα. Αν κάνω root βάλω adaway και μετά unroot πάλι θα δουλέψει το adaway?
  7. και εγώ την έχω δει αλλά έχω πάρει το flip cover από oneplus. αυτά τα πολύ φθηνά τα φοβάμαι συνήθως καταλήγει να παίρνεις πολλά γιατί δεν κρατάνε καιρό.
  8. Μετα την βουδαπεστη και εξτρα hop 14 Arrived at Sort Facility SOFIA - BULGARIA SOFIA - BULGARIA 09:01 1 Piece
  9. και εμενα η dhl μου εστειλε μυνημα για δευτερα δυστυχως.
×
×
  • Create New...