Mixahlid3 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ανέκαθεν είχα χαμηλή ένταση ήχου στο sony vaio που έχω.Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Από 19/7 χρησιμοποιώ τα 10 (Pro 64bit) . Διαβάζω όλα τα σχόλια που αφορούν το λογισμικό και βλέπω ένα σωρό προβλήματα! 1)Έκανα clean install και όχι update γιατί μιλάμε για λογισμικό MS άρα registry και ένα σωρό άχρηστα services δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη για αναβάθμιση! Τα updates μετά από ένα μήνα χρήσης είναι ελάχιστα σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις windows που κάθε φορά έβρισκε ένα κατεβατό για να εγκαταστήσει! 2)Ότι αφορά ταχύτητα ή βάρος των 10!Μιλάμε για λογισμικό του 2015 και μάλιστα ΜS.Προφανώς και θέλει ένα γρήγορο και δυνατό υπολογιστή!4 gb μνήμη π.χ σε λογισμικό MS το 2015 δεν υπάρχει!Ακόμα και οι SATA σκληροί είναι αργοί πλέον!Οπότε μάλλον το πρόβλημα αργοπορείας είναι το hardware και όχι το software! 3)Drivers.Η υποστήριξη των drivers είναι ήδη ικανοποιητική εκτός από hardware (π.χ κάρτες ήχου/γραφικών) που είναι πιο εξειδικευμένα και πάλι όμως στα επίσημα sites αυτών των hardware οι εταιρείες αναφέρουν το πότε θα είναι έτοιμοι οι drivers παρόλα αυτά ήχος και εικόνα υποστηρίζεται γενικά και όχι με εξειδικευμένες λειτουργίες! 4)Privacy.Δεν γίνεται ξαφνικά με τα 10 να επικρατεί η τρέλα της παρακολούθησης όταν γίνεται με τόσα άλλα μέσα.Από το powershell μπορεί ο κάθε χρήστης να διαγράψει ότι άχρηστα services τρέχουν στα 10 καθώς επίσης να τρέξει και τα exe που παραδίδονται παρακάτω και απενεργοποιούν την "παρακολούθηση"!Προσωπικά έχω πετάξει έξω τα πάντα εκτός από το edge και το cortana δεν έχω βάλει κανένα λογαριασμό κάνω εγκατάσταση σε ότι πρόγραμμα μου χρειάζεται άρα το store είναι άχρηστο και το λογισμικό τρέχει μια χαρά!Στη συνέχεια υπάρχουν ένα σωρό extensions μέσω του chrome που tracking/fishing πάνε περίπατο! 5)Μπλε οθόνες.MS και μπλε οθόνη είναι ζευγάρι εδώ και 20 χρόνια!Registry και μπλε οθόνη πάνε μαζί!Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κάθε χρήστης ανάλογα και με τη χρήση που κάνει στο pc του είναι να μην μπουκώνει αυτή τη registry και με ανούσιες εγκαταστάσεις και drivers που δεν χρειάζονται!Με λίγα και απλά προγραμματάκια τα windows λειτουργούν μια χαρά! Edited September 1, 2015 by gerstavros2 αφαίρεση link προς πειρατικό λογισμικό Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Από 19/7 χρησιμοποιώ τα 10 (Pro 64bit) . Διαβάζω όλα τα σχόλια που αφορούν το λογισμικό και βλέπω ένα σωρό προβλήματα! 1)Έκανα clean install και όχι update γιατί μιλάμε για λογισμικό MS άρα registry και ένα σωρό άχρηστα services δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη για αναβάθμιση! Τα updates μετά από ένα μήνα χρήσης είναι ελάχιστα σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις windows που κάθε φορά έβρισκε ένα κατεβατό για να εγκαταστήσει! 2)Ότι αφορά ταχύτητα ή βάρος των 10!Μιλάμε για λογισμικό του 2015 και μάλιστα ΜS.Προφανώς και θέλει ένα γρήγορο και δυνατό υπολογιστή!4 gb μνήμη π.χ σε λογισμικό MS το 2015 δεν υπάρχει!Ακόμα και οι SATA σκληροί είναι αργοί πλέον!Οπότε μάλλον το πρόβλημα αργοπορείας είναι το hardware και όχι το software! 3)Drivers.Η υποστήριξη των drivers είναι ήδη ικανοποιητική εκτός από hardware (π.χ κάρτες ήχου/γραφικών) που είναι πιο εξειδικευμένα και πάλι όμως στα επίσημα sites αυτών των hardware οι εταιρείες αναφέρουν το πότε θα είναι έτοιμοι οι drivers παρόλα αυτά ήχος και εικόνα υποστηρίζεται γενικά και όχι με εξειδικευμένες λειτουργίες! 4)Privacy.Δεν γίνεται ξαφνικά με τα 10 να επικρατεί η τρέλα της παρακολούθησης όταν γίνεται με τόσα άλλα μέσα.Από το powershell μπορεί ο κάθε χρήστης να διαγράψει ότι άχρηστα services τρέχουν στα 10 καθώς επίσης να τρέξει και τα exe που παραδίδονται παρακάτω και απενεργοποιούν την "παρακολούθηση"!Προσωπικά έχω πετάξει έξω τα πάντα εκτός από το edge και το cortana δεν έχω βάλει κανένα λογαριασμό κάνω εγκατάσταση σε ότι πρόγραμμα μου χρειάζεται άρα το store είναι άχρηστο και το λογισμικό τρέχει μια χαρά!Στη συνέχεια υπάρχουν ένα σωρό extensions μέσω του chrome που tracking/fishing πάνε περίπατο! 5)Μπλε οθόνες.MS και μπλε οθόνη είναι ζευγάρι εδώ και 20 χρόνια!Registry και μπλε οθόνη πάνε μαζί!Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κάθε χρήστης ανάλογα και με τη χρήση που κάνει στο pc του είναι να μην μπουκώνει αυτή τη registry και με ανούσιες εγκαταστάσεις και drivers που δεν χρειάζονται!Με λίγα και απλά προγραμματάκια τα windows λειτουργούν μια χαρά! σωστος φιλε μου ετσι τα ετρεξα και εγω... Edited September 1, 2015 by gerstavros2 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 μια γρηγορη βοηθεια.... σε λαπτοπ εγινε αναβαθμιση σε 10αρια κι εγινε λαθος στη γλωσσα και δεν εχω αγγλικα καθολου και δεν μπορει να γινει εισοδος...μονο ελληνικη γλωσσα κι ελληνικα 319:wacko: πως μπορω ν αλλαξω γλωσσα χωρις κανα φορματ?....το εργαλειο δεν εχει dvd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 μια γρηγορη βοηθεια.... σε λαπτοπ εγινε αναβαθμιση σε 10αρια κι εγινε λαθος στη γλωσσα και δεν εχω αγγλικα καθολου και δεν μπορει να γινει εισοδος...μονο ελληνικη γλωσσα κι ελληνικα 319:wacko: πως μπορω ν αλλαξω γλωσσα χωρις κανα φορματ?....το εργαλειο δεν εχει dvd. Στο search κάτω αριστερά γράφεις control panel..Μετά επιλέγεις γλώσσα και στις ρυθμίσεις που εμφανίζονται προσθήκη γλώσσας! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Στο search κάτω αριστερά γράφεις control panel..Μετά επιλέγεις γλώσσα και στις ρυθμίσεις που εμφανίζονται προσθήκη γλώσσας! στην οθόνη κλειδώματος?...anyway thanks....έκανα επαναφορά εργοστασιακών!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Παιδια αν δεν κουράζω μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για εγκατάσταση W10 σε λαπτοπ που εχει 8.1 μη αγορασμένα :)? Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά η αναζήτηση στο φόρουμ δεν δινει αποτέλεσμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια αν δεν κουράζω μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για εγκατάσταση W10 σε λαπτοπ που εχει 8.1 μη αγορασμένα :)? Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά η αναζήτηση στο φόρουμ δεν δινει αποτέλεσμα. Χαριτωμενια η ερώτηση, αλλά αφού αναφέρεσαι σε παράνομο λογισμικό, σοβαρά περιμένεις να πάρεις εδώ απάντηση;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Δοκίμασε από εδώ. Έτσι το έκανα εγώ. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Δεν βλέπω τίποτα κακό στην ερώτηση, εφόσον η ίδια η MS παραβλέπει το παράνομο του πράγματος και είναι διατεθειμένη να δώσει την αναβάθμιση σε όλους χωρίς εξαίρεση. Edited September 2, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Χαριτωμενια η ερώτηση, αλλά αφού αναφέρεσαι σε παράνομο λογισμικό, σοβαρά περιμένεις να πάρεις εδώ απάντηση;; Δεν ζητησα να μου δοθεί link για παρανομη εγκατάσταση. Εχει κυκλοφορήσει ότι μπορούν να λάβουν δωρεάν τα 10 και οι υπολογιστές που δεν είχαν γνησια windows πριν. Το πρόβλημα μου είναι ότι αγόρασα από το εξωτερικό ένα laptop Toshiba για την κόρη μου χωρίς windows περασμένα με την προοπτική να της περάσω τα 7 που έχω νόμιμα. Ομως τα 7αρια δεν εβρισκαν ολους τους drivers και τον κυριοτερο που αφορά την σύνδεση στο διαδικτυο. Οπότε φίλος μου περασε τα 8.1 τα οποία αμέσως εγκατεστησαν ολους τους drivers και το laptop λειτουργει κανονικά. Δεν ξέρω αν μπορώ οπως είναι να περασω τα νομιμα 7αρια απο πανω χωρίς να χάσω τους drivers και μετά να κατεβάσω κανονικά τα W10. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δεν ζητησα να μου δοθεί link για παρανομη εγκατάσταση. Εχει κυκλοφορήσει ότι μπορούν να λάβουν δωρεάν τα 10 και οι υπολογιστές που δεν είχαν γνησια windows πριν. Το πρόβλημα μου είναι ότι αγόρασα από το εξωτερικό ένα laptop Toshiba για την κόρη μου χωρίς windows περασμένα με την προοπτική να της περάσω τα 7 που έχω νόμιμα. Ομως τα 7αρια δεν εβρισκαν ολους τους drivers και τον κυριοτερο που αφορά την σύνδεση στο διαδικτυο. Οπότε φίλος μου περασε τα 8.1 τα οποία αμέσως εγκατεστησαν ολους τους drivers και το laptop λειτουργει κανονικά. Δεν ξέρω αν μπορώ οπως είναι να περασω τα νομιμα 7αρια απο πανω χωρίς να χάσω τους drivers και μετά να κατεβάσω κανονικά τα W10. Και απο τα 8 δεν σου έβγαλε να κανεις αναβάθμιση σε 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Δεν ζητησα να μου δοθεί link για παρανομη εγκατάσταση. Εχει κυκλοφορήσει ότι μπορούν να λάβουν δωρεάν τα 10 και οι υπολογιστές που δεν είχαν γνησια windows πριν. Το πρόβλημα μου είναι ότι αγόρασα από το εξωτερικό ένα laptop Toshiba για την κόρη μου χωρίς windows περασμένα με την προοπτική να της περάσω τα 7 που έχω νόμιμα. Ομως τα 7αρια δεν εβρισκαν ολους τους drivers και τον κυριοτερο που αφορά την σύνδεση στο διαδικτυο. Οπότε φίλος μου περασε τα 8.1 τα οποία αμέσως εγκατεστησαν ολους τους drivers και το laptop λειτουργει κανονικά. Δεν ξέρω αν μπορώ οπως είναι να περασω τα νομιμα 7αρια απο πανω χωρίς να χάσω τους drivers και μετά να κατεβάσω κανονικά τα W10. Αφού έχεις τα 7άρια νόμιμα, αποκλείεται να υπάρχουν drivers για το laptop για τα 8.1 και όχι για τα 7. Ψάξε λοιπόν και κατέβασε χωριστά τους drivers για WLAN / LAN και μετά το πέρασμα των windows (7), βάζεις τους drivers και μετά κάνεις επίσημη αναβάθμιση σε Windows 10. Με τα παραπάνω δεδομένα δεν χρειάζεται να ψάχνεις παράνομους τρόπους αναβάθμισης μιας και ούτως ή άλλως απαγορεύονται στο παρόν forum τέτοιες συζητήσεις. Edited September 2, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αφού έχεις τα 7άρια νόμιμα, αποκλείεται να υπάρχουν drivers για το laptop για τα 8.1 και όχι για τα 7. Ψάξε λοιπόν και κατέβασε χωριστά τους drivers για WLAN / LAN και μετά το πέρασμα των windows (7), βάζεις τους drivers και μετά κάνεις επίσημη αναβάθμιση σε Windows 10. Με τα παραπάνω δεδομένα δεν χρειάζεται να ψάχνεις παράνομους τρόπους αναβάθμισης μιας και ούτως ή άλλως απαγορεύονται στο παρόν forum τέτοιες συζητήσεις. Είναι όμως μια παράνομη συζήτηση? Αφού και η ms τα προσφέρει δωρεάν σε σπασμένα windows. Κωνσταντίνε, ακόμα και σε σπασμένα έρχεται ειδοποίηση για αναβάθμιση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δεν ζητησα να μου δοθεί link για παρανομη εγκατάσταση. Εχει κυκλοφορήσει ότι μπορούν να λάβουν δωρεάν τα 10 και οι υπολογιστές που δεν είχαν γνησια windows πριν. Το πρόβλημα μου είναι ότι αγόρασα από το εξωτερικό ένα laptop Toshiba για την κόρη μου χωρίς windows περασμένα με την προοπτική να της περάσω τα 7 που έχω νόμιμα. Ομως τα 7αρια δεν εβρισκαν ολους τους drivers και τον κυριοτερο που αφορά την σύνδεση στο διαδικτυο. Οπότε φίλος μου περασε τα 8.1 τα οποία αμέσως εγκατεστησαν ολους τους drivers και το laptop λειτουργει κανονικά. Δεν ξέρω αν μπορώ οπως είναι να περασω τα νομιμα 7αρια απο πανω χωρίς να χάσω τους drivers και μετά να κατεβάσω κανονικά τα W10. Από τη στιγμή που τα Windows 8.1 στις ιδιότητες εμφανίζουν ότι είναι ενεργοποιημένα, προχώρα στη λήψη του tool της MSFT από εδώ, τρέξτο και μόλις ανοίξει πάτα το "Upgrade this PC". Θα κάνει λήψη των Windows 10, επαλήθευση κτλ και θα προχωρήσει σε εγκατάσταση με ενεργοποιημένα Windows. Το απόγευμα το έκανα σε υπολογιστή φίλου με Windows 8.1 Pro από το "θείο" και του πέρασε νόμιμα τα Windows 10 Pro με όλες τις ενημερώσεις κανονικά! Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Από τη στιγμή που τα Windows 8.1 στις ιδιότητες εμφανίζουν ότι είναι ενεργοποιημένα, προχώρα στη λήψη του tool της MSFT από εδώ, τρέξτο και μόλις ανοίξει πάτα το "Upgrade this PC". Θα κάνει λήψη των Windows 10, επαλήθευση κτλ και θα προχωρήσει σε εγκατάσταση με ενεργοποιημένα Windows. Το απόγευμα το έκανα σε υπολογιστή φίλου με Windows 8.1 Pro από το "θείο" και του πέρασε νόμιμα τα Windows 10 Pro με όλες τις ενημερώσεις κανονικά! Θα δοκιμάσω όλες τις λύσεις. Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπερα παιδια, εχω αυθεντικα windows 8 αλλα δεν μου εχει ερθει τιποτα για να κανω update στα 10. τι πρεπει να κανω: ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπερα παιδια, εχω αυθεντικα windows 8 αλλα δεν μου εχει ερθει τιποτα για να κανω update στα 10. τι πρεπει να κανω: ευχαριστω Βρε φιλαράκι, ακριβός πάνω απο την ερώτηση σου υπαρχή απάντηση...!!! διαβάστε της τελευταίες 2-3 σελίδες...!!!;) Από τη στιγμή που τα Windows 8.1 στις ιδιότητες εμφανίζουν ότι είναι ενεργοποιημένα, προχώρα στη λήψη του tool της MSFT από εδώ, τρέξτο και μόλις ανοίξει πάτα το "Upgrade this PC". Θα κάνει λήψη των Windows 10, επαλήθευση κτλ και θα προχωρήσει σε εγκατάσταση με ενεργοποιημένα Windows. Το απόγευμα το έκανα σε υπολογιστή φίλου με Windows 8.1 Pro από το "θείο" και του πέρασε νόμιμα τα Windows 10 Pro με όλες τις ενημερώσεις κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Βρε φιλαράκι, ακριβός πάνω απο την ερώτηση σου υπαρχή απάντηση...!!! διαβάστε της τελευταίες 2-3 σελίδες...!!!;) ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη για την επαναληψη. Η αληθεια ειναι πως ειχα διαβασει το προηγουμενο ποστ, απλα δεν θελω να τα καψω σε iso. θα προτιμουσα απλα να τα περνουσα κατευθειαν. πως γινετε σε αυτη την περιπτωση? ενω δεν μου εχει βγαλει τιποτα για reserve και για windows 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη για την επαναληψη. Η αληθεια ειναι πως ειχα διαβασει το προηγουμενο ποστ, απλα δεν θελω να τα καψω σε iso. θα προτιμουσα απλα να τα περνουσα κατευθειαν. πως γινετε σε αυτη την περιπτωση? ενω δεν μου εχει βγαλει τιποτα για reserve και για windows 10 Σιγουρέψου πως έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Υπάρχει μια ενημέρωση που σε μένα έπρεπε να κάνω χειροκίνητα για να εμφανιστεί το "παράθυρο" στο tray. Περισσότερα εδώ https://support.microsoft.com/en-us/kb/3081048 Edited September 4, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Σιγουρέψου πως έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Υπάρχει μια ενημέρωση που σε μένα έπρεπε να κάνω χειροκίνητα για να εμφανιστεί το "παράθυρο" στο tray. Περισσότερα εδώ https://support.microsoft.com/en-us/kb/3081048 τα καταφερα, τελικα ειχα απενεργοποιησει τα updates και υπηρχαν καποια προβληματα με το windows update. τα διορθωσα και μου το εβγαλε αμεσως! εκανα reserve, τωρα θα χρειαστει να περιμενω πολυ? μπορει να παρει οντως μερες ή βδομαδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 τα καταφερα, τελικα ειχα απενεργοποιησει τα updates και υπηρχαν καποια προβληματα με το windows update. τα διορθωσα και μου το εβγαλε αμεσως! εκανα reserve, τωρα θα χρειαστει να περιμενω πολυ? μπορει να παρει οντως μερες ή βδομαδες? Ανάλογα της ενημερώσεις που περιμένεις....!!! πιστεύω 1-2 μέρες...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη για την επαναληψη. Η αληθεια ειναι πως ειχα διαβασει το προηγουμενο ποστ, απλα δεν θελω να τα καψω σε iso. θα προτιμουσα απλα να τα περνουσα κατευθειαν. Με το εργαλείο της MSFT, κατεβάζει τα Windows και τα εγκαθιστά χωρίς να κάψεις τίποτε σε ISO. Είναι σαν το reserve που έκανες μόνο που η λήψη ξεκινάει αμέσως, ενώ με το Get Windows 10 app μπορεί να περιμένεις μέρες/βδομάδες. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Με το εργαλείο της MSFT, κατεβάζει τα Windows και τα εγκαθιστά χωρίς να κάψεις τίποτε σε ISO. Είναι σαν το reserve που έκανες μόνο που η λήψη ξεκινάει αμέσως, ενώ με το Get Windows 10 app μπορεί να περιμένεις μέρες/βδομάδες. ποιο ειναι αυτο το εργαλειο της microsoft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/media-creation-tool-install Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Εγώ περιμένω εδώ και καιρό. Πόσο ακόμα??? Λέω να μη χρησιμοποιήσω τον παραπάνω τρόπο...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts