Jump to content

StoryToTell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StoryToTell

  1. Αριστούργημα το "Capharnaum"...Ελπίζω σε ανάλογες προτάσεις των "City of God" και "Amores Perros"
  2. Είναι καλή ταινία βασισμένη σε serial killer.Κάτι σαν το Zodiac.Απλά το casting δεν είναι πρωτοκλασσάτο.
  3. Για να σταματήσεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις στα 10 https://www.windowscentral.com/how-stop-updates-installing-automatically-windows-10
  4. Αν κατάλαβα καλά μάλλον έβαλες αναβαθμίσεις και όταν ξεκίνησε ο υπολογιστής δείχνει μαύρη οθόνη και μόνο τον κέρσορα.Μπες σε safe mode πήγαινε στον πίνακα ελέγχου windows updates και υπάρχει η επιλογή εγκατεστημένες αναβαθμίσεις.Βάλε ταξινόμηση ανά ημερομηνία για να είναι οι πιο πρόσφατες πάνω πάνω και κάνε μία μία απεγκατάσταση ξεκίνα τον υπολογιστή να δεις αν ξεκινάει αλλιώς επανέλαβε τη διαδικασία με την επόμενηΑυτό το πρόβλημα το συνάντησα όταν έκανα αναβαθμίσεις windows και κάρτας γραφικών.
  5. Αρκετά καλή ταινία και το σενάριο βγαλμένο από Ελλάδα :whistle: Last King of Scotland 2006
  6. Πες μας τα add-ons των browsers με φίλτρα αέρα ή απορροφητήρα κάνουν το μπλοκάρισμα;
  7. Δεν μπορεί να γνωρίζει ο καθένας ποιές ταινίες έχουν δει οι αμμέτρητοι χρήστες του site.Οπότε ο καθένας προτείνει αυτές που έχει δει.Επίσης θεωρώ πολύ πιο πιθανό να έχει δει κάποιος το The Accountant , το Sully , το Wind River από το Mesrine 1+2 που είναι δεκαετίας στη καλύτερη.Σε λίγο θα μας πεις να σου προτείνουμε και αυτές που παίζονται τώρα στον κινηματογράφο.
  8. Η εφαρμογή όπως και κάθε εφαρμογή έχει ρυθμίσεις όπως ακριβώς και οι adblockers για pc.Τα adblockers λειτουργούν με hosts που σημαίνει ότι ανανεώνονται και προσθέτονται καινούρια πράγματα στις λίστες.Επίσης υπάρχουν λίστες που έχουν φτιαχτεί για να μπλοκάρουν συγκεκριμένο περιεχόμενο γι αυτό και δίνεται η δυνατότητα στα adblockers να προσθέτεις όποια λίστα σε καλύπτει.
  9. Ωραίο σχόλιο συμφωνώ σε γενικές γραμμές και είμαι και αρκετά παραπάνω ηλικιακά.Ίσως είναι υπερβολικό το διάστημα των δέκα χρόνων για να παίξεις το παχνίδι αλλά είναι καθαρά προσωπικό κριτήριο.Αν και δεν παίζω πλέον με την έννοια του gamer παρακολουθώ τη βιομηχανία παιχνιδιών από θέμα προγραμματισμού καθαρά και όχι σαν διασκέδαση.(Σεβασμός σε όσους έχουν τερματίσει το atari :lol:)
  10. Αθάνατη Microsoft...Bγάζει update για να διορθώσει το update του update...Αφού χρησιμοποιείτε windows μην βιάζεστε με τα updates...
  11. Για να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές ρυθμίσεις>σχετικά με το τηλέφωνο>κλικάρεις 7 φορές το build number.Μετά θα τις δεις στο μενού.Eπίσης κοίταξε στο μενού κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια>ειδοποιήσεις>κρυφό περιεχόμενο>ενεργοποίηση>εικονίδιο ειδοποιήσεων μόνο>ειδοποιήσεις από ποιές εφαρμογές
  12. Δεν σου έγραψα να πληρώσεις για το αρχείο της ΕΡΤ διάβαζε προσεκτικότερα.Σου έγραψα πως είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αξίζει μία συνδρομητική όταν έχει μέσα τον εκατομμυριούχο ή ένα talent show και δεν αξίζει επειδή έχει discovery επειδή εσύ το βλέπεις σε streaming.Ούτε το 5% δεν παρακολουθεί συνδρομητικά κανάλια μέσω live streaming και δεν είναι μόνο οι υπότιτλοι ο λόγος είναι και οι ταχύτητα του Internet είναι και το πρακτικό κομμάτι ότι δεν κρατάω απλά ένα τηλεκοντρόλ.Οι ελληνικές σειρές που περιγράφεις και τις θεωρείς ποιοτικές δεν αξίζουν όχι σε συνδρομητική τηλεόραση να μπουν ούτε στην ελεύθερη.Αν άξιζε κάτι θα ήταν το αρχείο της ΕΡΤ αλλά εδώ δεν το βλέπουν ελεύθερο σε συνδρομητικό θα το δουν;Εδώ ο κόσμος θα πάει να πληρώσει τώρα fusion για να δει netflix εσύ θα πλήρωνες για να δεις the voice και Ελλάδα έχεις ταλέντο και 50-50...Mάλιστα....Και σε ενοχλεί το national geo που έχει συνδρομή.Το γράφεις και μόνος σου κάποια πράγματα πληρώνεις για να τα δεις και αυτά είναι το Game of thrones π.χ (άσχετα αν αρέσει σε όλους ή όχι) δεν γίνεται να περιμένεις από κανάλια που το ταβάνι τους είναι το 50-50 να σου προσφέρουν υπερπαραγωγές.Γι αυτό θεωρώ άσκοπο το να ασχολείται ο μέσος θεατής με το αν πρέπει να υπάρχει game of love και κάθε τέτοια εκπομπή.Δηλαδή ο Φουρθιώτης που υπάρχει είναι πιο ποιοτικός γιατί ειδκά το game of love πρέπει να ξηλωθεί;Ξηλώνεις την τηλεόραση απλό είναι.Εσύ θέλεις να υπάρχουν τα ελληνικά σάπια κανάλια και να σου δείχνουν εκπομπές τύπου History channel....Δηλαδή θέλεις το cosmote history δωρεάν...Κάποια πράγματα δεν γίνονται και όσο υπάρχουν επιλογές να δεις σοβαρά κανάλια με το μικρότερο δυνατό κόστος δεν αναλώνεσαι με την ελληνική τηλεόραση.
  13. Στις ρυθμίσεις βρίσκεις το μενού ειδοποιήσεις και μπορείς να επιλέξεις σε κάθε εφαρμογή πόσες ειδοποιήσεις θέλεις.Αν έχεις privacy guard με το που ανοίγεις κάθε εφαρμογή θα επιλέξεις το notification on.Στις επιλογές προγραμματιστή υπάρχουν κάτω κάτω οι επιλογές για τις εφαρμογές αν θέλεις να τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο με το που κλειδώσεις τη συσκευή.
  14. Όσον αφορά τους φόρους θα το δούμε και υπάρχει σε άλλα threads.Όσον φορά την τηλεόραση εσύ δηλαδή θα πλήρωνες συνδρομητική για να δεις 50-50 και τροχό της τύχης και ρουκ ζουκ και εκατομμυριούχο και talent show με αξιόλογες φωνές ούτε καν ας πούμε το αρχείο της ΕΡΤ που αναφέρεται στο άλλο σχόλιο και όχι animal planet national geo και λοιπά.Δηλαδή το discovery δεν αξίζει να το πληρώνεις επειδή δεν είναι ελληνική παραγωγή.Τι να πω πραγματικά....Όπως αναφέρεται και σε άλλο σχόλιο έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει.Game of love μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Υγ1 Τα κανάλια στην IPTV είναι άπειρα όχι 30 αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. Υγ2 Επίσης δεν ανέφερα ότι η συνδρομητική τηλεόραση έχει μόνο ντοκιμαντέρ Υγ3 Το COSMΟΤΕ history είναι μία πραγματικά καλή ελληνική παραγωγή την οποία θα την έχεις μόνο με συνδρομητική τηλεόραση Υγ4 Δεν αναφέρω καν ότι οι περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης είναι αντιγραφή ξένων.
  15. Aκριβώς φίλτατε και εκεί πάει το πράγμα με τους νέους φόρους και τις ατελείωτες διαφημίσεις για fusion και λοιπά αλλά ο κόσμος δεν βλέπει μπροστά.Το γράφω σε μερικά threads εδώ και μία βδομάδα.Άρα όσοι δεν έχουν λεφτά για ote θα στραφούν στην IPTV και όσοι παραμείνουν με kodi (ότι έχει απομείνει από θέμα αποθετηρίων και εκεί γιατί 2 χρόνια τρώει τις αγωγές) θα τρέχουν να βρουν VPN για να βλέπουν έστω ταινίες ή τα συνδρομητικά κανάλια αλλά όχι με ελληνικούς υπότιτλους κάτι που είναι βασικό για τον Έλληνα χρήστη.Όταν δε θα κοπούν και τα sites που στριμάρουν ταινιούλες και σειρούλες γιατί θα έρχονται τα μπιλιετάκια στο σπίτι όπως στη π.χ Γερμανία πολύ σωστά τότε να δεις πως θα αρέσει σε όλους η συνδρομητική και ας μην είναι παραγωγή Αλαφούζου το πρόγραμμα :lol:
  16. Περιμένεις εσύ δηλαδή από τα ελληνικά κανάλια που ζουν παρασιτικά τόσα χρόνια να κάνουν σοβαρές παραγωγές;Προφανώς και θα πληρώσεις συνδρομητική για να δεις discovery και national geographic και όλα αυτά τα κανάλια μεταγλωτισμένα.Επειδή όμως το κόστος ήταν μεγάλο και ακόμα παραμένει για κάποιους θα πας στην επιλογή της IPTV για να βλέπεις όλα αυτά τα προγράμματα σαν να είχες συνδρομητική.Δεν θα περιμένεις από τον ANT1 και τον κάθε ΑΝΤ1 να σου κάνει πρόγραμμα αλά discovery science προφανώς.Άρα όσοι θέλουν να δουν όλα αυτά τα κανάλια (και πρέπει να τα βλέπουν για μένα) και θέλουν και υπότιτλους τι θα κάνουν θα μπαίνουν στο internet να βλέπουν τις εκπομπές και δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα;Δεν νομίζω.Θέλουν να πατάνε το κουμπί και να βλέπουν τα πάντα σε δευτερόλεπτα και δεν τους ενδιαφέρει αν η παραγωγή είναι ελληνική ή ξένη αρκεί αυτό που βλέπουν να είναι ποιοτικό.και υπάρχει άπειρη ποιότητα στην συνδρομητική τηλεόραση.Συνεπώς δεν είναι μόνο τα αθλητικά.Βασικά ένα τίποτα είναι τα αθλητικά μπροστά στα άλλα.Για τις ταινίες ναι θα τις δεις από τόσες επιλογές που υπάρχουν online αλλά κάτι άκουσα για νέους φόρους και πνευματικά δικαιώματα σε άλλο thread.Θα κοπούν αυτά όπου να ναι και στην Ελλάδα γι αυτό 1 στις 2 διαφημίσεις είναι για fusion.Τότε είναι που θα πάει όλος ο κόσμος στην IPTV εδώ θα είμαστε γιατί δεν θα έχει τόσα λεφτά να πληρώνει ote και nova και φυσικά το άχρηστο fusion επειδή έχει το άχρηστο netflix.
  17. Έχει adblocker αλλά χωρίς adaway και blockada δουλειά δεν γίνεται.
  18. Eπειδή κι εγώ έχω τον puffin paid για το θέμα των διαφημίσεων βάλε blockada και τέλος.
×
×
  • Create New...