Jump to content

StoryToTell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

StoryToTell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Αριστούργημα το "Capharnaum"...Ελπίζω σε ανάλογες προτάσεις των "City of God" και "Amores Perros"
  2. Είναι καλή ταινία βασισμένη σε serial killer.Κάτι σαν το Zodiac.Απλά το casting δεν είναι πρωτοκλασσάτο.
  3. Για να σταματήσεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις στα 10 https://www.windowscentral.com/how-stop-updates-installing-automatically-windows-10
  4. Αν κατάλαβα καλά μάλλον έβαλες αναβαθμίσεις και όταν ξεκίνησε ο υπολογιστής δείχνει μαύρη οθόνη και μόνο τον κέρσορα.Μπες σε safe mode πήγαινε στον πίνακα ελέγχου windows updates και υπάρχει η επιλογή εγκατεστημένες αναβαθμίσεις.Βάλε ταξινόμηση ανά ημερομηνία για να είναι οι πιο πρόσφατες πάνω πάνω και κάνε μία μία απεγκατάσταση ξεκίνα τον υπολογιστή να δεις αν ξεκινάει αλλιώς επανέλαβε τη διαδικασία με την επόμενηΑυτό το πρόβλημα το συνάντησα όταν έκανα αναβαθμίσεις windows και κάρτας γραφικών.
  5. Αρκετά καλή ταινία και το σενάριο βγαλμένο από Ελλάδα :whistle: Last King of Scotland 2006
  6. Πες μας τα add-ons των browsers με φίλτρα αέρα ή απορροφητήρα κάνουν το μπλοκάρισμα;
  7. Δεν μπορεί να γνωρίζει ο καθένας ποιές ταινίες έχουν δει οι αμμέτρητοι χρήστες του site.Οπότε ο καθένας προτείνει αυτές που έχει δει.Επίσης θεωρώ πολύ πιο πιθανό να έχει δει κάποιος το The Accountant , το Sully , το Wind River από το Mesrine 1+2 που είναι δεκαετίας στη καλύτερη.Σε λίγο θα μας πεις να σου προτείνουμε και αυτές που παίζονται τώρα στον κινηματογράφο.
  8. Η εφαρμογή όπως και κάθε εφαρμογή έχει ρυθμίσεις όπως ακριβώς και οι adblockers για pc.Τα adblockers λειτουργούν με hosts που σημαίνει ότι ανανεώνονται και προσθέτονται καινούρια πράγματα στις λίστες.Επίσης υπάρχουν λίστες που έχουν φτιαχτεί για να μπλοκάρουν συγκεκριμένο περιεχόμενο γι αυτό και δίνεται η δυνατότητα στα adblockers να προσθέτεις όποια λίστα σε καλύπτει.
  9. Ωραίο σχόλιο συμφωνώ σε γενικές γραμμές και είμαι και αρκετά παραπάνω ηλικιακά.Ίσως είναι υπερβολικό το διάστημα των δέκα χρόνων για να παίξεις το παχνίδι αλλά είναι καθαρά προσωπικό κριτήριο.Αν και δεν παίζω πλέον με την έννοια του gamer παρακολουθώ τη βιομηχανία παιχνιδιών από θέμα προγραμματισμού καθαρά και όχι σαν διασκέδαση.(Σεβασμός σε όσους έχουν τερματίσει το atari :lol:)
  10. Αθάνατη Microsoft...Bγάζει update για να διορθώσει το update του update...Αφού χρησιμοποιείτε windows μην βιάζεστε με τα updates...
×
×
  • Create New...