Jump to content

Mixahlid3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    572
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Mixahlid3

  • Ημ. Γέννησης 04/09/1952

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Mixahlid3's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. ΄Εχω στην κατοχή μου δύο Redmi. ΄Ενα Note7 και ένα 7. Το Redmi note 7 εντοπίζει το 5G του ρουτερ και συνδέεται κανονικά. Το Redmi 7 δεν το αναγνωρίζει παρά μόνο το 2.4. ΄Εκανα προσπάθειες αλλαγής καναλιών και συχνοτήτων στο ρούτερ χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια λύση?
  2. ΄Εχω δύο Redmi . ΄Ενα Note 7 και ενα 7. Το πρόβλημα μου είναι ότι το πρώτο αναγνωρίζει το 5g του ρούτερ ενώ το δεύτερο όχι. Δοκίμασα αλλαγές καναλιών και συχνοτήτων στο ρουτερ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια λύση?

  3. Ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν οι επεκτάσεις λειτουργούν μια χαρά.
  4. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό το θέμα τακτοποιήθηκε. Το άλλο πρόβλημα με ιστοσελίδες που πριν τις ανοίξω μου βγάζουν μήνυμα για το αν συμφωνώ ή απορρίπτω?
  5. Δεν συμβαίνει κανένα από τα δύο. Και λογαριασμό gmail έχω και στα cookies δεν έχω βάλει κάποιο περιορισμό.
  6. ΄Εχω ενα θέμα με όλους τους browsers που χρησιμοποιώ. ΄Οταν ανοίγω τον browser για αναζήτηση πάντα μου βγάζει το μήνυμα της Google <<πριν προχωρήσετε στην αναζήτηση>> που μάλλον έχει σχέση με τα cookies. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί?
  7. Εγώ έχω την 12.5.1 Global . Θα μου έρθει κάποια νεότερη?
  8. Mark_k Το καλώδιο ethernet είναι cat7 και συνδέεται μέσω TP-LINK. Η wi-fi σύνδεση είναι μέσω 5Ghz . Laptop έχω Sony vaio. Η απόσταση με το ρούτερ είναι 4 μέτρα περίπου.
  9. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η ταχύτητα με σύνδεση ethernet είναι μικρότερη σε σύγκριση με Wi-fi? 83.2 Down 10.8 upl/101.2 Down 10.6 upl. ΄Εχω vdsl σύνδεση 100 mbps.
  10. Μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής ΕΠΑΦΕΣ σε Redmi note 7 παρατήρησα ότι ενώ πριν ανοίγοντας τις επαφές στα δεξιά υπήρχε η μπάρα με το Ελληνικό αλφάβητο τώρα εμφανίζεται το αγγλικό και δεν μπορώ να κάνω γρήγορη αναζήτηση. ΄Οποιο γράμμα και να πατήσω από το αγγλικό αλφάβητο με πηγαίνει στην τελευταία επαφή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  11. Μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής ΕΠΑΦΕΣ σε Redmi note 7 παρατήρησα ότι ενώ πριν ανοίγοντας τις επαφές στα δεξιά υπήρχε η μπάρα με το Ελληνικό αλφάβητο τώρα εμφανίζεται το αγγλικό και δεν μπορώ να κάνω γρήγορη αναζήτηση. ΄Οποιο γράμμα και να πατήσω από το αγγλικό αλφάβητο με πηγαίνει στην τελευταία επαφή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  12. ΄Ηθελα να επιβεβαιώσω το ότι δεν λειτουργεί.Ευχαριστώ.
  13. Ευχαριστώ πολύ.Προσπάθησα να το συνδέσω στο Mi pc suite αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.Εγκατέστησα κανονικά όλους τους drivers αλλά μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να αναβαθμίσω τη συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ πολύ.
  14. Οδηγίες πως να το βρώ?Στο Iphone που έχω το βρήκα στο redmi δεν καταφερα. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οδηγίες πως να το βρώ?Στο Iphone που έχω το βρήκα στο redmi δεν κατάφερα.
  15. Παιδιά μια ερώτηση.Το redmi 7 note έχει Screen Monitoring?
×
×
  • Create New...