Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. mixtri

    mixtri

    Members


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      14.023


  2. paanos

    paanos

    Moderators


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      6.685


  3. Arinos

    Arinos

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      1.140


  4. kmpatra

    kmpatra

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      8.793


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 21/02/2024 in Δημοσιέυσεις

  1. Ναι, σε αυτό αναφέρομαι. Είναι μια ενδιαφέρουσα προσωπική εμπειρία.
    4 points
  2. Καλησπέρα σας, μερικές μετρήσεις από το κέντρο Θεσσαλονίκης στο Parco απέναντι από την ΧΑΝΘ https://www.speedtest.net/result/i/5994150745 Πλατεία Ιπποδρομιου https://www.speedtest.net/result/i/5994317623 Ναυαρίνου στα ανάκτορα του γαλερίου https://www.speedtest.net/result/i/5994320024 Ναυαρινου προς το καφέ ηλιοτρόπιο https://www.speedtest.net/result/i/5994320024 Παλιών Πατρών Γερμανού με Αλ. Σβώλου https://www.speedtest.net/result/i/5994324621 Οδός Σκρά https://www.speedtest.net/result/i/5994329267 Πατριαρχου Ιωακειμ https://www.speedtest.net/result/i/5994344194 Στέφανου Ταττη με Εγνατία σε 5G https://www.speedtest.net/result/i/5994357804 Εκεί όμως έχει και Micro https://www.speedtest.net/result/i/5994360316 Εγνατία στο Mikel στη στάση ιασωνίδου https://www.speedtest.net/result/i/5994366219 Απέναντι από την Κάμαρα https://www.speedtest.net/result/i/5994372923 LTE στο πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο ύψος της Σβωλου https://www.speedtest.net/result/i/5994374625 Θα ηθελα σε αυτό το ποστ, να ευχαριστήσω και τα δυο μέλη @georgebad @CaptainNickGR όπου κάναμε από κοινού μετρήσεις.
    1 point
  3. Α ρε αυτός ο Σωτήρης....κανει τον κόσμο να "μεταναστεύει"!!!
    1 point
  4. Αυτό το "λάθος" είναι υπέρ της εταιρίας ή υπέρ σου; Κράτησε μία φωτό για το αρχείο σου.
    1 point
  5. Υποτίθεται αύριο/μεθαύριο. Για να δούμε. Ανοίγεις την κάμερα, πατάς το μικρό κίτρινο κουμπί που βγαίνει κάτω δεξιά (εφόσον εντοπίζει ότι πρόκειται για έντυπο) και μετά πατάς την επιλογή που κάνει εξαγωγή το κείμενο από την εικόνα.
    1 point
  6. https://www.speedtest.net/my-result/a/9925986101 Βιομηχανική περιοχή Σίνδου, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία.
    1 point
  7. Αποκλείεται. Δεν θα αφήσει η ΕΕ να γίνουν δύο οι παίκτες. Κάποτε δεν άφηνε οι τέσσερεις να γίνουν τρεις. Τώρα το κατήργησε αυτό,αλλά λιγότερους από τρεις παίκτες δεν επιτρέπει
    1 point
  8. Αντε να δούμε με το θέμα της μπαταρίας που θα το φτάσουμε..... τις πεθαίνουμε, τις Ξανά αναστενουμε κ τις Ξανά πεθαίνουμε 🤣🤣. Εγω ακόμα δεν κάνω τίποτα από αυτά θα ακούσω γνώμες πρώτα..... αν κ πιστεύω το update που θα πάρουμε θα στρώσει και η μπαταρία..
    1 point
  9. Συνεχίζει να εργάζεται στην εταιρία;
    1 point
  10. Ναι φυσικά, είναι συμβόλαιο με δέσμευση. Αφού ενεργοποιήθηκε 6/12/23 σημαίνει ότι αν διακόψετε τώρα είναι το 1/4 των παγίων που απομένουν, δηλαδή θα πληρώσετε 5,25 πάγια Για σιγουριά δες και το συμβόλαιο. Από το web πάτα ρυθμίσεις > συμβόλαια και στην καρτέλα κινητή βρες το συμβόλαιο εκείνης της σύνδεσης.
    1 point
  11. Δεν βρήκα άκρη, ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν. Το έψαξα και σε άλλα φόρουμ λένε να αλλάξεις το contrast ratio των χρωμάτων αλλά αυτό χαλάει τα χρώματα. Θα περιμένω την επίσημη απάντηση. Το τρεμοπαιγμα όχι δεν μου το έκανε πάλι για την ώρα, έβαλα χθες το πρωί την ανάλυση στο φουλ και τα hz στο high και αυτά όμως.
    1 point
  12. Αν έχει εκδοθεί λογαριασμός, δες στη δεύτερη σελίδα το γκρι πλαίσιο που λέει «Το πρόγραμμα σας προφέρει κλπ κλπ. Ημερομηνία λήξης χ/χ/χχχ». Αλλιώς από my Vodafone web επιλέγεις κινητά > τον αριθμό > στο κάτω μέρος στις πληροφορίες λέει λήξη
    1 point
  13. Βλέπεις το συμβόλαιο ή ρωτάς την εταιρεία!
    1 point
  14. Δίκτυα κινητής. Να μπαίνει το WiFi calling μόνο σε έκτακτη ανάγκη
    1 point
  15. Ότι και να έχουν πει στην νόβα μέχρι στιγμής ήταν μόνο hype για τον εντυπωσιασμό των συνδρομητών , μετόχων κλπ. Δεν έχει νόημα να τα αριθμήσω. Το έμπειρο μάτι αρκετών φίλων εδώ μέσα δεν τσίμπησε τότε και τελικά δικαιώθηκαν. Το κακό είναι τώρα που είναι αδύναμη στα ματιά μερικών μέχρι να πουληθεί θα ακούσουμε πολλές ανοησίες και δυστυχώς βρίσκουν ευκαιρία οι άλλοι δυο να ανεβάζουν τιμές στα συμβόλαια.
    1 point
  16. Τη βαλανε σε συμβόλαιο με δέσμευση; Αν ναι, τότε μετά τους 2 μήνες θα πληρώσει τα μαλλιοκεφαλα της (1/4 των παγίων επι τους μήνες που απομένουν μέχρι την λήξη) +30€. Τους πρωτους 2 μηνες πληρώνει μόνο 2 πάγια+30€. Αν είναι χωρίς δέσμευση, είναι 30€ η μετατροπή και στη ζητάνε μάλιστα να την προπληρώσεις. Τα 30€ δεν τα πληρώνεις αν πας σε άλλη εταιρία
    1 point
  17. Το ίδιο συμβαίνει και στο Αργοστόλι… η Nova παίζει περιμετρικά κυρίως αλλά η Vodafone έχει σταθμό εντός πολης.
    1 point
  18. Δίνω τα εύσημα στην Vodafone γιατί έχει υπηρεσίες εύρεσης δικτύου για τηλεφωνικούς αριθμούς που μας ενδιαφέρουν. Νόμιζα πως όταν έστελνα ένα τηλ. αριθμό ως μήνυμα στο 1292 η απάντηση θα ήταν ΝΑΙ ανήκει ή ΟΧΙ δεν ανήκει στο δίκτυο Vodafone, όμως αυτό είναι λάθος. Το 1292 σου λέει σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που ψάχνεις, δηλαδή έχουμε τρεις πιθανές απαντήσεις. Ανήκει cosmote ή Vodafone ή Nova. Ενώ το 1253 σε πληροφορεί αν ο αριθμός που σε ενδιαφέρει ανήκει ή όχι στην CU παρέα.
    1 point
  19. Νέα πάνελ;; Θέλω να βλέπω αλλαγές!✌️
    1 point
  20. 1 point
  21. Τελικά τα 600+600 έληξαν το ίδιο βράδυ στα ληγμένα Q και f2go. Σου λέει εγώ στα δίνω, το αν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είναι άλλο θέμα. Κι αφού δεν ανανέωσες τον ληγμένο χρόνο την ίδια μέρα, στα παίρνω πίσω😂
    1 point
  22. Λάθος, ανά δευτερόλεπτο είναι. Ότι λέω είναι εξακριβωμένο. Αν μπήτε στο 1265 θα ακούσετε το υπόλοιπο Κ Α Ι με δευτερόλεπτα. Κάντε μία κλήση 5" και θα δείτε ότι τρώει μόνο 5".😀 😁
    1 point
  23. μια από τα ίδια σε και σε ενα που μολις προσπάθησα .... προσωρινά μη διαθέσιμη
    1 point
  24. Δεν αποκλείεται να την έκοψαν,οπως και την προηγουμένη φορά. Αν και το προσωρινά μη διαθέσιμη μπορεί να υποδηλώνει φόρτο στο σύστημα. Δεν αποκλείεται τετοιες προσφορές να έχουν και όριο στον αριθμό των συνδρομητών που τις λαμβάνουν ή τις ενεργοποιούν.
    1 point
  25. Σε ευχαριστώ! Την ενεργοποίησα σε 4 νούμερα. Ο αδερφός μου προσπάθησε τώρα σε άλλα 3 αλλά λέει προσωρινά μη διαθέσιμη. Μάλλον την έκοψαν.
    1 point
  26. Δεν δουλεύει σε Q με ληγμένο υπόλοιπο 5 μήνες, όμως εισερχόμενες και ΣΜΣ δέχεται. Επίσης τα 600' είναι με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, πολύ σημαντικό. Οπότε με μία ανανέωση σε Q με 8€ βγαίνουν 3 μήνες με επέκταση υπολοίπου στον 2ο μήνα αγοράζοντας με 6€ unlimited nights ή 5,30/28 ημέρες για Αλβανία-Βαλκανια που δίνει 200' προς νόβα/q και 500μβ. Όσο κρατήσουν αυτά βέβαια. Οπότε με ληγμένο αν μπει μια 8ευρη από κσουντνταουν παίρνει μπροστά. Ωραία κίνηση για ενεργοποίηση πεθαμένων αριθμών σε συρτάρια.
    1 point
  27. Καλημέρα. Για κάντε μια (δωρεάν) δοκιμή, μηνυμα 31 στο 12410. Εμενα χτες μου απαντησε: ΣYΓXAPHTHPIA! EΓΓPAΦHKEΣ ΣTHN ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣOY ΔINEI KAΘE 1H TOY MHNA 600 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 600MB. MOΛIΣ ΠHPEΣ TO ΠPΩTO ΔΩPO KIOΛAΣ! Προφανώς βολεύει όσους έχουν ανάγκη αρκετή ομιλία. Δοκιμάστηκε σε 2 αριθμούς, νέο και παλιό f2g και το έδωσε και στα δυο,τα οποία έχουν κάνει ανανέωση μέσα στο δίμηνο. Ο κωδικός δοκιμάστηκε τυχαία μεταξύ άλλων, δεν είχε έρθει κάποιο μήνυμα. Φυσικά δεν ξέρω αν θα το πάρουν όλοι και υπό ποιες προϋποθέσεις. Απο παλιότερα ποστ που έψαξα,επι wind συνήθως ο κωδικός έδινε δωρεάν παροχές για 6 μήνες. Ως είθισται,αν κάποιος το βάλει σήμερα,θα πάρει τα λεπτά τώρα,και ξανά, όπως το γράφει κιόλας, την 1η Μαρτίου. Οπότε αν είναι 6μηνη θεωρητικά θα μπουν 6 δόσεις, 1 τώρα και οι επόμενες 5 καθε πρώτη του μήνα. Άγνωστο μέχρι πότε θα επιτρέπει ενεργοποίηση. Οπως έγινε και σε άλλη περίπτωση μπορεί να την κόψουν οποτεδήποτε. Άγνωστο αν και αυτή είναι για 6 μήνες ή λιγότερο. Δεν γνωρίζω αν δίνει παράταση υπολοίπου,το πιθανότερο είναι όχι οπως συμβαίνει σε τέτοιες προσφορές. Το δικό μου υπόλοιπο έληγε στις 23/3 οπότε σε αυτό θα ήθελα κάποιο feedback,αν δίνει παράταση τουλάχιστον την πρώτη φορά,σε υπόλοιπα που λήγουν σε λιγότερο από 30 μερες. Update ΔΕΝ δίνει παράταση με την ενεργοποίηση
    1 point
  28. Εμένα μου έδωσαν με 20,31€ το Fiber 100 Pro FTTC με απεριόριστα σταθερά-κινητά και το νέο ρούτερ που δίνουν στα Pro προγράμματα.
    1 point
  29. Είχα σταθερό NOVA σε ένα φοιτητικό σπίτι για να υπάρχει ίντερνετ. Πέρασαν 15 μήνες από την τελευταία ανανέωση του 24μηνου συμβολαίου. Ξενοικιάζεται το σπίτι και ζητάω διακοπή και κατάργηση της γραμμής. Όχι μεταφορά. Κάνω την αίτηση στις 24/1/24 και μου λένε ότι η διακοπή θα γίνει στις 12/3/24. Δηλαδή σε 48 μέρες, Μέχρι τότε θα πληρώνω τους λογαριασμούς και για να μην χρησιμοποιήσει ο άλλος ενοικιαστής την γραμμή, μου είπαν να κάνουν φραγή. Επιπλέον θα πληρώσω τέλη διακοπής 26,12 Ευρώ. Θα μου φάνε τώρα λίγα ευρώ, αλλά δεν θα με ξαναδούν οι καραγκιόζηδες.
    0 points
  30. Την έχω πατήσει κι εγώ. Στους όρους λέει ότι κάθε πιστωτική μέχρι 2 αριθμούς δίνει δώρο. Αφού πάρεις το δώρο, μετά μπορείς να τη διαγράψεις και να βάλεις σε όλα την ίδια για να μην μπερδεύεσαι με τα κλειδώματα ξεκλείδωματα. Τις εναλλακτικές κάρτες θα τις έχεις πάντα κλειδωμένες εκτός από τη πρώτη φορά που θα τσεκαρει με 0,01 και θα το επιστρέψει. Εμένα με έχει βολεψει η viva σε αυτό που κλειδώνει ξεκλειδώνει εύκολα από την εφαρμογή και βγάζεις και virtual κάρτες για να βάζεις ανά δύο νούμερα. Στις virtual δεν έχει χρέωση, χρέωση έχει μόνο αν ζητήσεις να σου στείλουν φυσική κάρτα. Κι εγώ έχω παιδιά, παππούδες, εταιρικά όλα liquid. Το δύσκολο είναι οι κωδικοί και οι ημερομηνίες που πρέπει να ανανεώσεις κλπ.. Έχω μια λίστα σε excel για να μην χάνω τον ελεγχο, και τις ημερομηνίες των ανανεώσεων τις πέρασα μια φορά στο ημερολόγιο κι όταν χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια μου έρχεται ειδοποίηση. Σωστός, λειτουργεί. Το έχω κάνει. Ακριβώς ίδια περίπτωση, με εταιρικό συμβόλαιο που έγινε προσωπικό μετά έγινε f2g και τέλος CU. Με 12 € τότε στο f2g κι άλλα 12 στο CU.
    0 points
  31. Έχει καθυστερήσει να μου πιστωθεί το CU Cashback. Ενώ πάντα μου πιστωνόταν μέσα σε 24-48 ώρες συμπληρώθηκαν 96 ώρες και ακόμα άφαντο Να ρίξω μια ιδέα;;;;Δήλωσε στο 13840 μια προβληματική περιοχή και θα σου πουν αυτοί να φύγεις ατελώς και τους λες να το καταχωρήσουν. Την επόμενη μέρα το επιβεβαιώνεις με το 13830(ότι δηλαδή έχεις το ελεύθερο να φύγεις ατελώς)και την ίδια μέρα κάνεις αίτηση φορητότητας στο Free2go. Εκεί θα πληρώσεις μια κάρτα 13 ευρώ μόνο. Λογικά θα σε πάρουν μόλις ολοκληρωθεί η φορητότητα και από την vf για κάποια αντιπρόταση. Αν την δεχτείς ξαναγυρνάς πίσω. Αν όχι ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση στο Free2go κάνεις αίτηση φορητότητας και επιστρέφεις στο CU. Δηλαδή γλιτώνεις πέναλτι και 30 ευρώ κόστος μετατροπής συμβολαίου σε καρτοκινητό. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα
    0 points
  32. Στη νέα εφαρμογή που μόλις τώρα κατάφερα να μπω, πώς βλέπεις το λογαριασμό σε μορφή pdf; Παλιά υπήρχε ένα εικονίδιο με την ένδειξη pdf σε κυκλάκι πάνω δεξιά. Τώρα δεν το βρίσκω Επεξ. Το βρήκα αλλά κάνει λάθος στα δεδομένα
    0 points
  33. Είχα γράψει πριν 7 ημέρες ότι με άφησε να βάλω κ 3ο αριθμό liquid στην ίδια κάρτα. Μην το κάνετε. Η 1η ανανέωση δεν ήταν δωρεάν για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν το βρήκα στους όρους του app , αλλά μου είπε ότι υπάρχει στο site και θα μου στείλει τον σύνδεσμο. Επίσης μου είπε ότι σε 5 ημέρες θα ακυρωθεί η συναλλαγή (ίδωμεν) για να μπορέσω να βάλω το ποσό που θέλω με άλλη συναλλαγή και ότι δε θα λάβω δωρεάν μήνα ακόμα και αν αλλάξω κάρτα.
    0 points
  34. Καποιο κολλημα ηταν μαλλον. Αφοτου εκανα clear cache και 2 restarts φαινεται πως (για την ωρα) δουλευει φυσιολογικα. Βεβαια εχασα δουλεια 15 λεπτων με καταχωρηση δεδομενων επειδη το ιντερνετ εκλεισε και η εφαρμογη με πεταξε οταν απλά χτυπησε το viber... Γενικα ενω ειναι κινηταρα με το software δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος και το πιο ανησυχητικο ειναι πως διαβαζω πολλους χρηστες παλαιοτερων 1+ να γραφουν οτι προτιμουν να μην κανουν αναβαθμιση καν σε συσκευες τους για να μην γινει χειροτερη! 🤣
    0 points
  35. Για δες αν λύθηκε με την ρύθμιση που έκανες, αλλιώς ίσως έχεις θέμα με την Cosmote (αν έχεις αυτή βέβαια) και τα wifi calling και κτλ ..., έχω δει παρόμοιο πρόβλημα σε 15 pro max!
    0 points
  36. Την προσωπική εμπειρία που παρέθεσε ο συμφορουμίτης εννοώ.
    0 points
  37. Δεν παιζει ρολο η payzy εκει αλλα ο acquirer που εχουν οι εμποροι, οπου οι περισσοτεροι δινουν τα χρηματα σε 1-3 ημερες απο τη συναλλαγη.
    0 points
  38. Πολύ χρήσιμο σε όσους έχουν απεριόριστα 😛
    0 points
  39. Καλησπέρα, Ενημερωτικα είχα το Unlimited που έληγε σε 2 μήνες και είχε βγάλει "προσφορα" η εφαρμογή στα 33ε και γέλαγα. Από τα νεύρα μου έκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο και θα πήγαινα, όχι για να τους πιέσω. Ε, με πήραν τηλέφωνο και μου προσέφεραν το Unlimited New στα 27ε τους είπα... ευχαριστώ, γεια σας... και αμέσως μου έκαναν αντιπροταση στα 15ε το Unlimited New και ανανεωση της σταθερής με full tv στα ~27ε - εκπτωση λόγω κινητής (το σταθερό έληγε σε 6 μήνες, το είχα στα 30ε ανά μηνα). Όμως μετά το 12μηνο είναι +1,5ε. Απλως ενημερωτικα
    0 points
  40. Αυτός που καλείς πρέπει να ακυρώσει τις προωθήσεις και έτσι θα χτυπάει για πολλή ώρα.
    0 points
  41. Θέλω να πιστεύω μέχρι πριν το καλοκαίρι, θα βγάλουν την "εναλλακτική" των extra sim που έγραψαν κάποια site και να προλάβουν έτσι καταστάσεις διακοπών που κάποιοι θα θελουν να διαμοιρασουν ίντερνετ χωρίς κάποιο φευγαλεο κόστος για λίγες ημέρες 😏
    0 points
  42. 8 μερες απο την φοητοτητα και τα λεφτα απο το υπολοιπο ειναι στον λογαριασμο μου μετα την καταγγελια μια χαρα, πλεον δεν εχω κανενα Nova και θα παρακολουθω ελαχιστα και ακανονιστα το νημα
    0 points
  43. Δεν είσαι τίποτα ΔΕΝ ήσουνα ποτέ Δεν είσαι τίποτα που πρέπει να θυμάμαι Αυτά που σου 'δωσα ΔΕΝ άξιζες κουτέ Και με ανάγκασες μονάχη να κοιμάμαι 🤪
    0 points
  44. Εγώ συμφορουμήτες το βλέπω από την άλλη σκοπιά, ξέρω θα τα ακούσω αλλά επιτρέψτε μου... Το forum όπως καταλαβαίνετε δεν είναι η κύρια πηγή εσόδων ούτε του admin, ούτε της εταιρείας η οποία φροντίζει για τα έξοδά του (και στην οποία λογικά είναι υπάλληλος ο admin). Άρα δεν αποτελεί προτεραιότητα, πόσο μάλλον η εξυπηρέτηση για μια υλοποίηση που φέρνει max ένα 10% του συνόλου των συνδρομητών, και οι οποίοι λόγω tapa "γλυτώνουν" και μέρος των διαφημίσεων του site. Ναι ίσως είμαστε οι πιο παλιοί, ναι το πονάμε, ναι το παρακολουθούμε, βοηθάμε και ενδεχομένως να έχουμε μεγαλύτερο engagement ως 10% από όλη τη βάση νέων συνδρομητών το τελευταίο 6μηνο, αλλά και πάλι... δεν σώζουμε την παρτίδα. Παράλληλα εικάζω πως οι mods όπως και προ δεκαετίας, το κάνουν από χόμπι, όχι επί πληρωμής. Που θέλω να καταλήξω, σχόλια προκλητικά και ειρωνικά, δεν βλέπω πως ακριβώς βοηθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αν συνεχίζουν να στέλνουν requests στους προγραμματιστές που βοηθάνε και καταφέρουν να βρεθεί λύση, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε οι ορκισμένοι του Tapatalk και τους ευχαριστούμε. Τα υπόλοιπα περί γραψίματος κλπ. τα θεωρώ απλά αγένεια. Κι εγώ μπαίνω μακράν λιγότερο και αντίστοιχη είναι και η συμμετοχή μου, but oh well, θα ζήσω, κι εγώ και το forum. Τέλος σε περίπτωση που βοηθάει, αν έχουμε περασμένο το SMF 2.1 plugin έχουν βρει λύση στις τελευταίες σελίδες εδώ - https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/smf2-1-stable-release-compatible-issue-with-tapata-t46857-s80.html
    0 points
  45. Για όσο διαρκέσει θα παραμείνω στη Nova. Μετά βλέπουμε πάλι. Αυτό είναι το καλό στην καρτοκινητή. Δεν σε δεσμεύει τίποτε.
    0 points
  46. το forum φυτοζωεί ρε παιδιά εδώ και καιρό και δεν φαίνεται να καίγεται κανείς να το τρέξει. κρίμα μόνο γιατί βλέπω πολλά παλιά μέλη που έχουμε πάνω από 15 χρόνια εδώ, να αγαπούν το φόρουμ και να θέλουν να μείνουν ενεργοί.
    0 points
  47. Ακριβώς έτσι κανω κ γω
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...