Jump to content

Mikepan_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    283
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Mikepan_1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Ισως τις δινουν πρωτα σε χαμηλοτερης κατηγοριας συσκευες να τεσταρουν πριν τις δωσουν σε flagship; Ποιος ξερει πως σκεφτονται. Εδω 5 μηνες κι ακομα δεν εχουν διορθωσει βασικα glitches του oxygen που τα βλεπει μεσος χρηστης μεσα σε μιση ωρα. Θα βγαινουν τα Oxygen 15 κι ακομα θα συζηταμε για διορθωσεις στα 14. Απ τις αξεχαστες εποχες που ειχα sam ειχα να δω τετοιο χαλι με το software development.
  2. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Το νεο update στο 12R βελτιωνει καποια απο τα θεματα που εχω αναφερει κ για τα οποια τους ενημερωσα. Ελπιζω να δουμε τις αλλαγες και στο 12
  3. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Οντως χειροτερο. Δεσμευει τα faces, τα λουρακια ολα. Τελος προηγουμενης βδομαδας εφυγε με courier, το περιμενω.
  4. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Για να μειωσουν τα bezels, στο σημειο που ηταν το μαυρο bezel το αντικατεστησαν με τους μπλε αριθμους. Οι οποιοι ειναι μονιμοι εξωτερικα του ρολογιου, ανεξαρτητα του face που χρησιμοποιεις.
  5. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Τελικα το χρωμα ειναι διαφορετικό μονο απ' ότι φαινεται, ισως και μικροτερα bezels??
  6. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Αποδοση μπαταριας απο 80% στα 11%. Εξαιρετικη αποδοση βεβαια κατα κυριο λογο σε εσωτερικο χωρο και με wifi. Με πολυ browsing, αρκετο outlook και λιγο viber-whatsapp.
  7. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Το ιδιο κι εγω.
  8. Το 11ρι καλυτερο απο το S23 το απλο. Και η καμερα καλυτερη. Εχει και καλυτερη telephoto. Επισης το s23 ειναι μικρο σε size. Απο την αλλη το S23 εχει καλυτερη ληψη βιντεο. Για τα αλλα 2 προσωπικα δεν εχω εικονα δεν τα εχω επεξεργαστει.
  9. Το "κολλημα" το εχουν δυστυχως ολες οι συσκευες με Oxygen 14. Ανοιγεις chrome ή youtube (και αλλες). Αλλαζεις app απο τα recent apps και οταν επιστρεψεις σε chrome, youtube etc κανει 2-3 δευτερολεπτα να ανταποκριθει. Το κανει μονο στην αλλαγη των app, διαφορετικα δεν κολλαει. Παρεπιπτοντως μια χαρα συσκευη το 12R εκτος απο καμερα και βιντεο που ειναι καπως μετρια με μεγαλυτερο αρνητικο ισως οτι δεν εχει τηλεσκοπικο φακο, για οσους θελουν να βγαλουν καπως πιο εξεζητημενες φωτος.
  10. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Η βασική κάμερα του Xiaomi ειναι καλυτερη. Τοσο σε ημερα οσο και νυχτα. Εχει καπως χειροτερο ζουμ, χειροτερη ultrawide και χειροτερη σελφι. Βιντεο δεν ξερω. Η μπαταρια ειναι καλυτερη του 1+. Στα υπολοιπα, δεν θα καταλαβει καμια απολυτως διαφορα. Τη μεγαλυτερη διαφορα αναμεσα στις 2 συσκευες θα τη δει στο software και στο after sale support κι εκει ειναι θεμα προσωπικής προτιμησης. Προσωπικα πολύ δυσκολα θα εδινα πανω απο 500 ευρω για συσκευη Xiaomi αλλά περί ορέξεως.
  11. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Ελαχιστες οι διαφορες που θα δεις στο day to day performance αναμεσα στις δυο συσκευες. Το OP πρεπει να εχει καπως καλυτερη μπαραρια και καλυτερη σελφι. Επισης αν παιζεις παιχνιδια καλυτερος ο snapdragon στο OP, αν και για την ωρα το λογισμικο της OP δεν τον εκμεταλλευεται στο επακρο μαλλον για εξοικονομηση μπαταριας. Νομιζω στα 600 ευρω υπαρχει καπως καλυτερο VFM στο 1+ εξαιτιας των παραπανω σημειων, της λιγο μεγαλυτερης RAM (που ειναι added value αν σκοπευεις να το κρατησεις 3+ χρονια) και του out of the box Android 14 αλλα θα προτεινα να επιλεξεις κυριως με βαση του αν προτιμας το UI/λογισμικο και after sale support της Xiaomi ή της Oneplus.
  12. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Ενα αλλο θεμα που μου εκανε: Μιλουσα στο τηλεφωνο και οσο μιλουσα κατεβασα το κινητο απο το αυτι μου να μπω google να ψαξω κατι. Με ανοιχτο το τηλεφωνο. Το κατεβασα ανοιξε η οθονη κανονικα, μπηκα chrome πατησα διπλα στο + να αλλαξω καρτελα και μολις πατησα εκλεισε η οθονη - οπως οταν το εχω το τηλ στο αυτι μου. Σαν να εντοπισε ο σενσορας οτι το ξαναβαλα στο αυτι. Το δοκιμασα αρκετες φορες παντα το ιδιο. Επρεπε να αρχισω να κουναω τη συσκευη πανω κατω για να αναψει παλι η οθονη. Το εχει παρατηρησει κανας αλλος; Σε αυτο το σημειο ειναι ο συγκεκριμενος σενσορας; ειχα την εντυπωση πως ειναι στο υψος της εμπρος καμερας.
  13. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Μου στειλανε σημερα update απο το support μετα απο 15 μερες οτι ευχαριστουν για την υπομονη μου και πως το software team εχει κανει reproduce 2 απο τα 3 θεματα που τους εστειλα και πως το software team ευχαριστει λεει που τους ενημερωσα για το bug και πως τωρα προσπαθουν λεει να καταλαβουν τι τα προκαλει ! 🤣 Και οταν εχει λεει clear εικονα θα επανελθουν. Οσο παει γινεται και καλυτερη η επικοινωνια μαζι τους! Αδυνατώ να πιστεψω οτι υπαρχει εστω και 1 πιθανοτητα να μην ειχαν καταλαβει κατι που καταλαβα σε μιση ωρα χρησης της συσκευης. Εκτος αν το software team χρησιμοποιει iPhones αντι 1+! Εν τω μεταξυ τοσο στο community της 1+ οσο και σε διαφορες σελιδες υπαρχουν δεκαδες αναφορες για τα θεματα... Ο,τι ναναι..
  14. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Ηρθε χθες αλλα ειμαι εκτος επιστρεφω τελος εβδομαδας κ θα την παραλαβω τοτε. Μαλλον δεν θα την τοποθετησω ακομα οπως και να χει. Θα τη δοκιμασω οταν ειναι να αλλαξω της irepair. Εχω και τη spigen τη θηκη που αγκαλιαζει την οθονη και με το μαυρο περιβλημα που εχει φοβαμαι μην βρισκει πανω στη θηκη.
  15. Mikepan_1

    OnePlus 12

    Αν τυχον την τοποθετησεις μας λες πως πηγε.
×
×
  • Create New...