Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. chios

    chios

    Members


    • Πόντοι

      3

    • Δημοσιεύσεις

      5.016


  2. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      13.824


  3. paanos

    paanos

    Moderators


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      6.669


  4. kyramas

    kyramas

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      845


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 29/03/2022 in Δημοσιέυσεις

  1. Εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, ούτε σήμερα ούτε λίγες μέρες πριν με τα απεριόριστα. What's up. Το ookla σε server OTE Sent from my TCL 20 5G
    2 points
  2. Εγώ όλα αυτά που αναφέρεις τα κάνω αυτόματα βάζοντας στο αρχικό στήσιμο το Gmail επιλέγω επαναφορά από backup και όλα έρχονται αυτόματα στην καινούργια συσκευή, ακόμα και τα WiFi password.
    1 point
  3. Η εφαρμογή κλωνοποίησης υπάρχει ήδη στο λειτουργικό Realme UI. Λειτουργεί και μεταξύ διαφορετικών brand.
    1 point
  4. Συνέβη και σ' εμένα πέρυσι με εγγραφή μιας από τις δόσεις βεβαιωμένης οφειλής. Το έψαξα στην ΕΤΕ και βρήκα ότι για λόγους του συστήματος εκείνη την περίοδο, δεν χρεώθηκε αυτή η δόση, εμφανίστηκε στο επόμενο statement, χωρίς άλλες χρεώσεις, και από τότε συνεχίστηκαν κανονικά.
    1 point
  5. Δεν φταίνε οι τράπεζες, αλλά ο νομοθέτης διότι όταν δόθηκαν τα πρώτα επιδόματα και οι τράπεζες χρέωσαν τους καταθετικούς λογαριασμούς για την κάλυψη οφειλών δανείων και πιστωτικών καρτών φώναζαν στην εκπομπή του Παπαδάκη (και σε άλλες παρόμοιες τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές, σε εφημερίδες & sites) πως οι τράπεζες προχωρούν σε κατάσχεση των ακατάσχετων επιδομάτων... οπότε για το "καλό" των κακοπληρωτών την πληρώνουν οι καλοπληρωτές! Αν έχεις κάποια ακατάσχετη πίστωση μπορείς να κάνεις μεταφορά μεταξύ λογαριασμών ώστε να χάσει το ποσό την ένδειξη ακατάσχετου. Κανονικά θα έπρεπε να εμφάνιζε συμβατικούς τόκους & τόκους υπερημερίας.
    1 point
  6. Χαίρομαι που βοήθησα. Αυτή που προτείνει ο φίλος είναι τούμπανο. Μην φοβάσαι θα είναι σαν να μην έχεις κάρτα.
    1 point
  7. https://www.skroutz.gr/s/15808372/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-128GB-U3-V30-A2.html προτίμησε κάρτα με μεγάλη ταχύτατα, προφανώς η κάρτα που είχες ήταν παλιά και πολύ αργή γιαυτό και τα όποια προβλήματα.
    1 point
  8. όχι απλά δε θα σε ζαλίζει αλλά θα πάθει και σοκ για το πόσο γρήγορα πάει, το έχει ο γιος μου από Πέρσι το καλοκαίρι και το έχει σκίσει μπάλα πάει.
    1 point
  9. Τάσο hardware χωρίς optimised software είναι μηδέν εις το πηλίκο. Και το Android είναι τρανό παράδειγμα. Από τα παραδείγματα που θα έπρεπε να διδάσκονται στα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο για software engineers.
    1 point
  10. Αντε με το καλό. Στην προηγούμενη αναβάθμιση μου έκαναν ένα νούμερο μου special απο απλό και κάθε μήνα χωρίς να βάλω κάρτα εδώ και 1 χρόνο μπαίνουν mb και λεπτά προς cu. Αυτή την φορά περιμένω απεριόριστα δεδομένα μόνιμα 😂 Vodafonara κάνε τα μαγικά σου πλιζ 🙂
    1 point
  11. Ο ανταγωνισμός έχει φυσικό throttling με τις μονοψήφιες που έχει παντού 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Όπου πάει οπτική θα καρφώσουν και σταθμό έτσι είπε ένα πουλάκι. Με την αδειοδότηση δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουν.
    1 point
  12. Μια χαρά θα του είναι η συσκευή. Γρήγορο είναι. Δεν θα έχει θέμα. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  13. Τα καρτοκινητά έχουν ήδη ενεργοποιημένη από το δίκτυο ειδοποίηση κλήσεων χωρίς τηλεφωνητή, για αυτό λειτουργούν οι κωδικοί. Τα συμβόλαια έχουν τηλεφωνητή και ειδοποίηση, αν θέλεις να τον κλείσεις δεν θα λειτουργήσουν οι κωδικοί. Το ίδιο και αν θες να ενεργοποιήσεις τηλεφωνητή σε καρτοκινητό ή αν προέρχεσαι από μετατροπή συμβολαίου σε καρτοκινητό.
    1 point
  14. Δεν αναφερόμαστε σε Wind. Όντως ο κωδικός που ανέφεραν τα παιδιά ισχύει αλλά πολλές φορές χρειάζεται πρώτα ενεργοποίηση από το δίκτυο. Η επιλογή μέσω My Cosmote πλέον δεν δουλεύει άρα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.
    1 point
  15. Απάντηση από τη smartec σε ερώτησή μου. Η αλλαγή μπαταρίας στο S20 FE στοιχίζει περίπου 37€ εφόσον είναι εκτός 2ετίας, 22€ εφόσον είναι μεταξύ 1ου και 2ου έτους και χωρίς κόστος εάν δεν έχει περάσει ο 1ος χρόνος από την αγορά της συσκευής. Μπορείτε να φέρετε τη συσκευή από το κατάστημά μας Δευ-Παρ: 09:00-16:00 (εάν παραλάβουμε τη συσκευή πριν τις 14:00, ενδέχεται να επισκευαστεί αυθημερόν*), διαφορετικά μπορείτε να την αποστείλετε χωρίς καμία επιβάρυνση με την ACS. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας και η συσκευή να είναι ξεκλειδωμένη ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. Σε περίπτωση εκτός εγγύησης συσκευής επιβαρύνεστε με το κόστος ελέγχου στα 15€, το οποίο ποσό συμψηφίζεται σε περίπτωση που αποδεχθείτε το τελικό κόστος επισκευής, διαφορετικά δεν επιστέφεται. *Για αυθημερόν επισκευές προϋπόθεση είναι να υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή. Αυτό κρίνεται ύστερα από τον έλεγχο που θα γίνει από το τεχνικό μας τμήμα. Sent from my SM-G780F using Tapatalk
    1 point
  16. Σήμερα ήρθε το νέο μηνιαίο update και αναφέρει το ONE UI 4.1.
    1 point
  17. Οχι αγορι μου ειναι διπλος κοπος κλεισε ολες τις τρεχον εφαρμογες αποσυνδεσε τα παντα και πατα να εγκατασταθει η 4.1 εφοσον τελιωσει η εγκατασταση και ειναι ολα κομπλε μπες με την διαδικασια του recovery mode και κανε hard reset σαν να περνας ρομ ειναι θα εγκατασταθει πεντακαθαρα με ενσωματωμενο το 4.1 αλλα στην συνεχεια μη κανεις τιποτα επαναφορες κτλ.θα το χαλασεις σωστο στησιμο και ολα κομπλε θα ειναι απροβληματιστα. *Προαιρετικα: Αν δεν εισαι φαν των google εφαρμογων εξαφανισετες η καντες απενεργοποιηση ασε μονο το maps.Μη τις αφηνεις να τρεχουν ειναι σαν ναχεις 2 λειτουργικα.
    1 point
  18. για να βαλεις οποιοδηποτε custom watchface χρειαζεσαι την mod εκδοση οποτε η mod ειναι μονοδρομος
    1 point
  19. Το VoLTE δεν καταναλώνει δεδομένα.
    1 point
  20. Στις κόρης μου το xiaomi έκανε τα ίδια και έφταιγε η κάρτα μνήμης που πέθαινε. Τσεκαρε το και αυτό αν δεν το έχεις κάνει ήδη
    1 point
  21. Γενικά όποιος έχει σμαρτφον και γουιντ, χωρίς να αγοράζει κάθε μήνα data, συγγνώμη αλλά τα θέλει και τα παθαίνει. Αφου είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχει αυτόματο συστημα διακοπής πρόσβασης ίντερνετ. Πρέπει κάθε φορά να παιρνει τηλ στην εξυπηρέτηση πελατων να ανοίγει/κλείνει την προσβαση. Ή φροντιζετε να έχετε πακετο ίντερνετ και να το ελέγχετε συνέχεια εάν θα τελειώσει ή λήξει, ή θα χρεώνεστε. Έτσι είναι τα πράγματα στην γουιντ. Εάν θέλετε αυτόματη διακοπή ίντερνετ όταν τελειώνει το πακετο ίντερνετ ή όταν λήγει ή εάν δεν θέλετε να αγοράζετε πακετο ίντερνετ επειδή χρησιμοποιείτε μόνο WiFi, τότε πηγαινετε στις άλλες 2 εταιρίες και δεν έχετε τις αυθαίρετες χρεώσεις της γουιντ. ΥΓ: Εμένα κάθε πρωι σε ένα σμαρτφον μου που έχω ένα what's up μου έρχεται μήνυμα "δεν έχετε πακετο ίντερνετ" και δεν χρεώνομαι τίποτα. Εάν σε εκείνο το σμαρτφον είχα wind, κάθε πρωι θα μου ερχόταν χρέωση 2€...
    1 point
  22. παρατηρησα πως η Cosmote σε VOLTE ομιλια (οταν εχουν και οι 2 καλες συσκευες) υποστηριζει/δουλευει με EVS-SWB 24Kbps, ενω δοκιμες με VF ειναι ενα σκαλι κατω. Επισης σε κληση στο 1314 πχ για μοναδες, μονο με AMR δουλευει...
    1 point
  23. Σύνηθες σε Xiaomi συσκευές. Μην ανησυχείς, στις αμέσως προσεχείς ημέρες θα ξαναέρθει.
    1 point
  24. Φοβερή η Vodafonαρα. Δεν έχουν περάσει 1 εβδομάδα που έχω την καινούργια sim με τα "απεριόριστα για 3 μήνες" που πλήρωσα και 12€ και σήμερα ενεργοποίησα την "προσφορά" των 50gb με 0.10€ Μου χρέωσε από το υπόλοιπο μου 1€ για να πάρω τα 50gb και δεν είναι μόνο αυτό προσπαθώ πάνω από μισή ώρα να λύσω το πρόβλημα στο Chat του cu και άκρη δεν έχουμε βρει. Η κοπέλα στην εξυπηρέτηση μου γράφει ότι δείχνει κανονικά το ποσό με αφαίρεση 0.10€ ενώ εγώ βλέπω το υπόλοιπο μειωμένο κατά 1€. Σε όποια εφαρμογή και αν έμπαινα (cu, myvodafone, site) έγραφαν όλα 1€ λιγότερο. Φοβερά αυτά τα συστήματα εκεί στην Vodafone. Για ένα τόσο απλό ζήτημα που θα έπρεπε να λυθεί σε 15 το πολύ λεπτά όχι μόνο δεν λύθηκε σε 40' αλλά θα χρειαστούν και πάνω από 1 εργάσιμη για να δουν (και αν λύσουν τελικά) το πρόβλημα!
    1 point
  25. Ούτως ή άλλως, vowifi δεν υποστηρίζει ακόμη η Wind.
    1 point
  26. Με τον παραπάνω κωδικό που πολύ σωστά υπέδειξε ο φίλος, μπαίνει ο διακόπτης volte. Ετσι έπραξα κι εγώ στο δικό μου Poco M4 Pro 5g. Vowifi όμως, δεν υποστηρίζει ακόμη η Wind. Αναμένεται.
    1 point
  27. Ο λόγος που είπα θα σταματησω είναι διότι εδώ είναι μερικοί που έχουν πρόβλημα και (καλά κάνουν) τα αναφέρουν συνεχώς. Λοιπόν, το κινητό δεν το έχουν μόνο αυτοί που ποσταρουν εδώ μέσα , το έχουν ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ που δεν ασχολούνται καν με φόρουμ διότι είτε δεν έχουν θέμα είτε δεν τους νοιάζει αν θα φορτίσουν το κινητό κάθε βράδυ στο 20 ή στο 30 τους εκατό, έλεος, οι περισσότεροι το βράδυ το φορτίζουμε όσο ποσοστό και να έχει. Εγώ μπαίνω να διαβάσω κανένα τρικ, κάτι και βλέπω τα ίδια και τα ίδια και μέσα στα ίδια και στα ίδια, τσουπ σκάνε και οι χαιρεκακοι. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα και όσοι γνωστοί μου το έχουν , το ότι δεν γράφω δε σημαίνει ότι δεν έχω θέμα, πρέπει να το γράφω όλη την ώρα όπως ο φίλος ο Κώστας που απορώ με το κουράγιο σου φίλε. Αν είχα κάτι που με επηρέαζε και δεν έφτιαχνε, απλά θα το επέστρεφα πάση θυσία. Τώρα εδώ είναι 10 άτομα που έχουν θέμα ΠΡΟΦΑΝΏΣ και σας πιστεύω, ποσταρουν συνεχώς, δεν το επιστρέφουν για σερβισ το ρημάδι και μαζεύονται ένα σωρό αρνητικά σχόλια, ψάχνουν σε φόρουμ ανά τον κόσμο για να υποστηρίξουν όντως την ύπαρξη προβλήματος ώστε να πούμε μπράβο είναι κωλοεταιρεια. Ή πάρτε άλλο τηλέφωνο ή πάτε στο σέρβις. Δε θέλω να είμαι αγενής ρε παιδιά αλλά όσοι έχετε θέμα , ο Κώστας το έχει πει 1000 φορές, πάτε το για επιστροφή και αλλαγή. Τι το κρατάτε; Άλλοι δεν το έχουν και πάλι γράφουν. Τι να πω δεν ξέρω , τα ίδια και τα ίδια πολλές μέρες τώρα
    1 point
  28. Το έχει ανακοινώσει η κοσμοτε, χωρίς όμως λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει.
    1 point
  29. Όντως δεν υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις.
    0 points
  30. Δεν φταίνε αυτοί (οι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών γενικώς), αυτοί μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, γεμίζουν τις τσέπες τους αααβάδιστα. Εμείς φταίμε γιατί σαν καταναλωτές ΔΕΝ κάνουμε τη δουλειά μας.
    0 points
  31. Υπάρχει η εφαρμογή κλωνοποίησης συστήματος που μεταφέρει τα πάντα.
    0 points
  32. Δεν καταλαβα αν αυτό που θες είναι μια γραμμή με 2 σταθερά VoIP στο ίδιο ρούτερ (δηλ. Το ένα να βγαίνει από το phone 1 και το άλλο από το Phone 2) ή ξεχωριστή γραμμή τελείως. Για το 2ο πρέπει να υπάρχει χώρος στον κατανεμητή του κτιρίου σου για παραπάνω γραμμές και να ανέβει ξεχωριστό καλώδιο στο σπίτι σου. Μετά κάνεις αίτηση κατά τα γνωστά και σε συνδέουν, όπως θα γινόταν σε κάθε άλλη περίπτωση. Το 1ο δεν το βρίσκω πουθενά στο site της Wind. Ξέρω ότι ο Cosmote δίνει 2ο αριθμό VoIP σε όλες τις συνδέσεις ανεξαιρέτως με μικρή επιβάρυνση στο μηνιαίο πάγιο. Poco X3 Pro
    0 points
  33. Λιβαδειά Κάτι άλλαξε... https://i.imgur.com/DWkZ25o.jpg https://i.imgur.com/sW0t6CI.jpg
    0 points
  34. Ευχαριστώ. Πάντως οι τύποι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, τους βγάζω το καπέλο.
    0 points
  35. Αυτό το έχω πάθει και εγώ σε 2ο νούμερο (που δε χρησιμοποιώ) και δεν ήξερα τι έχει γίνει!
    0 points
  36. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, αποστολή εξετελέσθη..
    0 points
  37. 😶😕 Ώχ ναί..συγνώμη λάθος.. Όντως στην cosmote θέλει τηλέφωνο στο 13888.
    0 points
  38. Λυπάμαι που το ανακοινώνω ομως η Cosmote στην Ελλαδα παραβιαζει το NET NEUTRALITY με βαση τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενα απο τα πολλα παράδειγμα ειναι το http://fast.com ( Netflix ) ( youtube GRnet Facebook Instagram Tiktok) και βεβαια οτιδηποτε εκτός απο speedtest απο δικούς της Servers. ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ειναι ΠΑΝΤΑ ενεργή η " προτεραιοποιηση " " Traffic Shaping " " QoS " η ..οπως αλλιώς το θέλετε. Κάποιοι το ονομαζουν και Artificial Intelligence Network Resources Management .... Για εμενα , η Cosmote επραξε ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ στην καρτοκινητη με τη διάκριση των peerings της. Ουσιαστικά, ενώ μεχρι τωρα είχαμε το " καλο " QoS σε επιπεδο κυψελών για σωστα pings και σε στιγμες bandwidth utilization ...τωρα εφαρμοζει και Traffic Shaping σε επιπεδο core δικτύου για την ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ. Απο Vodafone Wind ( σε περιοχες που εχουν 5G με πανω απο 150 Mbps μεγιστη στα speedtests : ( με χρέωση data για cote voda wind ) http://fast.com ( χωρις χρέωση data για cote voda wind) ( GRmet ubuntu image download) https://files.4all.e-me.edu.gr/s/KJYxjdimK2Kamkp/download ( ειναι χωρις χρέωση στα data και για voda wind και cosmote) (ubuntu αρχειο download μέγιστη ταχύτητα σε VodaWind) Απο Cosmote καρτοκινητη το 1/3 συνηθως της μεγιστης των speedtests. Συμπέρασμα : ΝΑΙ , στα καρτοκινητα ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ νομοθεσίες με " disclaimers " και δινει προτεραιότητα στα ...speedtest . ( Βέβαια , και παλι .... η Cosmote ειναι η καλύτερη σε ταχύτητες διότι οι άλλοι ... συνήθως δεν εχουν χωρητικότητα στις κυψέλες ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ . ) Η Vodafone ΚΑΙ η Wind επισης εφαρμόζουν Cap στο Netflix και facebookinstagram ΚΑΙ youtube για να ρίχνει ο browser/app την μέγιστη αναλυση σε 480p. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ : Δεν κανουν throttling πολιτική σε ολες τις IP των πελατων της καρτοκινητης/ συμβολαίων και ετσι δεν μπορει η ΕΕΤΤ να τους τσακώσει. ( Η Cosmote το κανει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ ειτε κατεβάζουν Terrabytes ειτε οχι)
    0 points
  39. Στην Alpha Bank η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης του λογαριασμού είναι 5 ημερολογιακές μετά την ημερομηνία είσπραξης μέσω πάγιας. Είχε βγει ενημέρωση από την Alpha για την συγκεκριμένη αλλαγή. Στην πράξη κι εμένα δεν με χρέωσαν μια φορά που άργησα μια ημέρα να πληρώσω την Diners. @geoponer, μήπως στον λογαριασμό σου έχεις πιστώσεις μόνο ακατάσχετων ποσών και δεν μπορούσε η Εθνική να κάνει είσπραξη; Δηλαδή να έτρεξε η πάγια στην ώρα της, αλλά να μην υπήρχε ποσό που να μπορούσε να "κατασχεθεί"; Είναι λίγο περίεργη η νομοθεσία, αλλά είναι έτσι για να προστατεύσει τους πιο οικονομικά εκτεθειμένους.
    0 points
  40. Για ότι χρησιμότητα μπορεί να έχει, σε περίπτωση εκπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμού πιστωτικής σε Alpha, μου είχαν πει τηλεφωνικά ότι εάν πληρωθεί πριν την έκδοση του νέου λογαριασμού δεν βάζουν χρεώσεις μη έγκαιρης εξόφλησης.
    0 points
  41. Θα πάρει και miui 13 (android 11) είναι στο τρίτο κύμα, τώρα παίρνουν οι συσκευές που είναι στο δεύτερο, πριν το καλοκαίρι θα το πάρει.
    0 points
  42. παρακαλω,βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ και εχεις και καλο γουστο.για να εχουν το κοινο τους πρεπει να το σεβαστουμε οτι δεν ειναι εντελως αδειες ,κατι εχουν να προσφερουν,απλα οπως σε ολα τα ειδη και υποκειμενικα παντα κρινοντας αλλες πετυχημενες ναι αλλες οχι.εγω τον κυριο γκρι την ειδα σπιτι και δεν μου αρεσε.καταλαβαινω ομως την αναγκη να πανε να την δουν ,οπως ειχα παει εγω να δω την κιμ.το στριπτιζ ηταν θεικο αλλα υπηρχε ηδη στο βιντεο κλιπ του κοκερ.αυτο που διαδοθηκε στομα με στομα ηταν το παγακι σε εμας τους μικρους.εμενα παντως μου αρεσε σαν ταινια ,το αποκοσμο παιξιμο του μικυ,που τον ειχαμε συνηθισει σε προηγουμενες ταινιες σε αντιθεση με το γηινο παιξιμο της κιμ και την αισθητικη βιντεο-κλιπ ποπ-ροκ των '80ς εδωσαν στην ταινια ενα πρωτοτυπο χαρακτηρα που μας συνεπηρε. πολυ σωστη αποψη,γενικα η μουσικη,τα βιντεο κλιπ που τα συνοδευαν,οι ταινιες εφεραν αυτον τον νεο αερα απελευθερωσης στους νεους και οχι μονο. Rumble Fish και the outsiders ταινιες που σιγουρα λιγοι τις εχουν δει και τις εκτιμησαν.εμενα μου αρεσε και το Wild Orchid οπου γνωρισα και την υπεροχη καρε οτις.η ταινια ειχε ανεβασει το λεβελ των 9 εβδομαδων σε αλλο επιπεδο .γενικα και στην μουσικη ποπ-ροκ οπως και στις ταινιες η δεκαετια των '80ς εδωσε τα καλυτερα δειγματα της τεχνης ,εφερε μεγαλη ποικιλια και ποιοτητα.
    0 points
  43. Στην Samsung αναφέρονται! Το watch 3 που είχα πάρει απο γνωστό σκρουτζομάγαζο και χρειάστηκε να αλλάξω κάτι, μια χαρά το δέχτηκε η smartec. Με το 4αρι ακόμα δεν έχει χρειαστεί κάτι!
    0 points
  44. Και 'γώ μια από τα ιδια
    0 points
  45. Παραπάνω από τους μισούς γιατί στα προβλήματα υπάρχουν διπλές ψήφοι. Πχ κάποιος κλικαρει 2 προβλήματα. Αυτό φαίνεται από το σύνολο των μελών που έχουν ψηφίσει σε σχέση με το άθροισμα των ψήφων. Προφανώς όσοι έχουν απαντήσει κανένα πρόβλημα, δεν έχουν κλικαρει και κάποιο πρόβλημα... 38 έχουν ψηφίσει και οι 22 λένε κανένα πρόβλημα.. Συνήθως αυτοί που έχουν πρόβλημα εμφανίζονται πιο συχνά άρα.. επίσης πολλοί που είναι ευχαριστημενοι δεν ασχολούνται με το φόρουμ και το λέω γιατί έχω 2 φίλους που βαρέθηκαν μα διαβάζουν γκρίνια. Προσωπικά βλέπω συγκεκριμένα άτομα να έχουν θέμα, και σε σχέση με τις πωλήσεις νομίζω ότι είναι ένα μικρό ποσοστό
    0 points
  46. Μπορώ να ρωτήσω τους κατόχους, μερικά πράγματα; Στην αρχική οθόνη στην αριστερή σελίδα, οι ειδήσεις Google, πώς φεύγουν; Εχει κάποια ρύθμιση για τα χρώματα της οθόνης; Οχι για τη θερμοκρασία χρώματος. Ευχαριστώ.
    0 points
  47. Update : Τελικά - κατά πάσα πιθανότητα - για τα προβλήματα του κινητού έφταιγε η microSd κάρτα. Μόλις αφαιρέθηκε το κινητό δείχνει να λειτουργεί κανονικά. Δεν είχε πάει το μυαλό μου σ' αυτή μέχρι τώρα αφού το κινητό την αναγνώριζε κανονικά στο section "μνήμη και αποθηκευτικός χώρος"... Φυσικά είναι υπό στενή παρακολούθηση (το κινητό) αν και πλέον δεν χρησιμοποιείται με κάρτα sim. Και η microSd θα εξεταστεί για να σιγουρευτώ ότι έχει πρόβλημα...
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...