Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. athanaso77

    athanaso77

    Administrators


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      48.412


  2. p_k

    p_k

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      13.812


  3. koutsis

    koutsis

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.134


  4. pluss

    pluss

    Members


    • Πόντοι

      34

    • Δημοσιεύσεις

      795


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 26/12/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. Πολύ ωραία ανάλυση φίλε. Βέβαια, αυτά τα θέματα υπάρχουν από καταβολής κόσμου. Ο σουρεαλισμός είναι διαχρονικό φαινόμενο.
    1 point
  2. Παράξενο, δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα με τον ίδιο συνδυασμό. Εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι από κάποια αναβάθμιση και μετά, σταμάτησε να συνδέεται αυτόματα το Apple Watch με τα AirPods και αυτό είναι κάτι για το οποίο παραπονιούνται όλοι και δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό η Apple.
    1 point
  3. Είναι αυτό που είπες. Θα χάσεις κάποια features αλλά μπορεί να κερδίσεις κάποια άλλα. Πρέπει εσύ να αποφασίσεις τι σε βολεύει περισσότερο. Όπως και να έχει πρέπει να δοκιμάσεις. Πάντως για αυτά που γράφεις, το notification led δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα android πια άρα το χάνεις ούτως ή άλλως και το face id του iphone είναι πολύ καλύτερο από το fingerprint κατά τη γνώμη μου. Τέλος το aod αν και είχα χρόνια samsung ναυαρχιδες ποτέ δεν το χρησιμοποιησα μιας και τρώει τζάμπα μπαταρία κατά τη γνώμη μου.
    1 point
  4. Δεν ξέρω που πάνε τα 600.000 , ξέρω όμως ότι το διξτυο είναι παρατημένο . 800αρες σκέτες , οι σταθμοί με 2600στην Θεσσαλονίκη είναι μετρημένοι στα δάκτυλά του ενός χεριού , και από ότι μαθαίνω και στην Αθήνα το ίδιο . Το Ran από ότι μας λένε σύμφουρμητες είναι λάθος ρυθισμενο , (και το συμπεραίνωκαι εγώ ). Και ρε παιδιά massive από Vodafone έχετε δει ;ΠΟΥΘΕΝΑ εγώ . N78 δεν βάζουν πουθενά . Το dss τους μόνο κακό κάνει . Το καλοκαίρι γύρισα την μισή Ελλάδα , και η Vodafone ήταν χάλια μαύρα στο 50% των περιοχών . Κάθε μέρα στα βόρεια χάνει πελάτες. Πλέον είναι μπατζετ δίκτυο , δεν είναι καινοτόμο .και Ο άλλος πάροχος έχει ανοίξει πολύ την ψαλίδα
    1 point
  5. Ένας από τους λόγους που δεν τα Θέλω τα iPhone παρόλο που μου αρέσουν πολύ είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ανάλογα κόλπα.
    0 points
  6. Αν μου κάνουν την ίδια τιμή θα φύγω αύριο και χαλάλι το πέναλτι. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  7. Από την σημερινή εξόρμηση στα πάτρια εδάφη Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
    0 points
  8. To Apple ProRAW είναι διαθέσιμο και στα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max με iOS 14.3 ή νεότερη έκδοση. Όχι όμως στο απλό 12άρι. https://support.apple.com/el-gr/HT211965
    0 points
  9. Φυσικά αποθηκεύονται όλοι οι κωδικοί από όλες τις εφαρμογές και τους συμπληρώνει αυτόματα με το Face ID.
    0 points
  10. Ναι, εννοείται μπορείς να περάσεις τα γενέθλια και στις επαφές Apple και μπαίνουν στο ημερολόγιο της Apple.
    0 points
  11. Εν ολίγοις… ότι κανείς με το Touch ID στην Android συσκευή σου, θα το κανείς με το Face ID στο iPhone σου αλλά με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.
    0 points
  12. Οντως είναι σωστό αυτό που λες, βέβαια μπροστά στα υπόλοιπα που έχει κάνει η Wind αυτά είναι πταίσματα. Εδώ αναφέρει ότι "το τάδε πακέτο σου προσφέρει τοσα δωρεάν λεπτά". Δωρεάν σημαίνει άνευ αντιτίμου, όποτε αν τα λεπτά είναι δωρεάν, εγώ τι ακριβώς αγοράζω;; Είναι σα να λέμε ότι πληρώνω στο σούπερ μάρκετ 50€ και μου δίνει δωρεάν τα ψώνια της εβδομάδας. Μάρκετινγκ άλλου επιπέδου...
    0 points
  13. 0 points
  14. Σε ευχαριστω! Λαδαδικα, Matrix edition - Explored
    0 points
  15. Δε θυμάμαι να πω την αλήθεια, αλλά αυτο ειναι σύνηθες, να βάζουν δηλαδη γυρω στις 25ημερες αλλα να τα στέλνουν νωρίτερα. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος, στειλε τους μνμ Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  16. Deal-breaker δεν είναι, αλλά αφού τα έχω ήδη γιατί να τα χάσω. Αν φυσικά κερδίσω περισσότερα με τη μετάβαση καλώς. Καλά και το 11αρι να πάρω, αν δεν μου αρέσει πιστεύω θα φύγει εύκολα. Ευχαριστώ!
    0 points
  17. Τα iPhone από το x και μετά δεν έχουν fingerprint αλλά έχουν Face ID που λειτουργεί το ίδιο. Δηλαδή μπορείς να μπαίνεις σε τράπεζες και οπουδήποτε άλλου δέχονται βιομετρικά δεδομένα. επίσης ναι, μπορείς να αποθηκευεις κωδικούς και να έχεις πρόσβαση με Face ID. Για τις επαφές ισχύει το ίδιο.Αν βάλεις τον Google account σου στο iPhone και έχεις μέσα επαφές, θα υπάρχουν και στο ημερολόγιο τα γενέθλια τους(είτε το Google calendar είτε στο apple) με ειδοποιήσεις. Γενικά να ξέρεις ότι και στο iPhone υπάρχουν όλες οι εφαρμογές της Google και λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στο android! Τέλος το xiaomi home υπάρχει και στο App Store ναι.
    0 points
  18. Έπρεπε να λέει 350+350, αλλιώς είναι ξεκάθαρη παραπλανηση. Εδώ χρεώνει την κάθε ανανέωση με 0.30€, τι να λέμε τώρα!
    0 points
  19. Δεν ξερω σε ποια black list ειναι, ξερω οτι παραμενουν ανοιχτα και συνεργαζονται με μια μεγαλη πλατφορμα οπως το best price. Και ξαναλεω, ειναι 6 μαγαζια με την τιμη αυτη, οχι ενα. Εγω σαν αγοραστης δεν θα κατσω να κανω τον ντετεκτιβ, βρισκω μια καλη τιμη απο μαγαζι με καλες κριτικες, παω, αγοραζω και τελος. Ειδαλλως αγoραζω απο ινφο οπως εκανα με το mi11 μου. Με τα υπολοιπα που λες ας ασχοληθει το κρατος κι αν οντως ισχυουν, ας τα κλεισει. Το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν μπερδεψα κανεναν, οπως με κατηγορησες.
    0 points
  20. @tsiftsism Το strava είναι μια fitness πλατφόρμα με χαρακτηριστικά social network που απευθύνεται σε κόσμο που ασχολείτε με τον αθλητισμό (είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά) σε free αλλά και subscription εκδοχές. Προσφέρει πληθώρα λειτουργίων (καταγραφή δραστηριοτήτων, ανάλυση δραστηριοτήτων, χάρτες, πχ, μπορείς να δείς δραστηριότητες άλλων και να συγκρίνεις τμήματα σε σχέση με τις δικές σου, ή να συγκρίνεις την διαδρομή ανά τμήματα που μπορείς να κάνεις συχνά και να δείς που υστερείς και που χρειάζεσαι βελτίωση, ή να βρείς νέες διαδρόμες πχ για ποδήλατο, να λάβεις μέρος σε challanges, να συμμετέχεις σε ομάδες και απο κοινού να κάνεις δραστηριότες). Γενικά κάνει καταγραφή και ανάλυση των δραστηριοτήτων που ξεφεύγει απ το ατομικό επίπεδο/ανάλυση που προσφέρει σχεδόν κάθε smart-sport/band-watch προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες για αυτούς που θέλουν να παρακολουθούν και να αναλύουν τις δραστηριότητες τους.
    0 points
  21. Καλησπέρα χρόνια πολλά με την gcam μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο 4k στα 60 fps αντί για τα 30 της μαμας
    0 points
  22. εννοεί να πας αλλού που έχεις σήμα να τα ξοδέψεις,παλιό κόλπο αν δεν έχεις απεριόριστα η ικανά data για να καλύψεις τις ανάγκες σου,δεν ξέρω βέβαια πόσο συχνά το δίνουν σε αυτήν περίπτωση,νομίζω κάποια στιγμή γίνεται έλεγχος από τεχνικό που σε παίρνει τηλέφωνο ....αν θυμάμαι καλά,αν κάθε μέρα το ζητάς .......
    0 points
  23. Και το mi 11 lite 5G φαντάσου το είχα . Θερμοκρασίες δεν έχω παρατηρήσει μιας και του φοράω μόνιμα θήκη αλλά δεν νομίζω να έχεις κανένα θέμα.. επίσης με την φωτεινότητα οθόνης μιας και είμαι αρκετές ώρες στον δρόμο δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα . Δες εδώ: https://www.facebook.com/groups/johnxenakis/permalink/6649429911795460/ Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  24. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι σίγουρα καλύτερα από το να μην έχεις σήμα, αλλά χειρότερο από femtocells/picocells τύπου "φουλ σήμα" που έδινε παλιότερα η Cosmote. Ακόμη και να ρυθμίσεις το WiFi calling να δίνει προτεραιότητα στο WiFi, ενίοτε αποφασίζει ότι το σήμα κινητής είναι αρκετά καλό για να χειριστεί αυτό την κλήση. Σε συνδυασμό με τα ακόμη προβληματικά handovers, όπως περιγράφηκε παραπάνω, είναι συχνό το φαινόμενο να χαλάνε ενεργές κλήσεις. Το ίδιο βέβαια και όταν βγαίνεις από την εμβέλεια του WiFi με ενεργή κλήση.
    0 points
  25. Νομίζω ότι λειτουργεί σωστά στην κοσμοτε. Ας μας ενημερώσουν όσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Στη Wind, της οποίας είμαι συνδρομητής, δεν παρέχεται ακόμη WI fi calling.
    0 points
  26. Πάρα πολύ καλά, δεδομένου και του ότι όπως ανέφερες έχει πολύ κόσμο.
    0 points
  27. Συγνώμη αλλά αυτό δεν έχει καμία λογική για να το θεωρήσουμε σαν αρνητικό. 1) Πρέπει πάντα να κοιτάς τι πας να πληρώσεις και να μην βάζεις έτσι απλά το χέρι σου πάνω από το μηχάνημα. 2) Ακριβώς το ίδιο μπορώ να σου πω οτι γίνεται με την κάρτα. Αντί να βάλει 30 Ευρώ (ή 35 που θέλει pin αν θυμάμαι σωστά) έβαλε 300. Όταν πάμε να πληρώσουμε ΠΑΝΤΑ προσέχουμε παιδιά με όποιο τρόπο πληρωμής και αν χρησιμοποιούμε. Σας το λέω γιατί δούλευα σε χρηματοοικονομικό ίδρυμα (software engineer που έπρεπε να βρούμε αλγοριθμικά απάτες) και έχω δει απάτες που δεν φαντάζεστε.
    0 points
  28. Σέρρες είναι το Πατρικό μου , είμαστε γαντζωμένοι στην Vodafone , γιατί είναι σύνδιαστικα . Πλέον δεν είναι καν φθηνα . Θεσσαλονικη που σπουδάζω τα έχω ολα σε ένα COSMOTE one με ftth ειδικα με την τηλεκπαίδευση η γραμμη στις Σέρρες δεν βαστούσε . Στις ώρες αιχμής έπινε 3000ms ping .Δεν ξέρω τι φταίει πάντως ούτε η καλωδίωση φταίει , ούτε τα καφαο φταίνε . Το έχουμε ψάξει 100 φορές . Και τα Χριστούγεννα το ίδιο χάλια η απόκριση
    0 points
  29. Χρόνια πολλά!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία! Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω απλά θα σου αναφέρω την γνώμη μου μίας και έχω δουλέψει και το 1+8t αλλά και το Nord 2 που έχω στην κατοχή μου... Είναι μακράν καλύτερο σε όλα !! Δεν ξέρω τι έχουν κάνει στο Nord 2 αλλά έχω εντυπωσιαστεί παρά πολύ από την συσκευή!! Πήρα και την γνήσια θήκη που έχει μια ανάγλυφη αίσθηση στην υφή. Πραγματικά ότι ποίο όμορφο και βολικό έχω δουλέψει. Στάλθηκε από το DN2103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  30. Ναι βρε συ αφου ειναι ακριβως ιδιος κοσμος 17 χρονια μετα. Θα δεις τι συμβαινει στο τελος του 5 και εχουμε αυτη την καταληξη. Τελειωσε το 5 ειναι αξιολογο και μετα πιανεις καπακι το new dawn.
    0 points
  31. Καλα Χριστουγεννα αρχικα. Παιξε βρε πρωτα το Far Cry 5 το new dawn ειναι η συνεχεια του. Εχει πολλους χαρακτηρες απο το 5 εχει easter eggs μην το προχωρησεις πριν τερματισεις το 5.
    0 points
  32. Λυπάμαι που δεν την καταλάβατε. Η ταινία ήταν ΣΥ ΓΚΛΟ ΝΙ ΣΤΙ ΚΗ. Αλιγορικη από την αρχή μέχρι το τέλος της περνώντας 1002 νοήματα. Σου δείχνει πού έχει καταλήξει ο άνθρωπος. Ότι σκέφτεται μόνο την πάρτη του και το χρήμα (ο άλλος χρέωσε τα free snacks). Ακόμα και αντιμέτωπος με την πιο μεγάλη καταστροφή μένει κολλημένος στο κέρδος. Όλοι είναι διαπλεκόμενοι, όλοι στον κόσμος τους να ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτόν τους και για την προβολή τους. Κανένας δεν ακούει και όταν ακούσει είναι πλέον αργά. Του ξεμοροστιαζει όλους. Τους δημοσιογράφους, τους πολιτικός ηγέτες με τα πολιτικά τους παιχνίδια, τις ηλίθιες "αντίθετες απόψεις" ("don't look up ενώ ο κομήτης είναι πάνω από το κεφάλι τους - παραλληλισμός με την σημερινή εποχή). Δείχνει πως οι απόψεις των επιστημόνων βυθίζονται και καλύπτονται από ανθρώπους και εταιρείες που λογαριάζουν μόνο το χρήμα. Και στο τέλος δείχνει πως οι πραγματικές αξίες βρίσκονται σε απλά πράγματα, όπως ο θεσμός της οικογένειας (δάκρυσα με το πώς είχαν αποδεχθεί το τέλος τους, και μιλούσαν για καθημερινά μικροπράγματα ενώ θα ήταν νεκροί σε λίγα δευτερόλεπτα), και πως η τεχνολογία τελικά θα είναι για τους λίγους πλούσιους τυχερούς αυτού του κόσμου που νομίζουν ότι τελικά γλίτωσαν, αλλά έχοντας χάσει και αυτοί τα πάντα, ξεκινάνε γυμνοί για μια νέα ζωή. Με κινδύνους που όμως δεν είχαν φανταστεί.. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για τα νοήματα που πέρασε αυτή η ταινία. Κρίμα, πολύ κρίμα που ή δεν την καταλάβατε ή δεν σας άγγιξε.
    0 points
  33. Κι αν δεν έχεις σήμα τι να το κάνεις;
    0 points
  34. Λογικα θα έρθει μια και καλή το UI4..... Sent from my SM-G781B using Tapatalk
    0 points
  35. Χριστουγεννιατικη μέτρηση λίγο έξω από την Σπάρτη, μέσα στο σπίτι και κοντά σε παράθυρο. Το speedtest δεν μπορούσε να ξεκινήσει (δεν φόρτωνε καν) και η κάθε σελίδα που θέλω να μπω, κάνει από μισό έως 1 λεπτό. Giga network. 😍
    0 points
  36. Μικρόκοσμος είναι ο δικός σου όχι αυτό που αναφέρουν οι χρήστες πανελλαδικά. Για 30ευρω στο BF αξίζει για κάτι άλλο όχι αν δεν αναβαθμίσουν άμεσα.
    0 points
  37. Νομίζω ότι το υπέρ αναλύσαμε το συγκριτικό ανάμεσα στους δυο επεξεργαστές. Τα γραπτά μένουν και όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα θα διαβάσουν και θα κρίνουν μόνοι τους. Διαφορά στη καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να αντιληφθεί ο μέσος χρήστης. Πάντως σίγουρα δεν υπάρχει λόγος υπερπροσπάθειας για να πείσει ο ένας τον άλλο. Ας πάμε παρακάτω λοιπόν…
    0 points
  38. Αυτό έπρεπε να το φροντίσει η εταιρεία, πριν κλείσει την τρίτη γενιά. Ορίστε τώρα τα θέματα που δημιουργούνται!
    0 points
  39. Όλη η Ελλάδα ετσι ! RAN failures.
    0 points
  40. Και μια χριστουγεννιάτικη μέτρηση από το State Cafe στον περιφερειακό Βόλου https://www.speedtest.net/my-result/i/4917146626 Τι να πω… χλιδή !
    0 points
  41. Το s20 FE 5G έχει snapdragon αν δεν κάνω λάθος, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερο σήμα από το S21 που έχει exynos. Γνωστό θέμα η διαφορά των δύο επεξεργαστών στο σήμα πέρα των άλλων.
    0 points
  42. Μην αναλωνεστε με τέτοια. Διαφορά δεν πρόκειται να δείτε.
    0 points
  43. Ο επεξεργαστής του 5g NE...778 8πυρηνος με 4x2.4 και 4x 1.8 Ο επεξεργαστής του 5g....780 8πυρηνος με 1x2.4 , 3x2.2 και 4x 1.9 Οι διαφορές σε απόδοση ελαχιστες. Είμαι περίεργος εάν σε καθημερινή χρήση κάποιος μπορεί να τις διακρίνει. Σε χαμηλές στροφές προφανώς ο 780 καλύτερος σε πλήρη ισχύ ο 778. Όλα αυτά στα εργαστήρια. Στη πράξη είναι ολόιδια τα κινητά. Με δεδομένο τη μπαταρία που έχουν ο 778 θεωρείται πιο ενεργοβόρος Όταν ζητάς τη μέγιστη ισχύ στο κινητό ενώ ο 780 σε απλή χρήση. Και αυτά για τα εργαστήρια. Όλα τα παραπάνω στα εργαστήρια λοιπον και στη λογική πόση ενέργεια θέλει ο κάθε ένας απλά να λειτουργήσει. Στη πραγματικότητα τη διάρκεια της μπαταρίας την καθορίζουν οι εφαρμογές που τρέχει ο καθένας και η χρήση που κάνει στο κινητό του αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το λειτουργεί. Προσωπικά τα θεωρώ ολόιδια κινητά, αξιολογότατη, τίμια Στη τιμή τους και για την ποιότητα κατασκευής τους. Μόνος λόγος επιλογής για εμένα ποιο χρώμα μου αρέσει περισσοτερο. Αγόρασα το Ne για τον γιο μου. Το εξερευνησα έχοντας δίπλα s21 ultra, p40 pro. Η τρέλα μας, και μόνο αυτή μας κάνει να νομίζουμε διαφορά...σε ισχύ που πραγματικά χρειαζόμαστε. Πολλά midrange δεν έχουν διαφορά με ναυαρχίδες. Σε άλλα σημεία το κουβεντιαζουμε. Και φυσικά εάν έχουμε πραγματικη ανάγκη τις ναυαρχίδες η ικανοποιούμε πάθη μας αγοράζοντας κινητά πέραν των 500 ευρώ... και πολλά λέω. Χρόνια μας πολλά, και καλά ταξίδια στην τρέλα του κυνηγίου της τεχνολογίας που έχουμε.
    0 points
  44. Μην ασχολείσαι, ο 778 είναι κλάσης καλύτερος σε όλα και προπάντων σε κατανάλωση, άσε τον καθένα να πιστεύει αυτά που θέλει. Οντως, αν συμφωνα μ'εσενα ενας επεξεργαστης ιδιας κατηγοριας στα 6nm ειναι καλυτερος σε καταναλωση (κλασεις κιολας) απο εναν στα 5nm, κοντρα σε καθε λογικη και τεστ που εχει γινει δεν εχει και πολυ νοημα η κουβεντα...πεταει ο γαιδαρος, πεταει. Το “εμπρος, πισω“ του παρακατω review εσυ παρτο σαν κατι θετικο, οι υπολοιποι παλι θα δουν ξεκαθαρα γιατι το ΝΕ ειναι κατωτερο, εστω και λιγο, του lite 5g, και θα κρινουν αναλογα τι πρεπει να αγορασουν, αναλογα παντα και με την τιμη.
    0 points
  45. Δεν ειπα τιποτα αναποδα. Και η συγκριση που εβαλες συμφωνει με οσα εγραψα. Το NE εχει και χειροτερο επεξεργαστη (sd 778) και χειροτερη καταναλωση (6nm cpu ενω το lite 5g 5nm), σε αντιθεση με ο,τι εγραψες. Μικρες διαφορες εχουν φυσικα αλλα και παλι ανωτερο των δυο ειναι το lite 5g. O λογος που κυκλοφορησε το ΝΕ ειναι οτι σταματησε η παραγωγη του sd 780 που φορουσε το lite 5g κι ετσι ξεκινησαν να βαζουν αναγκαστικα τον υποδεεστερο 778 κι αλλαξαν κι ονομασια στη συσκευη. Δεν ειναι αναβαθμιση λοιπον το ΝΕ, ελαφρα υποβαθμιση ειναι.
    0 points
  46. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί!
    0 points
  47. Είναι λογικό η κάθε εταιρεία να καθορίζει τις παροχές της και το κοστολόγιο της, ώστε να μπορεί να επιβιώσει, να έχει κέρδη και εάν είναι δυνατόν να προσελκύει και περισσότερους πελάτες. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας, αυτό κάνουν όλες οι εταιρείες που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες και καλά κάνουν. Από την άλλη εμείς σαν καταναλωτές οφείλουμε να επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες μας και την οικονομική δυνατότητα που έχουμε. Υπολογίζοντας και την εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία, την κάλυψη δικτύου κ.λ.π. Αυτό που θέλω να πω σε προηγούμενα posts είναι ότι, αν δεν καταναλώνω π.χ. παραπάνω από 200' ομιλίας και 500mb data το μήνα, για ποιο λόγο να προτιμήσω ένα πακέτο με απεριόριστα λεπτά και data; Φυσικά υπάρχουν και συμφορουμίτες που χρειάζονται τα απεριόριστα και τα ζητάνε. Κατανοητό είναι και μακάρι να τα έχουν σε προσιτή τιμή. Όσο για το forum, δεν είναι για να τσακωνόμαστε για τις εταιρείες, αλλά να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να προτείνουμε ότι νομίζουμε ότι είναι καλύτερο και συμφερότερο για τον καθένα. Συγγνώμη για το σεντόνι. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα, καλή Χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας!
    0 points
  48. Στο 20% του 5G θα είναι η Κρήτη και η Ξανθη μην εχεις αμφιβολία [emoji28][emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...