pankan1s Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τρία κινητά έχουν έρθει ελλαδα ...2,18,20 απριλιου,με βλέπω πασχα θα κάνω με το παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τρία κινητά έχουν έρθει ελλαδα ...2,18,20 απριλιου,με βλέπω πασχα θα κάνω με το παλιό. ΧΑΧΑ εγώ το εχω πάρει απόφαση με το παλιό στα σίγουρα.:lol::p:lol: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σε μένα φέρνουν το ειδοποιητήριο το πρωί και λέει επάνω από την επόμενη μέρα στις 10:00. Αν πάω όμως το απόγευμα (είναι ανοιχτό το κατάστημα μέχρι τις 20:30) το παίρνω κανονικά... Σου ηρθε τελικα ; Ως μη συστημενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σου ηρθε τελικα ; Ως μη συστημενο; Όχι φίλε μου, ένα Ulefone Power που είχα πάρει για τον πεθερό μου ήρθε... Για το δικό μου ξεκίνησε διαδικασία dispute/claim και είμαι στην αναμονή... Διάβασε μια δυο σελίδες πιο πίσω και θα δεις τι έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eimarmeni Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Την κατάρα μου να έχεις, Vickmall. Κι εγώ που έκανα χαρές να περάσω τις μέρες του Πάσχα βγάζοντας τα μάτια στο καινούριο κουνητό ... ποιός θα του φλασάρει τη ρομ τώρα, μου λέτε; ΠΟΙΟΣ; :lol: (ο πόνος της πελάτισσας για την καθυστέρηση του κουνητού της) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Την κατάρα μου να έχεις, Vickmall. Κι εγώ που έκανα χαρές να περάσω τις μέρες του Πάσχα βγάζοντας τα μάτια στο καινούριο κουνητό ... ποιός θα του φλασάρει τη ρομ τώρα, μου λέτε; ΠΟΙΟΣ; :lol: (ο πόνος της πελάτισσας για την καθυστέρηση του κουνητού της) Δεν κατάλαβα τη σχέση έχει η αργοπορία με το φλασάρισμα της rom? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisL Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δεν κατάλαβα τη σχέση έχει η αργοπορία με το φλασάρισμα της rom? :lol: εννοεί σε πια χέρια θα είναι τώρα, μάλλον. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά μια ερώτηση. αν έχουμε ζητήσει αποστολή με curier και έχει μπεί τελωνείο. μπορούμε να ζητήσουμε να επιστραφεί πίσω και σε συμφωνία με τον πωλητή να μοιραστούμε έξοδα επιστροφής και να σταλεί πάλι ως απλό συστημένο; έχετε προσωπική εμπειρία σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 η σελινα λεει συμβαινει 1-3 φορες το χρονο , παει μεχρι και 45 μερες...την ειδα πολυ χαλαρη στο θεμα dispute σαν να το ειχε σιγουρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Γιατί να μην είναι; αφού και αυτοί θα αποζημιωθουν στην τελική. Ίσως χάσουν μερικούς πελάτες από το όλο θέμα αλλά και αυτό μέσα στον προγραμματισμό τους πρέπει να είναι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Velisarios Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σε μένα φέρνουν το ειδοποιητήριο το πρωί και λέει επάνω από την επόμενη μέρα στις 10:00. Αν πάω όμως το απόγευμα (είναι ανοιχτό το κατάστημα μέχρι τις 20:30) το παίρνω κανονικά... Τελικα ειχες δικαιο! Σημερα το πρωι ηρθε το ειδοποιητηριο και ενω ελεγε να παω απο Δευτερα, πηγα σημερα και μου το εδωσαν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τελικα ειχες δικαιο! Σημερα το πρωι ηρθε το ειδοποιητηριο και ενω ελεγε να παω απο Δευτερα, πηγα σημερα και μου το εδωσαν! :) Ωραίος! Καλορίζικο λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dendenden Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 η σελινα λεει συμβαινει 1-3 φορες το χρονο , παει μεχρι και 45 μερες...την ειδα πολυ χαλαρη στο θεμα dispute σαν να το ειχε σιγουρο.... http://i.imgur.com/SQ223zP.jpg Όντως ανοιχτά μου είπε κάνε dispute :mad: Άλλος ένας στην λιστα:Vickmall, xiaomi redmi note 3 pro, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-04-2016 15:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2016-04-11 17:36 Arrival at Destination Post (Country: GR) :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 http://i.imgur.com/SQ223zP.jpg Όντως ανοιχτά μου είπε κάνε dispute :mad: Άλλος ένας στην λιστα:Vickmall, xiaomi redmi note 3 pro, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-04-2016 15:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2016-04-11 17:36 Arrival at Destination Post (Country: GR) :mad::mad::mad: Εγώ αναρωτιέμαι... τα πολλά disputes από δυσαρεστημένους πελάτες, δεν έχουν κάποιο αντίκτυπο στο κατάστημα και στη σχέση του με το Paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Velisarios Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ωραίος! Καλορίζικο λοιπόν! Σ ευχαριστω πολυ.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μπορώ να κάνω dispute άλλα τα λεφτά να μη μπουν πίσω στην κάρτα άλλα στο balance του paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 http://i.imgur.com/SQ223zP.jpg Όντως ανοιχτά μου είπε κάνε dispute :mad: Άλλος ένας στην λιστα:Vickmall, xiaomi redmi note 3 pro, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-04-2016 15:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2016-04-11 17:36 Arrival at Destination Post (Country: GR) :mad::mad::mad: Oχι φιλε εσύ θα παραλαβής κανονικά,δεν εισαι στην λίστα με τις τυχερές ημερομηνίες και εγώ αυτο το τηλεφωνώ παρήγγειλα αλλα δεν θα έρθει οπως φαίνεται,εσυ είσαι οκ και θα το χαρείς για το Πάσχα.:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ να κάνω dispute άλλα τα λεφτά να μη μπουν πίσω στην κάρτα άλλα στο balance του paypal? Οχι θα μπούνε στην κάρτα κανονικά,αν τα είχες στο balance του paypal θα μπουν εκει στο balance ,δηλαδή που τα είχες αρχικά στην αρχική σου παραγγελία. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 http://i.imgur.com/SQ223zP.jpg Όντως ανοιχτά μου είπε κάνε dispute :mad: Άλλος ένας στην λιστα:Vickmall, xiaomi redmi note 3 pro, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 05-04-2016 15:20 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 2016-04-11 17:36 Arrival at Destination Post (Country: GR) :mad::mad::mad: ρε παιδιά στις 17 ημερολογιακές ημέρες από την αναχώρηση dispute; σοβαρευτείτε λίγο. από την κίνα παραγγέλνουμε όχι από τα Σεπόλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Γιατί να μην είναι; αφού και αυτοί θα αποζημιωθουν στην τελική. Ίσως χάσουν μερικούς πελάτες από το όλο θέμα αλλά και αυτό μέσα στον προγραμματισμό τους πρέπει να είναι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Για δώσε τα φώτα σου να μαθαίνουμε και νεότεροι,πως αποζημιώνεται το κατάστημα αφου θα επιστραφούν τα χρήματα στον πελάτη. Εννοείς απο την ταχυδρομική εταιρία που θα μεσολαβήσει για την παράδοση των πακέτων,τι ακριβώς εννοείς.:ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 η σελινα λεει συμβαινει 1-3 φορες το χρονο , παει μεχρι και 45 μερες...την ειδα πολυ χαλαρη στο θεμα dispute σαν να το ειχε σιγουρο....[/quote Ποιο είχε σίγουρο? Ότι θα έρθει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 ρε παιδιά στις 17 ημερολογιακές ημέρες από την αναχώρηση dispute; σοβαρευτείτε λίγο. από την κίνα παραγγέλνουμε όχι από τα Σεπόλια! Ναι παιδια ο φιλος εχει απόλυτο δίκιο,λίγο υπομονή ακόμη ας συμπληρωσουμε τις 25 εργάσιμες ημερες :)το τονίζω το γράφει στο sait τους 7- 25 εργάσιμες ημέρες και μετα κάντε ο καθένας οτι θέλει, αν θα περιμένει ακομη λιγο,οχι κτλπ ειναι επιλογή του,για να έχει εξασφαλίσει και την απόφαση με την PayPal ώστε να έχει τα προνόμια να δικαιωθεί.17 ημερολογιακές ημέρες από την αναχώρηση ειναι ο νορμαλ χρονος για να παραλάβει κάποιος οχι και dispute έτσι αμέσως.:ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) η σελινα λεει συμβαινει 1-3 φορες το χρονο , παει μεχρι και 45 μερες...την ειδα πολυ χαλαρη στο θεμα dispute σαν να το ειχε σιγουρο.... Δεν ξέρω τι λέει η Σελινα εγώ τη τελευταία 3ετια που παραγγελνω μέχρι και δύο φορές το μήνα υγρά ηλεκτρονικού τσιγαρου, αντιστασεις και ανταλλακτικά μικρής αξίας δεν έχω ξανά συναντήσει τέτοια καθυστέρηση ("άφιξη " Αθήνα 31/3). Όλα με Singapore συστημενα με tr. Number. Όταν κάτι καθυστερησε οφειλόταν στο κατάστημα που δεν τα έστελνε αμέσως η όταν κάτι ήταν out of stock η pre order. Άπαξ και έφευγε από Σιγκαπούρη σε μια βδομάδα ήταν στη πόρτα μου. Έτσι πήρα και το θάρρος να παραγγείλω κινητό από τη Κίνα και ακόμα χειρότερα κινητό που το έχω ανάγκη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το vickmall έστειλε τα κινητά μας ταχύτατα αλλά κάτι έγινε όταν πέρασαν στα χέρια της Singapore. Δεν μου φταίει το κατάστημα, δεν μου φταίει η sg post, δεν μου φταίνε τα Ελτα η οικονομική μου κατάσταση μου φταίει που δεν έχω την άνεση να μπω στο skroutz και να αγοράσω οποίο τηλέφωνο μου κάνει κλικ. Καλώς ή κακώς στο vickmall δώσαμε τα λεφτά μας, δεν είναι η δουλειά μας να κάνουμε τον ντετέκτιβ, ούτε να μάθουμε κινέζικα για να συνεννοηθούμε με το logistics της sing. Όταν με το καλό περάσουν οι 25 εργάσιμες (Μεγάλη Τρίτη, και το αστείο είναι ότι έχει γενέθλια η συζυγος για την οποία προορίζεται το κινητό σαν δώρο αφού τώρα παλεύει με ένα Xperia neo v) θα αρχίσω διαδικασία dispute και ο Θεός βοηθός. Διόλου απίθανο να ξαναπαραγγειλω το ίδιο από vickmall πάλι αφού ψάξω όλες τις ευρωπαϊκές αποθήκες πρώτα και ας πληρώσω και ένα 20ευρω premium. Σεντόνι έγραψα πάλι, υπόσχομαι δεν ξαναγράφω μέχρι να παραλάβω η κινητό ή refund. Edited April 22, 2016 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dendenden Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Oχι φιλε εσύ θα παραλαβής κανονικά,δεν εισαι στην λίστα με τις τυχερές ημερομηνίες και εγώ αυτο το τηλεφωνώ παρήγγειλα αλλα δεν θα έρθει οπως φαίνεται,εσυ είσαι οκ και θα το χαρείς για το Πάσχα.:wacko: Μακάρι αλλα δεν νομίζω να παραλαμβάνουν ούτε και τα 11/04 από Vickmall δες εδώ http://www.17track.net/en/track?nums=RF385784551SG,RF385558215SG,RF385555721SG,RF385554173SG,RF385556510SG,RF385553345SG,RF385549465SG,RF385555925SG,RF385544763SG&fc=0 ρε παιδιά στις 17 ημερολογιακές ημέρες από την αναχώρηση dispute; σοβαρευτείτε λίγο. από την κίνα παραγγέλνουμε όχι από τα Σεπόλια! Οι μέρες που υποτίθεται ότι είναι στην Ελλάδα στο Αεροδρόμιο αυτό με ανησυχεί. 11 μέρες και counting ... Edited April 22, 2016 by dendenden quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εγω λογικα χθες εκλεισα τις 25 εργασιμες Shenzhen Vickmall Trading Ltd Payment MAR 17 2016 Shenzhen Vickmall Trading Ltd Payment Payment-negative 240,97 USD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Την Μ.Παρασκευή δουλεύουν τα ΕΛΤΑ ? ξέρει κανένας στα σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Οι μέρες που υποτίθεται ότι είναι στην Ελλάδα στο Αεροδρόμιο αυτό με ανησυχεί. 11 μέρες και counting ... μαλλον δεν ξέρανε ότι έρχεται πακέτο για σένα να το περιμένουν .... ξέρετε πόσες χιλιάδες δέματα διακινούνται καθημερινά. κάντε λίγο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts