Jump to content

pankan1s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pankan1s

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pankan1s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ομαλοποιηθηκαν οι αποστολες απo vickmall me singpost ρε παιδιά? Μπορούμε να παραγγειλουμε,θα παραλάβουμε?
  2. όχι είναι μία χαρά και οι δύο...
  3. Από την ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy
  4. Έχουμε εξελίξεις.το τελευταιο κινητό που παραγγελία από minideal στις 26 Απριλίου με sing post ήρθε σήμερα .φάνηκε στο αεροδρομιο..τα αλλά απο vickmall ενα με άφιξη 2 και το άλλο με 18 Απριλίου τίποτα ακομα
  5. Μήπως ξέρει κανένας που είναι η ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy?
  6. όταν λες φαρδια ταινία εννοεις την ασημένια ?
  7. Χρόνια πολλά σε ολους.κατα λαθοςψπηρα το x501. Ισχύουν κανονικά όλα όπως με το κανονικό για να βάλω twrp και να περάσω νέα ροομ?
  8. Βαρεθηκα να παραγγελνω κινητα και να μην ερχονται....απο διαφορετικα μαγαζια και ολα με sing post....τρια κινητα περιμενω...αλλη μετεφορικη δεν υπαρχει?????
  9. Μια βοηθεια πσιδια.αλλαξα την οθονη γιατι ειχε σπασει.ομωςψτωρα δεν φορτιζει.. Οταν ειναι κλειστο δονητε για ξεκινηση η φορτιση αλλα κανει μονο την δονηση.ανοιχτο δεν φορτιζει. Καποια βοηθεια.???
  10. Ωχ ωχ...παραγγειλα κινητό από minideal και μου το στέλνουν με sing post....ισχύει και εδώ το ίδιο με το vicmall? Έχω ήδη δύο από εκεί που ξέχασαν να έρθουν...οποίος γνωρίζει ας μου απαντήσει..
  11. Λοιπόν παιδιά μόλις τώρα είδα άνοιγμα στα ΕΛΤΑ το τελευταίο κινητό που παράγγειλα από bangood με NLpost και άφιξη στις 20 του μηνός...τα αλλά με άφιξη 2 και 18 του μηνός από vickmall me singpost τίποτα.και με άφιξη 18 από sing post ίδια ιστορία πάλι.οπότε δεν είναι μόνο οι # καταραμένες# ημερομηνίες.
  12. Δεν παραλαμβάνουν κανονικά ούτε οι επόμενες παραγγελίες.... Ήδη έχω μία ακόμη με άφιξη 18 του μηνός ,φυσικά η άλλη ειναι απο 2 του μηνος Ο.ως και αυτή με 18 άργησε σύμφωνα με τον παλιό ρυθμό..άσε που έχει πολλούς από 11 που περιμένουν..πρόβλημα παιδιά μεγάλο και μάλλον θα πάμε για επιστροφή χρημάτων μετά το πασχα(φανταζεστε πόσο θα μεγαλώσει το πρόβλημα με την πενθήμερη αργία που έρχεται?
  13. Έχοντας εμπειρία ενός έτους στην αγορά τηλεφώνων από vickmall έχω να πω πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε τέτοια κλίμακα.Νομίζω μως ότι δεν είναι μόνο σε αυτές τις ημερομηνίες το πρόβλημα. Αφίξεις τηλεφώνων στις 18 και 20 του μηνός έπρεπε να ανοιχτούν στο κέντρο διαλογής βάση εμπειρίας. Νομίζω ότι από αρχές του μήνα ,που ξεκίνησε η συνεργασία των ΕΛΤΑ και έγινε πύλη για την ευρωπη μιας κινέζικης ταχυδρομικής ,ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα. Τα κινητά σίγουρα είναι στο κέντρο διαλογης αεροδρομίου.τόσο καιρό με το που έλεγε arrival σε δυο τρεις μέρες περνούσαν από ΕΛΤΑ και παραλαβή. Πάντα έτσι ήταν. Μόνο από αρχές απριλιου τελη μαρτιου ξεκίνησε το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...